تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 176 اولاول ... 81415161718192021222868118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 1760

نام تاپيک: ◄◄◄راهنمایی برای خرید Hard Disk Drive►►►

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

دروود..از کجا میتونم فریمور هارد وسترن رو اپدیت کنم؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من یه هارد WD 1TB Green دارم که الان میخام تبدیلش کنم به درایو آرشیو و میخام یه هارد 1 ترا برای کارای خودم بگیرم لطفا دوستان راهنمایی کنید چه هاردی با توجه به نکات پایین برای خرید مناسب تر هست.
    1- من کارای گرافیکی میکنم پس سرعت و امنیت اهمیت بالایی برام داره.
    2- تو شهر ما برق زیاد میره میاد....اگر میشه یه هارد سگ جون معرفی کنید.
    3-ممنون
    سلام .
    1. اگر بودجه کافی دارید میتونید WD Black با مدل نامبر WD1002FAEX رو بخرید . در غیر اینصورت میتونید Seagate barracuda 7200.14 با مدل نامبر ST1000DM003 بخرید .
    2. مشکل قطعی یا نوسانات برق رو باید بنحوی حل کنید مثلاً استفاده از upsـها . نوسانات یا قطعی مکرر برق نه تنها به هارد بلکه میتونه به سایر اجزا سیستم صدمه وارد کنه .

دروود..از کجا میتونم فریمور هارد وسترن رو اپدیت کنم؟
    سلام .
    اول برید به قسمت دانلود ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و مدل مورد نظر رو انتخاب کنید . اگر Firmwareـی موجود بود که ورژن آن جدیدتر از ورژن Firmware هاردتان هست با رعایت دستور العمل های گفته شده آپدیت کنید .

3. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

کی جواب من رونمیده ؟
    قا یکی کمک کنه . من هارد western digitale دوستمو وصل کردم به usb3 لبتابم سرعت کپی 80 mb/s بود رفتم هارد بخرم wd my passport با seagate back up plus یه قیمت بود . هر دو 1TBو هر دو USB3 . منم seagat رو ورداشتم . حالا اومدم سرعت کپی همون فایل 35 mb/s است . حالم گرفت که جرا wd روورنداشتم . جرا انقد سرعتش فرق داره؟ جی کار کنم؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

قا یکی کمک کنه . من هارد western digitale دوستمو وصل کردم به usb3 لبتابم سرعت کپی 80 mb/s بود رفتم هارد بخرم wd my passport با seagate back up plus یه قیمت بود . هر دو 1TBو هر دو USB3 . منم seagat رو ورداشتم . حالا اومدم سرعت کپی همون فایل 35 mb/s است . حالم گرفت که جرا wd روورنداشتم . جرا انقد سرعتش فرق داره؟ جی کار کنم؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا یکی کمک کنه . من هارد western digitale دوستمو وصل کردم به usb3 لبتابم سرعت کپی 80 mb/s بود رفتم هارد بخرم wd my passport با seagate back up plus یه قیمت بود . هر دو 1TBو هر دو USB3 . منم seagat رو ورداشتم . حالا اومدم سرعت کپی همون فایل 35 mb/s است . حالم گرفت که جرا wd روورنداشتم . جرا انقد سرعتش فرق داره؟ جی کار کنم؟
    پیشنهاد میدم با برنامه HDTune تست Read (و در صورت امکان تست Write) بگیرید و ببینید max/min transfer rate چقدر هست (یه عکس از نتیجه تست رو اینجا بذارید) . ضمناً برید به قسمت health این برنامه و مطمئن بشید که موردی نداشته باشه .

آخر فروم باز amin khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ?¿؟

پيش فرض

آقا دیروز یه هارد 1TB adata hv610 گرفتم 305تومن
    تا حالا تجربه adata نداشتم ، چطوره این مدلش خوبه؟ به قیمتش میارزه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه dops dops's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

آقا من 3-4 ماهه یدونه WD mybook essential 2tb گرفتم یه دو هفته ایه وصلش میکنم پسوردو که میزنم سیستم میره رو هنگ حتی alt+ctrl +delete هم کار نمیکنه باید دستی ریست کرد بعد که میکشمش و دوباره وصلش میکنم روز از نو . از چن دفه 1 دفش میاد بالا .
    زیادم پر نیست در حد 700گیگ.
    مشکل از کجاست؟
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام.بنده دوسال پیش یک لپ تاپ hp pavilion dv6 گرفتم که هاردش 1tb بود.متاسفانه چند روزی هستش که بدسکتور گرفته البته خوشبختانه خیلی شدید نیست به طوری که هاردمو کامل fdisk کردم ولی هنگام بالا اومدن ویندوز eror 301 میده و همش پیغام میده که از اطلاعاتت بک آپ بگیر همچنین با نرم افزار
    HDD Regenerator هم تست کردم چندتا بدسکتور پیدا کردم
    .اولا میخواستم بدونم تا چه زمانی میتونم با همین هاردم بسازم؟؟؟ دوما اگه بخوام ی هارد بسیار عالی 500gb بخرم بنظرتون چی بخرم؟؟؟آخه نظرات دوستان رو خوندم گیج شدم ولی تا حدی به این نتیجه رسیدم که wd black از سیگیت بهتره.کارم بازی و فیلم هستش.راستی اینم بگم ی هاردی میخوام که وقتی به لپ تاپم ضربه وارد میشه به طور خودکار هارد رو نگه داره تا آسیب نبینه. سپاس

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.بنده دوسال پیش یک لپ تاپ hp pavilion dv6 گرفتم که هاردش 1tb بود.متاسفانه چند روزی هستش که بدسکتور گرفته البته خوشبختانه خیلی شدید نیست به طوری که هاردمو کامل fdisk کردم ولی هنگام بالا اومدن ویندوز eror 301 میده و همش پیغام میده که از اطلاعاتت بک آپ بگیر همچنین با نرم افزار
    HDD Regenerator هم تست کردم چندتا بدسکتور پیدا کردم
    .اولا میخواستم بدونم تا چه زمانی میتونم با همین هاردم بسازم؟؟؟ دوما اگه بخوام ی هارد بسیار عالی 500gb بخرم بنظرتون چی بخرم؟؟؟آخه نظرات دوستان رو خوندم گیج شدم ولی تا حدی به این نتیجه رسیدم که wd black از سیگیت بهتره.کارم بازی و فیلم هستش.راستی اینم بگم ی هاردی میخوام که وقتی به لپ تاپم ضربه وارد میشه به طور خودکار هارد رو نگه داره تا آسیب نبینه. سپاس
    سلام .

1. میتونید سیگیت را با مدل نامبر ST9500325ASG بخرید (اگر بتونید در بازار پیدا کنید) . این مدل دارای تکنولوژی G-Force Protection هست گرچه 5400rpm و 8MB cache دارد و هارد پرسرعتی نیست .
    2. اگر از لپتاپ طوری استفاده میکنید که دائماً در معرض ضربه هست پیشنهاد میدم SSD درایو بخرید و برای ذخیره فایلهایی که بطور دائم از آنها استفاده نمیکنید میتونید هارد اکسترنال بخرید .
    3. در مورد اینکه هارد دیسک فعلی شما تا چه مدت قادر به ادامه کار هست دقیقاً معلوم نیست ولی توصیه میکنم اطلاعات مهم را در جای دیگر ذخیره کنید ضمن اینکه با استفاده از برنامه HDtune بررسی کنید آیا موارد مربوط به بدسکتوری دائماً در حال زیاد شدن هست یا خیر .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام .

1. میتونید سیگیت را با مدل نامبر ST9500325ASG بخرید (اگر بتونید در بازار پیدا کنید) . این مدل دارای تکنولوژی G-Force Protection هست گرچه 5400rpm و 8MB cache دارد و هارد پرسرعتی نیست .
    2. اگر از لپتاپ طوری استفاده میکنید که دائماً در معرض ضربه هست پیشنهاد میدم SSD درایو بخرید و برای ذخیره فایلهایی که بطور دائم از آنها استفاده نمیکنید میتونید هارد اکسترنال بخرید .
    3. در مورد اینکه هارد دیسک فعلی شما تا چه مدت قادر به ادامه کار هست دقیقاً معلوم نیست ولی توصیه میکنم اطلاعات مهم را در جای دیگر ذخیره کنید ضمن اینکه با استفاده از برنامه HDtune بررسی کنید آیا موارد مربوط به بدسکتوری دائماً در حال زیاد شدن هست یا خیر .
    با تشکر فراوان بخاطر پاسخ سریع و کاملتون.دوست عزیز میشه لطف کنید ی هارد 500 با کش و دور بالاتر به بنده معرفی کنید؟؟؟چون بنده بازی زیاد انجام میدم و در گیم هارد با کیفیت بسیار تاثیر گذار هستش. متاسفانه دوست عزیز هاردssd بسیار گرون هستش و بنده بودجه ای در حد 350 تومن میخوام هزینه کنم.سوال دومم این هستش که آیا هیچ مدلی از برند wd black وجود نداره که فناوری G-Force Protection v رو داشته باشه؟؟ آخه دوستان بسیار از هاردهای wd black تعریف کردند و به نظرم برای کار بنده این برند بهتر باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •