تو ریویوی یکی از فروم های خارجی خوندم که این مشکل رو این مدل داره و طبیعیه
تو ریویوی یکی از فروم های خارجی خوندم که این مشکل رو این مدل داره و طبیعیه
والا شهرستان هستم و فروشنده گفت 2 تا آورده بودم و یکیش مونده و شدیدا اصرار داره که حتما FHD هست اما منم شک دارم!
تو یکی از فروم های خارجی خوندم بعد از 2 ساعت بازی دمای CPU به 100 درجه و گرافیک به 88 درجه رسیده که منو دو دل کرده اگه واقعا اینجوری باشه کولینگ بسیار ضعیفی داره و عمر کمی خواهد داشت! دوستانی که دارنش میتونن یه تست دمایی ازش بگیرن؟
ممنون
دوست عزیز
شما میتوانید از این فروشنده که اینقدر اصرار داره قیمته این مدل FHD رو بپرسین اگه قیمت 2 میلیون و 400 بود بدون دروغ میگه چون صفحه نمایش فوا اچ دی چیزی حدود 150 دلار میاره رو قیمت مه تقریبا میشه 320 تومن یعنی اگه فول باشه باید قیمتش 2 میلیون و 650 یا 700 تومن باشه
خیر از لحاظ ماندگاری مشکلی نداره عزیز
گرمایه این مدل رو هم تو بیشترین حد به 75 درجه میرسه که با استفاده از پایه خنک کننده میتونی درس کنی و استفاده از کول سنس کلا لپتاپ خوبی باید باشه و از لحاظ کارایی بیشترین امتیاز رو داره
سلام
توی سایت فالنیک مدل فول اچ دی داره درسته 2700 اینا هست البته ایوی بریج نیست سندی هست ولی فکر کنم صفحه مات نیست.
مدل 6c65 داره مات و فول 2200
اول بگم بچه هایی که این مدل 7000 دارند ناراحت نشوند چون هر کسی گجتی میخره خوب نیست تو ذوق بخوره.
تو سایت لبتاب ریویو عکس بلوری رام 7000 دیدم خوب سر جاش بود ولی اینجا بچه ها عکس گذاشتند گوشه درایو بلو ری بایین اومده دلیلش چیه؟ دستکاریش کردن؟ عجیبه
صفحه رنگش به قرمز میزنه؟ یا برای این دوستمون این طور شده؟
هر لبتابی بیدا میشه عیبی بیدا میشه.
گارانتی فالنیک معتبره و جواب گو هست؟ ( گارانتی که اعتقادی ندارم) اعتباری هست انلاین بخریم از سایتش دست دوم ندن به ما بلمب نباشه؟
فالنیک گرونتر میده؟ گارانتی که هیچه بی گارانتی بخریم بهتره؟ ریسک داره بدون گارانتی معتبر دست دو باشه یا عیبی داشته باشه دست کاری شده باشه؟
مدل 6c65 6c45 خوشگل هست؟
ارزش داره 6c45 بخریم قبلا 1 تومن بود ارزش داره 1.7 1.6 بدیدم براش؟ چقدر گرون شده بول زور باید داد در صورتی که ارزشش همون قیمته قبل هست
مرسی ببخشید زیاد شد سوالا
قیمت گفت فعلا 2650 هست
هارد 1 ترا گرافیک 650 و رم هم 8 گیگ Ivy هم هست
البته دلم به N56 هست اگه گیرم نیاد اینو میگیرم البته اگه واقعا FHD باشه
یعنی کاریش نمیشه کرد؟
من قبلا این مشکل رو در مورد یکی از مدلهای سری envy دیده بودم که رنگ قرمزش مشکل داشت که Hp یه پچ براش داده بود که مشکل حل می شد.ولی در مورد این لپتاپ تا حالا نشنیدم سایتی این موضوع رو گفته باشه.به هر حال کلا مانیتور لپتاپ رو با lcd tv مقایسه نکنید.با لپتاپهای دیگه مقایسه کنید
با لپتاپ دوستم مقایسه کردم مال اونم همین مدله. با هم از یه جا خریدیم.. مال اون عادیه. ولی مال من قرمز میزنه.
به تنظیمات اینتل که دست نزدی؟بدون گارانتی گرفتی؟نمی دونم.از سایت Hp سوال کن ببین چی می گن
na dast nazadam.
are garanty talaii dare.
age az tanzimat bashe recovery konam dorost mishe???
bebakhshid keyboard farsi nadaram.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)