تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 23 اولاول ... 8141516171819202122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 228

نام تاپيک: بــازی‌های مــورد انتــظار ۲۰۱٣

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

9 ویش لیست نیست امید به زندگی آینده‌اس! مسخره ام نکنید...

سلام به همه برو بچه های گل انجمن که اگه نبودن وقتی می اومدم توی فروم، لبخند رو روی لبام نداشتم... بچه ها شاید دیدگاهتون عوض بشه نسبت بهم اگه دیدم رو نسبت به بازی هایی که با تمام عشق با تمام عشق و عشق و عشق براشون انتظار می‌‌کشم بفهمید... ولی دست خودم نیست... احساسات عجیبی نسبت به بعضی چیزا دارم که اجزایی از زندگیم هستن و نمی تونم جدا کنم از خودم...
    یه کمی سردرد می دم... ببخشید منو

Grand Theft Auto V

عشقی ترین بازی که توی تمام عمرم دیدم یعنی GTA حالا نسخه جدیدی از اون در راهه چطور می تونم به ادامه زندگی امیدوار نباشم مثه اینه که وعده بهشت به آدم داده باشن! بی صبرانه منتظر سقر به سان آندریاس هستم... شهر آرزوهام دی:

Castlevania: Lords Of Shadow 2

یه بار دیگه یه افسانه سراسر هیجان دیگه... بعد از کسلونیا و قرار گرفتن در نقش جذاب گابریل خیلی سخته که عاشق این بازی نشی... محاله که از دستش بدم داستان باستانی و حماسی بازی جزو بهترین اجزای زندگی شخصیم هست وقتی توی یک ویدیو گیم اون رو می بینم دست خودم نیست عاشقش میشم... کسلونیای 2 از اون بازیاس که له له می زنم براش... بی صبرانه می خوام که در آغوش بکشمش

BioShock Infinite

لوین یه مرد خیلی خوبه که انگار از توی قلبم خبر داره که چند سال یه بار هوس یه بازی می کنم که با داستانش سالیان درازی زندگی کنم... وقتی اولین بار موضع گیری بازی رو خوندم دیوانه وار می خواستم همون لحظه باشه تا بازی کنم اما افسوس که عاشق چیزی شده بودم که چندین سال باید براش صبر می کردم... الیزابت غصه نخور که آرمینی داره میاد کلمبیایی که لوین ساخته براش... داره برای تو میاد که منتظرشی... منم منتظرم بخدا

Crysis 3

شاید جالب ترین چیز واسه خودم کلمه کرایزس باشه! مثل هویت می مونه برام... چه چیزایی به یاد میارم! چه نوستالژی جالبی... کرایزس... نومد... سایکو... کلمات عاشقونه هستند برام گرچه کرایزس 2 مثل کرایز و کرایزس وارهد نشد برام اما نانو سوئیت رو پوشیدم و کلی از زنده بودنم لذت بردم... حالا بی صبرانه در انتظار چهارمین بازی هستم... بیا که زنبیل گذاشتم برات و می خوام که خاطره 2 رو از ذهنم پاک کنی و جای اونارو بگیری... بیا که منتظرتم

Gears of War: Judgment

باشه قضاوت می کنم تو بیا... چرخ دنده ها رو بیار چون بدون اونا نمی تونم قضاوت کنم... با شماره 3 اول گریوندی بعد با اوج لذتی که دادی لبخند رو بهم هدیه دادی... یکی از کادو هایی هستی که از مایکی دارم اپیک عزیز دلم می خواد بدونی چرخ دنده هات رو دوست دارم... به احترام دامینیک گریه کردم... و حالا می خوام که بازم لانسر به دست بگیرم معترفم که بهترین اسلحه ای هست که توی دستم گرفتم... منتظرم که دوباره ببینمت...

Metal Gear Rising: Revengeance

کونامییییی... کوجیماااا... یه چیزی بگم؟ دارم از فضولی می میرم... دلیلی ندارم اما می خوام بازی کنم... اینو راستش تا حالا بازی نکردم اما شنیدم... واسه همین حس فضولیم گل کرده... چه می دونم چرا ولی یه چیزی می گه باید بیام نزدیکت... هیچ پیش داوری نمی خوام بکنم در موردت چون اون ته ته های دلم یه بچه شیطونه گیم خور می گه آرمین پشیمون نمیشی اگه یه گاز بزنی از متال گیر حالا که پاش افتاده کی می تونستی با ایکس باکس متال گیر بزنی الان وقتشه پسر فوقش خوشت نمیاد! اما دلم میگه که... عاشقش میشم... شایدم نه... پیش داوری نمی خوام بکنم فقط منتظرم که بیاد و بازی کنم

The Last of Us

سگ شیطون چیکار کردی تو؟ فکر کردی چون اختصاصی باشه از دستش می دم؟ نه جونم کور خوندی... آخر عمر خودم و پلی استیشن 3 باشه این بازی توی حلقمه مطمئن باش اینو بهت قول می دم... خواستی گیم نسازی خواستی یه دنیا بسازی و همه گیمیرهای دنیا رو بکشی توش... مدتی هست قیمت می کنم پلی استیشن 3 پس بدون عشق این بازی تزریق شده توی رگهام از خیر اختصاصی هات گذشتم ولی دیگه اینو نخواه از خیر این یکی اعجوبه ات بگذرم...

2. 17 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

خب برنده ی شب قبل از سری مسابقات محبوب نوید رو معرفی می کنیم.

با این مقدمه که دور دوم شرایط خاصی حاکم بود و برنده به دلائل غیر فنی انتخاب شد ولی بقیه دورها من جمله این
    دور انتخاب ها کاملا بر اساس موارد فنی هست مگه اینکه خلافش گفته بشه.

آرین با این کامنت در مورد Beyond:

"این عنوان شباهتی به بازی نداره! منم بیشتر به داستان و صحنه هایی که دَرِش رخ میده علاقه دارم!"

...

+FIFA 14
    مسعود اونایی که + دارند یعنی هم رده ی مَستر یودا دیگه؟ : دی

4. 11 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

عشقی ترین بازی که توی تمام عمرم دیدم یعنی GTA حالا نسخه جدیدی از اون در راهه
    الیزابت غصه نخور که آرمینی داره میاد کلمبیایی که لوین ساخته براش... داره برای تو میاد که منتظرشی... منم منتظرم بخدا
    بیا که زنبیل گذاشتم برات و می خوام که خاطره 2 رو از ذهنم پاک کنی و جای اونارو بگیری... بیا که منتظرتم
    واسه همین حس فضولیم گل کرده... چه می دونم چرا ولی یه چیزی می گه باید بیام نزدیکت
    اون ته ته های دلم یه بچه شیطونه گیم خور می گه آرمین پشیمون نمیشی اگه یه گاز بزنی
    دلم میگه که... عاشقش میشم... شایدم نه... پیش داوری نمی خوام بکنم فقط منتظرم که بیاد
    سگ شیطون چیکار کردی
    این بازی توی حلقمه مطمئن باش اینو بهت قول می دم

یا امام زاده بیژن ! شایان بیا که فلسفه سیبیلیسم داره رو ارمینم جواب میده دوستان ارمینو با یه سیبیل کلفت ( شکل پایین ) در نظر بگیرین بعد یه بار دیگه این پستشو با لحن لاتی بخونید آرمین عاشقتم داداش
      محتوای مخفی: تصورات من بعده دیدن این پست از آرمین  
    Last edited by amin 2010; 24-01-2013 at 15:39.

6. 8 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

در راستای ورشکست شدن و بسته شدن THQ :

8. 14 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

مسعود اونایی که + دارند یعنی هم رده ی مَستر یودا دیگه؟ : دی
    نه مستر یودا واقعا جایگاه رفیعی داره
    در حد اوبی وان : دی
    +
    یعنی کل اونا یه طرف این یکی هم یه طرف : دی

خلاصه برا ما فوتبالی جماعت خیلی سخته بشینیم تا نسخه جدید فیفا بیاد و این حس انتظار خیلی سخته و ما طرفدارای فیفا منتظر واقعی هستیم

اگه به جز این سه تا ، رابرت دنیرو هم توی بازی بود دیگه خیلی عالی میشد : دی
    وحید دیگه به دنیرو توهین نکن
    راستی امضات آدم رو بیشتر یاد وحیده می ندازه تا وحید .. گل مگلی اونم صورتی : دی

10. 9 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یا امام زاده بیژن ! شایان بیا که فلسفه سیبیلیسم داره رو ارمینم جواب میده دوستان ارمینو با یه سیبیل کلفت ( شکل پایین ) در نظر بگیرین بعد یه بار دیگه این پستشو با لحن لاتی بخونید آرمین عاشقتم داداش
    حیف شد آرمین این سری توی این تاپیک برای امتیاز و نظر شرکت نکرد وگرنه پست های شایان طولانی تر و جالبتر میشد : دی

در راستای ورشکست شدن و بسته شدن THQ :
    ولی این THQ نابود شد چیزی زیاد بدی نبود : دی
    چه بسا بازی هایی که الان ناشرشون عوض شدن مثل COH2 با تغییر ناشر وضعیتشون بهتر هم بشه!

وحید دیگه به دنیرو توهین نکن
    راستی امضات آدم رو بیشتر یاد وحیده می ندازه تا وحید .. گل مگلی اونم صورتی : دی
    به قول یه نفر برو امو ، من خودم رابرت دنیرو رو خیلی بیشتر از تو دوس دارم! : دی
    +
    توی امضا هم دیگه امنیت نداریم

+

این سری از شایان چرا خبری نشد!
    شایعه ترور اون به گوش می رسه : دی

+

الان در حال رایزنی با هومانم و دارم نهایت تلاشم رو می کنم که توی 5 بازی برتر یکمی تغییر ایجاد بشه اونم با تغییر امتیاز خودم و هومان...
    بلدم چه جوری هومان رو راضی کنم و کم کم داره راضی میشه : دی

12. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

در نهایت...

بازی‌های بخش هفتم - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - در تاپیک قرار گرفت.

14. 11 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

دقیقا همونجوری شد که انتظار داشتم و فکر کنم بهترین حالتش هم همین بود
    خیلی عالی شد واقعا حال کردم با خودمون : دی

حالا بیاید بگید کی از همه بهتر امتیاز داده بود به تمام 60 بازی : دی

در آخر هم یک بار دیگه خسته نباشید میگم به تمام بچه ها خیلی خوش گذشت کلا

16. 9 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

شایان بیا بغلمحامد و حسین به GTA کم نمره میدین ؟ حامدیییییی ، نظرسنجیه بعدی دیگه رحمی به عناوینه سونی نخواهد شد حسین ، دیگه به هیچ RPG رحم نخواهم کرد ! بزار بایوشاک بعدی بیاد اقا من دیروزم حدس زده بودم اصن دقیق همین شد ! یعنی مدیونین فکر کنین پست بیش بینیه من ویرایش شده !

18. 9 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

Best list ever
    دمه کل بچه های سایت گرم, عالی بود لیست, عالی

20. 10 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •