تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 29 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 289

نام تاپيک: Batman: Arkham Origins

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

اه مردم چقدر بیکارند میرن تلاش می کنند رکور بزنند ..... حیف وقت نیست واقعا ..... اونم یک بازی تکراری ....
    حالا اینو ببینی تبدیل به آنتی ویروس میشی : دی
      محتوای مخفی: LOL 

دیگه فاصله دست نیافتنی شد ! : دی

خب با این حساب تا اینجا رده بندی به این شکله
    حامد این highest combo زیاد مهم نیست اون combo بالایی مهمه که تا ته یک ضرب همه رو میزنی بدون اینکه مکس کنی یا ضربه بخوری...
    نه این مورد قبول نیست ، آخه اصن اونمقدار آدم میمنوه که بخوای 400 تا بزنی ؟ اثرات فتوشاپ درین عکس نمایان است !
    اره همون 1-100 که هست تو قسمت چلنج ها.

+
    دوستان توجه کنید! اون 111 تایی که گفته بودم زدم رو توی بخش داستانی زدم به برای چلنج مود نبوده! قسمت اخر بازی جاییی که تو زندان هست به این رکورد دست یافتیم

2. 4 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

حالا اینو ببینی تبدیل به آنتی ویروس میشی : دی
      محتوای مخفی: LOL 

دیگه فاصله دست نیافتنی شد ! : دی
    سهیل به روح اعتقاد داری ..... ؟؟؟

حامد این highest combo زیاد مهم نیست اون combo بالایی مهمه که تا ته یک ضرب همه رو میزنی بدون اینکه مکس کنی یا ضربه بخوری...

این Highest combo اصلشه ، یعنی بدون اینکه یک ضربه بخوری تا این حد کمبو زدی

اون بالایی بهترین حرک یک ضرب رو نشون میده که شما تو 430 تا کمبو یک Combo bat swarm زدی ..

دوستان توجه کنید! اون 111 تایی که گفته بودم زدم رو توی بخش داستانی زدم به برای چلنج مود نبوده! قسمت اخر بازی جاییی که تو زندان هست به این رکورد دست یافتیم

منم تو یکی از مرحله های Bird حدود 110 تا زدم ....

Just Wait For It

4. 3 کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

فیلم هایی که تو بازی پخش میشه را چجوری میشه بصورت جدا دوباره دید؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

سهیل به روح اعتقاد داری ..... ؟؟؟

این Highest combo اصلشه ، یعنی بدون اینکه یک ضربه بخوری تا این حد کمبو زدی

اون بالایی بهترین حرک یک ضرب رو نشون میده که شما تو 430 تا کمبو یک Combo bat swarm زدی ..

منم تو یکی از مرحله های Bird حدود 110 تا زدم ....

Just Wait For It
    Ghosts ؟ اوراح؟ اینو گفتی یاد البرز افتادم , یاد متا 74

+
    اره میدونم , چون خودمم دیدم اول 100 تا زدم بعد مکس کردم دوباره کمبو زدم شد 430 تا که جمع شد با این و شد Highest Combo ... ولی منظورم اینه که بیشترین مقداری که میشه یک ضرب 1 بار فقط زد رو ملاک قرار بدیم! بالاترین حرکت یک ضرب چالش اصلی باشه به نظر بهتره : دی

کلا همون بیشترین مقداری که میشه تو یک ضرب زد رو محاسبه کنیم چون سخت تره

+
    اره ماموریت فرعی Bird ادم زیاد بود برای زدن! اونجا هم 90 تا زدم فک کنم بیشترین مقدار...

++
    مراحل انیگما رو هم 100 درصد کردم کل بازی رو کلا 100 درصد کردم : دی
    فقط مونده این چلنج های Dark Knight که نیازمند یک سری کار هست برای کامل کردن

کلا خیلی بازیش فاز میده... بعد tlou واقعا از بتمن لذت بردم و جزو TOP 5 من توی 2013 هست!!!

