تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 39 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 389

نام تاپيک: .: صندلی داغ انجمن ورزش :. >> با حضور kasra_khan2003 ناظر انجمن فوتبال خارجی

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

اما نکته اینجاست که این دوتا بازیکن در دو پست و دو شرح وظیفه ی کاملا متفاوت بازی میکنن و به همین دلیل نمیشه این دو رو مقایسه کرد و نتیجه گیری بهتر یا بدتر بودن کرد مگر بوسیله ی آمار و ارقام ؛ که این آمار اینو نشون میدن که مسی در سال 2012 بازیکن بسیار بهتری از کریس بوده .
    خب دقت کردی که قسمت اول، با قسمت دوم در تضاده شدید؟!: دی
    +
    نظرت رو درباره این عکس ها بگو...
    جسی که اون موقع داشتی یا خاطره ای چیزی...
      محتوای مخفی: عکس ها... 

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

(انگلیس-آلمان)

(منچستر-بایرن)

(بارسا-اینتر)

(ایتالیا-برزیل)

(یونان-پرتغال)

(رئال-لورکوزن)

(مرگ آنتونی پوئرتا، بازیکن سویا در حین بازی)

(کانتونا)

(بارسا-چلسی)

(فرانسه-برزیل)

(لیورپول-میلان)

(ایتالیا-فرانسه)

(بارسا-رئال)

2. 7 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

هم تیمی رئالی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام

سلام

مگر اینکه میلان بخواد از روشهای موثر در برابر بارسا استفاده بکنه ...

سر این حرفت من ۵ دقیقه ای میخندیدم منظور از موثر همون داستان اتوبوس و ابر باد و مه خورشیده دیگه؟‌

من با لقب اتوبوسی و ... موافق نیستم ؛ به هرحال موفقیت همیشه مخالفانی داره که بعضا برچسب میزنن /

من شخصا فوتبال دفاعی رو خیلی دوست دارم و فوتبال خوبی میدونمش ، و ترجیح میدم از رئال هم فوتبال منطقی ببینم تا حمله های بی محابا .

در مورد بارسا و روش مقابله باهاش هم راه های روشن و مشخصی وجود داره

۱-چرا اینقدر از بارسلونا حمایت میکنی؟‌ یک مادریدی همیشه از بارسلونا حتی در صورت خوب بودن هم حمایت نمیکنه

من هیچوقت از بارسا حمایت نکردم ، اذعان به برتری حریف حمایت ازش محسوب نمیشه ، صرفا پذیرفتن و کنار اومدن با حقیقته .

من نگاهم آمیخته با تعصب نیست البته ؛ به همین خاطره که راحت به کار سختی مثل برتری بارسا و مسی اذعان میکنم

۲-به نظرت ادن هازارد به درد تیم میخوره؟ من که خیلی باهاش حال میکنم خوراکه جای دیماریا....

من برای پست دیماریا بیل رو بیشتر ترجیح میدم تا هازارد چون خیلی شبیه رونالدوئه و میتونه بالانس رو در تیم ایجاد کنه در سمت راست ، ولی چون با هازارد خیلی حال میکنی اونم گزینه ی بدی نیست

۳-کدوم خواننده/بازیگر..... خارجی ( زن البته ) بهت پیشنهاد ازدواج بده قبول میکنی؟‌

آقا از این سوالا نپرس ، خیلی از مشکلات بین زوجهای جوون از همینجاها شروع میشه ( اگه خواستی جوابشو بدونی از احمد بپرس )

۴-سره قضیه الکلاسیکو های دو سال پیش که اینقدر جنگ و دعوا پیش اومد . چیکار کردی؟‌

فکر کنم بیشتر اون الکلاسیکوها رو نگاه نکردم حتی

بالاخره در اوج رقابت این دو تیم ، ما حریف مستقیم و اصلیمون در سه جام پیش رو فقط بارسا بود و دو جام رو اونا از چنگمون درآوردن و ما فقط تونستیم کوپا رو بدست بیاریم ، و البته این جای نار احتی نداشت چرا که تیمی ما رو شکست داد در دو جام که قهرمان اون دو جام شد در نهایت .

۵-خواب زیاد میبینی؟‌ خنده دار ترین خوابی که دیدی چیه؟

نه خیلی

خوابهایی که میبینم جدی هستن اتفاقا ، خواب خنده دار هم یک بار دیدم که رئیس جمهور شدم ولی هرچی میگفتم کسی گوش نمیکرد ، آخرش هم ترور شدم بوسیله ی منافقین کوردل

4. 13 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سوالات فوتبالی جدید٬ اینبار سوالات بنیادی تر!

1. به نظرت ناعادلانه ترین قانون فوتبال چیه؟ غیرواضح ترین قانون چیه؟ اگه می تونستی تغییراتی در قوانین فوتبال بدی٬ چه می کردی؟

2. نظرت درباره سیستم امتیازدهی به تیم ها در لیگ های دنیا چیه؟ سه امتیاز برای برد و یک امتیاز برای مساوی. به نظرت هر نوع مساوی ای یکسان هست یا میشه مثلا به بعضی مساوی ها (مثلا بر اساس تعداد گل یا میهمان و میزبان بودن) بیشتر از یک امتیاز داد؟

3. نظرت درباره نقش بازیکن های دو ملیتی در تیم های ملی چیه؟ به نظرت شرایط فعلی (دادن حق انتخاب به خود بازیکن)‌ اوکی هست یا باید فکر دیگه ای براش بشه؟

4. آیا مخالف این هستی که در المپیک تیم های امید کشورها فوتبال بازی می کنن؟ بهتر نیست کشورها با تیم های اصلیشون بیان و اهمیت فوتبال المپیک بیشتر از قبل بشه٬ همونطور که WTA برای تنیس المپیک امتیاز در نظر گرفت تا بازیکن ها المپیک رو جدی تر بگیرن؟ (فعلا عواقب احتمالی مثل همزمان شدن با یورو و ... رو در نظر نمی گیریم)

5. نظرت درباره جام ملت های آفریقا و زمان برگزاریش و مشکلاتی که برای تیم های اروپایی ایجاد می کنه چیه؟

در نهایت هم یک سوال پارازیتی

یکی از دوستان من خودش رئالیست و خانومش بارسایی٬ هر دو هم دو آتشه. خلاصه بعد از هر الکلاسیکو این آقا شب رو روی کاناپه به صبح می رسونه به نظرت آخر عاقبت این ازدواج ها چی میشه؟

قربونت

6. 6 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نائب قهرمان تاپیک x یعنی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سری چهارم:

1-از نظر تو انسان ها چند دسته هستن؟

این سوالو که پرسیدی یاد یه سکانس ماندگار سینمای وسترن افتادم ؛ خوب ، بد ، زشت اثر لئونه .

جایی که ایستوود در حالیکه اسلحه دستشه به والاک که بیل دستشه میگه : "آدما دو دسته ان : یکی اونایی که اسلحه دستشونه و یکی اونایی که بیل دستشونه ، پس بکن ( زمینو بکن )

در حال حاضر از دید من آدما دو دسته ان : یکی اونایی که سوال می پرسن و یکی هم اونایی که به سوالات پرسیده شده جواب میدن

پس هرکس از دید خودش تقسیم بندی انجام میده

2-هویت ایرانی چیه؟وجود خارجی داره؟

راستش چون من به مرزهای قراردادی معتقدم بنابراین به هویت و فرهنگ مستقل هم معتقدم ( تکبیر ! )

شاید وجود خارجی نداشته باشه ولی استفاده ی داخلی داره ...

