تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 88 اولاول ... 81415161718192021222868 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 874

نام تاپيک: سریال هوش سیاه 2

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

به نظر من این سریال هم خیلی سوتی داره و هم خیلی آبکی نوشته شده!

مثلا توی قسمت قبل که قرار بود برن سلول کاظمی رو بگردن، همه چی دست به دست هم داد که نتونن مدرکی پیدا کنن!!!! همون زندانی که باهاش رفیق بود رو میارن که لوله کشی رو چک کنه!!! اون نفری که باید میرفت برای چک کردن سلول، توی اتاقش نبود و مجبور بودن اسمش رو با صدای بلند بگن و بگن که داریم میریم سلول رو بگردیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بعد هم اون لوله‌کش بدون اینکه کاری انجام بده یا کسی بخواد جلوش رو بگیره (به بهانه آوردن ابزار!، مگه ابزار رو توی سلولش داشته؟!؟!؟) راهش رو میکشه و میره تا خبر بده!!!!!!!!!!! اتفاقا یکی از دوستاش رو می‌بینه و به اون میگه، اونهم میره و همه مدارک رو جمع می‌کنه و از قضا همون موقع اون هم سلولی که خیاط هست هم وارد میشه تا این یکی با پوشیدن کت بتونه اومدنش به اون سلول رو توجیه کنه!!!!!!!!!!!!!!!! و کلی چیزهای دیگه. راستی مگه توی زندان اجازه دارن که سوزن و قیچی و... داشته باشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یکی دیگه از مسائل جالب این سریال اینه که همه چی به کامپیوتر وابسته هست! حتی بچه‌های سرگرد هم همه حرفشون در مورد کامپیوتر و رباتیک هست! هدیه که براشون خریداری میشه، کیت ربات هست، کلاس فوق برنامه هم که مشخصه باید حتما کلاس رباتیک باشه!!! و کلی از این مسخره بازی‌های دیگه! توی اداره هم که همه تبلت دارن و کوچک‌ترین مورد رو هم از روی تبلت باید ببینن تا جواب بدن!!!!!!!

یکی از بخش‌های خیلی الکی‌اش هم (برای اینکه بخوان بگن سرگرد چقدر اطلاعات کامپیوترش بالاست) اون قسمتی بود که یه مجرم رو میگیرن و سرگرد داره ازش بازجویی می‌کنه بعد مجرم میگه من مثلا فلان کار رو کردم، بعد یهو سرگرد میگه: خب بذار از اینجا به بعدش رو من بگم!!!!!!!!!!!!!!!! بعد شروع میکنه به گفتن یه سری چرت و پرت در مورد کامپیوتر و میگه یعنی تو اینکارها رو کردی و مجرم هم میگه: بله درسته!!!!!!!!!!!!!!! آخه کجای دنیا موقع بازجویی بجای اینکه مجرم اقرار کنه، بازجو شروع می‌کنه به گفتن اتفاقات افتاده!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اینقدر از این چیزها توی این سریال هست که تا چندین صفحه میشه راجع بهش نوشت.
    البته در پایان باید بگم که این فقط نظر شخصی من هست و...!

رامین
    یعنی واقعا از این مسائل توی سریالها و فیلمهای دیگه نیست ؟ کلا عادت ایرونی جماعته که بزنه تو سر جنس ایرونی . بابا خداییش اینا در حد خودشون خوب ساختن دیگه . اگه دیگه این مسائلی که شما گفتین نبود که الان سینما و تلویزیون ایران باید هالیوود رو هم قورت میداد .

