ممنون میشم اینکارو انجام بدی
من تازه شروع کردم این بازی رو .. فعلآ دارم tutorial هاش رو میبینم , ببینم اصلآ چی به چیه !
ممنون میشم اینکارو انجام بدی
من تازه شروع کردم این بازی رو .. فعلآ دارم tutorial هاش رو میبینم , ببینم اصلآ چی به چیه !
سریال این بازی رو از کجا میشه خرید ؟ میشه راهنمایی کنین
من در پیام خصوصی به شما گفتم...
فصل دومم رو تازه دیشب با لاتسیو شروع کردم.کلا 4 میلیون و 500 هزار پوند تو فصل نقل و انتقالات خرید کرد.و 11 میلیون هم فروختم.دارم تیم رو بازسازی میکنم.یه چیز تو مایه های کار برندان راجرز که داره تو لیورپول میکنه...7 تا بازیکن زیر 19 سال خریدم که میخام پرورش بدم این جوونارو..)
اما یه بازیکن قرضی خریدم که واسم حکم شاه ماهی داشت.فکرشم نمیکردم.javi garcia هافبک دفاعی منچستر سیتی که واقعا کامله و سرزن و تکل زن..چون فلسفه ی کاریم اینه که حد الامکان بازیکنانم بالای 182 قد داشته باشن....دروازبانم 191...مدافعان میانی ام 192 و 186..مدافع راست 185 مدافع چپ 183..هافبک دفاعی 185...مهاجمم هم کلوزه هست که 35 سالشه ولی 183 قد داره و فلوکاری که 31 سالشه و 182 قد داره..
ادامه دارد..
خب بعداز ٢٥ هفته بازي تو سري آ تو فصل ٢٠١٤- ٢٠١٥ دومم
خب به نام خدا...
چگونه يك مربي افسانه ايي شويد.
ابتدا بايد مشخص كنيد كه با چه سابقه ايي وارد دنياي مربيگري مي شويد.مثلا بهتر بگويم:اگر ميخاهسد در گذشته خود را يك بازيكن بزرگ بناميد (مثل مارادونا) و يا يك اماتور(مورينيو)ميتوانيد گزينه هاي مربوطه رو انتخاب كنيد.ولي يادتون باشه اگر ميخاييد تيمي مثل بارسا يا مادريد دو رو ورداريد حتما بايد رزومه بهتري داشته باشيد.ولي توصيه ميكنم در ابتدا سراغ تيمهاي غول نرين كه خيلي غيرواقعيه..برخي از گيميرها جالبه كه تا يك سال اول رو بيكار ميمونن و منتظر ميمونن كه يه تيم خيلي خيلي كوچيك با نازل ترين دستمزد(مثلا تيمي از اندونزي يا تيمي در دسته ششم انكلستان)اونها رو بخدمت بگيره....ادامه دارد
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
تو نت دیدم یه کرک جدید اومده 13 مگ که مشکل کرش رو حل می کنه اما قیتلره و منم نتونستم بگیرم
هر کی تونست بگیره امتحان کنه ببینه مشکل کرش حل شده:
Football Manager 2013 Crack Fix v4.1 No More Crash
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دانلود کردم فایلش خرابه
این اقا همش چرت وپرت می گه مهمترین بخشه این بازی خریدو فروش بازیکنش هست که اگه تو این بخش هوشمندانه عمل کنید هر باشگاه ضعیفی رو می تونید به سرعت به سطح اول اروپا برسونید
دوستان من اين بازي رو نصب كردم ١٠ -١٥ دقيقه كه تو بازيه يه دفعه ميپره بيرون ارور ميده
كسي كركي يا پچي ميتونه معرفي كنه اين مشكل برطرف شه؟؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
تازه رسیدی به مشکل ما
نه هنوز راه حلی برای این مشکل پیدا نشده مگه اینکه نسخه اصل بازی رو بخری
اسکیدرو هم قهر کرده(فیلمشه ها)بازی رو کرک بدون مشکل نمی کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)