پیدا کردم چجوری میشه فروخت.
go th the store or a safe house and you can sell stuff at the place where you sell guns. you just scroll ofer to the right and it takes you to your bag where you can sell everythig
پیدا کردم چجوری میشه فروخت.
go th the store or a safe house and you can sell stuff at the place where you sell guns. you just scroll ofer to the right and it takes you to your bag where you can sell everythig
uplay دیگه چیه؟ از کجا باید پیداش کنم و نصب کنم؟ اگه حجمش کمه بذارید تا دانلود کنم.
یعنی اگه uplay را نصب کنم مشکلم حل میشه؟
پس مرحله اول بهتون پیشنهاد میکنم که این نرم افزارها رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود ونصب کنید(پایین صفحه سایت رو هم در نظر داشته باشید)....البته میتونید چک کنید که روی سیستم توی قسمت control panel وجود داره یا نه اگه نبود اونوقت دانلود ونصب کنید!!
ضمنا حتما آنتی ویروس که روی سیستمتون نصب هست؟؟...چون گاهی دستکاری کردن ویندوز یا حتی ویروس شدن بعضی از فایلهای system 32 هم باعث چنین عواملی میشه!!
Last edited by mehdy.z; 25-03-2013 at 17:33.
همش آپدیت هست دوست عزیز همین الان چک کردم
اون هم ویروسی نیست ! ویروس کشی کردم با لینوکس هم کاچ کاچش کردم ولی ویروس نبود
من همه کارا رو کردم ولی باز تو لودینگ اول میپره بیرون :((
خوب به عنوان اخرین تیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو تست کنید اگه جواب داد که هیچ وگرنه مشخصات کامل سیستمتون رو بگذارید تا بهتر بشه نظر داد...
برای شما هم دقیقا همین پیشنهاد رو دارم...من همه کارا رو کردم ولی باز تو لودینگ اول میپره بیرون :((
والا ما که هر کاری کردیم این نصب نشد ! حلا با دویل می کرای مشکل پیدا کردم ... کجا بگم ؟!
کسی نبود یه جواب درست و حسابی به ما بده؟
سلام
دوستان من هرکاری کردم بازی گیم پد منو نشناخت امولاتر X360 آخرین ورژن هم دارم اما بازم هرکاری میکنم تو بازی سویچ میشه به کیبورد و موس واقعا نمیدونم چیکار کنم دیگه کمک کنید.............................!!!!!!!!
برای من نشد
طبق اون توضیحی که تو لینکه داده بود انجامشون دادم ولی اجرا نشد باز هم بیرون میپره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Davood_titan; 30-03-2013 at 13:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)