کیه که ندونه اینا حربه های مارکتینگه و هیچ دلیلی جز افزایش فروش کنسولهای جدید نداره!
کیه که ندونه اینا حربه های مارکتینگه و هیچ دلیلی جز افزایش فروش کنسولهای جدید نداره!
FIFA 14 XBOXONE E32013 STAGE DEMO
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
FIFA 14 Stadiums – Camp Nou is Back
تنها ورزشگاهی که فعلا بصورت رسمی عنوان شده در فیفا 14 وجود داره Camp Nou بوده که بعد از غیبتی یک ساله دوباره به نسخه جدید فیفا برگشته.
ولی هنوز اسمی از بقیه ورزشگاه ها آورده نشده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معلومه که 3دی کار هستیا.آره دمو قبلی از پیش رندر شده بود و حرکت بازیکنا و مخصوصا لباسشون خیلی زیبا کار شده بود.مطمئن بودم که در نهایت همچین چیزی نخواهدبود.جالبه فیفا معمولا دمو از پیش رندر شده منتشر نمیکرد.اون موقع که داشتم میدیدم به خودم گفتم اگه REAL باشه کنسول جدید رو پیش خرید میکنم ولی خب فعلا فاصله زیاده
اره. مشخص ترین تفاوت بینه اون دمو و دمویه ingame لباسه بازیکناس که با قدرته گرافیکیه که از بقیه ی بازیا دیدم(The Devision, The crew,Quantum break,Forza 5,NBA 2K 14,...) این احتمالو میدم که fifa تویه همین نسل(منظور نسله پیشه رو) میتونه لباسارو full clothکنه. مثله nba 2k 14.
Last edited by hds 3dlife; 15-06-2013 at 04:41.
راستی از PES 14 گیم پلی دیدی؟ لباسها کاملا از بدن بازیکنا جداست .... مثل سری 2K ....
البته باید یه استثنا هم قائل بشن... مثلا آدیداس بعضی لباساشو با تکنولوژی TECH FIT میسازه اگه اشتباه نکنم.لباس دقیقا به بدن بازیکن میچسبه.حتما اینو ببین اگه ندیدی....
announcement trailer رو دیده بودم و تو اون تریلر که سیاه و سفید بود و خیلی کوتاه لباسا ثابت بودن. اما تو این تریلر لباسا یه جورایی clothبود.چقد نسبت به پارسال بهتر شده بود بازی. جالبه next genهم نیست.اره. بعضی از بازیکنا مثله ارین روبن لباساشون اون تیپیه.
Last edited by hds 3dlife; 15-06-2013 at 19:30.
نسخه کمحجمتری ندارید؟
لینک با کیفیت پایین تر برای دمو
Last edited by mjorh; 15-06-2013 at 23:53.
بازی بین سانتوس - بایرن دانلود کردی دیگه؟ همون که روی استیج دونفر باهم بازی میکنن ... یجورایی نه، لباسها کاملا CLOTH هستن.کاملا از بدن بازیکنا جداست.راحت میشه دید مخصوصا اول بازی که بازیکنا وارد زمین میشن و مخصوصا بازیکنایی که UNTUCKED SHIRT هستن (پیراهن روی لباس)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)