3-تا الان شده جایی از گفتن اینکه ایرانی هستی احساس شرمندگی کنی؟

متاسفانه آره ، چند باری این احساس بهم دست داده متاسفانه
    البته عامل این احساس دید طرف های مقابل به ایرانیان بوده نه سطح پایین انگاشتن ایران از طرف من /

4-یه بنده خدایی میگفت پوست موز درست نوک قله است! این حرف درسته؟

خب من به حدیث حضرت علی ( ع ) من باب " من قال " و "ما قال " خیلی معتقد نیستم ، پس بهتره اول بگی اون بنده خدا کی بوده

اما این جمله هم میتونه درست باشه و هم نباشه ، یعنی برای هر دو حالت میشه مصداق های متعددی وجود داشته باشه ، پس قطعیتی در کار نیست به نظرم

5-اون شب ترسناک رو چطور به صبح رسوندی؟(راحت خوابیدی...دعاکردی...اسلحه به دست بودی...)

به سختی

راستش تنها راهی که پیش روی من بود خوابیدن بود

چون نه ماشینی بود که از اون منطقه بیرون برم و نه زمان مناسبی برای رفتن به جاده بود

من تنها کاری که کردم این بود که چراغها رو روشن کردم تا ببینم دوستان ! فقط "مرد کوچه تاریک" هستن یا توی روشنایی هم خودی نشون میدن ، البته یه عرض اندامی هم کردن در حضور نور ولی رفته رفته همه چیز به حال طبیعی برگشت

6-چرا هرچی پیغمبر و امام اومدن همه صاف توی خاورمیانه نازل شدن؟ژاپن یا چین به پیغمبران نیاز نداشتن؟

اولا که قابل اثبات نیست که 124000 پیغمبر فقط در این محدوده نازل شده باشن ؛ چون خیلی از ما شاید نتونیم حتی 24 نفر از اونها رو نام ببریم ( که البته این به ناآگاهی ما برمیگرده ! )

از دو حالت خارج نیست :

یا اوضاع خاور میانه ای ها خیلی خراب بوده که خدا چپ و راست براشون پیغمبر نازل میکرده تا به راه راست هدایت بشن .

یا اینکه اینقدر کار خاور میانه ای ها درست بوده که خداوند تصمیم گرفته فقط اونها به راه راست هدایت بشن

در کل ایرادی به این موضوع نمیشه وارد کرد در حالیکه اعراب بادیه نشین دورترین نقطه ی عالم هستی رو چین میدونستن ( اینکه گفته میشه چین مجاز از سرزمینهای دور بوده هم از اون حرفا و توجیه های ساده پندارانه هست که البته به علت نداشتن حرف چ ، کشور چین با نام سین شناخته میشده )

7-تفاوت بین ملت ژاپن و ایران چیه؟کدوم برترن؟

من به برتری نژادی معتقد نیستم ؛ اونها مردم سخت کوشی هستند که از منابع طبیعی که ایران برخورداره برخوردار نیستن در حالیکه ما سر هرچی پول نفت متعلق به مردم رو یادآوری میکنیم و این بی مسئولیتی و بی مبالاتی رو به همراه میاره .

عذر میخوام این تعبیر رو به کار میبرم ولی مردم شرق آسیا فرهنگشون "قاطی " نداره و خالص هست ولی متاسفانه ما ...

از دید حضرت علی ( ع ) هم هر ملتی "مستحق " وضعیتی هست که درش قرار داره ( با اندکی تعدیل )

8-
    چرا تو خونه ۴٠متری ال سی دی ۵٢ اینچی میذارن؟

من در جواب سوالت سوال میپرسم که چرا نزارن ؟! یعنی چون طرف توانایی نداشته بره خونه ی بزرگتر بگیره باید خودشو از امکانات و فناوریهای خوب محروم کنه ؟

اتفاقا مادر بزرگ خود من در یک آپارتمان 43 متری زندگی میکنه و یک ال سی دی 42 اینچ هم داره به همراه سینمای خانگیش ! و هیچ مشکل خاصی هم نیست البته

ما هم چون جزو مستضعفان هستیم برخی فوتبالها رو در منزل ایشون تماشا میکنیم چون خودمون ال سی دی 42 اینچی نداریم

9-نظرت در مورد چشم و هم چشمی؟

به هرحال اینم نوعی از تفکر و دید به زندگیه ( درست یا غلط ) اما در بعضی مواقع تاثیر مثبت داره و موجب پیشرفت ولو اندک و ظاهری و سطحی میشه .

