خنک خنک نیست . این دمای سیستم وقتی با visual studio کار می کنم . از من core i7 هست . رنگ خاکستری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وطن دانلود
خنک خنک نیست . این دمای سیستم وقتی با visual studio کار می کنم . از من core i7 هست . رنگ خاکستری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وطن دانلود
Last edited by matin724; 27-08-2012 at 21:37.
خب پس مشابه هست!
من با ادیوس تدوین می کنم همین حدود هست.
واسه من که این زد 580 بد دراومد بردم نمایندگیش هر کاری کردن نشد اومدن ویندوز رو کامل عوض کردن و یه سری تنظیمات جدید اعمال کردن که بازم روی گرافیک 630 نرفت و ریست صفحه آبی شدخودم رفتم درایور جدید گرفیکش رو به حجم 210 مگ از ساین انویدیا دان ونصب کردم . ورژن روی دی وی دی خودش 295 و اینی که من آپدیت و گرفتم 301 که بازم اصلا 630 رو تشخیص ندادقرار شد شنبه شب که اجلاس غیر متعهد ها تموم میشه و سازگار شروع به کار میکنه یکشنبش ، شنبه شب بفرستن تهراندوستان گارانتی سازگار تعویضه ؟ کسی میدونه
نگران نباش. مشکلت حل میشه
خیلی ها بخاطر این سوئیچ کردن بین گرافیکها مشکل داشتن و تقریبا همشون سخت افزاری نبوده. چه از برند لنوو چه ایسر و ...
یکی از دوستان چند وقت پیش تو یه تاپیک همین مشکل رو با 5755 داشت و نمیونست سوئیچ کنه، هرکاری کرد نتونست و آخر سر فروختش و بخاطر این مشکل کمی هم ضرر داد.
اونی هم که خرید بردش گارانتی سازگار واون مشکل رو هم حل کرد.
من بهش گفتم نفروش و ببر گارانتی اما قبول نکرد![]()
برای من هم به همین شکل هست
من سوئیچ کردم و مشکلی نبود
شما اول درایور intel رو نصب کردید و بعد Nvidia ?
بله و متاسفانه درست نشد
مم هم یالاخره خریدم
کانفیگ i7 ram 4 hard 500 gt630 رنگ گری بدون بلوری 1870 تومن (با ویندوز اورجینال)
کل تهران رو زیرو رو کردم این بهترین قیمت بود (پاساژ ایران) قیمت های پاساژ پایتخت که خیلی خنده دار بود
چون خودش نماینگی سازگار بود گفتم رمش رو به 8 ارتقا بده که هزینه اونم 40 تومن شد ، با 10 تومن تخفیف 1900 فیکس
سلام به همه ی عزیزان....اقا اگه میشی یه زره فنی تر بحث کنید ماهم قانع شیم..........جنس قطعات لنوو با برندهای دیگه مگه چه فرقی داره که لنووه( سود کم فروش بیشتر) قیمتش از برندای دیگه 100 150 دلار بیشتره؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)