حالا درسته میگن مورینیو از لحاظ رفتارها و صحبت های خاص ، یه چیز دیگست ، ولی کلوپ هم نشون داده اصلا دست کمی از مورینیو نداره در هیچ زمینه ای !
حالا درسته میگن مورینیو از لحاظ رفتارها و صحبت های خاص ، یه چیز دیگست ، ولی کلوپ هم نشون داده اصلا دست کمی از مورینیو نداره در هیچ زمینه ای !
پکیج جنگ روانی امشب:
ظاهرا خبر انتقال گوتزه باعث جدا شدن گوتزه از هم تیمی هاش شده که تو این عکس کاملا مشخصه : دی
محتوای مخفی: Mario
اگه گفتید امشب کی بیشتر از همه منتظر نتیجه گرفتن(نگرفتن) رئال(دورتموند)ه؟ (به 2 دلیل)
محتوای مخفی: جواب
تایید میشه، حتی به گفته ی بعضی ها(!) نه تنها دسته کمی نداره بلکه حتی بیشتر از همون بعضی ها حرف میزنه : دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاتریک هرمان ستاره مونشن گلادباخ در آستانه انتقال به وستفالن دورتموند قرار دارد.
به گزارش کانون هواداران دورتموند در ایران؛ به نقل از ترانسفر مارکت، پاتریک هرمان ستاره 22 ساله گلادباخ در آستانه انتقال به دورتموند در تابستان پیش رو قرار دارد.
پس از انتشار خبر دور از انتظار انتقال ماریو گوتزه به بایرن مونیخ در پایان فصل، شوک این خبر واکنش های بسیاری را به همراه داشت، خصوصا واکنش هایی از سوی مسئولین باشگاه دورتموند و اشاره به این موضوع که دورتموند در فصل نقل و انتقالات بیکار نخواهد نشست.
به نظر می رسد خرید ستاره خوش تکنیک گلادباخی ها نخستین اقدام دورتموند پیش از آغاز فصل نقل و انتقالات تابستانی برای جذب ستاره های جدید خواهد بود.
دورتموند برای جذب هرمان 17 ملیون یورو پرداخت خواهد کرد.
پ ن:یه خبر خوب دیگه هم موندن لواندوفسکی برای یک سال دیگه است.امیدوارم خبر رفتن گوتزه برامون دردسر ساز نشه.
دقت کردین بیشتر ستاره ها از مونشن گلادباخ میان؟![]()
به امید پیروزی زنبورها
آقا مجال ندین بهشون
یه حسی بازم بهم میگه امشب شب گوتزه هست و قرار حسابی از خجالت رئالیا در بیاد و نشون بده هنوزم پسر طلایی وستفالن هست
2-1 دورتموند می بره
میریم که یه فینال ِ تمام آلمانی داشته باشیم!
گل ِ چهارم هم نزدیک بود بزنه دورتموند
پنااااالتی
هوووووراا
TOOOOOOOORRRR
LEWANDOWSKI! LEWANDOWSKI!
4-1
اول سلام به دوستان دورتمندی:
دوم هم اینکه من یه بارسایی هستم و به خاطر اینکه رقیب رئال هستم این حرفا رو نمی زنم.....
خداوکیلی بعد از بارسا دومین تیمیه که از فوتبال بازی کردنش لذت می برم.....
منو هم به عنوان یکی از دوست داران دورتمند قبول کنید
واقعا بهتون تبریک می گم.![]()
به عنـوانِ اولین نفر از بینِ بچه هـای رئالی تبریک میگم . دورتموند همیشه از اون تیم هـای جوان و البته موفقِ دنیا بوده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)