تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 39 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 384

نام تاپيک: Fifa 07

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

10 3 تا ســـــوال...

سلام دوستان.
    من سه تا سوال دارم:

1- چجوری میشه « بهتر » توپ بازیکنا رو گرفت؟

2- چجوری میشه توپهای روی هوا را بدست گرفت؟ (مثلا روی سانترها و...)

3- چجوری میشه ضربات ایستگاهی رو به گل تبدیل کرد؟ (آخه انگار هیچ معیار خاصی نداره، هرچی هم میزنم یا دروازه بان میگیره، یا میره بیرون!)

با تشکر فراوان!

آخر فروم باز hamid_hitman47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    "هر جا باشیم شب نشینیم!"

پيش فرض

حميد بازيكن چجوري ميشه خريد ميشه منو راهنمايي كني من ميرم تو SUMERY TRANSFER اسمه يه عالمه بازيكن با باشگاه هاشون و پولشون و جايي كه ميخوان برند رو نشون ميده و هر چي روشون كليك ميكنم با گيم پد يا سرچ ميده يا مشخصاتش رو مثله قد و وزنش و سنش و باشگاهش و مليتش چجوري ميشه خريدشون بعدش يه سوال ديگه اينكه وقتي من تيمي رو ميبرم صفحه بعدش كه مياد تو يه صفحه كه عكسه اون مربي هستش و شرو به شمارش ميكنه و پايينش عكسه دوتا چرخ دنده هستش كه روبروش نوشته 34 درصد و پايينش عكسه يه قفله كه هميشه بين 80 تا 99 درصد هستش و پايينش عكسه يه پرچم كه اونم هميشه بينه 80 تا 90 هستش جريان چيه اينا چين و اون مرده چه كارهايي رو ميتونه بكنه و چجوري ميتونه كاري كنه كه تيم بهتر بشه ؟؟
    ممنون ميشم اگه جوابم رو بگيرم من از شنبه الي چهارشنبه از 8 صبح لغايت 6 بعدازظهر آنلاين هستم با آيدي ERFAN_LCD ممنون ميشم اگه تو ياهو مسنجر منو راهنمايي كني البته اگه تونستي اگر كه نه همينجا هم منتظرم باتشكر از راهنماييهاي خوبت
    كاشتي ميشد يكي كه سوراخ سومبه هاي فيفا رو بلده يه آموزش بذاره كه ما ها كه بلد نيستيم بهتر بتونيم بازي كنيم و لذت بيشتري ببريم و ثوابش هم نصيبه تدريس كننده بشه .
    برای خرید بازیکن برو رو ترانسفر بعدشم همون اولی یعنی ترانسفر مارکت رو بزن حالا لیست بازیکنایی که باشگاهشون اونا رو تو لیست فروش گذاشتن میاد .......اگه هم از این لیست نمیخوای و یا یه بازیکن دیگه رو میخوای سفارش بدی باید زیر صفحه سمت چپ رو سرچ بری و پست و یا قدرت بازیکنایی رو که میخوای بگیری رو وارد کنی تا لیست بازیکنا بیاد ........ بعد رو هرکدوم اینتر بزن و مبلغ و مدت قرار داد و .....رو مشخص کن بعدشم اون بازیکن هقته بعد جواب رو بهت میده .......
    ولی باید توجه کنی که حتما تو فصل نقل و انتقالات فقط میتونی ترانسفر کنی ...........

زیر عکس مربی اون اولیه یا به قول خودت ...چرخ دنده ...هماهنگی و قدرت همکاری وروحیه تیمته ......
    دومی که عکس قفله عملکرد و کارکرد مربی .......سومی هم بازی جالب و تماشاگر پسنده که اگه هرچی بهتر بازی کنی بالا تر میره .......

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    "هر جا باشیم شب نشینیم!"

پيش فرض

سلام دوستان.
    من سه تا سوال دارم:

1- چجوری میشه « بهتر » توپ بازیکنا رو گرفت؟

2- چجوری میشه توپهای روی هوا را بدست گرفت؟ (مثلا روی سانترها و...)

3- چجوری میشه ضربات ایستگاهی رو به گل تبدیل کرد؟ (آخه انگار هیچ معیار خاصی نداره، هرچی هم میزنم یا دروازه بان میگیره، یا میره بیرون!)

با تشکر فراوان!

1) برای اینکه توپ رو بهتر بگیری بستگی به شیوه بازیت داره اگه شیوه دفاعت معمولیه باید زیاد بازیکناتو جلو نکشی مخصوصا مدافعاتو چون اینجوری پشت دفاعات خالی میمونه .. و یا اگه شیوه بازیت پرسینگ اینقدر باید مدافعاتو دنبال کسی که توپ دستشونه بکشونی تا توپو ازش بگیری.......

2)وقتی توپ هنوز به بازیکنت نرسید و توپ رو هوا است باید جای بازیکنتو رو جایی که حدس میزنی توپ فرود میاد تنظیم کنی و بازیکنتو اونجا قرار بدی ........

3)از راه های دور وقتی میخوای ضربه مستقیم و پر قدرت بزنی هنگام زدن ضربه کلید Q رو داشته باش و جاهایی که لازمه ضربه فنی بزنی از شیفت سمت چپ استفاده کن .......بعد از زدن ضربه هم با کلید های جهتی به توپ کات بده ......البته تو ضربات ایستگاهی تو فیفا سانتر ها هم خوب جواب میدن .......بعضی موقع ها با کلید D هم میتونی سانتر های خوبی رو دروازه داشته باشی ......

البته اینجوری نمیشه خوب توضیح داد......خودت یه سر به قسمت ترنینگ بازی بزن مخصوصا ضربات ایستگاهی رو خیلی خوب تمرین کن.......من یادمه اول که فیفا07 رو نصب کردم دو روز اول فقط تو قسمت ترنینگش بودم......
    به هر حال ببخشید اگه نتونستم خوب توضیح بدم........

با سلام

آقا اینجوری نمیشه هر کی ازدوستان فیفا باز ما کل سوراخ سمبه های فیفا 2007 رو به طور کامل به صورت Pdf دربیاره تا دوستان بهتر آموزشها رو به کارببرن

خدا وکیلی من وقت ندارم وگرنه خودم اینکارو انجام میدادم

مرسی از همه ی بروبچ.

من شاید تا چند وقته دیگه این کارو بکنم .......چون فعلا خیلی سرم شلوغه ......اصلا وقت ندارم..
    راستی از این آهنگه فرخ که متنشو تو امضاتم نوشتی خیلی خوشم میاد..........مخصوصا اون قسمتش.. غبار پشت شیشه....

Banned Ali-Bahal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    دنیایی که همه بازیباز ها عاشق آن هستند! جایی مثل X360

پيش فرض

نوشته شده توسط Enter
    با سلام

آقا اینجوری نمیشه هر کی ازدوستان فیفا باز ما کل سوراخ سمبه های فیفا 2007 رو به طور کامل به صورت Pdf دربیاره تا دوستان بهتر آموزشها رو به کارببرن

خدا وکیلی من وقت ندارم وگرنه خودم اینکارو انجام میدادم

مرسی از همه ی بروبچ.
    من بعدا اين کار را انجام مي دهم

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

من بعدا اين کار را انجام مي دهم
    مرسي علي باحال واقعا كه باحالي دمت گرم بخدا ما منتظر كارهات هستيم و قول ميديم كه هر دفعه كه بازي كرديم يه يادي هم از تو بكنيم و اسمه فيفا07 رو بذاريم علي فيفا باحال07 با تشكر از تو دوسته خوب

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

10

1) برای اینکه توپ رو بهتر بگیری بستگی به شیوه بازیت داره اگه شیوه دفاعت معمولیه باید زیاد بازیکناتو جلو نکشی مخصوصا مدافعاتو چون اینجوری پشت دفاعات خالی میمونه .. و یا اگه شیوه بازیت پرسینگ اینقدر باید مدافعاتو دنبال کسی که توپ دستشونه بکشونی تا توپو ازش بگیری.......

2)وقتی توپ هنوز به بازیکنت نرسید و توپ رو هوا است باید جای بازیکنتو رو جایی که حدس میزنی توپ فرود میاد تنظیم کنی و بازیکنتو اونجا قرار بدی ........

3)از راه های دور وقتی میخوای ضربه مستقیم و پر قدرت بزنی هنگام زدن ضربه کلید Q رو داشته باش و جاهایی که لازمه ضربه فنی بزنی از شیفت سمت چپ استفاده کن .......بعد از زدن ضربه هم با کلید های جهتی به توپ کات بده ......البته تو ضربات ایستگاهی تو فیفا سانتر ها هم خوب جواب میدن .......بعضی موقع ها با کلید D هم میتونی سانتر های خوبی رو دروازه داشته باشی ......

البته اینجوری نمیشه خوب توضیح داد......خودت یه سر به قسمت ترنینگ بازی بزن مخصوصا ضربات ایستگاهی رو خیلی خوب تمرین کن.......من یادمه اول که فیفا07 رو نصب کردم دو روز اول فقط تو قسمت ترنینگش بودم......
    به هر حال ببخشید اگه نتونستم خوب توضیح بدم........
    با سلام و تشکر...
    ببینید، در مورد سوال 1، منظور من این بود که مثلا بازیکنای حریف خیلی بهتر میتونن از پاسها جلوگیری کنن و درواقع خیلی بهتر جلوی بازیکنا رو می گیرن. من هم سعی می کنم، ولی نمیشه. بعد هم یک مشکل این بازی، اینه که اگه آدم بخواد از عقب توپ یارو رو بگیره، روش خطا انجام میشه!
    درمورد سوال سوم باید بگم که ببینید مثلا یکبار شد که «ساموئل اتوئو» توپی که روی هوا و با فاصله نیم متر جلوتر از خودش بود رو اینطوری گرفت: پاشو (مانند تکواندوکارا) آورد بالا و سپس توپ رو اینجوری استوپ کرد. در تصویر زیر بهتر مشخصه:

من میخام بشه کاری مثل اون کرد، یا بهتر بگم: با چه دکمه ای میشه چنین کاری کرد؟
    درمورد سوال سوم هم واقعا از جوابتون ممنونم!

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    "هر جا باشیم شب نشینیم!"

پيش فرض

با سلام و تشکر...
    ببینید، در مورد سوال 1، منظور من این بود که مثلا بازیکنای حریف خیلی بهتر میتونن از پاسها جلوگیری کنن و درواقع خیلی بهتر جلوی بازیکنا رو می گیرن. من هم سعی می کنم، ولی نمیشه. بعد هم یک مشکل این بازی، اینه که اگه آدم بخواد از عقب توپ یارو رو بگیره، روش خطا انجام میشه!
    درمورد سوال سوم باید بگم که ببینید مثلا یکبار شد که «ساموئل اتوئو» توپی که روی هوا و با فاصله نیم متر جلوتر از خودش بود رو اینطوری گرفت: پاشو (مانند تکواندوکارا) آورد بالا و سپس توپ رو اینجوری استوپ کرد. در تصویر زیر بهتر مشخصه:

من میخام بشه کاری مثل اون کرد، یا بهتر بگم: با چه دکمه ای میشه چنین کاری کرد؟
    درمورد سوال سوم هم واقعا از جوابتون ممنونم!

با سلام.........
    در مورد سوال اولتون که من نمیدونم شما چه شیوه ای بازی میکنی برای آشنایی با شیوه های دفاعی بیشتر هم میتونی از منوی اصلی فیفا بری تو قسمت مای فیفا 07 و بعدشم بری رو تاکتیک هلپ اونجا همه چیزو کامل واست توضیح میده ........ ولی من این شیوه دفاعیه رو بهت پیشنهاد میکنم...... تو وسط بازی کلید Q و کلید 2 و 8 ماشین حسابی رو همزمان فشار بده تا بازیکنات بازیکنای حریفو پرس کنند و بازیکن صاحب توپ رو تحت فشار قرار بدن...و یه نکته دیگه که موقع دفاع کردن باید رعایت کنی اینه که هیچ وقت همه مدافعاتو دنبال یه مهاجم حریف نکشونی چون اونوقت با یه پاس ساده کل دفاعات جا میمونن.....
    اینم باهات موافقم که اگه بخوای از عقب توپ رو از حریف بگیری بیشتر موقع ها خطا میشه ...........

برای زدن برگردون و یا حرکت آکروباتیک رو هوا هم باید از سانتر های هوایی کوتاه استفاده کنی ........
    یعنی موقع سانتر کردن دو بار کلید A و یا بعضی جاها سه بار کلید A رو پشت سر هم فشار بدی .......البته با کلید D هم میتونین بعضی موقع ها سانتر های جالبی انجام بدی.....ولی اینکه حالا ضربه رو پای بازیکن بگیره و یا نه یه خورده هم به شانس بستگی داره......ولی در کل زیاد از این گلها نمیتونی بزنی .........
    راستی درباره ضربات ایستگاهی با کلید های Z و C هم میتونین کارای جالبی انجام بدی ........مثلا یه بازیکنت بیاد از رو توپ بپره و یا دو تا بازیکن پشت توپ قرار بگیرن و.........

پروفشنال SonyEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

من نه حوصله نه وقت خوندن اینهمه صفحات رو ندارم
    ولی پیشنهاد میکنم برید KONAMI بگیرید که پیشه EA SPORT FIFA 2007 خیلی خیلی سرتره
    با کارت گرافیک قدیمی هم بهتون حال میده دیگه چه برسه به این جدیدا

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

من نه حوصله نه وقت خوندن اینهمه صفحات رو ندارم
    ولی پیشنهاد میکنم برید KONAMI بگیرید که پیشه EA SPORT FIFA 2007 خیلی خیلی سرتره
    با کارت گرافیک قدیمی هم بهتون حال میده دیگه چه برسه به این جدیدا
    دوسته من سلام
    فرمايشه شما تا حدودي درسته اما بايد اينو توجه داشته باشي كه فيفا خيلي سابقه اش از كونامي بيشتره فيفا مختصه كامپيوتره اما كونامي فقط و فقط برايه پلي استيشن و كنسول هاي ديگه هستش و اينو قبول دارم كه كونامي حرفه اي تر هست و تخصصي تر ولي ايراداتي به اون وارده داوري افتضاحي كه داره دوم اينكه دوربينه مذخرفي كه داره در قياس با فيفا شما اگه فيفا بازي كرده باشي متوجه ميشيد كه واقعا دوربينه فيفا خيلي سر تره و شما در فيفا در قسمته كمرا ميتوني چندين نوع دوربين رو انتخاب كني و از جمله اون دوربيني كه از بالا كله زمين رو نمايش ميده و شما ميتوني به راحتي ببيني كه ميخواي چيكار كني و سوم اينكه بازيكنان كونامي خيلي مصنوعي هستش دويدنشون انگار كه عصا قورت دادن كه با مقايسه با فيفا خيلي تفاوت احساس ميشه ولي خوب نبايد از كونامي به همين راحتي گذشت و مطمئن باش كه فيفا بزودي به اوج خود بازخواهد گشت ولي به نظر من كونامي هم خوبه اما برايه من خيلي سخته كنترلش با اينكه با گيم پد بازي ميكنم
    (اينم عكسه شه كليك كني ميبينيش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و دوربينش ولي ميگم بازهم كه كونامي هم خوبيها و برتريهايي نسبت به فيفا داره اما اگه دوربينش خوب بود من هم شايد از كونامي طرفداري ميكردم باز هم ميگم كه كونامي براي پلي استيشن خوبه و عاليه اما برايه كامپيوتر جالب نيست

كاشتي ميشد يكي از بچه تمام فوت و فن هاي فيفا رو بخصوص گزينه هاي فيفا كه براي تنظيمات بازيكن خريدن و غيره هست رو بصورت تصويري رويه يه فايله پي دي اف در مي آورد تا به عنوان بهترين مقاله انجمن بازيهاي كامپيوتري از اون ياد ميكرديم
    Last edited by jak_1300; 07-01-2007 at 08:39.

پروفشنال Enter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    P30 World

پيش فرض

3- چجوری میشه ضربات ایستگاهی رو به گل تبدیل کرد؟ (آخه انگار هیچ معیار خاصی نداره، هرچی هم میزنم یا دروازه بان میگیره، یا میره بیرون!)[/INDENT]

با تشکر فراوان! [/QUOTE]

اسونترین کار تو Fifa 07 همین ضربات ایستگاهی رو به گل تبدیل کردنه خصوصا با Ronaldinho

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •