تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 21 اولاول ... 81415161718192021 آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 209

نام تاپيک: Dark Souls 2

داره خودمونی میشه Avlil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    Silvermoon City

پيش فرض

سلام دو تا سوال دارم :
    1. بازی آنلاین هست یا افلاین ؟
    2. من این بازی رو از کجا میتونم خریداری کنم ( یه سایت معتبر معرفی کنید )

ممنون
    سلام
    ۱.بازی هم میتونین به صورت افلاین انجام بدید و هم به صورت انلاین. و البته حالت انلاینش خیلی استرس خوبی داره و حس بهتری میده . مخصوصا اگر بتونی invader ها رو هم بکشی . : p
    ۲.من خودم از originalkey.net خریدم(نمیدونم تبلیغ میشه یا نه . قصد تنها کمک هست )

2. این کاربر از Avlil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال S.R Download's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازی رو از سی دی فروش سر کوچه خریدم 5000 تومن واقعا داستان جالبی داره گیم پلیش رو خیلی دوست دارم شبیه wow هست گرافیک قابل قبولی هم داره ولی یکیم پیچیدس یعنی معلوم نیس از کجا باید بری
    یه سوال من یه شمشیر پیدا کدم که توی آتیش فرو رفته وقتی از کنارش بلند شدم صورتم سیاه شده بود میشه دلیلش رو یکی بگه ؟؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بازی رو از سی دی فروش سر کوچه خریدم 5000 تومن واقعا داستان جالبی داره گیم پلیش رو خیلی دوست دارم شبیه wow هست گرافیک قابل قبولی هم داره ولی یکیم پیچیدس یعنی معلوم نیس از کجا باید بری
    یه سوال من یه شمشیر پیدا کدم که توی آتیش فرو رفته وقتی از کنارش بلند شدم صورتم سیاه شده بود میشه دلیلش رو یکی بگه ؟؟
    اره البته به نظر من نسخه اول یه کم بهتر بود . این نسخه مکانیک بازی هم سخت تر شده و هم پیچیده تر که تا حدودی این سختیش دل منو زد و یه کم از بازی رو رفتم و فعلا بازی رو ول کردم . فکر کنم زیادی واسه این نسخه هایپ شده بودم .

اون شمشیرها Bonfire هستن کنارشون که استراحت کنی بازیت سیو میشه . چون یک بار در حالت انسان مردی ، دوباره از اونجا بلند شدی و از انسان به Undead تبدیل شدی . توجه داشته باش شخصیت اصلی undead هستش و با مصرف human effigy تبدیل به انسان میشی .

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    Silvermoon City

پيش فرض

خب این بازی ار origin بازی demon's souls میاد و میدونید دیگه از بازی های معروف ژاپنی هست و ژاپنی معروف به اینکار ها هستند . بازی اینطور ساخته شده که برخلاف بقیه بازی ها به شما مقداری quest نده و بگه اینجا برو و بیا و میخواد احساس توخالی بودن و به تدریج انسانیت رو از دست دادن رو متوجه بشید . اینکه یک موجود عجیب توی بازی نیست که شما رو از سردرگمی نجات بده . اصل این بازی ها اینطوری هست . توی نسخه جدید بازی گیم پلی بسیار پیشرفت کرده و جای خوشحالی داره اما بازی رو اسان کردند و داستان و lore بازی هم نسبت به نسخه قبل و اصل داستان ضعیف هست. از این نظر اسان میگم که شما با وجود تعداد زیاد bonefire براحتی به شهر برمی گردید و مسیر های پر پیچ و خم رو براحتی پشت سر میذارید .اما در نسخه های قبل مثلا باید تمام این مسیر ها رو میرفتید و دوباره اشتباه میکردید که دوباره بمیرید و باعث بشه شما از بازی زده بشید و کنارش بذارید.این بازی معروف هست به اینکه کسانی رو که با ایتم گرفتن، مغرور میشوند تنبیه و مجازات کنه . این بازی واقعیت زیاه خواهی ماها رو نشون میده و اینکه حتی برای بدست اوردن ایتم ست های زیبا npc ها رو قتل عام میکنیم و sin می کنیم . واین واقعیت که ،همه بدکاران در این دنیا به سزای اعمالشون نمی رسند(بیشتر غرق میشوند).این ها دقیقا در این بازی رعایت شده است
    در مورد sorcerer هم بگم که توی این نسخه واقعا op یا قوی شده و خیلی خوشحالم : p
    بعد اینکه شما به تدریج به سوی undead دارید پیش میرید و کم کم انسانیتتونو از دست میدید . به این معنی که از اخر undead میشوید و با human effigy به صورت زیبای قبلیتون بر میگردید اما واقعیتی رو عوض نمیکنید و همانطور این کارهای دیگه هم در نسخه انلاین انجام میده که خودتون مشاهده خواهید کرد.اونجا هم خودتون به صورت undead مشاهد کردید هنوز undead نشدید بلکه Hollow هستید چون از undead به انسانیت راه برگشتی نیست و هر چقدر که بیشتر بمیرید بیشتر به اسن سمت میروید(کمتر شدن health تون) . و از اخر هم مشابه دشمناتون میشوید کسانی که روزی درجایگاه شما بودند.
    نکته اخرم اینکه بازی WoW از نظر المان های Rpg اش خیلی بازی سطح بالای هست مخصوصا نسخه TBC , WOTLK . من هم عاشقشم : P
    Last edited by Avlil; 09-08-2014 at 22:52.

6. 2 کاربر از Avlil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

یکی از بهترین تجربه های گیمینگ من بود! با اینکه چندین بار تو حین بازی خودمو زدم ولی کلاً خیلی کیف داد بازی!
    با لول 150 بعد از 72 ساعت بازی تمومش کردم. تجربه اوریجینال بازی هم فوق العاده بود، خیلی حال داد. از Invadeـهاش بگیر تا Summonـهاش D:
      محتوای مخفی: یکی از بهترین صحنه های بازی 
    اون صحنه ای هست که بالاخره بعد از ساعت ها بازی کردن و دنبال شاه گشتن با کشتن Velstadt میرسیم به کینگ و میبینیم که به اون شکل در اومده :| از ابتدای بازی دنبال کینگ بودیم که آخر سر با این صحنه مواجه میشیم!

الان فقط 2 تا کار مونده که انجام بدم و آماده DLCـها بشم. 1. کشتن Ancient Dragon و گرفتن Soul of the Giant و بعد از اون کشتن شاه Vendrick ...

8. 4 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال S.R Download's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا از توضیحات ممنون ولی یه سوال بعضی در ها قفل هست کلیدشونو کجا میشه پیدا کرد ؟

10. این کاربر از S.R Download بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    Silvermoon City

پيش فرض

یکی از بهترین تجربه های گیمینگ من بود! با اینکه چندین بار تو حین بازی خودمو زدم ولی کلاً خیلی کیف داد بازی!
    با لول 150 بعد از 72 ساعت بازی تمومش کردم. تجربه اوریجینال بازی هم فوق العاده بود، خیلی حال داد. از Invadeـهاش بگیر تا Summonـهاش D:
      محتوای مخفی: یکی از بهترین صحنه های بازی 
    اون صحنه ای هست که بالاخره بعد از ساعت ها بازی کردن و دنبال شاه گشتن با کشتن Velstadt میرسیم به کینگ و میبینیم که به اون شکل در اومده :| از ابتدای بازی دنبال کینگ بودیم که آخر سر با این صحنه مواجه میشیم!

الان فقط 2 تا کار مونده که انجام بدم و آماده DLCـها بشم. 1. کشتن Ancient Dragon و گرفتن Soul of the Giant و بعد از اون کشتن شاه Vendrick ...
    اون سکانس خیلی زیبا بود. من نیم ساعت فقط اونجا ایستاده بودم : p
    خیلی زیبا بود . من الان لول ام خیلی بالا هست 380 فکر کنم (البته ng+++ ) . فعلا دیگه بازی نمیکنم . امیدورا بودم bloodborn هم میومد اما خب حداقل The Lord Of The Fallen میاد

آقا از توضیحات ممنون ولی یه سوال بعضی در ها قفل هست کلیدشونو کجا میشه پیدا کرد ؟
    تمام در هایی که کلید میخوان قابل باز شدن به چندین روش هستند . مثلا بعضی کلید ها توسط npc به شما داده میشه . بعضی ها توسط دشمنانتون که با Fragrant Branch of Yore زنده میشوند یا از حالت سنگی خارج میشوند و همه اینها رو به صورت کامل در wiki این بازی میتونید مشاهده کنید . حتی بهترین ایتم ست ها برای کلاستون و سایر چیزها . این wiki ها به مانند wowhead هستند .
    ادرس سایت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه aminkhoob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    I.R.IRAN

پيش فرض

سلام

کلید در ها در طول بازی به شما داده میشه
    بعضی ها رو با کشتن باس ها دشمنان بدست میارید
    بعضی ها رو از افراد میگیرید
    بعضی ها رو باید بخرید
    بعضی ها رو پیدا میکنید

و اما بعضی در ها که قفل هستند اصلا کلیدی ندارند و با انجام بعضی کارها باز میشوند

بعضی ها رو باید یشکنید مثل در بالای Bonfire در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به بعضی ها ضربه میزنید و یک دشمن از طرف دیگه در رو باز میکنه
    به بعضی ها بمب باید پرت کرد تا بشکه ی پشتش منفجر بشه
    بعضی ها از طرف دیگه توسط خودتون باز میشه
    بعضی ها با داشتن یه ایتم خاص باز میشن
    بعضی ها با انسان کردن ادمای سنگ شده
    بعضی ها رو افراد دیگه باز میکنن مثل در ورود به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که توسط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با دادن پول باز میشه و اگر بخواهید میتونید بکشیدش و ایتم مورد نیاز رو بدست اورید ولی این کار توصیه نمیشه
    به بعضی جاها با باز کردن در های مخفی یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دست رسی پیدا میشه
    به بعضی جاها با قرار دادن ایتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در جاهای مخصوص دست رسی پیدا میشه
    و...

رهنمای کلید ها:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. 2 کاربر از aminkhoob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    Silvermoon City

پيش فرض

سلام

کلید در ها در طول بازی به شما داده میشه
    بعضی ها رو با کشتن باس ها دشمنان بدست میارید
    بعضی ها رو از افراد میگیرید
    بعضی ها رو باید بخرید
    بعضی ها رو پیدا میکنید

و اما بعضی در ها که قفل هستند اصلا کلیدی ندارند و با انجام بعضی کارها باز میشوند

بعضی ها رو باید یشکنید مثل در بالای Bonfire در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به بعضی ها ضربه میزنید و یک دشمن از طرف دیگه در رو باز میکنه
    به بعضی ها بمب باید پرت کرد تا بشکه ی پشتش منفجر بشه
    بعضی ها از طرف دیگه توسط خودتون باز میشه
    بعضی ها با داشتن یه ایتم خاص باز میشن
    بعضی ها با انسان کردن ادمای سنگ شده
    بعضی ها رو افراد دیگه باز میکنن مثل در ورود به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که توسط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با دادن پول باز میشه و اگر بخواهید میتونید بکشیدش و ایتم مورد نیاز رو بدست اورید ولی این کار توصیه نمیشه
    به بعضی جاها با باز کردن در های مخفی یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دست رسی پیدا میشه
    به بعضی جاها با قرار دادن ایتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در جاهای مخصوص دست رسی پیدا میشه
    و...

رهنمای کلید ها:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کاملا توضیح خیلی خوبیه اما pharros و دیوارهای مخفی بیشتر برای loot chest هست(مخصوصا اون chest ها که اگر قبلش یک attack به chest ندی میخورنت : پی - که توی dlc جدید borderlands 2 هم به عنوان اسم great mimic استفاده کردند) که البته قابل ذکر هست که بعضی از راه ها که تنها به همین روش باز میشوند به شما Estus Flask Shard میدهند که بسیار کارامد هستند اما بیشتر این راه ها خیلی فرعی هستند و به صورت یک big bonus دیده نمیشوند .بیشتر اون کلید هایی به نظرم کاربرد داره که یک bonus در گیم حساب میشه به طور مثال معاوضه کردن ایتم با grand soul یا soul یک boss خاص .مثلا Weaponsmith Ornifex که فرم humanoid crow هم داره که با کلید fang ازاد میشه و این کلید هم باید از دست دادن یک Fragrant Branch of Yore تنها امکان پذیر هست اما به جایش برای یک sorcerer لول 150 که میخواد NG+ رو شروع کنه ،ایتم خوبی رو به همراه داره به طور مثال برای off hand تون شما یک King's Shield نیاز دارید تا مطمئن تر بعضی از مکانیزم ها رو پشت سر بگذارید(خیلی جاها نجاتتون میده . البته با سرمایه گذاری روی stat های مورد نظر)

که این BS داره
    Last edited by Avlil; 12-08-2014 at 08:48.

15. 2 کاربر از Avlil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

سلام
    این بی دلیل بودن داستان و روایت منسجم نداشتنش رو مخه! حیف که سختی بیش از حدش یکم منو جذب کرده.
    ما خودمون زندگیمون پر تکراره ، حالا این بازی هم هی تاکید داره روی این مسئله

وسایل رو میشه جایی فروخت؟؟ خب این همه وسیله که جمع میکنیم به چه درد میخوره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •