تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 62 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 616

نام تاپيک: iPhone 5 | تاپيك بررسي و بحث مسائل مربوط به آيفون فایو

آخر فروم باز Ali_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هرکجا که اهل دلی باشد

پيش فرض

در قبلی ها شیشه + نوار فولاد ضد زنگ بود. حالا شیشه ای مقاوم تر و آلومینیوم. اینکه در اون ارتفاع چقدر آسیب می بینه باید تست کنن و ببینن.

باتری آیفون 5 هم در ریویو ها همه ازش تعریف کردند و در LTE هم مثل 3G خیلی خوب پاسخ می ده. 8 ساعت اینترنت روی LTE دیگه ماکسیمم چیزی است که میشه گرفت، حتی گوشی هایی که باتری های بسیار پرظرفیت تری هم دارند از این بالاتر نمیرن. مهم این نیست که ظرفیت داخلیش چقدره (همونطور که مهم هم نیست فرکانس پردازنده چقدره)، مهم اینه که موقع استفاده چقدر پاسخگوست.
    درسته مهم عملکرد هست
    اما آیفون امتحانش رو با نسل های قدیم تو میزان شارژدهی پس داده که البته نسبت به مکس واقعا تو این مورد عقب بود

ویدئو استریمینگ مکس (اینترنت + پخش ویدئو) تو lte، در اندازه 4.7" و با وضوح اچ دی 10 ساعته!

بنظرم اپل کار جالبی انجام داد که دقیقا مقدار کارایی باتری رو تو شرایط مختلف استفاده معرفی کرد می تونست مثل خیلی از شرکت های دیگه فقط امپر باتری رو

معرفی کنه و مثلا بگه امپرش چقدر بیشتر از بقیه هست که همین هم فقط نمایش دهنده مقدار اسمی مصرف گوشی است.

نکته دیگه که نباید ازش غافل بشیم اینه که درسته باتری ایفون جدید خیلی قوی تر از 4S نیست ولی مصرف باتری ایفون ۵ خیلی بیشتر از 4S شده.

به عنوان مثال صفحه نمایش برزگتر به همراه پیکسل های بیشتر و cpu و رم قویتر مصرف رو بیشتر می کنند LTE هم که جای خودش رو داره.

به نظر میرسه این باتری دارای 5.45watt-hours و 3.8volts هست که در 4s این مقادیر 5.3 watt-hour و 3.7 volt بود که مقدار اسمی 1420 mAh را نتنیجه میداد.

کمپانی های دیگه رو نمیدونم اما موتورولا و برای:
    ریزر مکس اچ دی

رقیب جدی آیفون 5 فقط همینه که شاید هر دوستدار اپلی رو فقط به خاطر همین ویژگی به سمت خودش بکشونه

2. این کاربر از Ali_Best بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

درسته مهم عملکرد هست
    اما آیفون امتحانش رو با نسل های قدیم تو میزان شارژدهی پس داده که البته نسبت به مکس واقعا تو این مورد عقب بود

ویدئو استریمینگ مکس (اینترنت + پخش ویدئو) تو lte، در اندازه 4.7" و با وضوح اچ دی 10 ساعته!

کمپانی های دیگه رو نمیدونم اما موتورولا و برای:
    ریزر مکس اچ دی

رقیب جدی آیفون 5 فقط همینه که شاید هر دوستدار اپلی رو فقط به خاطر همین ویژگی به سمت خودش بکشونه
    خیلی خوب دقت کردند این عدد رو بالاتر از 8 نشون بدن، چون استریم ویدیو نسبت به مرور در وب در LTE انرژی کمتری مصرف می کنه. 8 ساعت در آیفون هم مال مرور وب هست و برای ویدیو بیشتر میشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه این کارها بازی تبلیغاتی است. حالا باید صبر کنیم عرضه بشه و تست های واقعی بگیرن و ببینیم در عمل چطوره.

شکی نیست باتری Maxx HD قوی تره (و وقتی LTE در کار نباشه عمر بیشتری هم داره)، ولی خب این یک تصمیم مهندسی است. موتورولا برای اینکه به 8 ساعت در LTE برسه این اضافه کردن ضخامت و وزن رو به خودش خریده، اپل با بهینه سازی های مهندسی متفاوت بدون قربانی کردن این دو این نتیجه رسیده. این مهندسی عالی اپل رو نشون می ده که به چنین نتیجه ای می رسن با باتری بسیار کم ظرفیت تر.

4. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

الان داشتم تو gsm مشخصاتش رو نگاه میکردم واقعا موتورلا دیوایس خوبی اماده کرده ولی نتونستم هیچ بنچمارکی ازش پیدا کنم که بشه بطور کلی با ایفون مقایسه اش کرد مثل اینکه هنوز قیمتش هم اعلان نشده.

کی قرار هست فروشش شروع بشه؟

یکی از ویژگی های اپل که اون رو جدا از دیوایس هاش از بقیه کمپانی ها برتر نشون می ده همین نوع و روش طراحی های ظریفش هست همین باعث میشه

که در ظاهر ممکنه تک تک قطعات دیوایسش از بقیه رقباش ضعیف تر باشه ولی در نهایت به یه هارمونی و هماهنگی عجیب در قدرت عملکرد و ظاهر

محصولش منجر میشه. و هیچ جزء و قطعه ای رو فدای قطعه دیگه نمی کنه

واقعا بعضی وقت ها می مونم که چطور می تونن از این همه نقاط ریز و درشت به یه محصول یونیک برسه!!

تو خبرهای امروز هم اومده بود که استودیوی طراحی اپل بهترین استودیو در ۵۰ سال اخیر از طرف شرکت معتبر D&AD معرفی شد.
    Last edited by arash59b; 19-09-2012 at 17:37.

6. 4 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه AbKhiar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    http://Jarrahi.ir

پيش فرض

فقط متاسفم برای دلال های بعضا کثیفی که تو کشورمون کار میکنن
    پسر دایی بنده که از قضا از لحاظ مالی هم بسیار قوی هست
    به چند جا توی علا الدین زنگ زده
    و بهش قیمتی حدود 3.600 رو واسه آیفون 5 گفتن و گفتن تا 1ماهه دیگه بهش میرسونن...
    آخه یکی نیست بگه 864 دلار به چه حسابی میشه 3.600
    البته من مطمئنم با وجود موج سواری ای که قطعا در ابتدای ورود بعضی از دلال های بازار میکنن
    و فیمت اولیه رو بیجهت بالا نگه میدارن
    قیمت گوشی بعد 2 ماه 1.700 تا 2.200 باشه...

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هرکجا که اهل دلی باشد

پيش فرض

خیلی خوب دقت کردند این عدد رو بالاتر از 8 نشون بدن، چون استریم ویدیو نسبت به مرور در وب در LTE انرژی کمتری مصرف می کنه. 8 ساعت در آیفون هم مال مرور وب هست و برای ویدیو بیشتر میشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه این کارها بازی تبلیغاتی است. حالا باید صبر کنیم عرضه بشه و تست های واقعی بگیرن و ببینیم در عمل چطوره.

شکی نیست باتری Maxx HD قوی تره (و وقتی LTE در کار نباشه عمر بیشتری هم داره)، ولی خب این یک تصمیم مهندسی است. موتورولا برای اینکه به 8 ساعت در LTE برسه این اضافه کردن ضخامت و وزن رو به خودش خریده، اپل با بهینه سازی های مهندسی متفاوت بدون قربانی کردن این دو این نتیجه رسیده. این مهندسی عالی اپل رو نشون می ده که به چنین نتیجه ای می رسن با باتری بسیار کم ظرفیت تر.
    حالا آرمان جان،
    اینکه میگی "خیلی خوب دقت کردند این عدد رو بالاتر از 8 نشون بدن،..." موتورولا عدد 10 رو به جای 8 که نزده و اینو هم من تو این پست گفتم و بهتر بود میگفتی "تو این کارو کردی..." که هرچند من هم غرضی نداشتم. تو اون تصویر پایین پست قبلیم هم کاملا نوشته و این خصوصیات کاملا صحیحه.
    مهندسی های هر دو شرکت هم در جای خودش قابل تقدیره و ضمنا رزلوشن بالاتر و صفحه بزرگ تر را هم کنار اون نکته منفی وزن بیشتر بذار!
    باطری با ظرفیت زیاد اما در حجم کم یکی از مهمترین نوآوری هایی هست که موتو چندین ماه پیش به نمایش گذاشت که هرکجا وقتی میخوان درباره باطری و ایده های بالا بردن توان گوشی ها برای کار کردن طولانی مدت یاد کنند اسم از این مدل موتو می برند

حالا Video Streaming آیفون 5 چقدره؟

و نظرت درباره باقی عملکرد باطری آیفون نسبت به مکس چیه؟
    مثلا تالک تایم که برای آیفون 9 ساعت گفته شده و برای مکس اچ دی 21 ساعت

پ.ن: بحث دروغ پردازی و پروپاگاندا هم والا وقتی اپل گفت باریکترین تلفن همراه دنیا اینه واقعا تعجب آور بود! آدم میتونه دو تا نتیجه بگیره یا اینکه اپل دروغ گفت! یا اینکه اینقدر مغروره که اصلا نمیتونه گوشی های برندهای دیگه رو ببینه و فکر میکنه فقط خودش اسمارت فون میزنه! (انگار فقط چهار اسمارت فون در دنیا هستند. نسل های متفاوت آیفون!)

الان داشتم تو gsm مشخصاتش رو نگاه میکردم واقعا موتورلا دیوایس خوبی اماده کرده ولی نتونستم هیچ بنچمارکی ازش پیدا کنم که بشه بطور کلی با ایفون مقایسه اش کرد مثل اینکه هنوز قیمتش هم اعلان نشده.

کی قرار هست فروشش شروع بشه؟

یکی از ویژگی های اپل که اون رو جدا از دیوایس هاش از بقیه کمپانی ها برتر نشون می ده همین نوع و روش طراحی های ظریفش هست همین باعث میشه

که در ظاهر ممکنه تک تک قطعات دیوایسش از بقیه رقباش ضعیف تر باشه ولی در نهایت به یه هارمونی و هماهنگی عجیب در قدرت عملکرد و ظاهر

محصولش منجر میشه. و هیچ جزء و قطعه ای رو فدای قطعه دیگه نمی کنه

واقعا بعضی وقت ها می مونم که چطور می تونن از این همه نقاط ریز و درشت به یه محصول یونیک برسه!!

تو خبرهای امروز هم اومده بود که استودیوی طراحی اپل بهترین استودیو در ۵۰ سال اخیر از طرف شرکت معتبر D&AD معرفی شد.
    آرش جان شما به یوتوب برید و یه سرچ درباره motorola razr maxx بکنید. فیلم های متعدد در مورد تست های مختلف نسل قبلی maxx hd که razr maxx بود هست. نسبت به باقی اسمارت فون ها (4s, one x,...)
    خلاصه اش:

Movie Playback:
    4s = 6:30
    RAZR maxx = 16:17
    galaxy nexus = 8:39

GPS Navigation:
    4s = 3:45
    LG Spectrum = 2:27
    RAZR maxx = 4:12 در حالی که هنوز 40% دیگه شارژ داره

این درحالی هست که ریزر مکس 8.99 mm ضخامت داشت و 4s 9.3 mm و LG Spectrum 10.4 mm

اینم هست:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و روی ICS:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته خود من توقع داشتم این سری حداقل ضخامت گذشته گوشی های سری جدیدش رو نگه داره ولی نشده......
    باز باید صبر کرد و این مدل های جدید باهم مقایسه بشه و مخصوصا میزان فروش در بازارهای مختلف
    Last edited by Ali_Best; 19-09-2012 at 19:44. دليل: لینک فون آرنا.......................................

9. 2 کاربر از Ali_Best بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

حالا آرمان جان،
    اینکه میگی "خیلی خوب دقت کردند این عدد رو بالاتر از 8 نشون بدن،..." موتورولا عدد 10 رو به جای 8 که نزده و اینو هم من تو این پست گفتم و بهتر بود میگفتی "تو این کارو کردی..." که هرچند من هم غرضی نداشتم. تو اون تصویر پایین پست قبلیم هم کاملا نوشته و این خصوصیات کاملا صحیحه.
    مهندسی های هر دو شرکت هم در جای خودش قابل تقدیره و ضمنا رزلوشن بالاتر و صفحه بزرگ تر را هم کنار اون نکته منفی وزن بیشتر بذار!
    باطری با ظرفیت زیاد اما در حجم کم یکی از مهمترین نوآوری هایی هست که موتو چندین ماه پیش به نمایش گذاشت که هرکجا وقتی میخوان درباره باطری و ایده های بالا بردن توان گوشی ها برای کار کردن طولانی مدت یاد کنند اسم از این مدل موتو می برند
    نه اتفاقا "موتورولا" این کار رو کرده. مسئله اصلا این نیست که این عدد 10 ساعت صحیحه یا نه، استاندارد مد نظر برای مرور وب با LTE حدود 8 ساعته و موتورولا فاکتور جدیدی به اسم "ویدیو استریم روی LTE" رو به میان آورد (که هیچ وقت استفاده نشده بود) تا LTE رو همراه با عدد 10 بیاره که بیشتر از 8 ایه که اکثر مواقع می بینیم، همونطور که قبلا هم گفتم شما هر گوشی ای رو بیارید که 8 ساعت مرور وب روی LTE داشته باشه، خود به خود ویدیو استریمش بیشتر از 8 ساعت میشه. اینها بازیهای تبلیغاتیه.

بالاتر بودن سایز و ... هم تصمیماتیه که گرفتند و خودشون باید جورش رو بکشند، آیپد جدید هم رزولوشنش دو برابر شد، مجبور شد GPU بسیار قوی تر بگذاره و LTE و ... در نهایت باتری بسیار بزرگ تر، تصمیمی بود که خودشون گرفتن و در نهایت برای مصرف کننده مهم اینه که چقدر این باتری کار می کنه و به ازاش چه بهایی پرداخته (وزن، سایز، ضخامت، ...).

حالا Video Streaming آیفون 5 چقدره؟

این فاکتور "ویدیو استریم روی LTE" از اون فاکتورها من در آوردی و بی ارزشه. اپل هیچ وقت همچین فاکتوری رو ابداع نمی کنه تا یک عدد بیاره که در نگاه اول بهتر از عدد سایرین به نظر بیاد. اصلا با وضعی که اپراتورهای LTE دارند (محدودیت حجمی حدود 5 گیگ در ماه)، 8 یا 10 ساعت ویدیو تمام حجم یک ماه رو تموم می کنه! مدت زمان ویدیو استریم روی LTE اصلا فاکتور قابل عملی نیست که جزو مشخصات بیان بشه، ولی باز هم برای هر محصولی بیشتر از مدت زمان مرور وب با LTE است.

درباره بقیه اش هم گفتم. قطعا بیشتر از آیفونه ولی باعث سنگینی و زیاد شدن ضخامت هم شده، اصولا بزرگ کردن باتری برای عمر بیشتر کار ساده است که در خیلی محصولات بوده. اپل هم خیلی راحت می تونست 3 میلی متر ضخامت این آیفون رو بیشتر کنه و احتمالا عمر باتری رو دو برابر (فکر می کنم هنوز هم بهترین نسبت حجم به ظرفیت باتری در اختیار آیپد جدید باشه). مهم پیدا کردن اون نقطه تعادل هست که هم از نظر ضخامت بهینه باشه و هم عمر باتری قابل قبولی داشته باشه.

پ.ن: بحث دروغ پردازی و پروپاگاندا هم والا وقتی اپل گفت باریکترین تلفن همراه دنیا اینه واقعا تعجب آور بود! آدم میتونه دو تا نتیجه بگیره یا اینکه اپل دروغ گفت! یا اینکه اینقدر مغروره که اصلا نمیتونه گوشی های برندهای دیگه رو ببینه و فکر میکنه فقط خودش اسمارت فون میزنه! (انگار فقط چهار اسمارت فون در دنیا هستند. نسل های متفاوت آیفون!)
    این قضیه هم بسیار زیاد روش مانور داده شده. "دروغ پردازی" و "پروپاگاندا" !!

اپل چه موقع معرفی چه در سایت یا مشخصاتش هیچ وقت همچین ادعایی نکرد و همیشه گفت "باریک ترین آیفون". فقط در ویدیوی معرفی در یک محل بی ربط (جدا از معرفی آیفون 5 و ضخامتش) از زبون فیل شیلر پرید باریکترین گوشی دنیا که اگه ویدیو رو دیده باشید واضحه اشتباه کرد، نه دروغ پردازی و پروپاگاندا. اصلا تبلیغ دوباره ای هم روی این قضیه نشد کما اینکه چنین ادعایی در تبلیغات اپل هم نیست. این حرف هم هیچ وقت دوباره تکرار نشد و اتفاقا یکی از خبرنگارها (یادم نمیاد کدوم سایت) وقتی بعد از معرفی از فیل شیلر سوال پرسیده بود، شیلر گفت اشتباه کردم!

نازک ترین اسمارت فون Huawei Ascend P1 S هست و فکر کنم ZTE هم در بازار چین محصولی در همون حدود داره. آیفون 5 باریک ترین اسمارت فون در بازار آمریکاست.

11. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هرکجا که اهل دلی باشد

پيش فرض

نقل قول پست قبلی خیلی دراز میکنه پستو پس بیخیال!
    و ضمنا من حوصله زیاد کش دادن ماجرا رو هم ندارم پس بازم بیخیال
    6 سال از تاریخ عضویتم میگذره کلا 600 تا پست دادم!

دو سه مورد هست بگم و دیگه تموم!
    آرمان.... آخه قربونت، موتورولا که سه تا فاکتور آورده و داره روش مانور میده! نیومده بگه که ویدئو استریم مکس 10ـــه و بهترین بازار 8 که این جور شما داری ازش میگی! یکم منصفانه بگیم بـــــاو!

اون مورد باریکی هم من نشنیده بودم که عذرخواهی کرده!
    ولی اینم دیگه به اون یکی در! (تازه موتو اشتباه هم نکرد!)

چه ما حرف بزنیم اینجا چه حرف نزنیم،
    اونی که آیفون بخواد میره میخره اونی هم که چیز دیگه بخواد باز میره میخره
    چند ماه دیگه معلوم میشه که چیا فروش خوبی داشتند که بازم پولش میره تو جیب صاحبانشون! و نه ما!
    پس بیخیال!

ولی باز دوست داشتی نظرت رو راجع به این بگو ولی اینبار دیگه میشنوم فقط! (بدون جواب!)
    و تاثیرش تو فروش تو اپراتورهای 4g
    (مکس در یه بازه زمانی از 4s محبوب پر فروش تر شد)

ارادت داریم
    Last edited by Ali_Best; 19-09-2012 at 21:08.

13. 2 کاربر از Ali_Best بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

چه ما حرف بزنیم اینجا چه حرف نزنیم،
    اونی که آیفون بخواد میره میخره اونی هم که چیز دیگه بخواد باز میره میخره
    چند ماه دیگه معلوم میشه که چیا فروش خوبی داشتند که بازم پولش میره تو جیب صاحبانشون! و نه ما!
    پس بیخیال!
    بقول شما اونا که می خوان بخرن همون مارک مورد علاقشون رو می خرن

ولی ما که داریم اینجا بحث می کنیم بالاخره یه فرقی با اونها داریم دوست عزیز؛ بیکار که نیستیم تعصبی هم نداریم؛ مهم اینه که این وسط به یه نتیجه برسیم

مهم هم نیست که اون نتیجه گیری حتما هیمن جا و تو همین لحظه اتفاق بیافته ممکنه یه مدت زمان ببره و سبک سنگین بشه.

یه جمله معروفی هست که میگه آمار در عین اینکه راسته دروغ هم هست. دلیلش هم اینه که واقعا معلوم نیست پشت این عددی که به عنوان آمار داده میشه چه محاسباتی قرارداره.

هرکس می تونه مبنای محاسبات تو آمار رو جابجا کنه و به یه عدد جدید برسه و معمولا کسی هم متوجه نمیشه یا دقت نمیکنه. نمنونه بارزش هم همین امارهایی که

توسط سازمان های مختلف در یک موضوع واحد مثل سطح کاربرهای اینترنت داده میشه.

بعضی امارها هم که کلا دروغ بوده و هدفشون فقط گول زدن خریدار نااگاه و کم توجه هست مثل عبارت نسبت کنتراست دینامیک که در مونیتورها بکار میره و هیچ ارزشی نداره.

حالا کدوم شرکت راست میگه و کدوم امار رو دست کاری می کنه بهترین راه اینه که یه مدت صبرکنیم تا پنجمارک های این گوشی ها بیاد و حقایق رو روشن کنه.
    Last edited by arash59b; 20-09-2012 at 05:23.

داره خودمونی میشه sm.khalili's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

ببخشید دوستان متخصص یه کمکی به من میدید؟؟؟

من میخوام بگم هفته دیگه از کانادا واسم یه آیفون 5 بیارن
    میخوام ببینم چه نکاتی رو باید بهشون گوشزد کنم؟؟

یکی این که میدونم دو تا مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به اسم مدل A1428 و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به اسم مدل A1429 داره!! کدوم تو ایران (بهتر) جواب میده؟؟؟
    (بعد تازه این دومی دو تا مدل مجزاست گویا)

قیمت 16 گیگ آنلاک 649 دلار اعلام شده!!‌ یعنی با دلار 2500 حول و حوش 1650 تومن!! رسمیه انشالا دیگه؟؟

غیر از اینام اگه چیزی هست که میدونید باید دقت کنم لطف کنید بهم بگید...

خیلی خیلی ممنونم بچه ها
    Last edited by sm.khalili; 20-09-2012 at 00:26.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

ببخشید دوستان متخصص یه کمکی به من میدید؟؟؟

من میخوام بگم هفته دیگه از کانادا واسم یه آیفون 5 بیارن
    میخوام ببینم چه نکاتی رو باید بهشون گوشزد کنم؟؟

یکی این که میدونم دو تا مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به اسم مدل A1428 و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به اسم مدل A1429 داره!! کدوم تو ایران (بهتر) جواب میده؟؟؟
    (بعد تازه این دومی دو تا مدل مجزاست گویا)

قیمت 16 گیگ آنلاک 649 دلار اعلام شده!!‌ یعنی با دلار 2500 حول و حوش 1650 تومن!! رسمیه انشالا دیگه؟؟

غیر از اینام اگه چیزی هست که میدونید باید دقت کنم لطف کنید بهم بگید...

خیلی خیلی ممنونم بچه ها
    به نظرم شما چند چیز رو باهم اشتباه کردی چون این قیمت هایی که نوشتی مربوط به ایفون انلاک هست در حالیکه اون مدلهایی که نام بردی همه لاک هستند.

پس یه توضیح کلی میدم

نکته اول:

اپل کلا سه مدل lock ایفون 5 در دو پارت نامبر معرفی کرده (که مخصوص اپراتورهای موبایل هست) فرق این سه مدل توی LTE شون هست که تو نقاط مختلف جهان و تو کشورهای مختلف باهم فرق میکنه

پارت نامبر A1428 که باند GSM داره و فقط تو اپراتورهای امریکا و کانادا جواب میده

پارت نامبر A1429 که دو مدل داره که مخصوص اپراتورهای کشورهای دیگه ست. یه مدل CDMA برای اروپا و یه مدل GSM برای اسیا.

نکته دوم:

از این سه مدل فقط اون اخری تو ایران جواب میده (یعنی A1429 GSM)

نکته سوم:

درنتیجه شما باید از اپراتورهای اسیایی ایفون بخرید نه از امریکا که اون هم فروشش هنوز شروع نشده.

نکته چهارم:

همونطور که گفتم این سه مدل (2 پارت نامبر) فقط تو تقسیم بندی لاک هستند ولی وقتی اپل شروع به فروش ایفون 5 unlock کرد دیگه اینطور نیست

یعنی ایفون انلاک فقط یک مدل داره و از تمام باندهای فرکانسی پشتیبانی میکنه دیگه اونوقت فرق نمیکنه از کجا و چه کشوری گوشیتون رو می خواهید بخرید (چه امریکا چه استرالیا و....)

نکته پنجم:

چون تو ایران هیچ پراتوری با اپل قرارداد نداره و شما هم بعید میدونم که گوشی لاک شده بکار تون بیاد پس فعلا باید برای داشتن ایفون 5 صبر پیشه کنید. (هرچند می تونید لاک هم بگیرید فقط یکم دردسرش بیشتره)

نکته ششم:

تازه از فردا (21 سپتامبر) واگذاری (تحویل) گوشی های لاک شروع میشه و اونایی که پیش ثبت نام کردن میرن که گوشی هاشون رو تحویل بگیرن (مبارک باشه)

و بنا بر تجربه، اپل تا حداقل 1 ماه دیگه شروع به فروش گوشی های ایفون انلاک نخواهد کرد. پس باز هم باید صبر کنید.

نکته اخر هم موضوع سیم کارت نانو هست که هنوز در هاله ای از ابهام قرار داره و ممکنه هیچ ایفون 5 ی تو ایران جواب نده
    Last edited by arash59b; 20-09-2012 at 07:36.

17. 2 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •