وقتی قراره من اول بشم چه حساسیتی داره آخه ؟!
!
وقتی قراره من اول بشم چه حساسیتی داره آخه ؟!
!
اونم با چه اختلافی.....آخه من اولین فانتزیمه تازه رسیده بودم بالا یهو دیدم اختلافها شده مثل جدول لالیگا...
تورو خدا نگاه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
خب جدول به حالت طبیعی برگشته.اول تبریک به همه میلانی ها که از خوشحالی برد روسونری هنوز بیدارم و دارم کل کل هارو می خونم.بعد تسلیت به دوستانی که با تبانی با دستهای پشت پرده و مافیای فوتبال به صدر اومده بودند ولی باد آورده رو باد برد و مثل اختلاس ها پایدار نبود.
جدول لیگ p30world بعد از پایان بازیهای دور رفت،مرحله 1/8 نهایی
سلام به همه دوستان
مرحله 1/8 نهایی در دور برگشت هم تموم شد و حالا فقط 8 تیم باقی موندند.در این مراحل انتخاب بازیکنان با توجه به محدودیت ترانسفر،کمی سخت تر هم میشه و استفاده از وایلد کارت اینجا به کمک میتونه بیاد البته اگه هنوز داشته باشید.
امیدوارم شور و شوق ابتدای فصل رو بچه ها بدست بیارنو اینجارو دوباره فعال کنن.قرار نیست فقط جدول گذاشته بشه.
اینم جدول خودمون که فکر کنم بهترین این هفته تیم linchan با مربی گری alif بوده که به صدر هم رفته.البته نمیدونم برای کدوم دوستمونه.
خوب بلا خره ما هم طعم شيرين صدر جدولو احساس كرديم! تيم من توي دور يك هشتم بخصوص دور برگشت خيلي خوب كار كرد .
با تشكر ويژه از ليونل مسي_ گوتزه_البا_ويدال-بوفون وبقيه دوسان
LINCHAN و جنگجويان كوهستان هم پيام تبريكي به اعضاي تيم فرستادند وبراي ايشان ارزوي موفقيت بيشتر در دور هاي بعد مسابقات كردند.![]()
Last edited by ragbar12; 15-03-2013 at 12:39.
خب یه چند وقتی اینجا سوت و کور شده...
بازی ها به مراحل حساسی رسیدن و انتخاب بازیکن هم خیلی سخت...
برای هفته بعد یه چند تا بازیکن مهم نمیتونن بازی کنن
من که نتونستن ریسک کنم و مسی رو دادم رفت+ 4 تا بازیکنهای دیگم.شانس اوردم ویلدکارت داشتم
ولی اگر تیمهایی که ازشون بازیکن زیاد دارم بالا نرن اوضاع مرحله بعد خیلی بیریخت میشه
روی گل نخوردن رئال خیلی حساب می کردم اونم نامردی نکرد و 3 تا خورد.
تنها امتیاز خوب دیشب رو هم رونالدو اورد که می دونم اکثرا داشتنش و اکثرا هم کاپیتان گذاشتنش .
پس در مجموع شب بسیار بدی برای فانتزیم بود اما نتایج بسی خوشنودمان ساخت.
با اینکه باسیستم این لیگ فانتزی خیلی حال نمیکنم ولی تیم داره خوب کار میکنه و ظرف 3 هفته از رتبه 17-18 رسیدم به 4
البته بازیهای امشب مونده ولی از بچه هام راضی ام![]()
سلام به همه دوستان گل
بالاخره یه چندتا پست اینجا دیدیم.یکم فعال باشید کل کل کنید بازیها داره تموم میشه ها
من یک روز صبر کردم دیدم کسی جدول نمیزاره.دوباره خودم میزارم:
وحید الان 25 شده دیگه پیداش نمیشهوحید جون اول بشی آخر بشی دوست داریم.با ما باش
تو جدول فکر کنم aluminium اوله و منم دومم البته من یه خودزنی کردم و از بس ترانسفر دوست دارم هی ترانسفر میکردم و -6 این هفته گرفتم وگرنه اول بودم.![]()
Last edited by mohammad_87; 11-04-2013 at 16:49.
مگر میشه لیگ فانتزی برگذار بشه و کسی غیر از من اول بشه؟تو جدول فکر کنم aluminium اوله
تو ترنسفر چند تا اشتباه کردم یکی به جای گرفتن اشنایدر رفتم پیرلو گرفتم .گفتم بازی تو زمینه یونتوس.حتما یک کاری میکنن. ولی یه کازی نکردن هیچ یه امتیاز اساسی هم به دفاع های بایرن دادن
و یه مشکل دیگه اعتماد به دفاع رئال بود که یه حال اساسی به گالا داد![]()
راستی من اسمت رو اشتباه نوشته بودم.نوشته بودم: آلومینیوم!!شرمنده
فانتزی به شانس هم خیلی بستگی داره من تجربه هم نداشتم وگرنه هفته های اول خیلی بهتر امتیاز میگرفتم.حیف که پلی استیشن پرید تا اینجا اون kuzman اوله.نوش جونش شناخت بیشتر به بازیکنان دارن امتیاز هم بیشتر میگیرن دیگه.
فانتزی لیگ قهرمانان خوبیش اینه که بازیهاش چند هفته یباره و لازم نیست خیلی روش وقت بذاری.من که خوشم اومد کاش سالهای قبل هم بودم.راستی توی لیگ خودمون اول بشیم جایزه نداره؟مثلا 1000 تا پست بهمون اضافه بشه ارتقا بگیریم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)