مینیم ram 4gig خدا کنه خوب اجرا بشه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دوستانی که همه تریلرهارو دیدین کدوم تریلرها رو پیشنهاد می کنین دانلود کنم ؟ (کدومشون از همه شاخ ترن ؟! )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلی اطلاعات مختلف از این بازی منتشر شده که به طور خلاصه بهش اشاره میکنم!
باز هم یه همکاری دیگه از کمپانی Razer و EA برای ساخت لوازم مخصوص PC ویژه BF4 اقدام کرده اند که جزئیات آن شامل یک کیبورد , موس , هدست , موس پد , یک کیف مخصوص و قاب برای ایفون... تصویر کامل آن را در زیر مشاهده میکنید :
.................................................. .................................................. .............................
Official Battlefield 4 branded controllers revealed
همینطور EA قول یک سری لوازم اختصاصی دیگر برای BF4 را داده که دسته مخصوص بازی برای PS3 and Xbox 360 یکی از آن ها است.
.................................................. .................................................. .............................
در یک انالیز بهترین کار های گرافیکی که برای اجرا BF4 مناسب هست از هر دو برند AMD و NVIDIA معرفی شده و توضیحات بسیار خوب و کاملی درموردش داده اگر میخواید بدونید کدوم کارت مناسب تره به لینک زیر مراجعه کنید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Amazing fan-made Battlefield 4 wallpaper
والپیپر های جالب و زیبا برای BF4 رو میتونید در زیر دریافت کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصاویر از نقشه های جدید برای بخش چند نفره این عنوان
Operation Locker
![]()
The “flood / dam map”
![]()
Another dam map
![]()
Arecibo-style telescope map
![]()
![]()
![]()
![]()
All Battlefield 4 field upgrades revealed
جزئیاتی از سیستم ارتقا در BF4 منتشر شده که در زیر راه های آن را مشاهده میکنید :
Defensive: Armor – Cover – Flak – Quick regen
Offensive: Print – Ammo – Grenades – Reduced Fall
Shadow: Quick unspot – Sprint – Reduced Fall – Stealth
Combat Medic: Medkit upgrade – Sprint – Defibrillator upgrade – Medical Unit
Grenadier: Grenades – Sprint – 40mm grenades – Flak
Anti-tank: Mines – Rockets – More deployed explosives – Flak
Mechanic: Fast repair – Flak – Cover – Repair unit
Indirect fire: Ammo box upgrade – Ammo – Indirect fire – Resupply unit
Perimeter defense: Ammo – Suppression – Claymores – MP-APS upgrade
Spec Ops: Stealth – C4 Explosives – Motion sensors – Quick unspot
Sniper: Hold breath – Cover – Quick Unspot – Advanced spot
و همینطور تصاویر آن :
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Battlefield 4 features over 130 weapon camos
استودیو سازنده BF4 اعلام کرد بیش از 130 سلاح در BF4 وجود دارد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
در یک خبر دیگر هم DICE اعلام کرد در Battlefield 4 از 7 مود پشتیبانی میکند و این هفت مود شامل موارد زیر است :
- Conquest
- Rush
- Obliteration
- Team Deathmatch
- Squad Deathmatch
- Squad Rush
- Defuse
منبع همه خبر ها : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرداوردی و تهیه توسط killzone2
Last edited by Killzone2; 28-09-2013 at 17:10.
دوستان این نسخه بتا رو همه میتونن بازی کنن یا فقط کسانی که بازی رو پیش خرید کردن میتونن بازی کنن؟
یعنی برای بازی کردن نسخه بتا به CD key نیاز نیست؟
این بتا رو اونایی که Premium بازی BF3 دارن و همینطور اونایی که MOHWF دارن و خب طبیعتا اونایی که پیش فروش کردن میتونن بازی کنن
مگه از 4 اکتبر Free نیست؟
گفتن تا 4 اکتبر برای کسانی هست که پیش خرید کردن و از 4 اکتبر همه میتونن بازی کنن تا 15 اکتبر
درسته این حرف؟
نه همچین چیزی نیست ، من چند جا همون Premium-Pre order-MOH رو شنیدم .
آخه توی بازی سنتر گفتن که از 4 اکتبر هر کس بخواد میتونه بتا رو استفاده کنه
برای همین پرسیدم
چون بتلفیلد 3 هم یادمه همه میتونستن بازی کنن من خودم دانلود کرده بودم بازی کردم بعد که بازی اومد CD KEY براش گرفتم
نمیدونم حالا اینطوری باشه که عالی میشهولی خب من چیزی نشنیدم از سازنده ها شایدم به خاطر ترغیب برای خرید حرفی نزدن !دی!
+
مثل اینکه حقیقت داره :
![]()
Last edited by mjorh; 30-09-2013 at 22:06.
محتوای مخفی: این خروجی رو کنسوله یا PC?
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)