تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 444 اولاول ... 81415161718192021222868118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کیه که ندونه اینا حربه های مارکتینگه و هیچ دلیلی جز افزایش فروش کنسولهای جدید نداره!

2. این کاربر از FCBarcelona.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

4. 4 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

FIFA 14 Stadiums – Camp Nou is Back

تنها ورزشگاهی که فعلا بصورت رسمی عنوان شده در فیفا 14 وجود داره Camp Nou بوده که بعد از غیبتی یک ساله دوباره به نسخه جدید فیفا برگشته.
    ولی هنوز اسمی از بقیه ورزشگاه ها آورده نشده .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 7 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

خوب دموی بازی رو دیدم. خوب شده ولی گرافیکه بازی کمتر از اون دموییه که ماهه قبل دادن بعد معلوم شد از پیش رندر شدس. گفته بودن بازی تقریبا در همون حد خواهد بود ولی چیزی که مشخصه گرافیک به وضوح پایین تره ولی همینم از گرافیکه کارتونیه این نسل بهتره .یه چیزی که برای من خیلی مهمه و نبودنش ازارم میده اینه که لباسه بازیکنا کاملا متحرک باشه.مثله واقعیت.مثله دمویی که ماهه قبل دیدیم.اما انگار این ارزو تو این نسل هم لااقل در مورد fifa به وقوع نمیپیونده.چون انگار اومدن لباسارو نصفه ی پایینشونو متحرک کردن که خیلی پیشرفت قابله ملاحظه ای نسبت به این نسل نیست. نمیدونم چند نسل باید صبر کرد تا یه کیفیته گرافیکی خیلی خوب در حدCGI از یه بازیه فوتبال ببینم نمیدونم. ولی ارزو میکنم تو سالهای اینده گرافیکو بکشن بالا
    معلومه که 3دی کار هستیا.آره دمو قبلی از پیش رندر شده بود و حرکت بازیکنا و مخصوصا لباسشون خیلی زیبا کار شده بود.مطمئن بودم که در نهایت همچین چیزی نخواهدبود.جالبه فیفا معمولا دمو از پیش رندر شده منتشر نمیکرد.اون موقع که داشتم میدیدم به خودم گفتم اگه REAL باشه کنسول جدید رو پیش خرید میکنم ولی خب فعلا فاصله زیاده

8. 2 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hds 3dlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

اره. مشخص ترین تفاوت بینه اون دمو و دمویه ingame لباسه بازیکناس که با قدرته گرافیکیه که از بقیه ی بازیا دیدم(The Devision, The crew,Quantum break,Forza 5,NBA 2K 14,...) این احتمالو میدم که fifa تویه همین نسل(منظور نسله پیشه رو) میتونه لباسارو full clothکنه. مثله nba 2k 14.
    Last edited by hds 3dlife; 15-06-2013 at 04:41.

10. 2 کاربر از hds 3dlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

اره. مشخص ترین تفاوت بینه اون دمو و دمویه ingame لباسه بازیکناس که با قدرته گرافیکیه که از بقیه ی بازیا دیدم(The Devision, The crew,Quantum break,Forza 5,NBA 2K 14,...) این احتمالو میدم که fifa تویه همین نسل(منظور نسله پیشه رو) میتونه لباسارو full clothکنه. مثله nba 2k 14.
    راستی از PES 14 گیم پلی دیدی؟ لباسها کاملا از بدن بازیکنا جداست .... مثل سری 2K ....
    البته باید یه استثنا هم قائل بشن... مثلا آدیداس بعضی لباساشو با تکنولوژی TECH FIT میسازه اگه اشتباه نکنم.لباس دقیقا به بدن بازیکن میچسبه.حتما اینو ببین اگه ندیدی...
    .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 2 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hds 3dlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

announcement trailer رو دیده بودم و تو اون تریلر که سیاه و سفید بود و خیلی کوتاه لباسا ثابت بودن. اما تو این تریلر لباسا یه جورایی clothبود.چقد نسبت به پارسال بهتر شده بود بازی. جالبه next genهم نیست.اره. بعضی از بازیکنا مثله ارین روبن لباساشون اون تیپیه.
    Last edited by hds 3dlife; 15-06-2013 at 19:30.

14. این کاربر از hds 3dlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City
    Last edited by mjorh; 15-06-2013 at 23:53.

17. 5 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

announcement trailer رو دیده بودم و تو اون تریلر که سیاه و سفید بود و خیلی کوتاه لباسا ثابت بودن. اما تو این تریلر لباسا یه جورایی clothبود.چقد نسبت به پارسال بهتر شده بود بازی. جالبه next genهم نیست.اره. بعضی از بازیکنا مثله ارین روبن لباساشون اون تیپیه.
    بازی بین سانتوس - بایرن دانلود کردی دیگه؟ همون که روی استیج دونفر باهم بازی میکنن ... یجورایی نه، لباسها کاملا CLOTH هستن.کاملا از بدن بازیکنا جداست.راحت میشه دید مخصوصا اول بازی که بازیکنا وارد زمین میشن و مخصوصا بازیکنایی که UNTUCKED SHIRT هستن (پیراهن روی لباس)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •