تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 281 اولاول ... 81415161718192021222868118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 2804

نام تاپيک: ✔ انتخاب رشته ی کنکوری های 91 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام اینا درصدهای داداشمه
    سهمیه شاهد هستش
    میخوام بدونم حدودی بهترین رشته ای که میتونه قبول بشه چی و کجاست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : شماره داوطلب وضعيت رتبه و نمره کل داوطلب در هر زير گروه ، گروه آزمايشي : علوم تجربي
    پنج چهار سه دو يک
    874 802 545 912 1133 نفر
    5765
    رتبه در سهميه بين
    63281 59137 44418 64744 77069 نفر
    399482
    رتبه کشوري (بدون سهميه) بين
    6633 6731 6921 6686 6473 نمره کل نهايي
    ماشالله چه سهميه توپي ...والله ما كه بخيل نيستيم نوش جان.....من مشكلم اينه كه درصدايي كه خودم پس فردا كنكور از رو پاسخنامه سازمان سنجش حساب كردم حدود ٣٠تا٤٠درصد با درصدايي كه برام زده فرق داره بابا ما امسال كااري كه خيلي كرديم درصد گرفتن بعد ازمون بوده هميشه ٥-٦ يا حداكثر١٠ درصد فرق داشته اصلا نميدونم چرا اينجوري شده…
    در مورد رشته هم فك كنم نيمه دوم پزشكي قزوين،-نيمه اول رشت قبول شن برادرتون...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

کسی نیست بگه من چی قبولم؟؟؟تو رو خدا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض لطفا جواب بدید

لطفا جواب بدید

چه من باید شنبه برم سنجش اعتراض
    اگه درست نشد کسی نمی دونه با 21000معماری کجا میشه؟؟؟؟
    یه خواهش دیگه لطفا درصدا و رتبتونم برام خصوصی یا به میل
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بفرستید من رتبه ی اصلی خودمو بدونم حدود چقد میشه عین دالا پرسیدن نگاشون نکنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه morix_001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرا به سخت افزار فکر نمیکنید ؟ ... میتونید یه دانشگاه بهتر سخت قبول بشین ... بعد تغییر گرایش بدین ... البته باید معدلتون از یه مقداری که دانشکده تعیین میکنه بالاتر باشه ...
    آخه میترسم برم و قبول نکنن تغییر گرایش رو ! همه دانشگاه ها این کار رو میکنند و قانونی هست ؟ تقریبا چه معدلی میخواد ؟ اگه مثلا دانشگاه علم و صنعت این کار رو بکنه من خر خونی میکنم تا معدلم بیاد بالا و تغییر گرایش بدم ولی اگر این کار رو بکنه !!
    معدل ترم اول رو شما میگید ؟ میشه بیشتر توضیح بدید ؟ ممنون

شما چون هدفت نرم افزاره دیگه دغدغه نباید داشته باشی که کجا قبول بشی! شما نرم افزار ها رو بچین پشت سرهم بیا پایین. هرجا شد میری اونجا دیگه! واقعا اگه هدفت نرم افزاره. نرم افزار علم و صنعت هم نمیاری! بین خواجه و بهشتی یکش رو میاری. این که میگم یکیش دلیلش اینه که هر سال متفاوته! یه سال مثل 89 نرم افزار خواجه زودتر پر میشه یه سال مثل 90 نرم افزار بهشتی. بستگی به انتخاب بقیه داره! ولی شما چهار تا دانشگاه اول رو بزن بعد بیا بهشتی و خواجه! بین این دوتا اگه بومی تهران باشی به احتمال زیاد یکیش رو میاری! نشد هم عباسپور! ولی ایشالا بین خواجه و بهشتی! موفق باشید
    خودم هم این فکر رو میکنم ولی طبق چیزی که قلم چی میگه هیچی قبول نمیشم !! چرت میگه ؟ شما کسی رو میشناسید که با 2000 خواجه نصیر یا بهشتی قبول شده باشه ( پسر )

نرم افزار شهیدبهشتی یا خواجه نصیر احتمال قبولیش هست .
    ولی اگه سخت افزارو انتخاب کنی احتمالای بیشتری برای قبولی هست ( علم و صنعت )
    به نظر من سخت افزار رشته جالبتری هست تا نرم حداقل تنوعش بیشتره و چون درسای نزدیک به برق داره خیلیا به امید ارشد برق میرن سخت افزار . بعد از نرم افزارای تهران سخت افزار هاشم بزن ضرر نمی کنی
    یه گرایش انقدر ارزش نداره که شهر خودتو ( که تهران هم هست ) بیخیال بشی و بری یه جای دیگه .
    نه من فقط نرم افزار میخوام برم . حتی IT هم که خیلی شبیه نرم افزار هست رو شاید بزنم !!!

ممنون از همگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

ماشالله چه سهميه توپي ...والله ما كه بخيل نيستيم نوش جان.....من مشكلم اينه كه درصدايي كه خودم پس فردا كنكور از رو پاسخنامه سازمان سنجش حساب كردم حدود ٣٠تا٤٠درصد با درصدايي كه برام زده فرق داره بابا ما امسال كااري كه خيلي كرديم درصد گرفتن بعد ازمون بوده هميشه ٥-٦ يا حداكثر١٠ درصد فرق داشته اصلا نميدونم چرا اينجوري شده…
    در مورد رشته هم فك كنم نيمه دوم پزشكي قزوين،-نيمه اول رشت قبول شن برادرتون...
    مال منم این طور بوده تقریبا تمام معملمام تو شوکن من که دارم میرم تهران اعتراض از طریق سایت دادم ولی عمرا بررسی شه با درصدایی که گرفته بودم و چند بار چک شده دوستم 7000 اورد ولی مال من کلا همه چیزش فرق میکنه شده21000برای همینم می خوام برم سنجش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مال منم این طور بوده تقریبا تمام معملمام تو شوکن من که دارم میرم تهران اعتراض از طریق سایت دادم ولی عمرا بررسی شه با درصدایی که گرفته بودم و چند بار چک شده دوستم 7000 اورد ولی مال من کلا همه چیزش فرق میکنه شده21000برای همینم می خوام برم سنجش
    منم ميرم منتها فكر نكنم زياد فرق كنه......اگه اينا ريگي به كفششون نيست چرا مثل همه ازمونا تصوير پاسبرگ رو نميزارن اخه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

لطفا جواب بدی
    چه من باید شنبه برم سنجش اعتراض
    اگه درست نشد کسی نمی دونه با 21000معماری کجا میشه؟؟؟؟
    یه خواهش دیگه لطفا درصدا و رتبتونم برام خصوصی یا به میل
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بفرستید من رتبه ی اصلی خودمو بدونم حدود چقد میشه عین دالا پرسیدن نگاشون نکنم

بگو درصداتو تا رتبه ات رو بگم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

بگو درصداتو تا رتبه ات رو بگم.
    ادبیات42 عربی48 دینی45 زبان 88
    ریاضی28 فزیک 28 شیمی 18
    اون دهم و صدمو دیگه ننوشتم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

یکی بگه من با 4700 منطقه1 چی قبولم؟؟/

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تو رو خدااااااااااااااااااااااا ااااااا یکی لطفا بگه با 4700 منطقه 1 تهران چی قبولم
    نميدونم بريد تو سايتاي قلم چي و گزينه ٢ اطلاعات خوبي گيرتون مياد...

11. این کاربر از آنیتا72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •