تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با در نظر گرفتن تمامی مسائل و شرایط موجود, با حضور بانوان در ورزشگاه ها:

راي دهنده
195. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • موافقم

121 62.05%
  • مخالفم

74 37.95%
صفحه 18 از 28 اولاول ... 8141516171819202122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 280

نام تاپيک: ممنوعیت حضور بانوان در استاديوم‌های ورزشی

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ببینید ورزشگاه دقیقاً نمونه ای از جامعه هست . با فرهنگ کردن افرادی که داخلش میان مستلزم با فرهنگ کردن کل جامعه هست آیا این امکان پذیره ؟ مسلماً خیر . نظرم با شما کاملاً فرق داره پلیس همینجا هم میتونه نظارت کنترلی 100% داشته باشه . یه سری شرایط کنترلی نیازه وقتی بلیط ها شماره گذاری شده باشن و دوربین ها تک تک صندلی ها رو تحت نظر داشته باشن مطمئناً نه شما نه من این درگیری و فحاشی رو نمیبینیم دیگه . دغدغه تأمین امنیت استادیوم ها فقط مخصوص ما نیست در همه جای دنیا هر سال بودجه ی زیادی رو صرف این کار میکنن . با یه سرچ ساده میتونید ببینیدهمه جا این معضل وجود داره ولی تا میتونن جلوی اون رو میگیرن . نبود این شرایط رو نمیشه دلیلی کرد بر منع ورود عده ای .
    ببینید شما هم دغدغه شرایط حاضر را دارید به خاطر شرایط نا مناسب یعنی نبود کنترل پس شرایط مناسب نیست
    قرار هم نیست تو استادیوم کتاب و جزوه و سی دی فرهنگی پخش کنن یکی بیان بین نیمه یا قبل بازی ملت رو پند و اندرز بده.اینجا باید با ابزار برخی رو کنترل کنن که نمی کنن که بله ابزار ندارن.حالا چرا ندارن نمی دونم

2. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

به خدا اينقدرا كه فكر ميكنيد مسأله مشكل سازي نيست. حداقلش اينه كه ما مجبور بشيم مسير تردد بانوان و آقايان را تا يه جايي از هم جدا كنيم و از اول با تعداد كم بانوان شروع كنيم و كم كم زيادشون كنيم.

ولي اين كه دست روي دست بذاريم تا صد سال ديگه هم اتفاقي نميفته چه بسا اوضاع بدتر هم بشه.

وضع فرهنگ عمومي مطمئناً با اين اوضاعي كه بر جامعه حاكمه، روز به روز به سمت زوال پيش ميره.
    گرسنگي جنسي جوانان، نداشتن ارتباط آزاد و بدون حساسيت با جنس مخالف (نه لزوماً رابطه جنسي)، افزايش عصبيت هاي بيجا و برخوردهاي خشن، فحاشي ها و بد دهني ها و ساير موارد اينچنيني در بخش بزرگي از جامعه ايراني امروز، مانع از بهبود يافتن وضع فرهنگي در رابطه با مسائل ارتباط زنان و مردان ميشه و متأسفانه حاكميت هم چندان ديد منطقي نسبت به اين قضايا نداره و خيلي تعصبي و خشك باهاش برخورد ميكنه. به عبارتي اصلاً اعتقادي به وجود اين مشكل ندارن.

4. 2 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

بنظر منم ورودشون رو آزاد کنند بهتره
    نه از این لحاظ که وضع ورزشگاهها مساعده
    از این نظر که اگر همون %0.5 علاقمند، وقتی خودشون یکی دو مرتبه برن و یکم بلاهای گوناگون سرشون بیاد خودشون به این نتیجه میرسند که نرن بهتره
    Last edited by 3274; 08-06-2014 at 11:19.

