مدار اکو کسی داره؟
یه چیز ساده باشه.
مدار اکو کسی داره؟
یه چیز ساده باشه.
سلام
بابا دارم می گردم
چیزی دندون گیری هنوز پیدا نکردم
مفوق باشی![]()
![]()
يك مدار ساند سويچ لازم دارم ممنون مي شم اگه كسي از دوستان برام بزاره
---------------------------------------------------------------------------------
نشد پاکش کنم
---------------------------------------------------------------------------------
Last edited by Iran-PC; 12-10-2006 at 00:06.
سلام دوستان
من يه مداري رو مي خوام بسازم و برام بفرستيد كي مي تونه يه مدار ساده هست
با تشكر
باي
سلام.
حالا شما تصویر مدارتون رو بگذارید .
شاید تشویق کنه اساتید رو.
مدار فرستنده گيرنده عملي و ساده با برد 200 متر فقط كار كنه با كريستال هم باشه چه بهتر در فركانس 120 مگا يا همون ورا
Last edited by 16957ali; 17-10-2006 at 21:54.
سلام
از دوستان مطلع در زمينه مدارهاي صوتي يه درخواست داشتم . يه مداري ميخوام كه خروجي صداي دستگاههاي صوتي و تصويري رو به ورودي اون بدم و بعد خروجيشو بدم به آمپلي فاير و بتونم با يك ريموت كنترل فقط و فقط حجم صدا يا ولوم صداي دستگاه رو كنترل كنم.
اصلا" امكانش هست ؟ يه Ic بهم معرفي كردند كه كارش همينه اما نمي دونم توي مدارات چه جوري كار ميكنه و چه جوري ميشه باكنترل مچ كرد؟
با سلام.من سوالي درباره آي سي هاي تبديل کننده آنالوگ به ديجيتال داشتم.من مدار يک سنسور با يک آي سي تبديل کننده با يک ميکرو راساختم ومشکلي هم نداشتم.اما در جايي مداري باسه سنسور ويک تبديل کننده ويک ميکرو راديدم وتعجب کردم که چگونه سه سنسور را به يک آي سي تبديل کننده متصل کردنند وجداگانه دماي هر سنسوررا کنترل مي کنند. ميشود نقشه اتصال سه سنسور رابه يک آي سي آنالوگ به ديجيتال رابدهيدوطرز کارکرد آن راتوضيح دهيد...زيرا تمام آي سي هاي آنالوگ به ديجيتال داراي يک ورودي هستند....مرسي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)