احتمالا امشب به دلایلی فنی و غیر فنی بازی رو میبریم![]()
احتمالا امشب به دلایلی فنی و غیر فنی بازی رو میبریم![]()
MILAN 2-0 CAGILIARI
بعد مدتها تونستیم به پیروزی برسیم . اون هم در ورزشگاه خانگی میلان که به نوعی طلسم میلان محسوب میشد و نتونسته بودیم در فصل جدید پیروزی در این ورزشگاه کسب کنیم.
بازی هم با درخشش الشاراوی 19 ساله همراه بود که دو گل میلان رو به ثمر رسوند و بعد مدتها میلان رو به سمت پیروزی برد . از دیگر بازیکنان خوب میلان میشه به دی شیلیو اشاره کرد که در پست دفاع چپ بازی میکرد
در این بازی میلان با سیستم 3-3-4 به میدان رفته بود .
آبیاتی
دی شییلیو - بونرا - مکسس - آباته
مونتولیوو - ترائوره - دی یانگ
الشاراوی - پاتزینی - امانوئلسون
این برد رو به تمام طرفداران میلان تبریک میگم!
واقعا حیفه که یه تیمی مثل میلان که یکی از بهترین نماینده های ایتالیا تو لیگ قهرمانان هست ته جدول باشه این برد برای بالا بردن روحیه بازیکنان این تیم کاملا لازم بود!
من فکر میکنم بازیکنان میلان هنوز نتونستن زلاتان و سیلوا رو فراموش کنن و به قول معروف تو شوک جدا شدن اون دوتا هستن وگرنه میتونن بهتر از اینا هم بازی کنن! به هر حال میلان بازیکن های زیادی رو از دست داده و بازیکنان فعلی یه خرده سخت میتونن با شرایط کنار بیان!
میلان حتما باید تو نقل و انتقالات زمستانی تیم رو تقویت کنه!
با این وضعیت مالی باشگاه فکر نکنم توی نقل و انتقالات زمستانی بازیکنی به تیم اضافه بشه . اگر هم اضافه بشه بازیکن گران قیمتی نخواهد بود .
اگه بتونیم یانگ ام بیاوا رو بگیریم و یک سر و سامانی به دفاع بدیم خیلی خوب میشه.
فرگوسن به دنبال فرعون کوچک
بنا به برخی از گزارشات رسیده از کشور انگلستان سر الکس فرگوسن قصد دارد تا استفان الشراوی را زیر نظر قرار دهد.
فرعون کوچک که در برابر اودینزه تنها گل تیمش را به ثمر رسانده بود این بار با به ثمر رساندن دو گل در دیدار برابر کالیاری موجبات پیروزی تیمش را فراهم کرد.
شایعات اخیر انگلستان از تمایل فرگوسن به جذب این مهاجم 19 ساله خبر می دهد ،مهاجمی که توانایی بازی در پست هافبک هجومی نیز توانایی بازی کردن را دارد.
الشراوی که از پدری مصری و مادری ایتالیایی متولد شده است اکنون عضوی از بازیکنان تیم ملی ایتالیا محسوب می شود و یکی از بازیکنان کلیدی میلان به حساب می اید.
با این حال به نظر می رسد منچستر برای خرید این بازیکن جوان کار سختی را پیش رو خواهد داشت چرا که میلان 20 میلیون یورو برای خرید این بازیکن پرداخت کرده است.
الشراوی در تابستان امسال با عقد قراردادی جدید تا سال 2017 در میلان ماندی شده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الشراووی در مقایسه با کاکا واتوئو
استفان الشراووی در توضیح اینکه چرا بازی او را الهام گرفته از کاکا و در قیاس با اتوئو می دانند گفت: "من در زمان حمله و دفاع سخت کار می کنم."این مهاجم میلان که در دو هفته ی گذشته موفق به گل زنی برای میلان شد، پرزیدنت برلوسکونی و گالیانی او را یادآور ستاره سابق اینتر، اتوئو دانسته اند.
ستاره 19 ساله میلان در گفت و گو با شبکه ی میلان گفت: "گالیانی این را گفته است زیرا اتوئو را دوست دارد، من در زمان دفاع و حمله سخت کار می کنم. این را آلگری از من خواسته است. همیشه گفتم کاکا بالاتر از همه الهام بخش بازی من است، زیرا ما دارای ویژگی های نسبتا مشابه ایی هستیم.
در هر صورت من استفان الشراووی هستم و تمرکزم بر بهتر انجام دادن کار خود با کیفیت عالی است.می خواهم گل هایم را به هوادارانی که با ما ماندند و تشویق کردن هدیه کنم ، همچنین به مربی، هرچند می داند که تیم به او ایمان کامل دارد، من در تلاش برای جبران هستم زیرا او به من همه چیز داد."
فرعون کوچک در حال رشد و شکوفایی است و به طور منظم در تیم زیر 21 ساله های ایتالیا حضور دارد. " من همیشه آرزو دارم یکبار دیگر به تیم ملی ایتالیا دعوت شوم ، هرچند اکنون تمرکزم برروی بازی پلی آف زیر 21 سال اروپا در مقابل سوئد و همچنین میلان است."
7 اکتبر روز بازگشت پاتو خواهد بود
پاتو که پیش از آغاز فصل اعلام کرده بود همه ی هواداران باید چشم انتظار درخشش او در میلان باشند بلافاصله پس از بازگشت از اردوی تیم ملی برزیل دچار آسیب دیدگی شد و 7 هفته ی نخست سری آ را از دست داد.
بنا به گزارشات رسیده از میلان وی تمرینات خود را همراه با سایر هم تیمی هایش آغاز کرده است و سریع تر از آنچه انتظار می رفت می تواند به میادین بازگردد. با توجه به این مسئله که پاتزینی انتظارات آلگری را برآورده نکرده است این امکان وجود دارد که حضور پاتو انگیزه ای برای پاتزینی و کمکی برای میلان باشد.
به گزارش امروز گاتزتا پاتو می تواند روز 7 اکتبر که مصادف با روز دربی دلا مادونیا نیز می باشد اولین بازی فصل خود را برای میلان انجام دهد و روز های بد سال 2012 را به دست فراموشی بسپارد.
پاتو فصل گذشته تنها 18 بار برای میلان به میدان رفت و چهار گل برای تیمش به ثمر رساند. بدون شک بازگشت پاتو به ترکیب میلان می تواند بهترین شرایط میلان بدون مصدوم در سه سال گذشته باشد.
خبر بازگشت پاتو به میادین در حالی منتشر شده است که به نظر می رسد اسنایدر هلندی قادر به همراهی اینتر در دربی نخواهد بود.
آلگري: ميلان نبايد از حريفان بترسد
ماکسي آلگري، سرمربي ميلان، اميدوار است تيمش بعد از پيروزي مقابل کالياري، به روند پيشرفتش ادامه بدهد.
--------------------------------------------------------------------------------
ميلاني ها فصل جديد را چندان خوب آغاز نکردند و همين اتفاق فشارهاي زيادي روي آلگري وارد کرد اما پيروزي مقابل کالياري، نشانه هايي از پيشرفت در تيم ميلان نشان داد و آلگري اميدوار است که تيمش بتواند در ديدار مقابل پارما به اين روند ادامه بدهد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما به اندکي آرامش نياز داريم . ما گاهي وقتي به پيش مي رويم، از حريف مي ترسيم و اين باعث مي شود تا آنها شرايط بهتري پيدا کنند.
نکته مثبت اين است که ما در خط دفاعي خوب کار کرديم. در حال حاضر، در زمين سن سيرو توپ سر مي خورد و نمي دانم چطور مي توان اين مشکل را حل کرد. شايد در يک ماه آينده شرايط بهتر شود." الشعراوي در ديدار با کالياري هر دو گل ميلان را به ثمر رساند اما آلگري معتقد است اين ستاره جوان هنوز جاي پيشرفت دارد. " الشعراوي اکنون خيلي بهتر شده و بدون توپ خيلي بهتر حرکت مي کند. او هنوز خيلي جوان است و نياز دارد که بداند هنوز کاري نکرده زيرا در فوتبال براي رسيدن به قله، بايد سال ها خوب کار کنيد. اکنون زمان مهمي براي اوست. او خيلي جوان است و من مي دانم کار ساده اي نيست اما او بايد بهتر شود." او همچنين در مورد مدعيان اين فصل گفت:" يووه مدعي اصلي قهرماني ليگ است اما تيم هاي ديگري نيز هستند. ناپولي در چمپيونزليگ نيست و مي تواند براي يوونتوس دردسرساز شود. رم، لاتزيو واينتر هم بازيکنان خوبي هستند."
بازیکنان دعوت شده برای دیدار مقابل پارما
دروازه بان : آبیاتی - آملیا - ناردوتزو
مدافع : آباته - آچربی -آنتونینی - مکسس - بونرا - دی شیلیو - زاپاتا - یپس
هافبک : بواتنگ - دی یانگ - آمبروزینی - مونتولیوو - کونستانت - امانوئلسون - نوچرینو
مهاجم : بویان - الشاراوی - پاتزینی - روبینیو - نیانگ
پارما 1-1 میلان
این بار یک مساوی به لیست نتایج بازی های میلان اضافه شد تا میلان از 6 بازی تنها 7 امتیاز کسب کرده باشه . این بازی هم در نیمه دوم با گل الشاراوی پیش افتادیم ولی روی ضربه آزاد دروازه میلان باز شد .
از نکات قابل توجه اینه که الگری حاضر شده از اچربی و مکسس بگذره و به یپس 36 ساله بازی بده و از طرف دیگه از سه هافبک دفاعی (دی یانگ - امبروزینی - نوچرینو) در خط هافبک استفاده کنه.
از طرف دیگه گابریل 19 ساله که برای تیم اصلی خریداری شده بود در تیم پریماورا درخشش خیره کننده داشته ولی همچنان از ابیاتی 36 ساله در ترکیب اصلی استفاده میشه .
گالیانی هم تا پایان بازی در ورزشگاه نموند و وقتی دید میلان نیمتونه به گل برسه از ورزشگاه خارج شد و مستقیم به سمت خودروی باشگاه رفت و ورزشگاه رو ترک کرد.
خود گالیانی هم میدونه چی کار کرده دیگه تحمل نداره که ببینه چی شده و چی میشه !
آلگری : کسب 3 امتیاز کاملا حق میلان بود
مصاحبه پس از بازی آلگری...
ماکس آلگری با وجود کسب تساوی برابر پارما و ناراحتی از دست دادن 3 امتیاز بر این باور است که عملکرد شاگردانش بد نبوده است.
استفان الشراووی موفق شد تا در این بازی به مانند دو بازی گذشته دروازه حریف را در دقیقه 50 باز کند اما گلزنی الشراووی برای پیروزی کافی نبود چرا که در دقیقه 66 بر روی یک ضربه ایستگاهی و اشتباه محض خط دفاعی و دروازه بان پارما به گل تساوی رسید
آلگری پس از تساوی 1-1 برابر پارما به خبرنگاران گفت " در نیمه نخست ما توپ و میدان را بسیار عالی در اختیار داشتیم هر چند که با توجه به شرایط جوی بسیار سخت و دشوار بود.پس از استراحت بین دو نیمه ما موفق شدیم یک گل فوق العاده را به ثمر برسانیم" و موقعیت های بسیاری نیز خلق کردیم"
" در هنگام ضربه ایستگاهی حریف خط دفاعی نمی بایست از هم جدا میشد.الشراووی هنوز 20 ساله نشده است بنابراین این طبیعی است که او از فصل گذشته تا بدین لحظه در حال پیشرفت است. او موفق شد با سرعت,کیفیت و قدرتی که داشت گلی زیبا به ثمر برساند"
" بسیار شرم آور است که ما پیروز این میدان نبودیم چرا که ما کاملا میتوانستیم با 3 امتیاز این بازی به خانه بازگردیم"
" به هیچ وجه عملکرد تیمی ما بد نبود و ما میبایست پیروز میشدیم اما نتوانستیم این برد را مدیریت کنیم.چهارشنبه شب ما یک دیدار مهم در روسیه برابر زنیت در لیگ قهرمانان اروپا خواهیم داشت و نیاز به پیروزی داریم"
باید تمرکز خود را حفظ کنیم
بویان کرکیچ که نخستین بازی خود را در شرایطی که از ابتدا در ترکیب میلان حضور داشت به اسکای گفت :
" فکر می کنم خوب بازی کردیم ، امیدوار بودم که این بازی را ببریم."
" به زودی باید در دربی حاضر شویم و من فکر می کنم که از لحاظ تیمی شرایط بهتری پیدا کرده ایم. اما اجازه بدهید ابتدا به بازی روز چهارشنبه فکر کنیم و پس از آن زمان کافی برای فکر کردن به دربی وجود دارد."
" فکر می کنم ما نیاز به تمرکز بیشتری داریم. مخصوصا زمانی که بازی را پیش هستیم و می توانیم گل های بیشتری بزنیم."
" استفان ؟ او یک بازیکن قدرت مند و سریع است اما به نظر من می تواند خیلی بیش از این ها پیشرفت کند."
" از این که اولین بازی خود را برای میلان انجام دادم خیلی خوشحال هستم و این نیز رضایت بخش است که ما خوب بازی کردیم."
" بهترین لحظه ی بازی برای من پاس گلی بود که به استفان دادم چرا که به گل انجامید و از این که بتوانم در هر شرایطی به تیم کمک کنم مرا شادمان خواهد کرد."
" در نیمه ی نخست پیدا کردن فضای کافی جلوی تیمی که بسته بازی می کرد برای ما سخت بود اما با صحبت های مربی و تمرکز بیشتر موفق به پیدا کردن رخنه هایی شدیم و به گل هم رسیدیم."
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)