اگه بشه همین جا مطرح بشه نحوه تعمیر ، خیلی خوب می شه چون فکر نکنم زیاد پیچیده باشه
اگه بشه همین جا مطرح بشه نحوه تعمیر ، خیلی خوب می شه چون فکر نکنم زیاد پیچیده باشه
من که از تعمیر سخت افزاری قطعات داخلی تجربه ای ندارم
فکر هم نکنم کسی بدونه
چون اگه ضربه خورده باشه و شکستگی یا قطی داشته باشه ممکنه نیاز به تعویض داشته باشه
شرمنده دیر جوابتو دادم ، یه خورده مشغولم
مشکل رفع شد نمی دونم چه جوری ، دیروز یکی از اقوام اومده بود خونمون ، ps2 هم نزدیک به 12 ساعت روشن بود اوایل دسته دو گیر میداد ولی چند ساعت آخر درست شد و تا حالا هم درست مونده![]()
این دستگاه من دو تا فیش usb جلوش داره که تا حالا ندیده بودم می خواستم ببینم چی بهش وصل میشه چون هر چی که بهش وصل کنی هیچ اتفاقی نمی افته یعنی همین جوری که وصل میکنی هیچی ولی مثلا تو بازی Age of empires اگه کی برد وصل کنی میشناسه . می خواستم ببینم دیگه چی ها رو قبول می کنه ، دسته کامپیوترم وصل میشه ؟
این سوال رو تو تاپیک خود PS2 میپرسیدی بهتر بود
اون Port ها برای اتصال لوازم جانبی مثل keyboard و mouse مخصوص خود ps2 هست
که بیشتر برای کار تو محیط سیستم عامل linux و فضای online کنسول استفاده میشه
همچنین اتصال eye toy
و وسایل دیگه بهش نمیخوره
همچنین میتونی بهش falsh وصل کنی و Save هایی که از اینترنت میگیری رو
از طریق اون به memory card انتقال بدی
یا تو نرم افزار هایی مثل sms از طریق اون divX و mp3 پخش کنی
میشه به جای eye toy از وب کم معمولی استفاده کرد ، دیگه آخرین سوال بود.![]()
نه
به کنسول PS2 فقط لوازمی وصل میشه که Playstation 2 Compatibale باشن
درود .
دسوتان میشه آموزش کپی خور کردن ps2 ورژن های 30009 و این اسلیم آخری ها رو بزارید ؟ یعنی طریقه نصب چیپ روشون .
دمتون گرم
نرم افزار SMS رو از کجا دنلود کنم اگه یک لینک دانلودی ، چیزی بزاری ممنون تو نت خیلی گشتم فقط یک فایل elf با حجم 370 کیلو بایت پیدا کردم .
با سلام. یکم فوری کمک میخواستم. دستگاه من از دیشب که خواستم روشنش کنم یک هو خراب شده. یعنی وقتی سی دی میزارم داخلش و درش رو میبندم و کلید روشن رو میزنم شروع میکنه به یک صدای غرغرغرغرغرغرغر کردن و سی دی رو نمیخونه و میره رو مموری. فبلا یه بار اینجوری شد اما خودش درست شد اما از دیشب دیگه درست نمیشه. فقط صدا میده .فقط بعضی وقتا سی دی رو میگردونه و بعضی وقتا نمیگردونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)