تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 26 اولاول ... 8141516171819202122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 251

نام تاپيک: The Witcher 3: Wild Hunt

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

اگلیسی خیلی قوی میخواد این بازی علاوه بر اون باید اصطلاحات رو هم ادم بلد باشه
    یکی که میفهمه چی میگن لذت بازی براش دوچندان میشه

آخر فروم باز peyman_nn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

راست میگی
    واقعا انگلیسی قوی میخاد
    احتمالش هست نسخه فارسی برای این بازی بیاد ؟

آخر فروم باز R.P.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

سلام دوستان.

یه چند وقتی هست دارم از ویچر اسکرین شات میگیرم و دوست داشتم که کارام رو با شما هم به اشتراک بزارم. یه تعداد از شات های مورد علاقه خودم رو میزارم که صفحه هم دیگه زیاد شلوغ نشه. (البته همینجوریشم شلوغش کردم)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن بگم که هیچ کدوم از شات ها از داخل Cutscenes ها گرفته نشده و واسه هر شات نورپردازی ( در واقع Time of day ) و Depth of Field و Field of View تغییر دادم و همچنین برای گرفتن بعضی شات ها بلاجبار از Freeze کردن بازی استفاده کردم. Free Camera رو هم ذکر کنم که استفاده شده :دي

Off Topic:
    چند وقت پیش با آقا وحید عزیز در مورد زدن یک تاپیک با عنوان Screenshotting یا Screenarchery صحبت کرده بودم که قرار بود اسکرین شات های به اصطلاح هنری یا کلا شات هایی که روشون وقت گذاشته شده ( نه فوتوشاپ شده :دي ) ، رو توش بزاریم، حالا میخوام بپرسم آیا کسی مایل همکاری هست یا خیر ؟

قوانین هم به این صورت باشه که: ( همون چیزی که خودم واسه آقا وحید فرستاده بودم رو اینجا نقل قول میکنم :دي)

قوانین تاپیک هم به این صورت هست که اسکرین شات از Cutscene ها ممنوع باشه؛ HUD حتماً حذف بشه و این که از Photoshop هم استفاده نشه (به جزء Cropping یا Photomerge)

شات ها هم یک سری توضیحات مثل:
    اسم بازی - اینجکتور گرافیکی که استفاده شده - آیا Timestop , FOV , Free Camera و ... استفاده شده یا خیر - آیا Downsampling انجام شده؛ به چه صورت - از چه Aspect Ratio ـی شات کپچر شده و مواردی از این دست.

داخل تاپیک هم روش های Downsampling یا استفاده از Free Camera و... هم توضیح داده بشه.
    نمونه توضیحات هر عکس هم میتونه به همین صورتی باشه که من توی این پست نوشتم.
    Last edited by R.P.G; 22-06-2015 at 10:47. دليل: لینک

4. 14 کاربر از R.P.G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kumarbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام دوستان.

یه چند وقتی هست دارم از ویچر اسکرین شات میگیرم و دوست داشتم که کارام رو با شما هم به اشتراک بزارم. یه تعداد از شات های مورد علاقه خودم رو میزارم که صفحه هم دیگه زیاد شلوغ نشه. (البته همینجوریشم شلوغش کردم)

در ضمن بگم که هیچ کدوم از شات ها از داخل Cutscenes ها گرفته نشده و واسه هر شات نورپردازی ( در واقع Time of day ) و Depth of Field و Field of View تغییر دادم و همچنین برای گرفتن بعضی شات ها بلاجبار از Freeze کردن بازی استفاده کردم. Free Camera رو هم ذکر کنم که استفاده شده :دي

Off Topic:
    چند وقت پیش با آقا وحید عزیز در مورد زدن یک تاپیک با عنوان Screenshotting یا Screenarchery صحبت کرده بودم که قرار بود اسکرین شات های به اصطلاح هنری یا کلا شات هایی که روشون وقت گذاشته شده ( نه فوتوشاپ شده :دي ) ، رو توش بزاریم، حالا میخوام بپرسم آیا کسی مایل همکاری هست یا خیر ؟

قوانین هم به این صورت باشه که: ( همون چیزی که خودم واسه آقا وحید فرستاده بودم رو اینجا نقل قول میکنم :دي)

نمونه توضیحات هر عکس هم میتونه به همین صورتی باشه که من توی این پست نوشتم.
    دوست عزیز کارت فوق العاده هست، ما که کاری از دستمون برنمیاد متاسفانه. خیلی زیبا بودن.

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ما که نمی تونیم این بازی رو انجام بدیم
    اگه فیلم یا فیلمهایی در این سبک می شناسید بگید تا اینجوری خودمون رو راضی کنیم

آخر فروم باز playstation 3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

بازی خیلی خوب و سبکی هست من با این سیستم رو very high میانگین 28 فریم میگیرم
    cpu:intel core2 duo e8400 3.7ghz
    ram:4gb bus800 apacer ddr2
    vga:hd6870 1gb gddr5
    resolution:full hd

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام بچه ها روزتون بخیر

من بعد از مرحله FINDING TAMARA گیر کردم و نمیدونم باید چکار کنم هیچ علامتی هم روی نقشه نیومده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام بچه ها روزتون بخیر

من بعد از مرحله FINDING TAMARA گیر کردم و نمیدونم باید چکار کنم هیچ علامتی هم روی نقشه نیومده

کسی نیست جواب این دوستمون رو بده

آخر فروم باز R.P.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

دوست عزیز کارت فوق العاده هست، ما که کاری از دستمون برنمیاد متاسفانه. خیلی زیبا بودن.
    ممنون دوست عزیز. مشکلی نیست از اون بابت، انتظار همکاری چندانی نبود :دي ولی خب فعلاً همینجا (داخل تاپیک های مربوط به هر بازی) ادامه میدم شاید کم کم کسی علاقمند شد. :دي

یه چنتا شات نچندان خوب:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by R.P.G; 21-06-2015 at 11:11.

11. 3 کاربر از R.P.G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز peyman_nn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

دوستان
    من بازم پرسیدم
    به نظرتون نسخه فارسی شده میاد برای این بازی ؟
    والا نمیشه بازی کرد ، الکی هم که نمیشه گزینه های صحبت رو انتخاب کرد ، میشه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •