تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 33 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 324

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی اسپانیا [مدافع عنوان قهرمانی] | ماتادور ها

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

دفاع دل‌بوسکه از سیستم نه نفره کاذب

دل بوسکه با دفاع از سیستم بازی بدون مهاجم مرکزی ، این سیستم را خلاقیت نوظهوری نمی داند و بارسلونا را از جمله تیم هایی می داند که از این سیستم بهره جسته اند.

سایت گل-سرمربی تیم ملی اسپانیا در مصاحبه با نشریه‌ی ال ایکویپه به دفاع از سیستم جدید تیم ملی اسپانیا که در بازی برابر ایتالیا بکار گرفته شد ، می‌پردازد و این چنین می‌گوید : " این چیز جدیدی نیست که یک تیم بدون داشتن یک مهاجم هدف بازی را دنبال سازد. ما سیستمی را به کار گرفتیم که تیم‌های بسیاری همچون بارسلونا از آن استفاده کرده و نتیجه گرفته‌اند."
    تیم ملی اسپانیا در دیدار با ایتالیا با سیستمی متفاوت به میدان رفت و با قرار دادن 6 نفر در خط هافبک ، عملا بدون مهاجم مرکزی بازی کرد و این مساله سبب شد تا حرف و حدیث‌های بسیاری در این رابطه زده شود. دل بوسکه نیز در بازی بعدی دیگر از سیستم 2-5-3 استفاده نکرد و همان سیستم 2-4-4 دیاموند را بکار گرفت ، تا عدم نتیجه‌گیری در رقابت‌های گروهی یورو را هزینه‌ی تغییر سیستم در تیم ملی ننماید.

ماتادورها پس از آن‌که به عنوان سرگروه از مرحله‌ی گروهی راهی مرحله‌ی یک چارم نهایی شدند ، فرانسه‌ی متحول شده را حریف خود دیدند ، تیمی که از دیدگاه دل‌بوسکه تیمی بسیار خوب و همراه با ثبات سیستم است.
    دل‌بوسکه در رابطه با نحوه‌ی عملکرد احتمالی اسپانیا برابر فرانسه این چنین می‌گوید : " بدون تردید ما در ابتدا برای تسلط بر توپ و میدان بر رقیب خود فشار خواهیم آورد. اگر خروس‌ها در زمین خود تجمع یابند ، شرایط فوق العاده‌ای را برای ما فرآهم خواهند آورد. پس از تسلط بر توپ و میدان به دنبال نفوذ از عمق خواهیم بود تا بدین ترتیب فرانسه را زمین‌گیر کنیم."
    این مربی کهنه‌کار که سابقه‌ی فتح جام جهانی را در کارنامه دارد در مصاحبه با رادیو کاتالان به مقایسه‌ی راجر فدرر و آندرس اینیستا پرداخته است و در این رابطه می‌گوید : " آندرس به گونه‌ی خاصی بازی می‌کند. او از نظر تکنیکی فوق العاده است و در اغلب موارد بدون انجام کوچک‌ترین تلاشی بطور طبیعی بازی می‌کند. سبک فوتبال بازی کردن او شباهت فراوانی به سبک بازی فدرر در زمین تنیس دارد. او در اغلب موارد در بازی عرق نمی‌کند ، چراکه همچون فدرر برای بازی تلاش نمی‌کند و بسیار طبیعی هنر فوتبالش را ارائه می‌کند. این بسیار فوق العاده است که اینیستا در اختیار ماست."
    نمی دونم این سایت گل ایرانی چقدر لذت می بره از نشر خبرهای دروغین! جالبه من هرچی گشتم منبع این حرف ها رو پیدا نکردم (چون دل بوسکه دقیقا امروز مصاحبه متضادی کرده بود مشکوک شدم) تا بالاخره فهمیدم قضیه چیه! این خبر در گل انگلیسی هم وجود نداشت.

قسمت اول خبر (که قرمز کردم) برداشتی "مفهومی" (و نه نقل قول) از کامنت های دلبوسکه بعد از بازی با ایتالیاست که ربطی هم به نشریه ال ایکویپه نداره. قسمت دوم که سبز کردم تحلیلی تخیلی و اشتباه از بازی بعدی اسپانیاست. قسمت سوم (که آبی کردم) اصلا وجود خارجی نداره و دلبوسکه کلا هیچ وقت نمی گه قراره چطور بازی کنه. قسمت زرد هم مربوط به مصاحبه ای است که درباره اینیستا کرده و در اون مصاحبه اصلا نظری درباره فرانسه و سبک بازی و ... نداده.

دل بوسکه فقط امروز یک توجیه (به نظر من بیخود) کرده که:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و گفته: ما همیشه با "مهاجم" بازی می کردیم و قبلا هم سیلوا نقش مهاجم رو داشت! که به نظر من از اون توجیه های بیخودیه.

به هر حال امیدواریم به خیر بگذره...

حالا هر چی ما میگیم نره دل بوسکه جون میگه بدوش! چی بگم دیگه فقط امیدوارم موفق باشین همین تو مورد اعتمادی مایی.....
    ناراحت نباش دلبوسکه هنوز تصمیم نگرفته مثل اینکه:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 7 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mahsmahs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من فکر می کنم اسپانیای قهرمان با آلمان همیشه قدرتمند برن فینال امسال :rolleyes:

Sent from my XPERIA S

4. این کاربر از mahsmahs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تورس: فرانسه در سال 2006 به ما درس بزرگي داد
    زننده گل قهرماني اسپانيا در يورو2008، از خروس ها مي گويد.
    سايت گل- فرناندو تورس،مهاجم سرشناس تيم ملي اسپانيا و باشگاه چلسي در آستانه ديدار حساس تيمش درمرحله يک چهارم پاياني يورو2012 مقابل فرانسه، به ياد مصاف قبلي تيمش با خروس ها افتاده و به مرور خاطرات پرداخته است

تورس در صحبتهايي دراين باره گفت:«در جام جهاني 2006 فرانسه درس بزرگي به ما داد که در آن روز به ما کمک کرد تا رشد کرده و بهتر شويم.هرچند که الان ديگر تعداد کمي از بازيکنان دو تيم، در يورو2012 حاضر هستند. اميدواريم که اين بار تجربه ما، باعث شود تا توپ به نفع اسپانيا بچرخد.»

ال نينيو معتقد است که دربازي امشب، فرانسوي ها را در اوج نخواهيم ديد:«فرانسوي ها هنوز به روزهاي اوجشان بازنگشته اند.حتي اگر آنها دراوج هم باشند، ما آماده ايم و دربهترين سطح فوتبالي مان، شکست دادن ما کار سختي خواهد بود.»

تورس در مورد برنامه هاي لوران بلان هم نظرش را در وب سايت شخصي اش بازتاب داد:« برنامه ريزي فرانسه براي اين بازي اين است که فضاهايي که اسپانيايي ها درآن تاثيرگذارند را بسته و توانايي هايشان را به نمايش بگذارند. اميدواريم بتوانيم کنترل بازي را در دست گرفت و رفت و آمدهاي بيهوده اي در زمين نداشته باشيم؛چون فرانسوي ها دراين بازي ها خيلي خطرناکند .براي پايان دادن به طلسم تيم، هرزماني مي تواند زمان ايده ال و خوبي باشد. اسپانيا هيچ وقت درتورنمنتي رسمي ، فرانسه را شکست نداده.اما اين تيم به شکستن رکوردها و زيرپا گذاشتن پيش بيني ها عادت کرده.اميدوارم که در بازي با فرانسه هم همين روند ادامه يابد.»

تورس درادامه يک گام به عقب برداشته و به مرور بازيهاي مرحله گروهي پرداخت: «کرواسي يک برنامه خاص داشت و آن را به طور فوق العاده اي پياده کرد. ما واقعا خوش شانس بوديم که آنها درآن بازي لغزيدند ولي به نظرمن ما دربازي با کرواسي بدنبويدم فقط نتوانستيم از فرصتهايمان، آن طور که مي خواستيم بهره ببريم.درمرحله گروهي،ازعملکرد تيمي و تعهد تک تک بازيکنان درتمام لحظات سخت بازي و عطش براي برد هم تيمي هايم لذت بردم.درمورد ساير تيم ها هم بايدبگويم که مودريچ بار ديگر دراين رقابتها درخشيد و اين بار اولي نيست که او خودش را ثابت مي کند؛حيف است که اين رقابتها چنين بازيکني را از دست بدهد. به علاوه ماريو گومز هم فوق العاده است؛ اصلا درک نمي کنم که چطور مي توان از چنين بازيکني انتقاد کرد.»

تورس درمورد انتقاداتي که ازتيم ملي اسپانيا به گوش مي رسيد هم گفت: « من اصلا درمورد اين مدل حرفها، نظري ندارم.من هميشه به خودم نگاه مي کنم و ازخودم توقعات بيشتري دارم. اگر در يک بازي خوب باشي و نتواني به گل برسي، کارت را کامل انجام نداده اي.خوشبختانه دربازي با ايرلند وظيفه ام راانجام دادم.»

او ترجيح داد تا درمورد استفاده از بازيکن 9 کاذب درترکيب اسپانيا صحبت نکند:« نمي توان جلوي چنين بحثهايي را در اردوي يک تيم گرفت.البته نبايد گذاشت که اين بحثها برروي تيم تاثيربگذارد. اين چيزي است که بايد با آن کنار آمد.البته نظر اهالي فوتبال مهم است وبايد ببينيم که آنها چه مي گويند.»

ورزش3

Last edited by clau; 23-06-2012 at 12:11.

6. 4 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

دوستان..من نسبت به بازی امشب یک استرس خیلی خاص دارم...نیمدونم شاید سخت ترین حریف بعد از آلمان همین فرانسه باشه ...

8. 3 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

من هم دلشوره دارم
    این دلشوره بر میگرده به بازی مقابل کرواسی
    حمله ها زهر گذشته رو نداشت
    یه جورایی یاد بازی هایی مثل بارسا-رئال مادرید 2-1 یا بارسا-چلسی 2-1 افتادم
    درسته درصد مالکیت توپ یک ویژگی خیلی مهمه ولی صرفا برتری نیست
    مهم خلق موقعیته
    نمی دونم شاید به خاطر رئال ذائقه ام اینطوری شده ولی بازی مستقیم اینگار درصد موفقیت بیشتری داره
    +
    ضد حمله ها:
    واقعا فرانسه تو ضد حمله ها میتونه فوق العاده خطر ناک باشن
    ریبری نصری کریم
    این سه تا خیلی میتونن تو ضد حمله ها خطر ناک باشن
    ..
    ایشالله که میبریم
    خدا کنه تورس هم اگه بازی میکنه خوب بازی کنه
    فعلا

10. 3 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hheadshoter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این بازیکن کاذب 9 یا اگه اشتباه نکنم همون False 9 یعنی چی؟! یکی یه توضیح میده؟!
    ممنون.
    راستی من امشب امید دارم که پدرو رو تو زمین ببینیم.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نیمه اول شکر خدا به خیر گذشت خوشبختانه نیمه اول فرانسه زهردار ظاهر نشد تمرکز بازیکنان شکر خدا روی بازی خوب بود امیدوارم تمرکز نیمه اول رو توی نیمه دوم هم شاهد باشیم بار دیگه سیلوا ثابت کرد که خوراک این تیم نیست اگه از ناواس یا حتی پدرو استفاده کنه فکر کنم بهتر باشه اومدن یورنته و حتی ماتا هم می تونه در صورتی که به حاشیه امنیت برسه تیم مفید باشه همه چیز به مساائل و تغییر تاکتیکی نیمه دوم بستگی داره احتمال هر گونه تغییر تاکتیکی برای فرانسه وجود داره اومدن نصری خیلی خطر آفرین می تونه باشه برای دفاع وای که نداشتن پویول توی دفاع چقدر استرس زا هست... وجودکارلس مثه داشتن 2 تا دروازبان توی دروازه اس...

13. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

فرانسه فرصت دیدن یک بازی تماشایی رو ازمون گرفت ولی حسابی استراحت کردیم. اگه حریف نزدیک تر بود تمرینی گرفتن بازی می تونست کار دستمون بده. خدا رو شکر از مراحل پایین به سلامت گذشتیم. ظهور پدرو مثبت و امیدوار کننده بود. واقعا چرا دل بوسکه سیلوا رو ثابت میزاره؟ حق حسابه؟ به کی باج میده؟ همون اول دو سه حرکت تیمی رو خراب کرد.

15. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه scali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی

پيش فرض

خوب برد خوبی بود . تبریک به همه دوستداران اسپانیا

این تیم اسپانیا یه مشکل داره اونم تفکرات مربیشه که به تک گل راضی هست و ربسک نمیکنه .

البته شاید اگه منم جای دلبوسکه بودم همین کارو میکردم ولی من دوست دارم اسپانیا با این بازیکنایی که داره با اختلاف چند تا گل ببره .

این بازی چند تا گل میطلبید . فرانسه خیلی زهردار ظاهر نشده بود .

امیدوارم پرتغال رو لوله کنیم .

17. 3 کاربر از scali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

پیش بسوی لوله کردن پرتقال
    ژابی آلنسو در روز 100مین بازیش خوب بود
    کاسیاس هم همیشه یه دلگرمی واسه ماست,بدون حتی یه اشتباه...
    با اینکه طرفدار بارسام ولی تو یورو خیلی ازش خوشم اومد واقعا بهترین دروازبانه

19. 3 کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •