دوستان من شوک سمت راست دستم کار نمیکنه تو بازی چیکار کنم ؟اینجوری اصلا نمیتونم تکنیک بزنم
دوستان من شوک سمت راست دستم کار نمیکنه تو بازی چیکار کنم ؟اینجوری اصلا نمیتونم تکنیک بزنم
واسه منم همینجوریه تو pes کار میکنه تو فیفا شوک سما راست واسه تکنیک کار نمیکنه همه دکماها رو هم تنظیم کردم به غیر این که کار نمیده ممنوم میشم کسی کمک کنه![]()
سلام دوستان
من هم مثل خیلی از دوستان مشکل کار نکردن شوک سمت راست رو دارم البته اول سعی کردم تمام پست ها رو بخونم بعدش بیام اینجا پست بدم ولی متوجه شدم اکثر سوالا بی جواب مونده
در مورد دسته هم یکی از دوستان یه فایل واسه دانلود گذاشتن که اونو دانلود کردم و ریختم ولی تنظیمات دسته بازی رو به کل به هم ریخت
با این وضعیت وقتی دسته بازی کار نکنه علاوه بر تکنیک نزدن موقع پنالتی ها هم نمیتونیم دروازه بان رو حرکت بدیم
خواهشا اگه کسی ستینگ سالم واسه دسته داره بذاره
با تشکر از شما
مدل سی پی یو : intel(R) core(TM)2 duo T9600 2.80GHZ
در مورد نکته دوم درایور کارت گرافیک، یه برنامه Catalyst Control Center هست و یه درایور خود کارت گرافیک در قسمت manager کامپیوتر. برنامه Catalyst Control Center آپدبت هست، در مورد درایور کارت گرافیک هم از سایت ati و هم از سایت سازنده لپ تاپ که رفتم چیز خاصی به جز همان برنامه نداد.
Last edited by ehsan-amir; 13-10-2012 at 10:21.
سلام. آقا کسی میدونه چطور میشه فیفا 13 رو آنلاین بازی کرد؟
من فقط فیفا 11 رو تونسم آنلاین بازی کنم ولی 12 و حالا 13 نمیشه
قبلا یکی گفت باید اورجینال بخرم سی دی رو ولی کسی نداشت.
مرسی بابت جوابتون
کسی نیس جواب بده؟
Last edited by aliranaa; 13-10-2012 at 10:30.
ماله منم تو pes کار میکنه فقط تو فیفا کار نمیکنه.متاسفانه هیشکی کمک نمیکنه
با عرض سلام خدمت دوستان
من بازی رو ریختم گرافیکمم آپدیت کردم ، فایل های مورد نیازشم نصب کردم ولی هنوز وقتی رو آیکون بازی کلیک میکنم چند ثانیه دایره موس میچرخه بعد هیچ اتفاقی نمیوفته تو نظرات جلوترم یکی دو مورد به این حالت اشاره کرده بودن ولی جواب درستی نبود ممنون میشم راهنمایی کنید
البته این که کسی کمک نمیکنه معنیش این نیست که نمیخوان کمک کنن . در اصل کسی راه حلی برای رفع این مشکل سراغ نداره.
برای من هم همین مشکل با آنالوگ سمت راست وجود داره و نه میتونم دریبل و حرکات تکنیکی بزنم و نه توی پنالتی ها میتونم دروازه بان رو کنترل کنم.
فعلا فقط یک پچ اومده که میشه با اون کیبورد رو تنظیم کرد و برای جو استیک چیزی نیومده.
ماله منم اجرا نمیشه هیچ اتفاقی نمیفته ویندوزم 7 64 بیت هستش.
با سلام خدمت ذوستان
تازه بازی fifa 13 رو از همین سایت دانلود کردم ولی وقتی میخام اکسترکتش کنم مثلا پارت اولش تا 100 میره و پیغام پسورد اشتباه رو میده در حالی که پسوردو همونی که تو سایت گفته وارد کردم.
اگه ممکنه کمک کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)