اول از همه تبریک بابت برد مقابل لیورپول .حیف که نشد نیمه دوم رو نگاه کنم ولی خب نیمه اول رو که من دیدم همونجور که انتظار میرفت لیورپول مسلط تر بود به بازی .. ولی این3 امتیاز واقعا چسبید و تیم خیلی وضعیتش خوب شد.
یه چند هفته فوق العاده سخت در پیش رو داریم که اگه بتونیم 5 تا از 6 تا رو ببریم عالی میشه
Next six fixtures BPL 29 Sep 2012 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] BPL 7 Oct 2012 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] BPL 20 Oct 2012 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] BPL 28 Oct 2012 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] BPL 3 Nov 2012 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] BPL 10 Nov 2012 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی هم که نگران هستن زیاد نگران نباشنچون همه تیم های قدرتمند توی این هفته ها بازی های خوبی رو ارائه نمیدن . از بارسا گرفته که به سختی میبره و رئالی که وضعیتش واسه من رئالی اسف باره تا لیورپول و من یو. ایتالیا هم که وضعیتش معلومه میلان و اینتر و ناپولی اصلا شرایط خوبی ندارن از نظر سبک بازی و زیبایی بازی منظورمه همه این مثال ها .
دلیلش هم میتونه شروع cl باشه . خصوصا که این هفته ها بازی های سنگینی هست و خوب اگه گام اول رو تیم ها مطمئن بر ندارن به مشکل بر میخورن وتقسیم فشار هم بین این بازی ها ساده نیست
من یو هم از این قاعده مستثی نیست و به نظرم تا حالا از نظر نتایج هم خیلی خوب کار کرده چیزی که در این برهه از همه چیز مهم تره
کاوگا هم اگه بازی های پیش فصل و تا اینجای فصل رو میدیدین نظرتون فرق میکرد چون باعث تعجب همه شده که چقدر زود تونسته خودش رو با تیم وفق بده و موثر بازی کنه . جز خوب های تیم بوده تا اینجا .
فرگی کبیر هم بی جایگزینه! حداقل تا 2-3 فصل دیگه خودش بهمون قول داده که میمونه![]()