Kaspersky keys
Kaspersky keys
باسلام
لطفا antiviruse 2014 کی هاش رو بزارید
سلام دوست عزیز. کلیدی برای کاسپر 2014 هنوزنیست زیرا با شماره سریال اکتیو میشه , همین شماره سریال نصب کن شاید 3 ماهه بشه اما بعد از چند روز احتمال داره 30 روزه گردد یا غیر فعال. فقط می توانی با تریال ریست ورژن( 2.1) 30 روزه ریست کنی. من از 2014 بی خیال شدم وهم اکنون از 2013 کلی لذت می برم. شماره سریال آنتی ویروس کاسپر 2014 : NUS4T-GKF2R-17SCB-4CKPN
ضمنا خاطر نشان کنم شرکت کاسپرکای بنا بدلایل خاص خودش خیلی روی اکتیو و کرک نمودن 2014 حساسه. دوم اینکه نمیشه هر نرم افزاری برای فایروالش براحتی trustکرد. و همچنین یک مقدار هم با اجرای بعضی game های پر حجم مشکل داره .![]()
کرک یا سریال برای KIS 2014 رو میشه بذارین؟
ممنون
دوستان دو سه روزی هست که نمیتونم محصولات 2011 و 2012 کسپر رو تریال اکتیو کنم البته با ریستر ریست میشه ولی اکتیو نمیشه ! از دوستانی که با این روش استفاده میکنن خواهش میکنم تست کنن . ممنون .
پاک
شود
.
Last edited by noisymind; 18-11-2013 at 23:29.
با سلام. sargis عزیز. به نظر من کلا آنتی ویروس را با نرم افزار kavremover پاک کن و سعی فرماپید با کلید ها در همین پست ها اکتیو کنی. اگر روش را آنرا بلد نیستی . حتما پس از بالا آمدن اکتیو اینترنت را disable کن. و کلید این هم روش :
To activate your kaspersky 2012 With Keyfilesk-
1. Download and Install Kaspersky 2012
2. Turn off/Unplug/Disconnect your internet connection
3. Click "Manage License" From Right Bottom of Kaspersky, Then click "Activate the application"
4. Enter key: AAAAA-AAAAA-AAAAA-AAAA3
5. Click on Next
6. In the next window, click on Browse
7. Specify the path to any key (file) from the Keys folder
8. Click on Next
9. After activation switch on the internet
10. Update virus definitions once/twice in a week to avoid key block![]()
متاسفانه این روش برای من جواب ندا د. ( کاسپر 2014 ) من ویندوز ۸.۱ دارم . با تریال ریست فقط تونستم ۳۰ روزه کنم. تریال ریست در پست های قبل هست. trial reset 2.1![]()
کلید برای kis / kav 2011 اگر موجود هست ممنون میشم ....
سلام . sargis برو به این سایت . ولی حتما کاسپر را غیر فعال کن. زیرا این سایت کرک را کاسپر می بنده. یعنی گوشه سمت چپ کلیک راست exit و بعد هر کلیدی را خواستی دانلود کن.
لینک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] www.kavkisfile.com
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)