چرا نشه؟ مشکلی نداره
چرا نشه؟ مشکلی نداره
لاتاری شروع شده ها!
پارسال این همه آموزش و پست می زدند بچه ها، امسال هیچ!
نمی دونم چرا پارسال که استرس داشتم اینقدر سخت بود واسم و امسال اینقدر آسون!
امیدوارم همتون برنده بشید.
سلام دوستان یه سوال داشتم من نمی تونم برای ثبت نام لاتاری وارد سایت ایالات متحده شم لطفا" لینک آدرس سایت رو میشه اینجا بزارید ممنونم
منم تو آپلود عکس مشکل داشتم با اینکه خیلی احمقانست! ولی با فیلتر شکن ثبت نام کردم!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام من یه سوال داشتم : من فرم لاتاری رو پر کردم ولی صفحه بعدی که سریال نامبر فرم رو ابلاغ می کنه نیومد و روی همان صفحه اول ماند فقط یه پیغام مبنی بر اینکه اگه میخوام میتونم عکسم رو عوض کنم حالا نمیدونم فرم من ثبت شده یا نه و اینکه اگه یک بار دیگه فرم پر کنم ریجکت میشم یا نه ممنونم از همه
درود
اگه به مرحله چک کردن اطلاعات نرسیده باشه دوباره میتونی اگه رسیده باشه نمیتونی شاید ریجکت بشی
من طی این 4 سالی که هی شرکت میکردم و نتیجه نمیگرفتم این بود که همش ادرس فامیلمون تو امریکا رو میدادم
ایندفعه آدرس خودمو دادم شاید فرجی بشه![]()
سلام : بمرحله چک رسیدم ولی دکمه ادامه وجود نداشت کلی صبر کردم ولی سریال نامبر که توی صفحه بعد بود نیومد و وقت من تمام شد ممکنه شما مراحل رو برام توضیح بدید پارسال هم همین جوری شد با تشکراز شما آقا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنونم
توضیح خاصی نداره دوست عزیز
شما کل فرم رو پر کن ، عکست رو اپلود کن بعد ادامه بزن مشکبی نباید داشته باشی تو مرحله چک هم دوباره اطلاعاتت رو بررسی کن درست بود ادامه بزن بعدش سریال نامبر رو دریافت میکنی ، اگه سرعت لود شدن صفحات واست کند هست از فیل ت ر ش ک ن استفاده کن
سلام آقا Abolfazl-Star : بعد از پر کردن فرم و زدن دکمه ادامه صفحه چک باز شد ولی دکمه ادامه ( Continue) در صفحه وجود نداشت بنظر شما میتونه تا این مرحله ثبت شده باشه یا نه . ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)