تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 92 هستید؟

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

92 51.11%
  • انسانی

11 6.11%
  • تجربی

55 30.56%
  • هنر

10 5.56%
  • سایر رشته ها

12 6.67%
صفحه 18 از 325 اولاول ... 81415161718192021222868118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 3245

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 92 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام.

من و یه سری از دوستام تصمیم گرفتیم واسه دانش آموزای دبیرستانمون که امسال کنکور دارن یخورده وقت بذاریم تا هم یه خورده سر گرم بشیم هم یه کمکی بهشون بکنیم یه عده بتونن موفق شن

الان من موندم چی باید بهشون بگم دغدغه شون بیشتر چیه. خودم یه چیزایی تو ذهنمه که فک نکنم واسه همه اینجوری باشه

اومدم دسته بندی کردم

اول اینکه اگه نمیخونن چرا نمیخونن و متقاعد کنم که بخونن مثلا یکی نمیدونه چیکار باید بکنه یا یکی تو جوش نیست یا یکی دید درستی نداره

بعد اینکه چجوری بخونن

و اینکه این یه سال رو چجوری مدیریت کنن. همین

شما اگه نظری چیزی دارین بگین اضافه کنم مرسی. تا شنبه بیشتر وقت ندارم واسه جلسه اول

از همه رشته ها هم هستن ریاضی تجربی انسانی

اول بپرس معدلشون چنده اگه بالا که هیچی یا سهمیه دارن مثل جانبازی و... اگه دارن عالیه نه که بهشون اینا رو بگو حتما

اگه دسوت دارن شغل خوب درامد خوب زندگی خوب وزن و......... داشت باشن حتما بخونن
    12 سال مدرسه اومدن کل اینها هیچی نبود فقط همین یه سال مهمه وایندشونه اگه قبول نشن وبرن سربازی هیچی بعدش دیگه نمیتونن موفق بشن

ببین برا مشاوره حتما بهشون بگو پیش یه مشاور خوب برن که بتونه راهنمایشون کنه مثلا مشاورهای قلمچی عالین

بعد درسها رو از تیر باید شروع میکردن اگه نکردن الان شروع کنن با روزی 9 ساع تا جبران بشه از کلاهاس تست برا ریاضی وفیزیک وشیمی وزیست حتما اسفاده کنن

تو یکی از این تست ها شرکت کنن حتما مثلا قلمچی وعلوی وگزینه2 مثلا هر کدومشون ت ویکی از اینها برن که بتونن سوالات وبهم بدن و اونهای بقیه هم ازش استفاده کنن

کل ایندشون به همین 1سال هستش واقعا یه حرفیه بتونی خوب کنی مثلا ر شته تجربی با روزی 8ساعت راحت رتبه زیر 1000 میارن وپزشکی قبولن وزندگی توپ دارن تا اخر عمر وسختی کم

خوب یه چیزی دگه بهشون بگو که اگه اینو قبول نشن برا سال بعد 90 درصد دیگه تمایلی به درس خوندن ندارن وزده میشن

تو کنکور از مثلا 800 هزار شرکت کننده 750 هزار نفرشون لشکر سیاه هستن و هیمنجوریم یان امتحان میدن فقط 50 هزار نفرشون واقعا شاید درسشون خوب باشه یه چیز دیگه الا نخبودتون فشار بیارید که موقع مدرسه دیگه نمیتونید اخه تا ساعت 2 مدرسه باید باشید و.... اصلا نممیرسید موقع شهریوز باید بکنید روزی 10 ساعت

دستم درد گرفت همینا خوبه

2. این کاربر از mohsenevil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

ببین دوست من، برادرانه بهت میگم اگه امسال کنکور دادی حتما الانخسته ای. شاید بگی نه ولی من بهت پیشنهاد میکنم حداقل 1 ماه و حداکثر 2 ماه استراحت کنی(این دیگه بستگی به خودت داره). و بعد شروع کن اصلا فکر نکن که از بقیه عقبی چون اگه دیرم شروع کنی از بقیه سال اولی ها جلو تری (تجربه ای که الان تو داری هیچ کدومشون ندارن).
    فقط یه مدت به خودت استراحت بده 2 ماه تابستون اصلا قابل مقایسه با 2 ماه آخر نیست.
    من خودم سر کنکور آزاد همین طوری شده بودم "خسته". چون تمام درسا تکراری شده بود برام اصلا دوست نداشتم دوباره بخونمشون.
    نه اصلا درست نیست از الان شروع کن امسال اخری قبول نشی باید بری سربازی بعدش هیچی اگه واقعا خونده بودی پارسالو الان باید قبول میشدی
    پس سعیتو 10 برابر کن وواقعا بخون

داره خودمونی میشه aref_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    خونمون!!!!!

پيش فرض

نه اصلا درست نیست از الان شروع کن امسال اخری قبول نشی باید بری سربازی بعدش هیچی اگه واقعا خونده بودی پارسالو الان باید قبول میشدی
    پس سعیتو 10 برابر کن وواقعا بخون
    شما الان سال اولی و خیلی انرژی داری. هنوز حرف منو نمیفهمی. وقتی میگم یه کنکوری که سال دومشه باید استراحت کنه واقعا درسته . می خوای برو از هر مشاوری که میخوای بپرس. شما هم هر وقت 9 ماه به طور متوسط 9 ساعت در روز درس خوندی دیگه این حرفو نمیزنی.
    بحث سال اول و دوم کاملا با هم فرق داره شما نمی تونی مشاوره ای که به یه سال اولی میدی به یه سال دومی هم بدی.

5. این کاربر از aref_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

ممنون ،ببینید من امسال کنکور دادم،جایی قبول نمیشم
    دارم برنامه ریزی میکنم واسه سال دیگه
    اما کلا گیجم!!!!(حالا فیزیکش به کنار)
    درساهای دیگمو چطور؟مثلا زیست و شیمی و ادبیات و....
    من خودم نظرم اینه که صبحا اختصاصی بخونم و عصرها عمومی و شب هم تست (البته خیلی خلاصه گفتما)
    حالا نظر شما چیه؟مثلا توی یک روز فقط یه کتاب بخونم یا 2 یا 3 تا؟
    سلام...

اول ارزو میکنم موفق بشی...

یکم سوالات کلیه اگه میشه جزیی ترش کن...

ببین هیچ فرمول خاصی برای درس خوندن وجود نداره هرجور که خودت راحتی میتونی عمل کنی هرکس هم توصیه ای بهت کرد نگو که حتما باید انجام بدم خودت اول کاملا بهش فکر کن ببین به صلاحت هست یا نه...

به نظرم دو ماه استراحت یکم زیاده تقریبا از 10 مرداد میتونی شروع کنی و تا آخر تابستون و حتی تا اخر ساعت مطالعتو به 8 یا 9 ساعت مفید و ثابت برسونی کاملا فوق العادس و قول میدم راحت به هدفت برسی..

معمولا تو روز یه کتاب خوندن برای همه خسته کننده اس ولی بازم بستگی به طرف داره...

پیشنهاد میکنم 3 یا 4 درس رو بخونی این اولا و فعلا همش اختصاصی بخون یعنی تقریبا تا اخر تابستون فقط اختصاصی بخون چون عمومی از یاد میره و وقت زیادی هم برای مسلط شدن نمیخواد ولی میتونی برای ارامش خودت هم که شده یه درس عمومی کنارش بذاری که نظر من رو عربی یا زبانه...

حداقل 5 روز در هفته رو به زیست اختصاص بده...

سوالاتو کاملا جزئی کن قول میدم همشو کامل کامل جواب بدم...

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    خونمون!!!!!

پيش فرض

برنامه ریزی بیخوده تا حالا کجا دیدی نفرات برتر بیان بگن ما با برنامه ریزی رفتیم جلو برنامه ریزی بیخوده
    با این حرفت اصلا موافق نیستم. برنامه ریزی واقعا خوبه ولی خیلی سخته کسی که میگه برنامه بدرد نمی خوره به خاطره اینه که نتونسته تا حالا یه برنامه ی خوب داشته باشه.
    درباره نفرات برتر که مثال زدی اکثرا تو کنکور آزمایشی شرکت میکنن و برای هر دو هفته یا سه هفته یه برنامه دارن که با اون درس بخونن پس به نحوی اونا هم برنامه دارن.

8. این کاربر از aref_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

شما الان سال اولی و خیلی انرژی داری. هنوز حرف منو نمیفهمی. وقتی میگم یه کنکوری که سال دومشه باید استراحت کنه واقعا درسته . می خوای برو از هر مشاوری که میخوای بپرس. شما هم هر وقت 9 ماه به طور متوسط 9 ساعت در روز درس خوندی دیگه این حرفو نمیزنی.
    بحث سال اول و دوم کاملا با هم فرق داره شما نمی تونی مشاوره ای که به یه سال اولی میدی به یه سال دومی هم بدی.
    ببین کسی که اسمالو قبول نشد بدون سال بعد هم نمیشه اونایی که میشن بدون همه با تلاششونه
    این اینجوری پیش بره بدون نمیخونه الان حس درس خوندن داره بزار بخونه ولی سبک تر

10. این کاربر از mohsenevil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

با این حرفت اصلا موافق نیستم. برنامه ریزی واقعا خوبه ولی خیلی سخته کسی که میگه برنامه بدرد نمی خوره به خاطره اینه که نتونسته تا حالا یه برنامه ی خوب داشته باشه.
    درباره نفرات برتر که مثال زدی اکثرا تو کنکور آزمایشی شرکت میکنن و برای هر دو هفته یا سه هفته یه برنامه دارن که با اون درس بخونن پس به نحوی اونا هم برنامه دارن.
    ندارن الان میگی برا برنامه ریزی فقط اونایی که میرن انون دارن مثلا قلمچی برنامه ریزیش روزی 14 ساعت درس خودند واقعا میتونه بخونیا ین پسره یا گزینه 2 15 ساعت هستش
    واقعا میتونه معلومه نه نمیتونه اخه اینم میگه فیزیک بلد نیستش وبا فرمول تشریحی نمیتون هبره سر کنکور که باید تست زنی بلد باشه وفرمول تست واینجوری برنامه برنامه ریزیش به ممیخوره

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

حرفات اکثرا درسته ولی دو ماه استراحت یکم زیاده...

13. این کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    خونمون!!!!!

پيش فرض

حرفات اکثرا درسته ولی دو ماه استراحت یکم زیاده...
    به خدا من اینو گفتم: مدارکشم موجوده

من بهت پیشنهاد میکنم حداقل 1 ماه و حداکثر 2 ماه استراحت کنی(این دیگه بستگی به خودت داره).
    به قسمت min , max به شدت توجه شود!!!
    Last edited by aref_m; 20-07-2012 at 00:10.

15. 2 کاربر از aref_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Rainy eye's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

این تاپیکو دیدم یهو یاد قدیم افتادم،زمان کنکور خودمو میگم!! خیلی زود گذشت ،سال 88 و ...که خودمم حداقل روزی یه ساعت میومدم به تاپیک سر میزدم...البته من از تاپیک 87 از تجارب بچه ها استفاده میکردم!!بچه ها از اوایل تابستون میومدن دنبال روشهای مطالعه بودن ،کم کم موندگار میشدن و تا نزدیک کنکورم همچنان دنبال روشهای مطالعه بودن!!سالهای بعدم که باز تاپیکا رو میدیدم با همین روال و سبک و سیاق بود،روشها ،توصیه ها نصیحت ها که الان همش برام خیلی تکراریو خنده دار به نظر میاد!هرروز یه مقدار زیاد به صفحات اضافه میشه و همه احساس مشاور بودن میکنن که خودمم از این قاعده مستثنی نبودم ... خلاصه مطلب اینکه من این راهو رفتم اونم 2 سال !!!وفهمیدم از توی دنیای مجازی چیزی گیرتون نمیاد،باشه هم خیلی کم...فقط به عنوان یه سرگرمی توی دوران کنکور بهش نگاه کنید نه بیشتر ... و الکی خودتونو گول نزنید که من میرم دنبال مشورت و این حرفا که همش کشکه و کنکور مثه کوهه!!! البته بودن بچه هایی که بیشتر از روزی یه ساعتم اینجا بودن و رتبه های خوبی آوردن ولی اونا اینقد پایه قوی داشتن وساعتای دیگه با تمرکز و دقیق مطالعه میکردن که این یه ساعت هیچ لطمه ای به درس خوندنشون نمیزد...ولی واسه یه دانش آموز معمولی یه ساعتم یه ساعته...خوبه واسه رفع خستگی و کمی!!!تبادل اطلاعات هفته ای یه بار یه سر به تاپیک بزنید ولی اینجور نشه که تموم هفته منتظر اون یه روز باشین وفکرتون این باشه که الان اونجا چی شد و من برم چی بگم؟!؟ اینا مسائلی بود که خودم بهش رسیدم امیدوارم فقط در حد یه تلنگر باشه که از درس جدا نشین

17. 7 کاربر از Rainy eye بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •