تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 58 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 573

نام تاپيک: طرف داران HP DV6T-7000

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

سلام
    من یه مشکلی پیدا کردم. مانیتور لپ تاپ رنگش مایل به قرمزه. وقتی با مانیتور pc مقایسه میکنم خیلی فرق دارن .
    شاید تنظیماتش به هم خورده باشه.
    تو ریویوی یکی از فروم های خارجی خوندم که این مشکل رو این مدل داره و طبیعیه

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

با سلام دوست عزیز
    ما خیلی وقت است که دنبال مدل FHD این لپتاپ در بازار ایران بوده ایم اما متاسفانه ان را پیدا نکردیم ممکنه شما بگین از کجا این مدل را پیدا کردین؟
    در جواب سوالتون هم بگم که این مدل معایب زیادی ندارد فقط مشکل نبود کیبورد backlit همچنین صفحه نمایش FHD و گرمای ناحیه چپ این دستگاه میباشد که با توجه به وجود سخت افزارهای بسیار قدرتمند موجود در این مدل امری طبیعی میباشد
    شما به طور کلی میتوناید بررسی این مدل را به طور کامل و به صورت انگلیسی از این سایت مشاهده نمایید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    والا شهرستان هستم و فروشنده گفت 2 تا آورده بودم و یکیش مونده و شدیدا اصرار داره که حتما FHD هست اما منم شک دارم!
    تو یکی از فروم های خارجی خوندم بعد از 2 ساعت بازی دمای CPU به 100 درجه و گرافیک به 88 درجه رسیده که منو دو دل کرده اگه واقعا اینجوری باشه کولینگ بسیار ضعیفی داره و عمر کمی خواهد داشت! دوستانی که دارنش میتونن یه تست دمایی ازش بگیرن؟
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز
    شما میتوانید از این فروشنده که اینقدر اصرار داره قیمته این مدل FHD رو بپرسین اگه قیمت 2 میلیون و 400 بود بدون دروغ میگه چون صفحه نمایش فوا اچ دی چیزی حدود 150 دلار میاره رو قیمت مه تقریبا میشه 320 تومن یعنی اگه فول باشه باید قیمتش 2 میلیون و 650 یا 700 تومن باشه
    خیر از لحاظ ماندگاری مشکلی نداره عزیز
    گرمایه این مدل رو هم تو بیشترین حد به 75 درجه میرسه که با استفاده از پایه خنک کننده میتونی درس کنی و استفاده از کول سنس کلا لپتاپ خوبی باید باشه و از لحاظ کارایی بیشترین امتیاز رو داره

4. این کاربر از matlab76 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    توی سایت فالنیک مدل فول اچ دی داره درسته 2700 اینا هست البته ایوی بریج نیست سندی هست ولی فکر کنم صفحه مات نیست.
    مدل 6c65 داره مات و فول 2200
    اول بگم بچه هایی که این مدل 7000 دارند ناراحت نشوند چون هر کسی گجتی میخره خوب نیست تو ذوق بخوره.
    تو سایت لبتاب ریویو عکس بلوری رام 7000 دیدم خوب سر جاش بود ولی اینجا بچه ها عکس گذاشتند گوشه درایو بلو ری بایین اومده دلیلش چیه؟ دستکاریش کردن؟ عجیبه
    صفحه رنگش به قرمز میزنه؟ یا برای این دوستمون این طور شده؟
    هر لبتابی بیدا میشه عیبی بیدا میشه.
    گارانتی فالنیک معتبره و جواب گو هست؟ ( گارانتی که اعتقادی ندارم) اعتباری هست انلاین بخریم از سایتش دست دوم ندن به ما بلمب نباشه؟
    فالنیک گرونتر میده؟ گارانتی که هیچه بی گارانتی بخریم بهتره؟ ریسک داره بدون گارانتی معتبر دست دو باشه یا عیبی داشته باشه دست کاری شده باشه؟
    مدل 6c65 6c45 خوشگل هست؟
    ارزش داره 6c45 بخریم قبلا 1 تومن بود ارزش داره 1.7 1.6 بدیدم براش؟ چقدر گرون شده بول زور باید داد در صورتی که ارزشش همون قیمته قبل هست
    مرسی ببخشید زیاد شد سوالا

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

دوست عزیز
    شما میتوانید از این فروشنده که اینقدر اصرار داره قیمته این مدل FHD رو بپرسین اگه قیمت 2 میلیون و 400 بود بدون دروغ میگه چون صفحه نمایش فوا اچ دی چیزی حدود 150 دلار میاره رو قیمت مه تقریبا میشه 320 تومن یعنی اگه فول باشه باید قیمتش 2 میلیون و 650 یا 700 تومن باشه
    خیر از لحاظ ماندگاری مشکلی نداره عزیز
    گرمایه این مدل رو هم تو بیشترین حد به 75 درجه میرسه که با استفاده از پایه خنک کننده میتونی درس کنی و استفاده از کول سنس کلا لپتاپ خوبی باید باشه و از لحاظ کارایی بیشترین امتیاز رو داره
    قیمت گفت فعلا 2650 هست
    هارد 1 ترا گرافیک 650 و رم هم 8 گیگ Ivy هم هست
    البته دلم به N56 هست اگه گیرم نیاد اینو میگیرم البته اگه واقعا FHD باشه

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

تو ریویوی یکی از فروم های خارجی خوندم که این مشکل رو این مدل داره و طبیعیه
    یعنی کاریش نمیشه کرد؟

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام
    من یه مشکلی پیدا کردم. مانیتور لپ تاپ رنگش مایل به قرمزه. وقتی با مانیتور pc مقایسه میکنم خیلی فرق دارن .
    شاید تنظیماتش به هم خورده باشه.
    من قبلا این مشکل رو در مورد یکی از مدلهای سری envy دیده بودم که رنگ قرمزش مشکل داشت که Hp یه پچ براش داده بود که مشکل حل می شد.ولی در مورد این لپتاپ تا حالا نشنیدم سایتی این موضوع رو گفته باشه.به هر حال کلا مانیتور لپتاپ رو با lcd tv مقایسه نکنید.با لپتاپهای دیگه مقایسه کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من قبلا این مشکل رو در مورد یکی از مدلهای سری envy دیده بودم که رنگ قرمزش مشکل داشت که Hp یه پچ براش داده بود که مشکل حل می شد.ولی در مورد این لپتاپ تا حالا نشنیدم سایتی این موضوع رو گفته باشه.به هر حال کلا مانیتور لپتاپ رو با lcd tv مقایسه نکنید.با لپتاپهای دیگه مقایسه کنید

با لپتاپ دوستم مقایسه کردم مال اونم همین مدله. با هم از یه جا خریدیم.. مال اون عادیه. ولی مال من قرمز میزنه.

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

به تنظیمات اینتل که دست نزدی؟بدون گارانتی گرفتی؟نمی دونم.از سایت Hp سوال کن ببین چی می گن

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

به تنظیمات اینتل که دست نزدی؟بدون گارانتی گرفتی؟نمی دونم.از سایت Hp سوال کن ببین چی می گن
    na dast nazadam.
    are garanty talaii dare.
    age az tanzimat bashe recovery konam dorost mishe???
    bebakhshid keyboard farsi nadaram.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •