اگلیسی خیلی قوی میخواد این بازی علاوه بر اون باید اصطلاحات رو هم ادم بلد باشه
یکی که میفهمه چی میگن لذت بازی براش دوچندان میشه
اگلیسی خیلی قوی میخواد این بازی علاوه بر اون باید اصطلاحات رو هم ادم بلد باشه
یکی که میفهمه چی میگن لذت بازی براش دوچندان میشه
راست میگی
واقعا انگلیسی قوی میخاد
احتمالش هست نسخه فارسی برای این بازی بیاد ؟![]()
سلام دوستان.
یه چند وقتی هست دارم از ویچر اسکرین شات میگیرم و دوست داشتم که کارام رو با شما هم به اشتراک بزارم. یه تعداد از شات های مورد علاقه خودم رو میزارم که صفحه هم دیگه زیاد شلوغ نشه. (البته همینجوریشم شلوغش کردم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
The Fields of Ard Skellig
• [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
• Two 21:9 AP merged shots in PS; Rescaled in Paint.net
• Timestop, FOV, Free camera, using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
• In-game HUD toggle
Approaching Mists
• Seventeen 3640x4200 Shots merged in PS, Cropped.
• Timestop, Time of day using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
• HUD toggle, Free camera, FOV using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Oversight
• 3600x4800 3:4 AR, resampled with FastStone
• Timestop, FOV, Free camera, Time of day using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
• [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for HUD toggleFamiliar Morning
• Timestop, FOV, Free camera, Time of day using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
• [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for HUD toggle
Decoherence
• [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for HUD toggleFollow the Treats
• [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for HUD toggle
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Queen Cerys
• 3640x4200, resampled with FastStone
• Timestop, Time of day using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
• HUD toggle, Free camera, FOV using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]The Kingmaker
• HUD toggle, Free camera, FOV using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن بگم که هیچ کدوم از شات ها از داخل Cutscenes ها گرفته نشده و واسه هر شات نورپردازی ( در واقع Time of day ) و Depth of Field و Field of View تغییر دادم و همچنین برای گرفتن بعضی شات ها بلاجبار از Freeze کردن بازی استفاده کردم. Free Camera رو هم ذکر کنم که استفاده شده :دي
Off Topic:
چند وقت پیش با آقا وحید عزیز در مورد زدن یک تاپیک با عنوان Screenshotting یا Screenarchery صحبت کرده بودم که قرار بود اسکرین شات های به اصطلاح هنری یا کلا شات هایی که روشون وقت گذاشته شده ( نه فوتوشاپ شده :دي ) ، رو توش بزاریم، حالا میخوام بپرسم آیا کسی مایل همکاری هست یا خیر ؟
قوانین هم به این صورت باشه که: ( همون چیزی که خودم واسه آقا وحید فرستاده بودم رو اینجا نقل قول میکنم :دي)
نمونه توضیحات هر عکس هم میتونه به همین صورتی باشه که من توی این پست نوشتم.قوانین تاپیک هم به این صورت هست که اسکرین شات از Cutscene ها ممنوع باشه؛ HUD حتماً حذف بشه و این که از Photoshop هم استفاده نشه (به جزء Cropping یا Photomerge)
شات ها هم یک سری توضیحات مثل:
اسم بازی - اینجکتور گرافیکی که استفاده شده - آیا Timestop , FOV , Free Camera و ... استفاده شده یا خیر - آیا Downsampling انجام شده؛ به چه صورت - از چه Aspect Ratio ـی شات کپچر شده و مواردی از این دست.
داخل تاپیک هم روش های Downsampling یا استفاده از Free Camera و... هم توضیح داده بشه.
Last edited by R.P.G; 22-06-2015 at 10:47. دليل: لینک
دوست عزیز کارت فوق العاده هست، ما که کاری از دستمون برنمیاد متاسفانه. خیلی زیبا بودن.
ما که نمی تونیم این بازی رو انجام بدیم
اگه فیلم یا فیلمهایی در این سبک می شناسید بگید تا اینجوری خودمون رو راضی کنیم
بازی خیلی خوب و سبکی هست من با این سیستم رو very high میانگین 28 فریم میگیرم
cpu:intel core2 duo e8400 3.7ghz
ram:4gb bus800 apacer ddr2
vga:hd6870 1gb gddr5
resolution:full hd
سلام بچه ها روزتون بخیر
من بعد از مرحله FINDING TAMARA گیر کردم و نمیدونم باید چکار کنم هیچ علامتی هم روی نقشه نیومده
کسی نیست جواب این دوستمون رو بده
ممنون دوست عزیز. مشکلی نیست از اون بابت، انتظار همکاری چندانی نبود :دي ولی خب فعلاً همینجا (داخل تاپیک های مربوط به هر بازی) ادامه میدم شاید کم کم کسی علاقمند شد. :دي
یه چنتا شات نچندان خوب:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Running Through
• Timestop using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
• HUD toggle, Free camera, FOV using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]At The Very Peak Of The World
• HUD toggle, Free camera, FOV using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]Foxy Triss
Last edited by R.P.G; 21-06-2015 at 11:11.
دوستان
من بازم پرسیدم
به نظرتون نسخه فارسی شده میاد برای این بازی ؟
والا نمیشه بازی کرد ، الکی هم که نمیشه گزینه های صحبت رو انتخاب کرد ، میشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)