سلام.....به نظرتون 5 شنبه این محصول تو تهران پیدا می شه؟؟؟؟اگه نه کی؟؟؟
سلام.....به نظرتون 5 شنبه این محصول تو تهران پیدا می شه؟؟؟؟اگه نه کی؟؟؟
البته اينها رو امير خان كه دارند بايد تست كنند چون پنل R هست ديگه بايد ديد چه امكاناتي دقيقا روش هست
-ولي حدس ميزنم
زير نويس SUB رو بهيچوجه ساپورت نكنه در مورد SRT هم مطمئن نيستم اجرا كنه
-احتمالا بايد داشته باشه
-باز هم اگر نداشته باشه عربي حتما بايد داشته باشه
-در اين مورد هم از مدل هاي كه ---_T دارند از اين سورس و احتمالا FREE SAT و شايد شبكه ها
-تمام اينها احتمال ونظر من هست امير جان مياد واين ها رو ان شاا... تست ميكنه خدمتتون ميگه![]()
دوستان چشمتون روز بد نبینه
دیروز بعد از 4-5 ساعت بازی کردن با v20 اون قسمتی که برای نمایش تعداد تیر و .... هست که تو تصویر ثابته روی صفحه مونده و تو تصویرهای روشن بدجوری تو ذوق می زنه
مگه نگفته بودید این مشکل تو پلاسما حل شده؟!![]()
چیزی نیست طبیعیه یه فیلم دیگه باش ببین درست میشه من الان 4 ساله پلاسما دارم اثرش موقتیه اگه مخوای زودتر از بین بره یه صفحه خاکستری بزار 10-20 دقیقه بمونه درست میشه توی صد ساعت اول که فسفراش تازس روی دینامیک تصوریو نزار.
اگه میتونی یه عکسی ازش بزار ببینیم چه جوری شده.
Last edited by Terry Bogard; 01-09-2010 at 17:58.
ای کاش این دو تا دوستی که v20 خریدند,جواب سوالهای چند پست قبلی من رو میدادند.من تا چند روز پیش میخواستم C650 بگیرم.ولی با تعریفهای شماها نظرم یه مقداری رفت روی V20.ولی هیچ یک از این دو تا رفیقمون پاسخ قطعی و تست شده ای به سوالهای من ندادند.بدجوری تو شکم .به نظر شما اگه به جای C650 , یک V20و یک WD TV LIVE بگیرم بهتر نیست؟
راستی میخواهم از اون شهر مرزی سفارش بدم و تهران تحویل بگیرم,اگه الان سفارش بدم تا شنبه ظهر تحویلم میدن؟
سوال آخر:من از شیراز دارم میام و میخواهم برم تو جمهوری نمایندگی پایونیر یک RS30 بگیرم.یه آدرس میخواهم اون اطراف واسه خرید WD TV LIVE گارانتی دار.HELP PLZ,PLZ,PLZ.
سلام آقا فرشاد...
انتخاب V20 به همراه WD Live خیلی خیلی بهتره ! (نظر شخصی خودم رو عرض کردم)
RS30 رو که خودتون آدرس دارین ! ضلع شمال شرقی تقاطع حافظ و جمهوری !
برای خرید WD Live هم میتونید برید بازار رضا 10 متر بالاتر از چهار راه ولی عصر ! یا پاساژ ایران که میتونید همون مسیر (چهار راه ولی عصر) رو به سمت بالا برین و برسین به پاساژ ایران که یکی از مراکز خرید کامپیوتر تهران هستش.. مجتمع پایتخت هم میتونید برید، اول تقاطع ولی عصر و میرداماد هستش !
با توجه به اینکه مسیرتون جمهوری هستش بهتره همون بازار رضا یا پاساژ ایران خرید کنید که نزدیکه...
موفق باشید دوست عزیز...
مرسی علی آقا.
دوستان و اساتید گرامی.
این شدیدا سوال من هم هست. خواهشا یکی دقیق جواب بده
ارادتمندیم![]()
به دو دلیل کیفیت تصاویر SD در 32B690 بهتر از V20 خواهد بود :
1- سایز 32 تلویزیون فعلی در مقایسه با سایز های V20 که 42 و 50 می باشد حتی اگر هر دو تلویزیون دارای یک پروسسور باشند باعث بهتر بودن تصویر در سایز کوچک خواهد شد.
2- کیفیت تصاویر SD بدلیل وجود پروسسور بسیار خوب سامسونگ در مقایسه با سایر مارک ها در تلویزیون های سامسونگ از بقیه بهتر است ( در حال حاضر در کمتر کشوری از تصاویر بی کیفیت مانند ایران استفاده می شود )
موارد ذکر شده جزو نقاط ضعف V20 نیست اما در شرایط خاص هر فرد ممکن است انتخاب های دیگر بهتر باشد.
این تنظیمات برای مد Professional بهترین تنظیمات پیشنهادی بود که من پیدا کردم (از نظر کسایی که تست کرده بودن)
تنظیمات بر اساس گزینه های موجود در منوی کشورهای اسکاندیناوی هست برای مدلهای آسایی ممکنه بعضی تنظیمات وجود نداشته باشه و یا اسمهای متفاوتی داشته باشن.
این تنظیمات برای فیلمهای بلو ری در نظر گرفته شده و بلو ری پلیر به کار گرفته شده موقع کالیبره پاناسونیک بوده.
Contrast: 90
Brightness: 57
Color: 40
Tint: 0
Sharpness: 11
Color Temp: Warm2
Color Management: Off
x.v. Color: Off
Photo Enhancement: Off
C.A.T.S: Off
Video NR: Off
Blur Reduction: Off
Pro Settings:
W/B High R: 0
W/B High B: -1
W/B Low R: 0
W/B Low B: 0
Red Hue: 0
Green Hue: 0
Blue Hue: 0
Red Saturation: 0
Blue Saturation: 0
Green Saturation: 0
Black Extension: 0
Gamma Adjustment:
برای تصویر دقیق:
2.2
برای تصویر POP
ُS.Curve
Panel Brightness: Mid
Contour Emphasis: Off
AGC: 0
Advance Options
Block NR: Off
Mosquito NR: Off
Black Level: Light
3:2 Pulldown: On
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)