این اروری که گفتید میتونه از ناقص بودن فایلا بازی باشه مثلا وسط نصب گفته باشه که فلان چیزش نیست ! اگه اینطور نیست شما حتما کارت گرافیکتون رو آپدیت کنید و اگه نشد دوباره نصب کنید و درنهایت اگه بازم نشد ایراد از نسخه ای که گرفتین هستش!
این اروری که گفتید میتونه از ناقص بودن فایلا بازی باشه مثلا وسط نصب گفته باشه که فلان چیزش نیست ! اگه اینطور نیست شما حتما کارت گرافیکتون رو آپدیت کنید و اگه نشد دوباره نصب کنید و درنهایت اگه بازم نشد ایراد از نسخه ای که گرفتین هستش!
با سلام خدمت تمامی اساتید
من امشب این بازی رو گرفتم نصبش کرم که ای کاش نمیخریدم
بعد از نصب با ارور Stop Working مواج شدم
- از کرک اسکیدو استفاده کردم
- از کرک theta
- آپدیت گرافیک به ورژن قبل و بعد
- برداشتن هسته از منوی تسک منجر
- نصب انواع دایرکت ایکس
- ...
دیگه خسته شدم
آیا واقعاً راهی نیست
؟؟؟؟
سی دی رو بشکنم ؟ ؟
سلام
من این بازیو گرفتم
میخواستم ببینم تو ویندوز 8 هم نصب میشه؟
دوست عزیز شما زبان فارسی هم به ویندوزت اضافه کردی یعنی علامتاون پایین هست؟؟ اگر هست بگو تا یه راهی بگم امتحان کنی
بله نصب میشه البته من روی سیستم یکی از دوستان تست کردم و نسخه بلک باکس رو به راحتی اجرا کرد
سلام
بله هست
ویندوزم 7 هست و زبان پارسی هم بهش اضافه کردم
خوب شما به این قسمت برو و زبان ویندوزت و طبق زیر عمل کن احتمال زیاد رفع بشه :
----------------
----------
البته تو این قسمت هم زبان فارسی رو وردار یا عوض کن خلاصه نباشه و اخرش ریست کن سیستم رو
دوباره تست کن ببین بازی میاد یا نه
![]()
من این تاپیک رو از اول خوندم ولی هنوز متوجه نشدم برای مشکلم باید چه کارکنم. تاپیک خود یوبی سافت رو هم خوندم ولی اونجام گویا هنوز جوابی داده نشده.
مشکل من تو ابتدای مرحله بوستون هست. همونجاییکه از دکل کشتی میره بالا و بوستون رو نشون میده و لوگوی اساسین 3 درج میشه. بعد که مرحله بوستون میخواد لود شه همونجا فریز میشه و هیچ اتفاقی نمیوفته.
لطفا راهنمایی کنید.
کرکم theta هست. گرافیکم gtx 560 ti.
من به شما پیشنهاد میکنم که نسخه بلک باکس رو نصب کنی یا سعی کن اونجایی که گیر میکنه رو بذاری روی گرافیک low
ممنونم بابت راهنمایی اما درست نشد
بازم نرم افزار steam رو هم نصب کردم
ویندوز رو هم آپدیت کردم
اما بازم درست نشد
بازم ارور
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)