7. 5 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

منم دیشب بازیو تموم کردم.

واقعا باید راکستدی رو ستود چون گیم پلی که رو در این سری ایجاد کرد که حتا وقتی یک استدیو دیگه میاد و از روش کپی میکنه و همون گیم پلی رو تکرارش میکنه باز برای ادم دلچسب و جذاب هستش.
    اولش من هیچ امیدی به بازی نداشتم و فکر می کردم که با یک بازی خسته کننده روبرو بشم ولی وقتی یک ساعت بازی کردم کلا نظرم نسبت به بازی عوض شد و رفته رفته شیفته بازی شدم.
    همین که Warner Bros تونسته همین بیس تکراری رو به بهترین شکل ممکن ارائه بده جای تحسین داره.

کلا از گیم پلی بازی فوق العاده لذت بردم، مبارزه با باس فایت هاش بی نهایت دلچسب بود، ماموریت های فرعی خوبی داره، داستان بازی جذاب و با شخصیت پردازی خوبی پیش میره، با این که موسیقی بازی مثل دو قسمت قبل عالی نبود اما من از موسیقی این قسمت لذت بردم، نقشه بازی بزرگ و پرمحتوا بود و کلا بازی به شکل خوفی به من حال داد و چسبید.

تنها ایرادهای من از بازی گرافیک بازی بود، و یک نکته نداشتن نواوری خاص بود که بالا توضیح دادم همین بیس تکراریش هم به منو راضی کرد.
    درسته که نمرات پایینی از طرف منتقدها گرفته اما من برخلاف منتقدها از بازی بی نهایت لذت بردم.
    گیم پلی:9
    داستان و شخصیت پردازی:8.5
    موسیقی و صداگذاری:9
    گرافیک:7.5

امتیاز کلی: 9

وقته که برم سر وقت چلنجها و کمبو زدن

9. 4 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

فیلم هایی که تو بازی پخش میشه را چجوری میشه بصورت جدا دوباره دید؟
    کسی واقعا جواب اش را نداره؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

کسی واقعا جواب اش را نداره؟
    تو منو های بازی که نیست ویدئو ها...
    مگر اینکه بری یوتیوب دانلودشون کنی یا اینکه با نرم افزار های خاصی که با پسوند ویدئو های بازی تو پوشه نصبی هست اونا رو اجرا کنی.

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بازی رو تموم کردم. این بازی برای فن های بتمن و برای در آمد زایی بیشتر ساخته شد

ایده خوبی بود نشون دادن اتفاقات قبل از Asylum ولی از نظر من خیلی فرصت ها بود که از دست رفت در این بازی. خیلی از دشمنان بتمن مثل راس الغول یا two face هم میتونستن منشا شکل گیریشون در این بازی گفته بشه مخصوصا two face .میتونست به جای اینکه هدف جوکر تو خالی و پوچ باشه تابود کردن هارلی دنت و تبدیلش به two face باشه مثل فیلم dark knight .این میتونست بازی رو بیاد ماندنی تر کنه.

هرچند که داستان خوبی در مورد جوکر روایت شد ولی نحوه شروع رابطش با هارلی کویین خیلی بی مزه گفته شد. ولی مرحله ای که خود جوکر رو کنترل میکنیم واقعا زیبا بود.

در مورد Bane واقعا من از داستانش لذت بردم.هوشمندانه بود.

ولی واقعا انتظار داشتم با 8 ادم کشی که به دنبال بتمن باشن داستان بازی طولانی تر و پر هیجان تر باشه.

اون طوری هم که میگفتن BOSS FIGHT ها متفاوت نبود. به غیر از Deathstroke باقی boss fight ها تکراری بودن و جذابیتی نداشتن و مبارزه با fire fly بر عکس اونی که اولش فکر میکردم خیلی خیلی آسون بود. هنوزم حس میکنم boss fight بازی arkham city با mr.freez خیلی بهتر بود چون از یک روش دوبار ضربه نمیخورد ولی حتی Deathstroke روو من با یک روش تکراری که بالای 20 بار انجامش دادم شکست دادم.

محیط بازی اصلا پویا نبود . من یادمه تا اواخر بازی هم هروقت میرفتم توی کشتی پنگوین بازهم جسد بی هوش شده deathstroke رو میدیدم.

در مورد engima هم که خیلی بی مزه بود. اگر بازداشت نمیشه پس چطور از asylum هم فرار میکنه؟ و تازه اون همه علامت سوال میزاره. در ضمن فوق العاده گرفتن extordation data ها هم خیلی اسون و تکراری بود. ولی در بازی قبلی برای بعضی هاش باید حسابی فکر میکردی. بدون سلیقه هم در محیط بازی پخش شده بود. شاید در یک محیط کوچک شما 2 تا data پیدا میکردی!!!! با اینکه محیط بازی دو برابر بازی قبل بود ولی اصلا از محیط به اندازه کافی استفاده نشد.

کلا بازی خوبی بود. انتقادات من هم از روی فن بودنه!!! وگرنه بازی خوبی بود که 6 حقش نبود و میتونست 8 بگیره.

13. 3 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

اره میدونم , چون خودمم دیدم اول 100 تا زدم بعد مکس کردم دوباره کمبو زدم شد 430 تا که جمع شد با این و شد Highest Combo ... ولی منظورم اینه که بیشترین مقداری که میشه یک ضرب 1 بار فقط زد رو ملاک قرار بدیم! بالاترین حرکت یک ضرب چالش اصلی باشه به نظر بهتره : دی

کلا همون بیشترین مقداری که میشه تو یک ضرب زد رو محاسبه کنیم چون سخت تره

منظورم رو متوجه نشدی ..... اون بالایی نشون میده که بیشترین امتیازی که یک حرکتت داشته چند بوده
    پایینی میگه بیشترین کمبویی که زدی بدون اینکه ضربه بخوری یا وایستی چقدر بوده ...
    برای مثال به عکس زیر نگاه کن :

محتوای مخفی: example 

اینجا وقتی کمبو من به 518 رسیده بود من Multi Ground Takedown زدم که اینجوری محاسبه شده :

20 * 4 * 518 = 41440

20 تا امتیاز اون حرکت بوده * 4 نفر رو باهاش زدم * 518 تا کمبو

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

حامد نگاه چه بساطی راه انداختی ..... ما رو از درس و کار و زندگی و بازی های دیگه انداختی .....

15. 4 کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

منظورم رو متوجه نشدی ..... اون بالایی نشون میده که بیشترین امتیازی که یک حرکتت داشته چند بوده
    پایینی میگه بیشترین کمبویی که زدی بدون اینکه ضربه بخوری یا وایستی چقدر بوده ...
    برای مثال به عکس زیر نگاه کن :

محتوای مخفی: example 

اینجا وقتی کمبو من به 518 رسیده بود من Multi Ground Takedown زدم که اینجوری محاسبه شده :

20 * 4 * 518 = 41440

20 تا امتیاز اون حرکت بوده * 4 نفر رو باهاش زدم * 518 تا کمبو

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

حامد نگاه چه بساطی راه انداختی ..... ما رو از درس و کار و زندگی و بازی های دیگه انداختی .....
    باو من منظورم اصلا امتیاز نیست!

x430 که اصلا امتیاز نیسته من منظورم اینه combo = x430... بیشترین کمبویی که یک ضرب زدی ... کلا حرفام یعنی اینقدر بدجور منتقل شد؟ : دی
    +
    ویرایش : عکس بالا اومد lol
    +
    اصلا کار با امتیاز ندارم من منظورم فقط combo bat swarm بود که 430 تا شد.

فتوشاپ : دی
    Last edited by Killzone2; 23-11-2013 at 01:15.

17. 4 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •