سلام دوست عزیز
متاسفانه فعلاً خبری از انتشار بازی روی پی سی نیست
فقط برای XBOX و PS3 منتشر میشه
سلام دوست عزیز
متاسفانه فعلاً خبری از انتشار بازی روی پی سی نیست
فقط برای XBOX و PS3 منتشر میشه
کلا PC باز ها سرشون کلاه رفته
دقیقا حرفتو قبول دارم
یکی بیاد به اینا بگه شما که برای pc رو دیر میدین بیرون لا اقل مشکلاتشو رفع کنید یه کرک درست بدین بیرون که اینقدر دنگ و فنگ نکشیم
قابل توجه iv
حق با شماست ولی شرکت سازنده کرک بیرون نمیده.گروهایی مثل Skidrow کرک میسازن.(شرکت که نمیاد بازی خودشو کرک کنه : دی)
_____
فکر کنم این کاراکتر که به قول بهزاد جان داغونه قیافش لحظات به یاد ماندنی و جالبی برامون رقم بزنه تو بازی با طرز رفتار خشنش!
داداش دیگه اینقدرم اماتور نیستم ندونم شرکتایی مثل اسکیدرو کرک میسازن
من یکی از منظورهام این بود
اون یکی اینه که
کنسول احتمال 70% قدیمی میشه
ps2 هم یه زمانی رو اوج بود
ولی pc داره یه سره اپدیت میشه
این عکس اولی رو دیدم یاد SA افتادم، که تو یکی از مرحله هاش با ماشین میزدیم از وسط یه بیلبورد تو همین مایه ها رد میشدیم و یه سوراخ یادگاری وسط بیلبورد تا آخر بازی میموند.......
تریلرها اینو که نگاه میکردم دیدم خداییش معرکس همون حس و حال sa رو داره گویا، فقط حیف که وضع PC مثل همیشه نامعلومه![]()
بی صبرانه منتطرم که بیاد من کلا دو بازی رو پیگیری می کنم و همه ورژناش و میخرم و تا آخرین مرحله هم نرم ول کن قضیه نیستم
یکی رزیدنت اویل و اون یکی هم gta
دوستان ، این بازی کی منتشر میشه ؟ ممنون !
بهار 2013...............دوستان ، این بازی کی منتشر میشه ؟ ممنون !
تاکنون این را می دانیم که خبر ساخت GTA V فعلا برای PS3 و Xbox 360 تایید شده است. اما امروز Dan Houser معاون مدیرعامل Rockstar اعلام کرد که ساخت GTA V برای پلتفرم های دیگر (PC و Wii U) تحت بررسی می باشد.
از Dan Houser سوالی پرسیده شد که چرا خبر ساخت GTA V برای PC و Wii U تایید نشده است و وی در جواب می گوید…
”همه چیز در این مورد در حال بررسی است. اما نکته اصلی ما نمی باشیم. ما یک ناشر third-party هستیم. ما نیتندو نیستیم ، سونی نیستیم ، مایکروسافت نیستیم. ما به روش های مختلفی تمامی این پلتفرم ها را دوست داریم. اما ما می توانیم کارهایمان را جایی انجام دهیم که فرصتی مناسب برای کسب و کار و شانسی برای پیدا کردن یک بازار خوب وجود داشته باشد. در صورتی که این برای اپل باشد ما بر روی اپل یا هر جا که ممکن باشد چیزی قرار خواهیم داد.” game2download.ir
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)