تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 37 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 363

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Arsenal FC | توپچی ها | جلد 2

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

فقط میخوام این بازی رو به تمام هوادارای آرسنال و تمام فوتبال دوستا تبریک بگم.
    این بازی همه چیز داشت. ونگر بازم به جوونا و کسانی که کسی بهشون اعتماد نداشت اعتماد کرد.
    وقتی 4-0 شدیم احساس حقارت میکردم و منتظر خوردن گلهای بیشتری بودم. اما دمتون گرم که یه فوتبال رو به نمایش گذاشتید.
    به معنای واقعی لذت بردم از دیدنش.

2. 3 کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود.

من الان داشتم این خبرش رو میخوندم و بی نهایت شگفت زده شدم :

محتوای مخفی: متن خبر 
    پيروزي باورنکردني آرسنال در جام اتحاديه انگليس

تيم فوتبال آرسنال با کسب يک پيروزي باورنکردني در جام اتحاديه انگليس به مرحله يک چهارم نهايي صعود کرد.

اين تيم پايتخت نشين انگليس در حالي که در نيمه اول ديدار خود با ريدينگ چهار بر صفر عقب افتاده بود در نهايت موفق شد يک شکست سنگين را به يک پيروزي باورنکردني هفت بر پنج در وقت اضافه تبديل کند.

پيروزي توپچي هاي لندن به کمک تئو والکات بازيکن ملي پوش اين کشور به دست آمد . وي در وقت تلف شده هردو نيمه دروازه حريف را گشود و در اين ديدار پر فراز و نشيب، گل سوم خود را در وقت اضافه به ثمر رساند.

به گزارش ايرنا، اين پيروزي باعث شگفتي خود والکات شد و وي در پايان ديدار گفت: اين يک بازي باورنکردني بود. ما در بيرون از خانه هفت گل به ثمر رسانديم و اين عالي است. شايد در دفاع خوب نبوديم ولي مهم اين است که در رقابتها باقي مانده و در قرعه کشي حضور داريم .

عملکرد آرسنال در نيمه اول به حدي ضعيف بود که برخي از هوادارانش پس از دريافت گل چهارم در دقيقه 37 ورزشگاه را ترک کرده بودند.

کسی از دوستان لینک دانلود هایلایت بازی رو داره ؟

سپاس.

4. 2 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

12

آرسنال 7 - 5 ردینگ

خدای بزرگ دارم درست میبینم؟ یعنی هچین چیزی مثل یه معجزه است که 4 گل عقب بیوفتی و بازی رو 7 بر 5 ببری! دست ونگر درد نکنه که با همین بازیکن های جوان و گمنام تونسته یه همچین نتیجه ی فوق العاده ای تو خونه حریف بگیره! تبریک میگم این برد ارزشمند حالا دیگه باید تمام تمرکزمون روی بازی با منچستر تو اولدترافورد باشه خدا رو شکر ونگر به بازیکن های اصلی استراحت داده تا تو بازی با منچستر کاملا سرحال باشن!

این هم هایلایت بازی آرسنال و ردینگ

کیفیت HD با حجم 1.4 گیگ
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کیفیت SD با حجم 507 مگابایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 6 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود.

اینهم یک لینک مستقیم دیگه از هایلایت بازی داخل حساب شخصی خودم و ماندگاری تا حداقل 45 روز.

20121030-REA-ARS-LC-720_EHH.mkv

8. 3 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال cescjoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دیشب وقتی بازی 4-0 شد دیگه بیخیال بازی شدم تا اینکه دیدم والکات یه گل زد پیش خودم گفتم آرسنال می تونه برگرده توی نیمه دوم.
    بازی اتفاقات عجیب و غریبی داشت. یه چیزایی توی بازی دیدم که اگه برام تعریف می کردن عمرا باورم نمیشد.
    مثلا کی فکرشو میکرد آرشاوینی که تو بازی های عادی دقیقه 55-60 دیگه کاملا از نفس میفته بیاد و دقیقه 120 استارت انفجاری بزنه؟!

این بازی آرسنال منو یاد شگفتی هایی که آرسنال سال 2006 با تیم دومش در کارلینگ کاپ بوجود اورد و یک راست تا فینال رفت میندازه.
    مخصوصا بازی به یاد موندنی با لیورپول که با تیم دوم 6-3 لیوورپول قدرتمند رو بردن.
    کلا هر وقت آرسنال تیم دومش رو بازی میده شگفتی خلق میشه پتانسلی که بازیکن های جوون آرسنال دارن بی نظیره.

هر چند آرسنال با تیم دومش ضعف های بسیاری بخصوص در دفاع داشتن اما نمیشه بخاطر این حس جنگجویانه و پیروزی که این جوون ها داشتن به اونها تبریک نگفت.
    این پیروزی رو به جوون های آرسنال، آرسن ونگر و همچنین طرفداران صبور این تیم تبریک میگم.
    به امید پیروزی در دیدار روز شنبه مقابل منچستر یونایتد.

10. 4 کاربر از cescjoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

اوه اوه!
    آقا از دو جهت باورکردنی نیست.
    اول اینکه دیروز پدرم بهم گفت تیمت که 3-0 عقبه. منم با خنده گفتم برووووووووو (با هم سر فوتبال خیلی شوخی داریم و گاهی سر به سر همدیگه میزاریم) پریروز بازی کرده. باور نکردم. فکر کردم باز داره شوخی میکنه. یه جمله ای گفت که تو خنده کردن نشنیدم چی گفت.
    الان که پستهای دوستان رو دیدم .... اولین چیزی که بعد از دیدن نتیجۀ 7-5 به ذهنم رسید ... It's Electric !!!!!!!!!!! انگار برق گرفتتم حس خیلی خوبیه. امید خیلی زیادی گرفتم. درس بزرگی گرفتم.

هـــــــــرگـــــــــز نـــــــــــبـــــــــایـ ــــــــــد تـــــــــســـــــــلــــ ـیــــــــــم شــــــــــــم.
    هـــــــــرگـــــــــز نـــــــــــبـــــــــایـ ــــــــــد تـــــــــســـــــــلــــ ـیــــــــــم شــــــــــــم.

خوش باشید.

12. 4 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه pinchingholian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

هواداران آرسنال از پیروزی عجیب برابر ردینگ خوشحالند اما آیا این بهترین بازگشت به بازی آرسنال بوده است ؟
    توپچی ها پیش از این هرگز در مسابقاتی که با چهار گل عقب افتاده بودند موفق به برگرداندن بازی و پیروزی نشده بودند آنچه در استادیوم مادسکی رخ داد تا حد زیادی مدیون هت تریک ولکات و دو گل شماک بود.

چگونه این مسابقه در کنار دیگر بازگشت های مشهور آرسنال قرار می گیرد؟

آرسنال 5-2 تاتنهام

لیگ برتر
    استادیوم امارات
    26 فوریه ی 2012

یک دربی به یادماندنی. آرسنال تا دقیقه ی 40 در دردسر بزرگی گرفتار شده بود. دو گل اختلاف و احتمال ایجاد فاصله ی 13 امتیازی با تاتنهام در رقابت برای رتبه ی چهارم. اما آنها نا امیدی باخت های متوالی در جام حذفی و لیگ قهرمانان را کنار گذاشتند و بازی را به نفع خود برگرداندند. ضربه ی سر باکاری سانیا و شوت ون پرسی کار را در نیمه ی اول به تساوی کشاند. سپس در نیمه ی دوم توماس روسیچکی با گلی زیبا آرسنال را پیش انداخت و در ادامه تئو ولکات با دو گل خود ورزشگاه را از خود بی خود کرد.

بولتون 2-3 آرسنال

لیگ برتر
    استادیوم ری باک
    29 مارس 2008

آرسنال در نیمه ی اول هر نوع دردسری را تجربه کرد، دو گل از بولتون و اخراج آبو دیابی. اما تیم ده نفره تجدید سازماندهی کرد و در نیمه ی دوم به پا خاست. در دقیقه ی 62 گالاس از فاصله ای نزدیک گل اول آرسنال را به ثمر رساند و سپس 6 دقیقه بعد رابین ون پرسی کار را به تساوی کشاند. خستگی کار خود را کرده بود و به نظر می رسید بولتون نتیجه را حفظ خواهد کرد اما آن ده نفر در دقایق پایانی 3 امتیاز را از آن خود کردند شوت فابرگاس به ساموئل خورد و منحرف شد. این اولین برد آرسنال از سال 202 در ری باک بود و به روند 5 بازی بدون برد توپچی ها نیز خاتمه داد.

آرسنال 3-0 اندرلخت(4-3 در مجموع)
    فینال فیرز کاپ
    هایبوری
    28 آوریل 1970

با پیروزی دراماتیک در هایبوری در فینال فیرز کاپ سال 1970 پس از 17 سال بی جامی، روز های افتخار به هایبوری بازگشتند. تیم برتی می در بلژیک با سه گل عقب افتاد اما تک گل دقایق پایانی ری کندی امید را به آنها برگرداند. 6 روز بعد در بازی برگشت ندای اتحاد فرانک مک لینتاک آرسنال را دارای روحیه و نیرویی ساخت که مقاومت در برابر آن ممکن نبود. ادی کلی خیلی زود برای آرسنال گل زد و ضربه ی سر جان رادفورد نتیجه ی مجموع دو بازی را به تساوی کشاند. سپس جان سامل گل سوم آرسنال را هم به ثمر رساند تا آرسنال با نتیجه 4-3 در مجموع قهرمان جام شود.

تاتنهام 4-4 آرسنال
    لیگ یک
    وایت هارت لین
    6 اکتبر 1962

یکی از معدود دفعاتی که آرسنال موفق شد اختلاف 3 گل را جبران کند دربی دیگری در شمال لندن بود. آرسنال در حالی که فقط 26 دقیقه از بازی گذشته بود با 3 گل عقب افتاد. دیوید کورت(دستیار استعداد یابی فعلی باشگاه) در آن زمان فقط 18 سال داشت و دو بار برای آرسنال بازی کرده بود. اما با دو گل خود به آرسنال کمک کرد بازی را 3-2 کند. اسپرز باز هم کنترل بازی را بدست گرفت و به برتری 4-2 رسید اما آرسنال در نهایت کار را به تساوی 4-4 کشاند.

تیری هانری

دور سوم جام حذفی
    استادیوم امارات
    9 ژانویه ی 2012

بسیار خوب،این یک بازگشت تیمی نیست،اما این به منزله یک یادآوری است زیرا بازگشت تیری هانری تمام هواداران آرسنال در سراسر جهان را مجذوب کرد و شب بسیار ویژه ای را برای هوادارانی که در تاریخ 9 ژانویه 2012 در استادیوم امارات بودند،رقم زد.هانری پس از ثبت رکورد 226 گل برای آرسنال،این تیم را در تابستان 2007 ترک کرد.با این حال او پس از نزدیک به 5 سال به اینجا بازگشت.او با پیراهن قرمز و سفید آرسنال در بازی در جام حذفی مقابل لیدز به میدان رفت.او در میان تشویق بی امان هواداران در دقیقه 68 وارد زمین شد.10 دقیقه بعد هنری موفق شد با یک ضربه تمام کننده دقیق مانند گذشته دروازه لیدز را با پاس سانگ باز کند.آرسنال این بازی را با پیروزی پشت سر گذاشت و لحظه به ثمر رساندن گل توسط هنری بسیار لذت بخش بود

منبع : Arsenal.ir

14. 6 کاربر از pinchingholian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آرسنال - منچستر
    امروز ساعت 16:15

لیست بازیکنان دو تیم برای این بازی:

Manchester United: De Gea, Lindegaard, Rafael, Ferdinand, Evans, Evra, Buttner, Valencia, Nani, Anderson, Giggs, Scholes, Cleverley, Fletcher, Carrick, Young, Rooney, Hernandez, Welbeck, Van Persie
    .

Arsenal: Mannone, Santos, Vermaelen, Mertesacker, Sagna, Ramsey, Cazorla, Arteta, Wilshere, Podolski, Giroud, Martinez, Jenkinson, Walcott, Arshavin, Koscielny, Coquelin, Chamakh, Oxlade-Chamberlain

فقط میتونم بگم ما تو این بازی نباید اشتباه بچگانه انجام بدیم درست برعکس بازی های قبلیمون مقابل منچستر!
    اگه تیم مخصوصا تو خط دفاعی کم اشتباه باشه حداقل مساوی رو میتونیم بگیریم این منچستری که من تو این فصل دیدم در حد یه مدعی نبوده و بسیار ضعیف تر از دو فصل پیش ظاهر شده!
    به امید موفقیت تیم!

16. 2 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه pinchingholian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ونگر: فلسفه تيم ما دربازي امشب هجومي است

آرسن ونگر مربي فرانسوي آرسنال در صحبت هايي به اين نکته اشاره کرد که روبين فان پرسي ستاره سابق تيمش قبل از پيوستن به منچستريونايتد، پيشنهاد جنجالي منچسترسيتي را رد کرده بود

اين ستاره هلندي در بازار نقل و انتقالات تابستاني با قراردادي 24 ميليون پوندي به يونايتد پيوست و در 12 بازي اي که با پيراهن اين تيم برگزار کرده، 9 گل به ثمر رسانده.

حالا ونگر امشب درحالي تيمش را در اولدترافورد روانه ميدان مي کند که فان پرسي در تيم حريف است. ونگر در آستانه ديدار حساس امشب در صحبت هايي به اينديپندنت گفت:«اين درست است که سران سيتي به دنبال فان پرسي بودند ولي او يونايتد را انتخاب کرد. اگراو به تيم انگليسي ديگري مي رفت،براي ما دردناک تر بود؟ جدايي فان پرسي چيزي بود که من دوست نداشتم اتفاق بيفتد.»

او درادامه در تمجيد از فان پرسي گفت:« او بازيکن باکيفيتي است که در کمتر از يک ثانيه تصميم مي گيرد که بايد کجاي زمين برود و تو مي تواني ساعتها به مدافعانت توضيح بدهي ولي آنها بايد بازي فان پرسي را در همان زمان کمتر از يک ثانيه بخوانند.»

ونگر ادامه داد:« سرعت فان پرسي در آناليز حرکات کوچک مثال زدني است. يونايتدي ها هم او را مي شناسند.جون درتمرينات بازي او را ديده اند. در جريان بازي، بحث زمان بندي مطرح است و مهم اين است که بازيکنان و مدافعان ما چقدر سريع بتوانند دست فان پرسي را بخوانند. در يونايتد بازيکنان خوبي فان پرسي را در برمي گيرند و روبين هم در محوطه جريمه واقعا باهوش است. بايد به اين فکر کرد که بخشي از مسئوليت من، تاثيرگذاري مثبت برروي افراد است. زماني که اين کار را مي کني هميشه راضي و خوشحالي. من فکر مي کنم که تاثيرگذاري من روي فان پرسي هم بد نبود.»

ونگر با اشاره به شکست 2-8 پارسال تيمش در اولدترافورد در مورد بازي امشب گفت:« من مي خواهم شکست پارسال به ما انگيزه بدهد تا در بازي امشب به پيروزي برسيم. زماني که تيمت را مي بندي، نمي تواني با طبيعت بجنگي..نمي تواني با ويلشر، کاسورلا و آرتتا بازي کني و بگوئي:" خب، ما فقط دفاع مي کنيم" آنها مي گويند:" خب پس ما در زمين چه کار مي کنيم؟" گاهي وقتها سبک بازي تو با بازيکناني که انتخاب مي کني، مشخص مي شود. گاهي وقتها وقتي به پيروزي نمي رسي، بايد ياد بگيري که شکست هم نخوري. اين به تيم امنيت بيشتري مي دهد و من هم همين کار را کرده ام ولي هنوز فلسفه اصلي تيم ما حمله کردن است.»

منبع : varzesh3.com

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نیمه اول بازی تموم شد تو نیمه اول یک بر صفر عقب افتادیم با اشتباه مهلک فرمایلن منچستر یه ضربه پنالتی رو هم از دست داد!
    قدرت تهاجمی تیم خیلی ضعیفه و فقط دوتا موقعیت داشتیم که قدرش رو ندونستن وضعیت خط میانی هم که افتضاح بازیکن هایی مثل ویلشر که تازه از مصدومیت طولانی مدت اومدن خیلی دارن بد بازی میکنن!
    باید ببینیم نیمه دوم چی میشه!

19. این کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •