داداش فرکانس 11881 رو سرچ بزن gemsport 2 هم میاد واسط
داداش فرکانس 11881 رو سرچ بزن gemsport 2 هم میاد واسط
ظاهرا که hd هست
Gem Sports 2 HD در فرکانس 11880
چند ساعت قبل که پخش نمیکرد ولی الان پخش میکنه که البته همون تصویر Gem Sports 1 HD رو پخش میکنه
برای من که لازم نشد
ماهواره های ترک و ها.تبرد و ار.بست و یوت.لست تنظیم بودن که با یکمی تنظیم موتور یاهست هم گرفته شد
جم اسپرت 2 اچ دی رو ایر رفته.ولی هنوز خبری از شبکه های اسپرت اس دی نیست!!!!!
واسه اون عزیزی که میخواد یاهست رو بگیره پیشنهاد میکنم با قیچی روی ترکست بگیره خیلی راحت و سریع دریافت میشه.ال ان بی یاهست میاد سمت چپ ترک به فاصله 13 سانتیمتر و کمی پایینتر.
اینجوری خیلی سریع میتونی دریافت کنی.
موفق باشی....![]()
dubai sport hd تنها در ماهواره yahsat
خبرگزاری امروز:
با روی ایر رفتن 6کانال در فرکانس 12130 ماهواره بدر و حذف موقت کانال DUBAI SPORT HD در این ماهواره علاقه مندان این شبکه میتوانند این کانال رو روی ماهواره یاهست تماشا بفرمایند .البته باید از دیش و لنبی خوب استفاده نمایید :
11823
H
27500
s2
تا دو ساعت دیگه کانال های sd هم روی ایر میرن
منبع : فیس بوک gem sport
با فعال شدن بخش المپیک از ناظر انجمن تقاضا دارم در صورت امکان تاپیک را به بخش المپیک انتفال دهد
شایعه نیست اولا دوست عزیز
شبکه جم اسپورت 1 داره به طور مستقیم لندن رو نشون میده و شبکه جم اسپورت 2 داره فوتبال بانوان تو فرکانس 11880 پخش میکنه و کیفیت تصاویر عالی و بالتر از اسکای ایتالیا هم هست
در ضمن این لحن حرف زدن خوب نیس کسی اینجا به شما بدهکار نیست
فرکانس 12709-v-8999 لایو فید پکیج اسکای انگلستان در ماهواره یاه ست فعال شد شروع پخش این فرکانس از ساعت 7:30 به وقت محلی
این نوشته کپی هست و راست و دروغشو نمیدونم اینو هم موقع افتتاحیه یا قبل اون تست کنید ببینید جواب میده یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)