2. 8 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

البته اون دوستمون گفت که نظرات شخصیش هست و نظر ها متفاوته
    ولی درباره ی سوتی ها
    توجه شما رو به چند سوتی فرار از زندان جلب میکنم
    یه قسمت مایکل دقیقا چند قدم پشت سر نگهبان میچسبه به لوله بخار که حتی کوچکترین صدایی ازش درنمیاد
    این طبیعیه؟
    نقشه زندان از بین میره یه روانی میاد نقشه رو براش نقاشی میکنه درحالی که یکی دوبار بیشتر ندیدش
    توی اون زندانه سونا بود سنا بود نمیدونم املاش هرچی بود حالا روی اینکه خورشید بخوره به یه تیکه اهن بعد بازتاب کنه تو صورت نگهبان برجک و چند ثانیه اون برگرده تا اینا فرار کنن
    میشه رو این چیزا تو دنیای واقعی حساب باز کرد؟
    دو هزار نفر تو جریان فیلم مردن انگار نه انگار بعد سارا بدبخت قسمتای اخر میزنه یکیو میکشه دوربین فقط یه تیکه رو گرفته
    تو اون انبار تو ناکجا اباد دوربین بود ولی توی صحنه سازی که بارز زد سفیر هند رو کشت هیچ دوربینی نبود که بخواد فیلم بگیره که یکی دیگه شلیک کرده و بارز اصلا دستش به اسلحه نخورده
    یا بارها شانس هایی میاوردن که اصلا جای بحث نداشت
    تی بگ میزنه تو سالن سلول ها یکیو میکشه بعد اینا باید تحقیق کنن ببینن کی بوده
    اون سالن یه دوربین نداشت واقعا؟
    اصلا بنظر شما میشه ادم یه روز مونده به اعدام برادرش قدرت تفکری داشته باشه که نقشه ی فرار از فاکس ریورو بکشه
    اینها فقط مثال هایی بود کوتاه بود وگرنه دوستان هم سوتی های دیگه یادشونه
    در ضمن توجه کنین اون فیلم محصول امریکا و بهترین امکانات بوده و ما اینجا داریم راجع به یه سریال ایرانی با این امکانات صحبت میکنیم
    تماشای این سریال هم به کسی اجبار نشده هرکی علاقه داره ببینه هر کی هم صرفا اونو یه تقلید و کار ضعیف میبینه خب نگه نکنه

4. 7 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال rahnemoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

البته اون دوستمون گفت که نظرات شخصیش هست و نظر ها متفاوته
    ولی درباره ی سوتی ها
    توجه شما رو به چند سوتی فرار از زندان جلب میکنم
    یه قسمت مایکل دقیقا چند قدم پشت سر نگهبان میچسبه به لوله بخار که حتی کوچکترین صدایی ازش درنمیاد
    این طبیعیه؟
    نقشه زندان از بین میره یه روانی میاد نقشه رو براش نقاشی میکنه درحالی که یکی دوبار بیشتر ندیدش
    توی اون زندانه سونا بود سنا بود نمیدونم املاش هرچی بود حالا روی اینکه خورشید بخوره به یه تیکه اهن بعد بازتاب کنه تو صورت نگهبان برجک و چند ثانیه اون برگرده تا اینا فرار کنن
    میشه رو این چیزا تو دنیای واقعی حساب باز کرد؟
    دو هزار نفر تو جریان فیلم مردن انگار نه انگار بعد سارا بدبخت قسمتای اخر میزنه یکیو میکشه دوربین فقط یه تیکه رو گرفته
    تو اون انبار تو ناکجا اباد دوربین بود ولی توی صحنه سازی که بارز زد سفیر هند رو کشت هیچ دوربینی نبود که بخواد فیلم بگیره که یکی دیگه شلیک کرده و بارز اصلا دستش به اسلحه نخورده
    یا بارها شانس هایی میاوردن که اصلا جای بحث نداشت
    تی بگ میزنه تو سالن سلول ها یکیو میکشه بعد اینا باید تحقیق کنن ببینن کی بوده
    اون سالن یه دوربین نداشت واقعا؟
    اصلا بنظر شما میشه ادم یه روز مونده به اعدام برادرش قدرت تفکری داشته باشه که نقشه ی فرار از فاکس ریورو بکشه
    اینها فقط مثال هایی بود کوتاه بود وگرنه دوستان هم سوتی های دیگه یادشونه
    در ضمن توجه کنین اون فیلم محصول امریکا و بهترین امکانات بوده و ما اینجا داریم راجع به یه سریال ایرانی با این امکانات صحبت میکنیم
    دوست عزیز، من توی نوشته‌هام که این سریال رو با سریال‌های دیگه مقایسه نکردم که حالا شما دارید سوتی‌های اون سریال رو به رخ این سریال می‌کشید! اون سریال مورد نظر شما، به قول خودتون، کلی سوتی داره ولی آیا به نظر خودتون این منطقیه که بگیم چون اون سوتی و مشکل داره پس نباید از این سریال هیچ ایرادی گرفت؟؟؟
    ما داریم در مورد خوب بودن این سریال صحبت می‌کنیم و یک سریال خوب (جدا از اینکه در چه کشوری ساخته میشه) باید تا جایی که ممکنه کمترین مشکل رو داشته باشه.

کلا خیلی از سناریو نویس‌ها برای اینکه فیلم رو هیجان انگیز کنن، توی فکرشون کلی اتفاقات عجیب و غریب (و جالب) رو در نظر می‌گیرن ولی اکثرشون فقط تا اونجایی که این اتفاق میفته رو می‌تونن خوب در بیارن ولی خیلی‌هاشون اصلا روی راه بیرون اومدن از اون مشکل فکری نمی‌کنند و به همین دلیل هم خیلی وقت‌ها مشکلی که برای قهرمان فیلم پیش میاد جالب و هیجان انگیزه ولی راهی که می‌خواد از طریق اون از پس مشکل بربیاد، خیلی پیش و پا افتاده و الکی و آبکی هست.

تماشای این سریال هم به کسی اجبار نشده هرکی علاقه داره ببینه هر کی هم صرفا اونو یه تقلید و کار ضعیف میبینه خب نگه نکنه
    اولا همونجور که در بالا گفتم، من اونو با سریال‌های دیگه مقایسه نکردم یا تقلیدی از سریال‌های دیگه ندونستم‌اش. ضمناً آیا به نظر شما، پیشنهاد ندیدن سریالی که از اون ایراد گرفته میشه (به دلیل اینکه شما اونو دوست دارید) به نوعی پاک کردن صورت مسئله نیست؟!؟!؟! دیدن هیچ فیلم و سریالی به هیچکسی اجبار نشده، ولی به عنوان یک بیننده، فکر می‌کنم این حق رو داشته باشم که ضمن دیدم هر فیلم و سریالی، بهش انتقاد هم داشته باشم و ایرادات اونو (باز هم میگم که از نظر شخص خودم) ابراز کنم.

با تشکر - رامین

6. این کاربر از rahnemoun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

ولی خوشم میاد مساعل کامپیوتریش واقعا ظریف طارحی شدن..مثلا اونجا که میخواست کاپیوتر بسازه رفت تو بایاس مادبورد ..مثل فیلمای دیگه رو کیبورد بندری نمیزد..
    اداره پلیس خیلی مسخره هست طرف لپ تاپ مباره که اعترافاتو تایپ کنه

8. 5 کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوست عزیز، من توی نوشته‌هام که این سریال رو با سریال‌های دیگه مقایسه نکردم که حالا شما دارید سوتی‌های اون سریال رو به رخ این سریال می‌کشید! اون سریال مورد نظر شما، به قول خودتون، کلی سوتی داره ولی آیا به نظر خودتون این منطقیه که بگیم چون اون سوتی و مشکل داره پس نباید از این سریال هیچ ایرادی گرفت؟؟؟
    بله اون سریال هم جای خودش و من نگفتم که شما مقایسه کردی
    من فقط هدفم این بود که بگم سریالی با اون کیفیت ساخت و امکانات و تولید کشور امریکا هم سوتی های خیلی بدی داشت چه برسه به این
    میخوام بگم خیلی سخت گیرانه دارین نگاه میکنین به فیلم
    برای اولین کار و شروعی برای تولید فیلم هایی خارج از مسائل عشق و عاشقی دیگه نباید گفت که چنگال طرف پلاستیکی بوده یا این چیزا
    ما داریم در مورد خوب بودن این سریال صحبت می‌کنیم و یک سریال خوب (جدا از اینکه در چه کشوری ساخته میشه) باید تا جایی که ممکنه کمترین مشکل رو داشته باشه.
    با این حساب اگه اشتباه نکنم شما داری میگی که فیلم خوب به کشور سازندش ربطی نداره و باید به بهترین شکل روش کار بشه و فرقی نداره که تو چه کشوری هست
    اما اینجوری که نمیشه
    مثلا نمیشه از یه فیلم ایرانی انتظار داشت وسط شهر تهران یه انفجار راه بندازن تا فیلمو طبیعی جلوه بدن بنابراین مجبورن به یه صدای ساختگی یا افکت کامپیوتری ساده بسنده کنن
    کلا خیلی از سناریو نویس‌ها برای اینکه فیلم رو هیجان انگیز کنن، توی فکرشون کلی اتفاقات عجیب و غریب (و جالب) رو در نظر می‌گیرن ولی اکثرشون فقط تا اونجایی که این اتفاق میفته رو می‌تونن خوب در بیارن ولی خیلی‌هاشون اصلا روی راه بیرون اومدن از اون مشکل فکری نمی‌کنند و به همین دلیل هم خیلی وقت‌ها مشکلی که برای قهرمان فیلم پیش میاد جالب و هیجان انگیزه ولی راهی که می‌خواد از طریق اون از پس مشکل بربیاد، خیلی پیش و پا افتاده و الکی و آبکی هست.
    اولا همونجور که در بالا گفتم، من اونو با سریال‌های دیگه مقایسه نکردم یا تقلیدی از سریال‌های دیگه ندونستم‌اش. ضمناً آیا به نظر شما، پیشنهاد ندیدن سریالی که از اون ایراد گرفته میشه (به دلیل اینکه شما اونو دوست دارید) به نوعی پاک کردن صورت مسئله نیست؟!؟!؟! دیدن هیچ فیلم و سریالی به هیچکسی اجبار نشده، ولی به عنوان یک بیننده، فکر می‌کنم این حق رو داشته باشم که ضمن دیدم هر فیلم و سریالی، بهش انتقاد هم داشته باشم و ایرادات اونو (باز هم میگم که از نظر شخص خودم) ابراز کنم.
    بله میتونید این سریال رو ببینید و انتقاد هایی بهش وارد کنید و انتقاد هایی هم بهش وارد هست
    من کارگردان این فیبم نبودم که بگم شما نگاه نکن تا ایرادی ازش نگیری
    ولی این وسط ایراد هایی کلی رو ببینیم بهتره
    حقیقتش من خودم خیلی چیز هارو متوجه نمیشم تا دوستان میان میگن فلان جای فیلم اینطوری شد
    بهتره یکم ایراد های مهم تری به فیلم وارد بشه
    مثلا کیفیت تصویر فیلم پایین هست و اینو هر بیننده ای میبینه و میشه بهش گفت ایراد

10. 2 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه elahe_n12345's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. همین الان حمید ابراهیمی تو برنامه "گلخانه" شبکه 3 هست. گفت که از قسمت 10 یا 11 به بعد دیگه نقشش توی سریال تموم میشه و بقیه سریال بیرون از زندانه. اگر اینجوری باشه، پس حتما کاظمی فرار می کنه.

12. این کاربر از elahe_n12345 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سریال کلا چند قسمته؟
    ضبط تموم شده؟

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

سلام. همین الان حمید ابراهیمی تو برنامه "گلخانه" شبکه 3 هست. گفت که از قسمت 10 یا 11 به بعد دیگه نقشش توی سریال تموم میشه و بقیه سریال بیرون از زندانه. اگر اینجوری باشه، پس حتما کاظمی فرار می کنه.
    پس میخواستی تا آخرش تو زندان بمونه؟!
    سریال کلا چند قسمته؟ ضبط تموم شده؟
    بیشتر سریال ها ضبطشو تموم میکن میفرستن پخش. اینم حتما همینطوره دیگه.
    Last edited by Ghaioom; 31-05-2013 at 14:35.

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

بزرگترین گاف این سریال تا اینجا به نظر من اینه که :

وقتی تو محل همایش وزارت نفت فهمیدن که قراره بمب منفجر بشه خیل راحت رفتن تو سالن همایش و دارن دنبال بمب میگردن بدون اینکه سالن را تخلیه کنن.

اخه باهوش ها یعنی وقتی میفهمید که یه جا بمب هست نباید از ادما تخلیش کرد باید با وجود صدها ادم رفت دنبال بمب گشت . اگه منفجر میشد که کلی کشته میداد

16. 4 کاربر از mr_khodaei2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بزرگترین گاف این سریال تا اینجا به نظر من اینه که :

وقتی تو محل همایش وزارت نفت فهمیدن که قراره بمب منفجر بشه خیل راحت رفتن تو سالن همایش و دارن دنبال بمب میگردن بدون اینکه سالن را تخلیه کنن.

اخه باهوش ها یعنی وقتی میفهمید که یه جا بمب هست نباید از ادما تخلیش کرد باید با وجود صدها ادم رفت دنبال بمب گشت . اگه منفجر میشد که کلی کشته میداد
    دیدی که قبلش پلیسه خواست که اونجا رو تخلیه کنه منتهی نذاشتن .

ولی خدایی یکی از ضعفهایی که تو فیلمهای ایرونی وجود داره انفجارهای بسیار مصنوعی و کوچیکه . یعنی واقعا نمیتونن انفجارهای خفن درست کنن مثل هالیوودیها . انفجار که دیگه کاری نداره .

18. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •