سلام به همه برو بچه های گل انجمن که اگه نبودن وقتی می اومدم توی فروم، لبخند رو روی لبام نداشتم... بچه ها شاید دیدگاهتون عوض بشه نسبت بهم اگه دیدم رو نسبت به بازی هایی که با تمام عشق با تمام عشق و عشق و عشق براشون انتظار میکشم بفهمید... ولی دست خودم نیست... احساسات عجیبی نسبت به بعضی چیزا دارم که اجزایی از زندگیم هستن و نمی تونم جدا کنم از خودم...
یه کمی سردرد می دم... ببخشید منو
Grand Theft Auto V
عشقی ترین بازی که توی تمام عمرم دیدم یعنی GTA حالا نسخه جدیدی از اون در راهه چطور می تونم به ادامه زندگی امیدوار نباشم مثه اینه که وعده بهشت به آدم داده باشن! بی صبرانه منتظر سقر به سان آندریاس هستم... شهر آرزوهام دی:
Castlevania: Lords Of Shadow 2
یه بار دیگه یه افسانه سراسر هیجان دیگه... بعد از کسلونیا و قرار گرفتن در نقش جذاب گابریل خیلی سخته که عاشق این بازی نشی... محاله که از دستش بدم داستان باستانی و حماسی بازی جزو بهترین اجزای زندگی شخصیم هست وقتی توی یک ویدیو گیم اون رو می بینم دست خودم نیست عاشقش میشم... کسلونیای 2 از اون بازیاس که له له می زنم براش... بی صبرانه می خوام که در آغوش بکشمش
BioShock Infinite
لوین یه مرد خیلی خوبه که انگار از توی قلبم خبر داره که چند سال یه بار هوس یه بازی می کنم که با داستانش سالیان درازی زندگی کنم... وقتی اولین بار موضع گیری بازی رو خوندم دیوانه وار می خواستم همون لحظه باشه تا بازی کنم اما افسوس که عاشق چیزی شده بودم که چندین سال باید براش صبر می کردم... الیزابت غصه نخور که آرمینی داره میاد کلمبیایی که لوین ساخته براش... داره برای تو میاد که منتظرشی... منم منتظرم بخدا
Crysis 3
شاید جالب ترین چیز واسه خودم کلمه کرایزس باشه! مثل هویت می مونه برام... چه چیزایی به یاد میارم! چه نوستالژی جالبی... کرایزس... نومد... سایکو... کلمات عاشقونه هستند برام گرچه کرایزس 2 مثل کرایز و کرایزس وارهد نشد برام اما نانو سوئیت رو پوشیدم و کلی از زنده بودنم لذت بردم... حالا بی صبرانه در انتظار چهارمین بازی هستم... بیا که زنبیل گذاشتم برات و می خوام که خاطره 2 رو از ذهنم پاک کنی و جای اونارو بگیری... بیا که منتظرتم
Gears of War: Judgment
باشه قضاوت می کنم تو بیا... چرخ دنده ها رو بیار چون بدون اونا نمی تونم قضاوت کنم... با شماره 3 اول گریوندی بعد با اوج لذتی که دادی لبخند رو بهم هدیه دادی... یکی از کادو هایی هستی که از مایکی دارم اپیک عزیز دلم می خواد بدونی چرخ دنده هات رو دوست دارم... به احترام دامینیک گریه کردم... و حالا می خوام که بازم لانسر به دست بگیرم معترفم که بهترین اسلحه ای هست که توی دستم گرفتم... منتظرم که دوباره ببینمت...
Metal Gear Rising: Revengeance
کونامییییی... کوجیماااا... یه چیزی بگم؟ دارم از فضولی می میرم... دلیلی ندارم اما می خوام بازی کنم... اینو راستش تا حالا بازی نکردم اما شنیدم... واسه همین حس فضولیم گل کرده... چه می دونم چرا ولی یه چیزی می گه باید بیام نزدیکت... هیچ پیش داوری نمی خوام بکنم در موردت چون اون ته ته های دلم یه بچه شیطونه گیم خور می گه آرمین پشیمون نمیشی اگه یه گاز بزنی از متال گیر حالا که پاش افتاده کی می تونستی با ایکس باکس متال گیر بزنی الان وقتشه پسر فوقش خوشت نمیاد! اما دلم میگه که... عاشقش میشم... شایدم نه... پیش داوری نمی خوام بکنم فقط منتظرم که بیاد و بازی کنم
The Last of Us
سگ شیطون چیکار کردی تو؟ فکر کردی چون اختصاصی باشه از دستش می دم؟ نه جونم کور خوندی... آخر عمر خودم و پلی استیشن 3 باشه این بازی توی حلقمه مطمئن باش اینو بهت قول می دم... خواستی گیم نسازی خواستی یه دنیا بسازی و همه گیمیرهای دنیا رو بکشی توش... مدتی هست قیمت می کنم پلی استیشن 3 پس بدون عشق این بازی تزریق شده توی رگهام از خیر اختصاصی هات گذشتم ولی دیگه اینو نخواه از خیر این یکی اعجوبه ات بگذرم...