10-تاپیک آداب معاشرت دوستان حسابی داغ دل خالی کردن!بنظرت در عمل چی باعث میشه ما متفاوت عمل کنیم؟

حرف زدن راحته ( کاری که خیلی از ما مردم انجام میدیم ) ولی عمل کردن خیلی سخته ( کاری که همون ما خیلی ها انجام نمیدیم ) ؛ حکایت مثل عالم بی عمل و زنبور بی عسل میمونه
    میخواستم در باب ارواح هم وارد بشم که شما آب پاکی رو ریختین رو دست همه

نپرس آقا دوباره نصفه شبی میان سراغمون

آهان یه سوال:

چرا هرکسی که مهمان صندلی داغ میشه به هیچ روحی یا هیچ مسئله ماورالطبیعه اعتقادی نداره!یا میگه ثابت کنید؟

برادر من خودم سینه سوخته ی این راهم چرا حرف میزاری تو دهان ما

تا الان که دو نفر روی صندلی بودن ؛ آرمان که تا جاییکه خاطرم میاد چیزی در این باره نگفت و من هم تلویحا برخی علائم وجود مسائل ماوراءالطبیعه رو تایید کردم

به هرحال این از اون مسائلی هست که تا ثابت نشه نمیشه نه ردش کرد و نه تاییدش چون اثرات فیزیکی محدود و خاصی داره

هرکسی توی دوران بچگی و چه بسا بزرگسالگی از چیزی بشدت میترسه.شما چی؟
    مرسی

شاید ترس متفاوتی باشه ولی من از کودکی از بیشترین چیزی که میترسیدم سبقت گرفتن در جاده های دوطرفه بود ( مخصوصا هراز که پیر شدیم تو این جاده )

الان هم کماکان از این موضوع واهمه دارم و به همین دلیل مسافرتهای داخلی رو تنها با ماشین شخصی و صرفا به شرطی که خودم رانندگی کنم میرم چون اصولا انسان جان دوستی هستم

و بار ها اتفاق افتاده که برای اینکه سوار ماشین دوستان و اطرافیان نشم ( ترس از رانندگی اونها ) با ماشین شخصی خودمون به مسافرت رفتم ولو تک سرنشین !

8. 7 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

همسنگر این روزهای من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام،

سلام به تو هم پیاله ی قدیمی

یکم برگردیم به عقب

چقدر حدودا ؟

1. یه جا ازت درباره آکادمی رئال و بارسلونا سوال کردم و تو با توجه به خروجی های اخیر آکادمی رئال (مثل موراتا) و مقایسه ی اونا به خروجی های قدیم بارسلونا (مثل ژاوی) اونا رو سرتر میدونی. در اینکه بارسلونا سه خروجی فوق العاده رو تقریباً همزمان بیرون داد شکی نیست، اما بجای نگاه کردم به موراتا که اول راه هست، به چندستاره دیگه مثل نگردو یا ماتا دقت کن. بعد دوباره جواب بده

به هرحال ما داریم راجع به متاخرین صحبت میکنیم ، درسته که مثلا پویول سالهاست در تیم اول داره بازی میکنه ولی به هرصورت محصول آکادمی حساب میشه .

الان ما در رئال چند بازیکن داریم که از آکادمی اومده باشن و فیکس هم در ترکیب باشن در حال حاضر ؟

این که یک تیم با 11 نفر از آکادمیش بازی میکنه در یک بازی خیلی فوق العاده هست ، من مشکلی با سیاست خرید ستاره توسط رئال ندارم ولی نگردو و ماتا رو ما چگونه از دست دادیم ؟! الان نگردو چقدر شانس داره با حضور بنزما و هیگواین فیکس بازی کنه ؟ یا موراتا ؟ یا ماتا با وجود این همه هافبک طراز اول چقدر شانس بازی داره ؟ شاید در سالهای آینده این بازیکنها توانایی حتی فراتر از ستاره های بارسا نشون بدن که البته اون موقع میشه گفت آکادمی ما بهتر بوده ( آینده رو کی دیده ؟! ) ولی در حال حاضر به نظرم این یک اظهار نظر قابل قبول نیست متاسفانه /

2. یه سوال خودت از خودت بپرس و جواب بده!

2- کی زحمت رو کم می کنی از انجمن ؟

به زودی /

3. به نظرت الان سینمای ایران در یه دوره ی سیاه و خاموش حضور داره؟ نظرت درباره آثاری مثل مارمولک، آژانس شیشه ای، آواز قو، شوکران و ... چی هست؟ چرا دیگه همچین فیلم هایی نمیبینیم یا اگر میبینیم، در بهترین حالت به سرنوشت "کسی از گربه های ایرانی خبر ندارد" دچار میشن؟

اتفاقا به نظرم فیلمهای قابل دفاع زیادی ساخته شدن در دولت فعلی ( که از نظر برخیها لیبرال ترین دولت در زمینه ی فرهنگ هست ) ولی مجدودیتهای سیاسی اجازه نمیده آثاری مثل اعتراض ، مارمولک ، زیر پوست شهر و ... ساخته بشه متاسفانه ، باز در دولت قبلی اجازه ی ساخت صادر میشد و درنهایت فیلم مثل مارمولک از اکران پایین میومد
    اما خب در حال حاضر و بعد از بحرانهایی که کشور پشت سر گذاشت سینما ترجیح میده به فیلمهای "زیر شونه تخم مرغی" اقبال بیشتری نشون بده تا فیلمی که حرفی برای گفتن داشته باشه .

اما در کلیت رکود سینما رو قبول دارم ، این بیمار در شرایط وخیمی به سرمیبره متاسفانه /

4. دلیل اینکه فیلم "جدایی نادر از سیمین" در خارج از ایران پر افتخارترین فیلم تاریخ ایران شد، اما داخل ایران و از طرف نهادهای حکومتی اصلاً تحویل گرفته نشده چیه؟ محتواش یا جوایزی که در خارج از ایران برد؟

شاید به این خاطر بوده که از محتوای این فیلم مفهوم سیاه نمایی به برخی اذهان متبادر شده ، حتی منتقدی مثل فراستی هم اسکاری که به این فیلم داده شد رو سیاسی دونست ( تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل )

5. یکم با خودت خیال پردازی کنیم

حالا چرا من ؟

اگر قرار بود جای کرکتر یک فیلم باشی، کی رو انتخاب میکردی؟ (داخلی و خارجی)

داخلی : قیصر در قیصر

خارجی : پروفسور دامبلدور در هری پاتر

اگر قرار بود یه هنرپیشه مرد باشی، کی رو انتخاب میکردی؟ (داخلی و خارجی)

داخلی : استاد عزت الله انتظامی

خارجی : ال پاچینو

اگر میتونستی ترکیبی از سه بازیکن بزرگ فوتبال باشی، کیا رو با هم ادغام میکردی؟ (یه بار داخلی، یه بار هم خارجی)

داخلی : ترکیبی از خداداد ، علی کریمی و سلطان علی پروین

خارجی : زیدان ، زلاتان و دروگبا

10. 9 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

برسیم به " آآآآآی مرجی " ( آقای مجری ) یعنی احمد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما نکته اینجاست که این دوتا بازیکن در دو پست و دو شرح وظیفه ی کاملا متفاوت بازی میکنن و به همین دلیل نمیشه این دو رو مقایسه کرد و نتیجه گیری بهتر یا بدتر بودن کرد مگر بوسیله ی آمار و ارقام ؛ که این آمار اینو نشون میدن که مسی در سال 2012 بازیکن بسیار بهتری از کریس بوده .
    خب دقت کردی که قسمت اول، با قسمت دوم در تضاده شدید؟!: دی

آره ، این تضاد کاملا عامدانه بوده برای نتیجه گیری در بحث البته ( قسمت بولد شده )
    +
    نظرت رو درباره این عکس ها بگو...
    جسی که اون موقع داشتی یا خاطره ای چیزی...

باشه توی اسپویلر میگم که نامحرم نبینه

محتوای مخفی: تصاوبر 

نایجل دی یونگ یا بروس لی ؟؟؟!!!

(انگلیس-آلمان)

اگه این گل پذیرفته میشد بازی 2-2 میشد و انگلیس به نظرم میتونست صعود کنه حتی ، ولی افسوس که 2 گل دیگه هم آلمانها زدن و ما اوت شدیم

(منچستر-بایرن)

بایرنی ها بدانند که 1000 بار دیگر مارا حذف کنند باز هم جبران 1999 نخواهد شد ( تکبیرررر ! )
    +
    یادی بکنیم از ذخیره ی طلایی سرالکس یعنی سولشایر

(بارسا-اینتر)

"از قهرمانها انتظار میره که در هنگام باخت هم قهرمان باشن و قهرمانانه رفتار کنند" ، نه اینکه ... ( عمل انجام شده توجیه عکس العمل مخالف نیست به هیچ وجه )

(ایتالیا-برزیل)

باجو دیگه چرا ؟!

(یونان-پرتغال)

پیروزی تفکر بر تکنیک

(رئال-لورکوزن)

اون شب همه چیز رویایی بود ؛ کارلوس پاس رویایی مینداخت و زیدان درجا قیچی میزد !

(مرگ آنتونی پوئرتا، بازیکن سویا در حین بازی)

این صحنه ها وحشت عجیبی رو به فوتبال وارد میکنه همیشه و تماشاگر تلویزیونی هم شاید حالش دست کمی از بازیکنان داخل زمین نداشته باشه در این موارد .

(کانتونا)

اینم کم از حرکات کونگ فویی دی یونگ نداشت ، ولی این کارا به کینگ اریک بیشتر میومد تا دی یونگ

(بارسا-چلسی)

جایی که فوتبال بیرحم ترین روی خودش رو نشون داد و البته اوربو هم در این نمایش به فوتبال کمک شایانی کرد ...

(فرانسه-برزیل)

در وصف این شوت عجیب کارلوس همین بس که بارتز به عنوان یک دروازه بان طراز اول و با ری اکشنهای سریع ، تنها نگاه کرد که توپ چطور به تور دروازه اش دوخته شد ...

این گل اگر اشتباه نکنم گل قرن فیفا شد ، و اینکه چقدر تحقیقات علمی انجام شد روی این گل

( این مارسلوی آماده ی رئال به کاریکاتوری از کارلوس شبیهه ! )

دست خدا صدا ندارد

یکی از سیاسی ترین فوتبال ها / و چه طعنه آمیز که مارادونا بحث برانگیز ترین گلهاش رو در همین بازی به ثمر رسوند

(لیورپول-میلان)

یکی از تاریخی ترین بازگشتها به بازی

بنیتس ، چهارزانو روی زمین ، سیگاری در دست / بنیتس بین دو نیمه در رختکن : "فقط یک گل از شما میخواهم "

(ایتالیا-فرانسه)

"در زندگی عقایدی هست که نمیتوان از آنها گذشت ، اگر بگذری حتما پشیمان میشوی "

زین الدین زیدان
    +
    فکر میکنم در نهایت چیزی که زیدان رو در تاریخ جاودانه میکنه همین ضربه ی سر به ماتراتزی هست

(بارسا-رئال)

فکر میکنم اگه روزی راموس یا کاسیاس به بارسا برن توی برنابئو مشابه همین استقبال ازشون به عمل بیاد ( البته در نادرستی کار تردیدی نیست )

دلخراش ترین مصدومیت تاریخ فوتبال به نظرم ، و سیسه ای که کلا نابود شد بعد از اون اتفاق ...

12. 9 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

سلام سروش گرامی ...

پارت دو :

-ابتدا بگم اون عکسی که از پارت یک نمیشناختی گزارشگر قدیمی تبریز بودند . لیگ ازادگان و تراکتور و ... . ایشون به این ظاهرا مشهور بودند که اسامی رو یک جور خاص تلفط می کنند . مثلا پژژژژمااان : دی ( البته من یادم نیست فقط نقل بود گفتم شاید یادت باشه )

1- نظزت راجع به سیستم 3-4-3 چیه ؟ من اولین بار اگه اشتباه نکنم کره رو در 2002 اینگونه دیدم و در واقع از کارشناسای وطنی دربارش شنیدم . الان تیمی رو میشناسی با این سیستم ؟
    2- سیستم 4-4-2 خطی چطور ؟ شخصا سیستم مورد علاقه من هست به شرط داشتن دو وینگ خوب و یک مهاجم سایه . الان به نظرم تا حدودی یونایتد فقط با این سیستم بازی می کنه . البته نقطه اوجش برای من ارسنال 2004 هست . کلا تحلیلت از این سیستم چیه ؟
    3- نظرت درباره دکتر صدر ؟ کتابهاش رو خووندی و نظرت درباره شون چیه ؟ دید دکتر صدر به فوتبال رو بیشتر می پسندی یا مجید جلالی ؟
    4- فوتبال علیه دشمن ترجمه عادل رو خونودی ؟ و نظرت درباره اون ؟
    5- به جز اینها تنها کتابی که میشناسم در این زمینه "فوتبال در افتاب و سایه " هست که متاسفانه نسخه ای ازش پیدا نکردم . خووندی این رو ؟
    6-به جز این کتابها چه کتابهای فوتبالی میشناسی که خواندنشون جالب و مفید باشه ؟
    7- هیچ وقت دوست داشتی مربی فوتبال بشی ؟ تلاشی داشتی در این زمینه ؟
    8- گزارشگر ، روزنامه نگار چی ؟ کلا دوست داشتی شغلی در زمینه فوتبال داشته باشی ؟
    9-اخرین سوال : هیجان لالیگا بیشتره یا لوشامپیونه فرانسه؟ .
    مرسی

14. 7 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

توضیحات/
    سروش عزیز:
    الف اگه پیغمبری نازل شده بود توی ژاپن یا چین که حداقل یه اثری ازشون وجود داشت!دلایلی که آوردی برای خاورمیانه رو قبول ندارم.
    ب مطلب پوست موز رو یه روحانی از قول یکی دیگه گفته بود.(روحانیه استاد دانشگاه بود)

سوالات سری پنجم:
    1-اسم جنگل کیگاهارا رو تا الان شنیدی؟اگه نه یه سرچ کن بعد نظرت رو بگو؟
    2-ته خط کجاست؟
    3-نظرت در مورد مختارنامه و نقش ایرانیان در اون چیه؟واقعیت یا بزرگنمایی؟
    4-اگه قرار باشه توی یه جنگ(صلیبی
    )شرکت کنی کدوم اسلحه رو انتخاب میکنی؟(شمشیر،تیرو کمان،نیزه)
    5-میزان شناختت از علم جفر چقدره؟
    6-گفتی اختیار رانندگیت رو دست دیگران نمیدی!اختیار زندگیت روچی؟چقدر اجازه میدی دیگران برای تو تصمیم بگیرن؟
    7-اهل مشورت کردن هستی یا ترجیح میدی مخفیانه و بی سروصدا کارت رو انجام بدی؟
    8-چقدر به کودک درون اعتقاد داری؟
    9-اولین باری که تقلب کردی کی بود؟
    10-به نظرت کدوم لیگ اروپایی سالم ترین فوتبال رو ارائه میکنن از نظر شرط بندی و دست های پشت پرده؟(به ترتیب اسم ببر)

مرسی

16. 6 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

سلام سروش عزیز

یه سری عکس هست به همون سبک و سیاقی که احمد عزیز گذاشته بود ، برای همین بی حاشیه میریم سراغ عکس ها:
      محتوای مخفی: اصل مطلب 

برای هر سری از عکس ها یه سوال کلی هست که باید جواب بدی که بعد از جواب دادن به اون مختاری هر توضیحی که لازم دونستی اضافه کنی.

در صورتی که دعوایی سر بگیره کدوم قوی تره؟ : دی

کدوم خداحافظی / قهرمانی رو ترجیح میدی؟

کیه؟!

هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... (توی موارد جنجالی تر از کم گویی پرهیز بشه : دی)

Last edited by City 17; 30-12-2012 at 13:39.

18. 6 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دیدم تاپیک به نسبت قبل خلوت شده گفتم دو تا سوال دیگه بپرسیم تا هم دوستان وقت بیشتری تو تاپیک باشن هم سروش عزیز رو نصفه شبی نذاریم بخوابه تا به سوالای ما جواب بده
    خوش چهره ترین و بی ریخت ترین بازیکن جهان رو بگو ؟ ( سعی کن از هرکدوم یکی رو اسم ببری ینی فقط یه بازیکن

قابلیت های بازیکنایی مثل دروگبا و زلاتان رو میپسندی یا مسی؟؟ ( البته برای مقایسه سطح مسی رو یه خورده پایین تر در نظر بگیر )

چند درصد پست های انجمن ورزش رو منطقی و چند درصد غیر منطقی میبینی؟؟ ( اسپم ها به کنار )
    کدوم کانالو بیشتر نگاه میکنی؟؟ تلویزیون نه ها چیزو میگم
    بنظرت انری چطور بازیکنی بود؟؟؟ حقش نبود یه توپ طلا ببره؟؟
    مارادونا بهتر بود یا پله؟؟ نمیدونم قبلا گفتی یا نه بهرحال یه بار دیگه بگو و چرا؟؟؟
    چند صفحه قبل بود فکر میکنم kasra_khan2003 ازت پرسید جمله ی (همیشه جزء تغییری باش که دوس داری اتفاق بی افته) از کیه؟؟
    به نظرت جمله ی قشنگیه یا نه؟؟
    خودت سعی کردی جزء تغییری باشی که دوس داری اتفاق بی افته؟؟
    رامین جوادی رو میشناسی؟؟
    توی سال 2012 کدوم شرکت توی ساخت گوشی موفق بود؟؟ سمسونگ ( با لهجه گفتما مثل pmc وقتی میگه سمسونگ گلکسی نوت 2) ال جی یا سونی؟؟
    زیبا ترین صدا مال چه حیوونیه؟؟
    من یه سری کلمه میگم با جمله ادامش بده: ( مختصر و مفید )
    چرا:
    خیلی سخته وقتی میفهمی:
    ایران:
    فوتبال:
    زندگی:
    خوشبختانه:
    بارون:
    حقیقت:
    سایپا مطمئن:

میدونی؟ راستش خواستم توی تاپیک اطلاعات عمومی بنوسیم ایا میدانید 95% پست کاربران را سروش حذف میکند؟؟ ولی ترسیدم بن بشم ( هرچند میدونم برای حذف پستها دلیل داری

Last edited by Hatek; 01-01-2013 at 21:07.

20. 4 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •