بچه ها میگم من امروز تو بازار موبایل دو سیم کارتشو دیدم دو و سیصد.یعنی تنها فرقش همون دوسیم بودنشه؟خب چه فایده اگه اینطوری باشه؟فقط آدمو یاده گوشی چینیا میندازه!!گوشیم جواد شد!!!![]()
بچه ها میگم من امروز تو بازار موبایل دو سیم کارتشو دیدم دو و سیصد.یعنی تنها فرقش همون دوسیم بودنشه؟خب چه فایده اگه اینطوری باشه؟فقط آدمو یاده گوشی چینیا میندازه!!گوشیم جواد شد!!!![]()
علاوه بر دوسیم بودن،قابلیت اضافه کردن مموری هم داره ک این خودش خیلی مهمه برای یک عده،مثل خودم
دوستان من شاید این گوشی رو بگیرم... کدوم مدلش بهتره 801e یا 801s یا 801n ؟؟ آیا مدلی که تو ایران هست NFC داره؟! ممنون میشم اگه سریع پاسخ بدید/![]()
بله همشون NFC دارن. از من میشنوید از بازار تهران (علائدین) نخرید چون با تمام قوا میکنن تو پاچتون(پاساژ پایتخت، یا پاساژ آرش بهتره ولی یکم گرونتر میدن).
سایت آل دی جی تال دِوِلوپر ادیشن داره 64 گیگ، اونا خیلی خوبن سریعتر از بقیه هم بروزرسانی میشه.
من خودم از علائدین خریدم یه ورژن مکزیکی انداختن بهم، مشکل سخت افزاری نداره ولی به این زودی ها آپدیت نمیشه و اپلیکیشن TV هم نداره.
![]()
بهترین جا همون علائدین برای خریده
ولی طبقه 6 و 5، نه طبقه اول
منم از طبقه های بالا گرفتم ولی کلا از اون پاساژ خوشم نمیاد، برای مشتری احترام قائل نیستن. سوال میپرسی بعد 40 دیقه یارو سرشو میاره بالا از اون زیر جواب میده.
اعتماد ندارم بهشون کلا![]()
تنها به طبقه ی 5 و 6 بودن بسنده نکنید اون بالا هم دزد زیاد هست...
چندتا مغازه هستن که از قیافشون و تعداد جنس ها و مشتری هایی که دارن میشه فهمید مطمئن هستن. بخاطر 10 20 هزار تومن ارزون تر از یه مغازه دو متری با 3 تا گوشی چیزی نخرید یا کارکردس یا وسایلشو عوض کردن...
یه مدت بود قیمتای سایتا خیلی خوب شده بود من همیشه از سایتا میخریدم ولی الان اختلاف 50 تا 100 تومنی دارن
چون هزینه نگهداری سایت خیلی رفته بالا مخصوصاً
.com
بهترین واسه خرید پاساژ ولی عصر هم درست حسابی جوابتو میدن هم قیمت های درستی دارن دزدی هم کمتره البته دیدم جعبه رو باز میکنن یه چیزی اضافه میکنن با قیمت بالاتر میفروشن حالا نمیدونم اسم این کار چیه؟
سلام به همه
چندتا سوال دارم؟؟؟
آیا این گوشی فیلم فول اچ دی رو بدون مشکل پخش میکنه؟ آخه خیلی جاها دیدم تو نظرات کاربران که گفتن مشکل داره بعضیا گفتن با نرم افزار ام ایکس پلیر هم بازم مشکل داشته و ی چیز دیگه آیا پشت گوشی داغ میکنه موقع کارای سنگین جوری که ناراحت کننده باشه؟ و ی سوال دیگه اینکه تو بازی های سنگین مث آسفالت چطوره؟
لطفا کسایی که تجربه کار باهاشو دارن و یا دارنش جواب بدن
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)