6. این کاربر از 3274 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

دختران والیبال‌ دوست ایرانی با پرچم و لباس برزیل موفق شدند وارد سالن 12 هزار نفری آزادی شوند.
    لحظاتی دیگر بازی والیبال ایران و برزیل برگزار خواهد شد. همانند دیدارهای گذشته، تماشای این مسابقه فقط برای آقایان مجاز است.
    در این میان، تعدادی از دختران ایرانی با هماهنگی برخی از خانواده‌های برزیلی با پوشیدن لباس و در دست گرفتن پرچم برزیل، در سیل جمعیت وارد سالن شدند.
    یکی از این دختران به خبرنگار ایسنا گفت: اجازه ورود نداشتیم، سعی می‌کنیم با پوشش برزیلی وارد سالن شویم

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دختران والیبال‌ دوست ایرانی با پرچم و لباس برزیل موفق شدند وارد سالن 12 هزار نفری آزادی شوند.
    لحظاتی دیگر بازی والیبال ایران و برزیل برگزار خواهد شد. همانند دیدارهای گذشته، تماشای این مسابقه فقط برای آقایان مجاز است.
    در این میان، تعدادی از دختران ایرانی با هماهنگی برخی از خانواده‌های برزیلی با پوشیدن لباس و در دست گرفتن پرچم برزیل، در سیل جمعیت وارد سالن شدند.
    یکی از این دختران به خبرنگار ایسنا گفت: اجازه ورود نداشتیم، سعی می‌کنیم با پوشش برزیلی وارد سالن شویم
    در صحنه هاي آهسته بازي خانم هاي با پوشش ايراني را هم ديدم ولي فكر نميكردم صحت داشته باشه.

اما اين نشان از شجاعت اون عزيزان داره وگرنه مرغ مسئولان همچنان يك پا داره.

بعضي از دوستان اين تاپيك گفته بودن خانم ها نيان چي ميشه مگه؟! تازه بهمون گير داده بودن كه شما مگه زن هستين كه در مورد علاقه مندي زنان براي تماشاي واليبال مردان حرف ميزنين؟ حالا تحويل بگيرن. اگر خانم ها واليبال مردان را دوست نداشتن خودشونو به آب و آتش نميزدن تا بازي را با وجود تمام محدوديت ها ببينن.

پس لطفاً اون دوستاني كه از علاقه نداشتن بانوان به تماشاي واليبال حرف ميزدن سكوت اختيار كنن. اگر هم زني كه در محيط ورزشگاه احساس نا امني ميكنه، نياد مسأله حل ميشه و لازم نيست بعضي ها رگ غيرتشون باد كنه.

9. این کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

پس لطفاً اون دوستاني كه از علاقه نداشتن بانوان به تماشاي واليبال حرف ميزدن سكوت اختيار كنن. اگر هم زني كه در محيط ورزشگاه احساس نا امني ميكنه، نياد مسأله حل ميشه و لازم نيست بعضي ها رگ غيرتشون باد كنه.
    شما مثل اینکه خیلی خوشحالی که این طور بعضی از دوستان رو به باد انتقاد گرفتی و بهشون امر کردی ساکت باشن!!!اصلاً می خوای همه لال بشن و بمیرن شما راحت حرف بزنی!!!!
    البته با ورود خانوما به ورزشگاه ما هم خوشحال هستیم اما حرفمون نیومدن اونها نیست بلکه درست شدن شرایط هست.تعجبم اینه که چرا مثلاً در بازی دیروز هیچ اتفاق خاصی نیفتاد اما در خیلی از بازی های لیگ جنجال و فحاش موج می زنه
    اتفاقاً دیروز به همسرم گفتم اگه همیشه شرایط ورزشگاه اینطور باشه و یه عده وحشی بازی در نیارن حضور در ورزشگاه ها اتفاق جالبیه
    اما باز هم میگم من حاضر نیستم یکی از افراد مونث خانوادم بره جایی که دارن شعارهای بالای 18 سال علیه داور و ...میدن و حداقل از همسرم مطمئن هستم اون هم حاضر نیست در چنین محیطی که فساد صوتی درش موج میزنه حاضر بشه.بقیه رو نمی دونم
    اما اگه شرایط مثل بازی دیروز باشه موقعیت و زمانش پیش بیاد خونوادگی میریم ورزشگاه
    Last edited by وین رونی; 16-06-2014 at 17:49.

11. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

شما مثل اینکه خیلی خوشحالی که این طور بعضی از دوستان رو به باد انتقاد گرفتی و بهشون امر کردی ساکت باشن!!!اصلاً می خوای همه لال بشن و بمیرن شما راحت حرف بزنی!!!!
    البته با ورود خانوما به ورزشگاه ما هم خوشحال هستیم اما حرفمون نیومدن اونها نیست بلکه درست شدن شرایط هست.تعجبم اینه که چرا مثلاً در بازی دیروز هیچ اتفاق خاصی نیفتاد اما در خیلی از بازی های لیگ جنجال و فحاش موج می زنه
    اتفاقاً دیروز به همسرم گفتم اگه همیشه شرایط ورزشگاه اینطور باشه و یه عده وحشی بازی در نیارن حضور در ورزشگاه ها اتفاق جالبیه
    اما باز هم میگم من حاضر نیستم یکی از افراد مونث خانوادم بره جایی که دارن شعارهای بالای 18 سال علیه داور و ...میدن و حداقل از همسرم مطمئن هستم اون هم حاضر نیست در چنین محیطی که فساد صوتی درش موج میزنه حاضر بشه.بقیه رو نمی دونم
    اما اگه شرایط مثل بازی دیروز باشه موقعیت و زمانش پیش بیاد خونوادگی میریم ورزشگاه
    وايسا عمو! تند نرو. من گفتم كساني كه مدعي علاقه نداشتن بانوان به حضور در ورزشگاهها هستن سكوت كنن. چون با توجه به شواهد حرفشون از بيخ غلطه. البته تصميم انتخاب نوع سكوت به خودشون بستگي داره. چرا به خودت گرفتي؟

اگر صبر كنيم تا شرايط درست بشه و بعدش ورود بانوان آزاد بشه پس بي خودي منتظر نشيد چون هرگز همچين اتفاقي نخواهد افتاد. اين نوع تصميمات توسط افرادي گرفته شده كه مشكل فرهنگي در خانواده شون به شدت موج ميزنه و مقابل زن ها ضعف دارن و متأسفانه قدرت هم دستشونه و اتفاقاً اگر به اونها باشه هرگز شرايطشو ايجاد نميكنن.

اما دليلي نداره ما مردم عادي موافق نظرشون باشيم و با ايرادهاي بني اسرائيلي دليل راه ندادن بانوان به ورزشگاهها را توجيه كنيم. در ضمن شمايي كه با ورود افراد مونث خانواده تون به اينطور جاها موافق نيستيد راه حلش ساده است. نبريدشون. كسي اونا رو مجبور نكرده.

13. این کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

وايسا عمو! تند نرو. من گفتم كساني كه مدعي علاقه نداشتن بانوان به حضور در ورزشگاهها هستن سكوت كنن. چون با توجه به شواهد حرفشون از بيخ غلطه. البته تصميم انتخاب نوع سكوت به خودشون بستگي داره. چرا به خودت گرفتي؟

اگر صبر كنيم تا شرايط درست بشه و بعدش ورود بانوان آزاد بشه پس بي خودي منتظر نشيد چون هرگز همچين اتفاقي نخواهد افتاد. اين نوع تصميمات توسط افرادي گرفته شده كه مشكل فرهنگي در خانواده شون به شدت موج ميزنه و مقابل زن ها ضعف دارن و متأسفانه قدرت هم دستشونه و اتفاقاً اگر به اونها باشه هرگز شرايطشو ايجاد نميكنن.

اما دليلي نداره ما مردم عادي موافق نظرشون باشيم و با ايرادهاي بني اسرائيلي دليل راه ندادن بانوان به ورزشگاهها را توجيه كنيم. در ضمن شمايي كه با ورود افراد مونث خانواده تون به اينطور جاها موافق نيستيد راه حلش ساده است. نبريدشون. كسي اونا رو مجبور نكرده.
    اول:من عموی شما نیستم
    دوم:شما در جایگاهی نیستی که برای خانواده من تصمیم بگیرید.گفتم خودشتون تصمیم گیرنده هستن
    سوم:یک کمی بزرگ حرف بزنید.به راحتی از پشت مانیتور عده ای(حتی اگه مسئول بی لیاقت باشه)و خانوادشون را زیر سوال نبرید(الآن میگید تو هم یکی از اونایی.بعضیا تو همین سایت می دونن من معلم دبستان هستم)
    چهارم:شواهد شما اگه بازی دیروز باشه بله حرفشون غلطه اما اگه بی شمار بی فرهنگی هایی که در ورزشگاه ها اتفاق افتاد حرفشون درسته

15. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

اول:من عموی شما نیستم
    دوم:شما در جایگاهی نیستی که برای خانواده من تصمیم بگیرید.گفتم خودشتون تصمیم گیرنده هستن
    سوم:یک کمی بزرگ حرف بزنید.به راحتی از پشت مانیتور عده ای(حتی اگه مسئول بی لیاقت باشه)و خانوادشون را زیر سوال نبرید(الآن میگید تو هم یکی از اونایی.بعضیا تو همین سایت می دونن من معلم دبستان هستم)
    چهارم:شواهد شما اگه بازی دیروز باشه بله حرفشون غلطه اما اگه بی شمار بی فرهنگی هایی که در ورزشگاه ها اتفاق افتاد حرفشون درسته
    آقاي معلم. خيلي عصبي هستي. خودتو كنترل كن.

من تصميمي براي خانواده محترم شما نگرفتم و گفتم اگر ناراضي باشن ميتونن نرن.

متأسفانه حقيقت تلخه و مسئولان اين مملكت با فرهنگ عامه مردم اختلافي فاحش دارن و ظرفيتشون هم براي درك مسائل اينچنيني بسيار پايينه و با وجود اينها هم هيچ اتفاق مثبتي در عرصه فرهنگي و البته خيلي چيزهاي ديگه در اين كشور رخ نخواهد داد. قبول دارم احساسي در مورد خانواده شون نوشتم و الآن كه خوندم متوجه شدم ولي منظور اصلي من اين بود كه اينها مقابل زن ها ضعف دارن.

در مورد شواهد هم يكي رو گفتم. بنده آدم بيكاري نيستم دنبال شواهد مكتوب بگردم در خانواده خودم ميبينم دختران فاميل چقدر عاشق حضور در ورزشگاهها هستن.

در آخر: من نميگم شما هم از اونهايي ولي از كلماتي كه جاري كرديد برام روشنه به حرفشون اعتقاد داريد. در واقع لزومي هم نداره شما مسئولي يا چيزي باشيد تا به موضوع خاصي معتقد باشيد.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اتفاقاً خودمو کنترل می کنم وگرنه باید به حرف یکی از همکاران برای زهر چشم گرفتن همون اول صبحی یکیو به قصد کشت بزنم تا حساب کار بقیه بچه ها بیاد دستشون.خداییش هم کسی رو به قصد کشت نزدم
    تو بحثمون من به یه چیز اعتقاد دارم:
    محیط فرهنگی و به دور از آلودگی صوتی و تصویری
    کیه که عاشق تشویق تیم محبوبش چه برسه تیم ملی نباشه؟
    محیط فرهنگی در حال حاضر در ورزشگاه ها نیست.من میگم مسئولین باید درستش کنن شما میگی خودمون باید باشیم تا درست بشه(نمی دونم چرا تو جامعه که خودمون هستیم مشکل فرهنگی داریم)
    ولی شاید اینطور بشه گفت:هم خودمون باید بخواهیم هم مسئولین
    الآن خودمون می خواهیم اما اون عزم در مسئولین نیست.شاید ...

18. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •