تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 139 اولاول ... 81415161718192021222868118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 1385

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ | جلد 2

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

اول از همه تبریک بابت برد مقابل لیورپول . حیف که نشد نیمه دوم رو نگاه کنم ولی خب نیمه اول رو که من دیدم همونجور که انتظار میرفت لیورپول مسلط تر بود به بازی .. ولی این3 امتیاز واقعا چسبید و تیم خیلی وضعیتش خوب شد.

یه چند هفته فوق العاده سخت در پیش رو داریم که اگه بتونیم 5 تا از 6 تا رو ببریم عالی میشه

دوستانی هم که نگران هستن زیاد نگران نباشن چون همه تیم های قدرتمند توی این هفته ها بازی های خوبی رو ارائه نمیدن . از بارسا گرفته که به سختی میبره و رئالی که وضعیتش واسه من رئالی اسف باره تا لیورپول و من یو. ایتالیا هم که وضعیتش معلومه میلان و اینتر و ناپولی اصلا شرایط خوبی ندارن از نظر سبک بازی و زیبایی بازی منظورمه همه این مثال ها .
    دلیلش هم میتونه شروع cl باشه . خصوصا که این هفته ها بازی های سنگینی هست و خوب اگه گام اول رو تیم ها مطمئن بر ندارن به مشکل بر میخورن وتقسیم فشار هم بین این بازی ها ساده نیست
    من یو هم از این قاعده مستثی نیست و به نظرم تا حالا از نظر نتایج هم خیلی خوب کار کرده چیزی که در این برهه از همه چیز مهم تره
    کاوگا هم اگه بازی های پیش فصل و تا اینجای فصل رو میدیدین نظرتون فرق میکرد چون باعث تعجب همه شده که چقدر زود تونسته خودش رو با تیم وفق بده و موثر بازی کنه . جز خوب های تیم بوده تا اینجا .
    فرگی کبیر هم بی جایگزینه! حداقل تا 2-3 فصل دیگه خودش بهمون قول داده که میمونه
    Last edited by eman619rv; 24-09-2012 at 21:46.

2. 7 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

چند نکته درباره ی عملکرد یونایتد در این 5 هفته
    و آینده

1. تیم فرگوسن افتضاح بازی می کنه.
    یونایتد خسته کننده و کسالت آور شده.

2. کاگاوا نباید خریداری می شد.
    با هر تنه ای به زمین می افته و توپ رو از دست میده.
    خیلی کم در حمله نقش داره و اغلب اوقات در بازی بی تاثیره.

3. اینکه بعد از این همه سال، هنوز برای Schools جانشینی پیدا نشده، واقعا تاسف باره.
    اگه Schools تو زمین نباشه، یونایتد انگار خط هافبک نداره!
    این همه وابستگی به یه بازیکن 38 ساله اشتباه بزرگیه.

4. یونایتد باید هر چه زودتز از شر نانی خلاص بشه.

5. RVP با هیچ کس هماهنگ نیست.
    تو هر بازی اشتباهات زیادی مرتکب میشه.

6. با ادامه روند فعلی، یونایتد در مصاف با تیم های قدرتمند، تیکه پاره خواهد شد.
    یونایتد امسال باز هم شش تایی میشه.

7. فرگوسن در پایان فصل باید بازنشسته بشه.
    مزاح می کنید؟!
    فصل تازه شروع شده، تیم جوون هست و هنوز ما مشکل دفاع و عدم آمادگیش رو داریم. با اضافه شدن خرید های جدید، یونایتد شکل خودش رو حفظ کرده و الان دوم هستیم. قاعدتا تیمی که افتضاح بازی می کنه، نباید دوم باشه و 5 هفته رو نمیشه گذاشت به حساب شانس. جدول هم هیچ وقت دروغ نمیگه. ما پرتلاش بودیم و مزد زحماتمون رو هم گرفتیم.
    کاگاوا که کلا حرفی دربارش نیست... فقط تعجب می کنم از حرفتون. درباره حرفتون راجع به رابین هم متعجبم، کار مهاجم گلزنیه، خوشبختانه rvp هم وظیفش رو انجام داده... و برای یک دقیقه بیایم تصور کنیم که به واسطه مصدومیت رونی، فن پرسی رو نداشتیم... نگرانی راجع به مهاجم اول تیم شروع می شد!
    نانی بعد از اومدن یانگ از اواسط فصل گذشته افت کرد، چون والنسیا بسیار خوب ظاهر شد و یانگ هم بعد از مصدومیتش اواخر فصل فوق العاده بود... طبیعتا اعتماد به نفس بازیکنی که بعد از رفتن کریس از نیمکت فاصله گرفته بود و تبدیل شده بود به مهره ثابت، با نیمکت نشینی کاهش پیدا می کنه. نانی بازیکن عالی ای هست که خیلی از تیم ها آرزوشونه داشته باشن و به نظرم با این دید باید ازش حمایت بشه و نانی هم باید صبور تر باشه، ضمن اینکه با نگاه به بعضی از تیم ها رقابت وینگر ها تو یونایتد خیلی پیچیده نیست!
    سیاست فرگی و باشگاه به نظر میرسه اینه که برای هافبک های وسط فرصت بدن به بازیکنان جوونی که دارن، این اصرار هم با شناختی که از ساف داریم، حتما عللی داره که ما نمیدونیم... ولی چیزی که مشخصه اینه که حضور جوون ها در کنار مجرب ها باعث شده که پیشرفت بازیکنان جوون، همراه با حضور بازیکنان مجرب به سرانجام برسه که این چیز بدی نیست. وابستگی هم من فکر نمی کنم باشه، ما فصل پیش بدون خرید هافبک میانی و کلی مصدوم تا ژانویه (که اسکولز اومد) با خط میانی سراسر استرس زا دوم شدیم.
    البته تیمی که الان ما داریم به مراتب قدرتمند تر از تیمی هست که به آرسنال 8 گل زد. تیم های قدرتمند هم الان وضعیتی بهتری از ما ندارند. وقتی سیتی بازی برده در لیگ قهرمانان رو میبازه یا تو دو بازی اخیرش در لیگ دو مساوی میگیره، اون هم با ستاره هاش، پس میشه نتیجه گرفت ما خوب گرفتیم.
    و نهایتا، امیدوارم سر الکس همیشه سالم و پر انرژی باشه و تا زمانی که خودش بخواد رو نیمکت یونایتد بشینه، ببینیمش... مورد شماره هفت که جدی نبود دیگه! آخه خداییش خندم گرفت!
    مخلصیم
    یاعلی
    پ.ن: یادم رفت برد یونایتد رو تبریک بگم!پس مبارک باشه! : دی اتفاقات ابتدای بازی ستودنی بود. درباره داوری من زیاد مشکل خاصی تو خلاصه بازی ندیدم.. شاید داور سختگیرانه سوت زد، اما فکر کنم تصمیم اشتباهی نگرفت... البته یه بار خلاصه بازی رو سر کار دیدم، شاید با دیدن چند بار نظرم عوض بشه! گل رافائل عالی بود... این فصل با شماره گری داره میترکونه... امیدوارم همینطوری ادامه بده. + برای شلوی متاسفم.

4. 11 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

گل رافائل عالی بود... این فصل با شماره گری داره میترکونه... امیدوارم همینطوری ادامه بده. + برای شلوی متاسفم.
    زیاد از این پسر خوشم نمیاد.نه اینکه ازش بدم بیاد ولی یک بازی دست حسابی ندیدم ازش.خیلی سوتی میده.
    فردا هم با نیوکاسل تو جام حذفی بازی داریم.بازیه سختیه.به امید پیروزی البته با بازیکنان جوووووون...

6. 3 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مثل اینکه بدشانسی هامون تو مصدومیت بازم ادامه داره...
    نمانیا ویدیچ زانوش رو جراحی کرده و برای 2 ماه از میادین دور خواهد بود بازی مقابل ارسنال و چلسی رو هم از دست می ده

8. 7 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ویدیچ و فردیناند سالم بودند ، یونایتد، تو سه بازی اول 5 تا گل خورد.
    زمانش رسیده تا یونایتد فکری به حال پیرهای تیم بکنه.
    از فردیناند گرفته تا اسکولز تا گیگز تا فرگوسن.

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

فکر کرده عزیز من.اسمالینگ بنده خدا اگر مصدوم نبود و الکس بوتنر و نیک پاول و هنریکوئز همگی جانشین های اینده هستند...در ضمن بازی اول که فکر کنم والنسیا و کریک دفاع تیم بودند.یکم سختگیرانه انتقاد میکنی شما.

11. 7 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این دیگه واقعا بی انصافیه...ویدیچ که شما می گی سالم بود بعد از 8-9ماه مصدومیت داشت بازی می کرد
    جوانگرایی افراطی نتیجش می شه یه تیمی که هیچ وقت مدعی نمی شه و دونه دونه بازیکناش ازش جدا می شن تیمی که نتونه واسه بهترین عناوین مبارزه کنه تو فوتبال امروز ارزش زیادی نداره
    حالا بیان کل بازیکنای اکادمی رو بیارن همین می شه دیگه

13. 6 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

جوانان یونایتد دیشب نیوکاسل رو در یه بازی قشنگ و دیدنی بردند.
    بازی بعدی با چلسی ایه.
    امیدوارم آخرین بازی یونایتد در League Cup نباشه.
    Last edited by Yi Yi; 27-09-2012 at 10:11.

15. 3 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

دیشب یونایتد واقعا عالی بازی می کرد .
    کلا من وقتی جوونای تیم بازی می کنن بیشتر حال می کنم .
    اندرسون که فوق العاده بود، مخصوصا توی نیمه اول .
    خط هافبک با حضور فلچر، رونی، اندرسون و کلورلی واقعا عالی و چشم نواز بازی می کرد .
    دفاع راست تیم اصلا خوب نبود ، اسمش Vermijl بود . واقعا رافائل توی این تیم ذخیره نداره ...
    چیچاریتو هم که طبق معمول تا می تونست گل نزد، یه توپم زد به تیر ...

17. 5 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بچه ها نظرتون راجع به این عکس چیه؟

عجب جیگری داره اورا

19. 8 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •