تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 146 اولاول ... 81415161718192021222868118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 1452

نام تاپيک: راهنمای خرید ابزارهای نجومی: تلسکوپ, دوربین دوچشمی و ...

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

جواب مارو نميدين؟

داره خودمونی میشه AF_SOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اگه می خوای عکاسی کنی دابسونی نگیر،تلسکوپ با پایه دابسونی فقط به درد ماه می خوره.

برای عکاسی پیشنهاد من:
    نيوتوني 6 اينچ اسكاي واچر

ممنون از راهنماييتون
    راستي اگه بخوايم برا دابسوني پايه ي موتور دار بگيريم چقدر در مياد؟

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام
    يه سوال داشتم
    از بين
    دابسوني 8 اينچ اسكاي واچر
    نيوتوني 6 اينچ اسكاي واچر
    نيوتني 6 اينچ تال Tal150 Pm

كدوم بهتره؟
    من اول ميخواستم دابسوني بگيرم ولي چون گفته بوديد نميشه باهاش عكس گرفت دو دل شدم
    تلسکوپ من همین 6 اینچه که نوشتین . خوبه و همه فن حریف . اما اگه با اطلاعات امروز میرفتم سراغش ( من با اکثر تلسکوپ هایی که در بازار ایران هست کار کردم .یه زمانی خودم نصبشون میکردم ) دابسونی رو پیشنهاد میکنم . خصوصا اگه بتونید 10 اینچش رو بگیرید . تال رو توصیه نمیکنم
    داب = عمری تر + سریع تر + نسب سریع تر و راحت تر ( تلسکوپ 6 اینچ برای من حدود 15 دقیقه زمان نصب داره , دابسونی 20 ثانیه )
    آقا با دوربيناي دو چشمييم ميشه عكس گرفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    فقط از ماه . عکس هایی معمولی .

ممنون از راهنماييتون
    راستي اگه بخوايم برا دابسوني پايه ي موتور دار بگيريم چقدر در مياد؟
    دو نوع دابسونی موجود هست ایران . بدنه باز و بدنه بسته
    بدنه باز پایه نصب نمیشه کرد بهش
    بدنه بسته خیلی راحت روی پایه نصب میشه اگه 8 اینچ بخواین eq4 باید بگبرین حداقل 400 تومنه حدودا
    پیشنهاد نمیکنم این کار رو . بهتره یه نیوتونی نصب رو پایه بگبرید . 8 اینچ موتور دار . این گزینه نصب دابسونی روی پایه رو زمانی پیشنهاد میکنم که محدودیت موقت بودجه دارید . میتونید فعلا با داب کار کنید بعد براش پایه بگیرید

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

سلام بابک جان

یه سوال:

رابطه وجود داره که حد قدر تلسکوپی رو تو بهترین شرایط مشخص کنه؟

یعنی مثلا تلسکوپ 8 اینچ حداکثر در شرایط خوب حد قدرش چقدر میشه.یکی چنین ادعایی می کرد. تو از رابطش خبر داری؟

ممنون

حـــــرفـه ای Renjer Babi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Canes Venatici

پيش فرض

من که فکر نمیکنم رابطه مستقیمی وجود داشته باشه.حد قدری که تلسکوپ می تونه ببینه بستگی به نور ورودی به دهانه تلسکوپ داره.مثلا شاید با تلسکوپ 10 سانتیمتری بشه تا قدر 10 دید با یه دونه 8 اینچی بشه 14 دید.

حالا آقا بابک استاد ما هستند ایشون نظر بدن.

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

من که فکر نمیکنم رابطه مستقیمی وجود داشته باشه.حد قدری که تلسکوپ می تونه ببینه بستگی به نور ورودی به دهانه تلسکوپ داره.مثلا شاید با تلسکوپ 10 سانتیمتری بشه تا قدر 10 دید با یه دونه 8 اینچی بشه 14 دید.

حالا آقا بابک استاد ما هستند ایشون نظر بدن.

من خودم هم همینطور فکر می کنم.

از جوابت ممنونم.حالا ببینیم یکی که تجربه کافی داره چی می گه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام من يک تلسکوپ توي سايت زير آسمان شهر ديدم از سري بازتابي دابسوني با قطر دهنه 10 اينچ اين تلسکوپ به نظر شما چطوره تا چقدر ميتونه سيارات منظومه شمسي را به من نشون بده؟

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

سلام من يک تلسکوپ توي سايت زير آسمان شهر ديدم از سري بازتابي دابسوني با قطر دهنه 10 اينچ اين تلسکوپ به نظر شما چطوره تا چقدر ميتونه سيارات منظومه شمسي را به من نشون بده؟
    من با این تلسکوپ کار کردم ... برای سیارات خوب به نظر می رسه ... برای ماه هم عالیه ...
    مثلا ما با این تلسکوپ تونستیم حاله ای از رنگ زرد جو مشتری رو ببینیم ... اقمار مشتری رو هم می شه عالی رصد کرد ... نصب و هم خط کردنش هم عالیه .. قیمت مناسبی هم داره ... در حدود 600 تا 700 هزارتومن باید باشه .
    موفق باشید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام بابک جان

یه سوال:

رابطه وجود داره که حد قدر تلسکوپی رو تو بهترین شرایط مشخص کنه؟

یعنی مثلا تلسکوپ 8 اینچ حداکثر در شرایط خوب حد قدرش چقدر میشه.یکی چنین ادعایی می کرد. تو از رابطش خبر داری؟

ممنون
    ماکزیمم قدری که میشه با هر تلسکوپ دید به توان جمع آوری نور آن تلسکوپ بستگی داره. توان جمع آوری نور هم به مساحت آینه بستگی داره. توان جمع آوری نور نسبت به توان جمع آوری نور چشم غیرمسلح حساب میشه. بیشترین قطر مردمک چشم ما (در تاریکی) 6 میلی متر است. برای این که بفهمیم یک تلسکوپ چند برابر چشم معمولی توانایی جمع آوری نور دارد، قطر آن را به قطر مردمک چشم تقسیم می کنیم و به توان دو می رسانیم. بنابراین یک تلسکوپ 5 اینچی تقریبا 400 برابر چشم معمولی توان جمع آوری نور دارد.
    اما می دانید که قدر ستارگان به صورت لگاریتمی تغییر می کند. یعنی هر قدر 2/5 برابر پر نور تر از قدر بالاتر خود است. از طرفی چشم معمولی تاقدر 6 را به خوبی می بینید (در شرایط جوی مناسب). برای این که قدر قابل مشاهده ی تلسکوپ را به دست آورید باید از توان جمع آوری نور آن (در مثال ذکر شده، عدد 400) لگاریتم در مبنای 2/5 بگیرید و با قدر 6 (مربوط به چشم غیر مسلح) جمع کنید. برای تلسکوپ 5 اینچی این مقدار تقریبا برابر 12/5 است.
    پس در شرایط ایده آل تلسکوپ 5 اینچی تا ستارگان قدر 12 را آشکار می نماید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من با این تلسکوپ کار کردم ... برای سیارات خوب به نظر می رسه ... برای ماه هم عالیه ...
    مثلا ما با این تلسکوپ تونستیم حاله ای از رنگ زرد جو مشتری رو ببینیم ... اقمار مشتری رو هم می شه عالی رصد کرد ... نصب و هم خط کردنش هم عالیه .. قیمت مناسبی هم داره ... در حدود 600 تا 700 هزارتومن باید باشه .
    موفق باشید .

خيلي خوب
    از شما ممنون هستم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •