تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 308 اولاول ... 81415161718192021222868118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

اون شخص منم......

یواشکی درگوشتون می گم:اگه کسی خواست در خدمتم.

خب :برد شیرینی رو کسب کردیم.

متاسفانه تیتو هم اخراج شد(به خاطر اعتراضاتی که به کمک داور داشته.)

همچنین رئال هم تا به الان باخته و انگار رئال یه کمی ضعیف شده و دلیلش نمیدونم چیه........ولش کن،رئال به ما چه...

ال کلاسیکو بعدی کی هست؟
    سلام
    بیست و نهم همین ماه میلادی

------------

سلام
    منم تبریک میگم به همه
    دیشب که نتونستم ببینم امروزم صبح زود رفتم بیرون به اینترنت دسترسی نداشتم

به بارسای تیتو شک داشتم ولی حس می کنم در حد بارسای پپ شایدم بهتر هست
    اختلاف امتیاز تا الان 5 امتیاز هست ، البته الان هیچی مشخص نیست تازه دو بازی انجام شده
    هر دوگل رو هم مسی () زده خیلی خوشحال شدم

موفق باشید

2. 6 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

اولین تست واقی تیتو در این بازی بود، نیمه اول 0-1 عقب در خارج از خانه و تغییرات و تعویض ها باعث شدن تیم نهایتا 1-2 ببره. اون چیزی که در سه فصل اول پپ در تیم وجود داشت (گرفتن سه امتیاز حتی مواقعی که روز، روز تیم نیست) فصل پیش از بین رفته بود امیدوارم این فصل به تیم برگرده.

4. 9 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال metallover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

همچین یه مقدار انگار تیم خسته بود و تیتو هم که ماشالا هر بازی یه ترکیب میفرسته تو زمین و البته این بازی مجبور بود اینکار رو بکنه بخاطر بازی با مادرید.از اونطرف رئال هم انگار ماست خورده اصلا" رمق ندارن.ما از اینطرف والدز سوتی داریم اونا از اونطرف آربلوا و آلبیول سوتی دارن.یه بدی که این بازی با اوساسونا داشت این بود که تیتو اخراج شد و این برای بازی بعدی یه کمی نگران کننده س چون بازی بعدی با والنسیاست اونم بعد از بازی با مادرید تو برنابئو البته خوبیش اینه که تو نیوکمپه.

6. این کاربر از metallover بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه m.prodigy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    در خودم

پيش فرض

اولین تست واقی تیتو در این بازی بود
    تست دوم بود.درسته که رئال اوضاعش خوب نیست ولی بازی در مقابل رئال اونم وقتی 1 گل عقب می افتی واقعا سخته.ترکیب رو هم که دیدی با چند تا تغییر فرستاده بود داخل.اما نتیجه چطور بود؟رئال نیمه اول خیلی بد بازی کرد.کلا تو بازی چند تا فرصت ایجاد کردن رو دروازه ما؟ گل اولشون روی یک کونر و گل دومشون هم که گل به خوردی والدز بود

8. 4 کاربر از m.prodigy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

دوستان جایی هست بشه بازی رو از اینترنت دانلود کرد؟

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوستان جایی هست بشه بازی رو از اینترنت دانلود کرد؟
    توی سایت زیر تمام مسابقات رو به صورت کامل بعد از بازی برای دانلود می زاره:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم لینک بازی اوساسونا - بارسلونا:

11. 4 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

جدای از تست اول یا تست دوم فکر میکنم آرمان درست میگه این یکی از سخت ترین بازیهای فصل یا بهتره بگم از بازیهایی بود که قرار بود ببازیم
    بردن توی این فضا و ورزشگاه کار سختیه

من مثل بازی لیورپول خلاصه بازی رو دیدم
    فکر میکنم گل اول بارسا آفساید بود اما کمک داورای بازی در مجموع اساسی به ضرر بارسا پرچم زدن و حدود سه تا تک به تک رو از مسی و پدرو گرفتن
    آخرین پرچم غلطی که زدن که واقعا شاهکار بود

بازی کردن سسک و بازی نکردن ژاوی قابل پیشبینی بود هر چندسسک اصلا آماده نیست
    و همونجور که گفتم من یکی منتظرم تا سانگ هم به جای بوسکتس در مقاطعی در کنار سسک قرار بگیره

13. 7 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

اوساسونا - بارسلونا

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

15. 8 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

تقدیم به شما بارسایی ها:

این بازی رونمایی از پیراهن دوم بود که لامصب عجب چیزیه چش آدم رو در میاره:

17. 4 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ویلانووا: مسی همیشه خوب بازی می کند

بیشتر شاگردان ویلانووا در بیشتر دقایق دیدار شب قبل با یک گل از میزبان عقب بودند اما این ستاره آرژانتینی بود که با به ثمر رساندن دو گل در فاصله 5 دقیقه، پیروزی تیمش را رقم زد.

سایت گل- تیتو ویلانووا، سرمربی بارسا، پس از پیروزی 2-1 تیمش مقابل اوساسونا، لیونل مسی، ستاره تیمش را مورد ستایش قرار داد.

محتوای مخفی: ادامه 
    شاگردان ویلانووا در بیشتر دقایق این دیدار با یک گل از میزبان عقب بودند اما این ستاره آرژانتینی بود که با به ثمر رساندن دو گل در فاصله 5 دقیقه، پیروزی تیمش را رقم زد.

سرمربی آبی و اناری ها در پایان دیدار به خبرنگاران گفت:" مسی همیشه برای ما با 100 درصد توان بازی می کند اما حتی وقتی که 90 درصد بازی اش را به نمایش می گذارد، گلزنی می کند. فکر می کنم او بازی خوبی به نمایش گذاشت.

تیتو همچنین نمایش تیم میزبان را مورد ستایش قرار داد و گفت:" اوساسونا حریف سرسختی است. هواداران همان طور بودند که ما انتظار داشتیم. آنها در نیمه دوم بازی خوبی به نمایش گذاشتند و شرایط را پیچیده کردند اما ما به اندازه کافی شانس داشتیم که بتوانیم در این دیدار به پیروزی برسیم."

ویلانووا در این دیدار به خاطر صحبت هایی که در زمین کرد، از کنار زمین اخراج شد. او در این مورد گفت:" من به کمک داور گفتم که آن صحنه یک خطاب واضح بود؛ همین باعث اخراج من شد. در حالی که در این مواقع به بقیه مربیان تنها یک تذکر داده می شود."

بازی بعدی بارسا، دیدار برگشت سوپرکاپ اسپانیا مقابل رئال در سانتیاگو برنابئو است.

By Behnam Jafarzadeh

2012/8/27

مصدومیت پویول از ناحیه گونه

معاینات پزشکی در بیمارستان این مصدومیت را تایید کرد و به این ترتیب، این مدافع باتجربه احتمالا دیدار برگشت سوپرکاپ اسپانیا مقابل رئال را از دست خواهد داد.

سایت گل- کارلس پویول، کاپیتان بارسا، به دلیل شکستگی استخوان گونه سمت راست در دیدار شب گذشته مقابل اوساسونا برای مدتی از میادین دور خواهد بود.

محتوای مخفی: ادامه 
    معاینات پزشکی در بیمارستان این مصدومیت را تایید کرد و به این ترتیب، این مدافع باتجربه احتمالا دیدار برگشت سوپرکاپ اسپانیا مقابل رئال را از دست خواهد داد.

او امروز تحت معاینات بیشتر قرار خواهد گرفت تا میزان دقیق مصدومیتش و همچنین طول دوره غیبتش مشخص شود.

البته پویول چندان از این اتفاق نگران نشده و پیام خوش بینانه ای در صفحه توئیترش منتشر کرد:" از همه پیام هایی که برای من فرستادید، متشکرم. من خوبم و مطمئنم که خیلی زود بازخواهم گشت. شب خوبی داشته باشید."

By Behnam Jafarzadeh

2012/8/27

19. 5 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •