تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 24 اولاول ... 8141516171819202122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 231

نام تاپيک: Forza Horizon

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

تو کف این دی ال سی رالی موندیم ما جی-تگی ها فقط دانلود کردنش موند برامون استفاده نشد... ولی در عوض پک ژانویه جبران مافات می کنه گذاشتمش دانلود بشه 72 مگابایته

لیست 6 ماشینی که اضافه می کنه:

2012 Cadillac Escalade; 2012
    Lotus Exige S
    1983 GMC Vandura G-1500
    2012 Lexus LFA Nurburgring Edition
    2005 Mercedes-Benz SLR
    1995 Ford Mustang Cobra R

2. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

تو کف این دی ال سی رالی موندیم ما جی-تگی ها فقط دانلود کردنش موند برامون استفاده نشد... ولی در عوض پک ژانویه جبران مافات می کنه گذاشتمش دانلود بشه 72 مگابایته

لیست 6 ماشینی که اضافه می کنه:

2012 Cadillac Escalade; 2012
    Lotus Exige S
    1983 GMC Vandura G-1500
    2012 Lexus LFA Nurburgring Edition
    2005 Mercedes-Benz SLR
    1995 Ford Mustang Cobra R

منم جی تگم ولی با 1600 بوینت گرفتن رالی رو....این pack رو از سایت ایکس باکس باید خرید؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یعنی چی که جی-تگم با 1600 تا خریدم جی-تگ باشی حتی یک ثانیه هم نمی تونی به لایو وصل بشی چه برسه به اینکه بخوای دی ال سی رسمی خرید کنی دانلود کنی یه چی میگیا سهیل جان
    از اونجایی که مطمئنم جی-تگ نیستی در جواب سوالت باید بگم بله این پک های ماهانه رو هم باید بخری زیاد گرون نیستن این ماهانه ها
    توی انجمن ایزو با برخی ابزارها میشه پروفایل رو طوری ویرایش کرد که بشه آفلاین زد این رالی رو

5. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

یعنی چی که جی-تگم با 1600 تا خریدم جی-تگ باشی حتی یک ثانیه هم نمی تونی به لایو وصل بشی چه برسه به اینکه بخوای دی ال سی رسمی خرید کنی دانلود کنی یه چی میگیا سهیل جان
    از اونجایی که مطمئنم جی-تگ نیستی در جواب سوالت باید بگم بله این پک های ماهانه رو هم باید بخری زیاد گرون نیستن این ماهانه ها
    توی انجمن ایزو با برخی ابزارها میشه پروفایل رو طوری ویرایش کرد که بشه آفلاین زد این رالی رو

من هك هستم..يه لحظه قاطي كردم...ببين من خودم رالي بازم ولي مال فورتسا اصن راضيم نكرد...رالي فقط dirt..خيليم سخت بود ماله فورتسا...حتي تو easy يبارم اول نشدم...اگه نزديك بوديم كنسولمو ميدادم بت بازي كني

7. 2 کاربر از soheilnouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ممنونم سهیل جان لطف داری
    نه تو فکر یه اسلیم کاملا اورجینال هستم واسه چند تا کار نیاز دارم به یه کنسول کاملا استاک. توی این ورا نیست نمی دونم توی تبریز می تونم پیدا کنم یا نه حوصله ندارم برم تهران واسه یه همچین چیزی اینقدر راه نمی صرفه... خیلی راحت می تونم پروفایلم رو از لایو دانلود کنم روی کنسول اورجینال سیو فایل بازی رو اینجکت می کنم داخل آنبورد مموری و امکانات لایو رو فعال می کنم روی سیو بعد همون رو رمی تونم روی کنسول جی-تگ پیاده سازی کنم این کار رو واسه چند تا بازی دیگه می تونم پیاده کنم مثل TDU2 بدجور توی کف اون موتورسیکلت و ماشینهای جدیدی م.که به عنوان دی ال سی دانلود کردم موندم. بعد این اینجور دی ال سی ها دیگه وابسته لایو میشه با اینکار مایکی حسابی میزان پایریسی رو می تونه پائین بیاره.

9. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه SA33D_GT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Southern

پيش فرض

برید مرکز نقشه آیکن Race Center رو پیدا کنید و جایزه لول رفتن به لول 2 رو بگیرید تا Event های جدید ظاهر بشه
    ببخشید منظور من رو متوجه نشدید.
    من بازی رو تمام کردم میخواستم اچیومنت رانندگی در تمام جاده ها رو بگیرم از فکر میکنم 216 تا جاده 215 تاش رو رفتم یکیش رو پیدا نمیکنم.

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

spaniuly جون شما واسه خرید این پک اخری چقد بوینت دادی؟در ضمن از سایت xbox.com اینکارو کردی؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

من تازه این بازی رو شروع کردم
    برام خیلی جالب بود که بعد اون تعداد forza این شماره سبکش اینطوری بشه و شخصیت و دیالوگ اضافه بشه
    واقعا گرافیک بازی و gameplay اونمثل همیشه outstanding هست و بس

13. 3 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

spaniuly جون شما واسه خرید این پک اخری چقد بوینت دادی؟در ضمن از سایت xbox.com اینکارو کردی؟
    وقتی جی-تگ یا ریست گلیچ هستی هیچ وقت با لایو کاری نداری و پوینتی هم در کار نیست. همه چیز از نت و سایت های پایریسی دانلود و با ساده ترین راه روی ایکس باکس کپی پیست میشه والسلام...
    یه جی-تگ باز کاری به لایو و ایکس باکس دات کام نداره سر و کار ما جی-تگی ها با سایت هایی مثله
    اکس باکس آپدیت سنتر
    جی-کیو-ای مارکت پلیس
    و انجمن محشری به اسم ایکس باکس 360 ایزو هست

پاتوق من اونجاست در واقع چون محشرترین جایی هست که در تمام عمرم دیدم

من تازه این بازی رو شروع کردم
    برام خیلی جالب بود که بعد اون تعداد forza این شماره سبکش اینطوری بشه و شخصیت و دیالوگ اضافه بشه
    واقعا گرافیک بازی و gameplay اونمثل همیشه outstanding هست و بس
    پدرام جان به زودی خواهی دید که این بازی ضربه بزرگی بهت زده و اون ضربه اینه :
    دیگه هیچ ریسینگی رو نمی پسندی... هیچی ریسینگی رو ریسینگ نمی دونی... ریسینگ فقط فورتزا هورایزن هست و بس

من تمام تلاشم رو کردم که بتونم بازی NFS MW2012 رو بازی کنم ولی نشد که نشد نه روی لپ تاپ نه ایکس باکس حتی در حد فورتزا هورایزن هم نمی بینمش... خدا نکنه که معتاد گیم پلی فورتزا بشی هرچی ریسینگ هست رو آدم می خواد از جلوی چشمش دور کنه فورتزا هورایزن استثنایی هست استثنایی این رو با تمام وجود می گم و البته زیادم خوشحال نیستم چون بازیهایی که اینقدر فوق العاده هستند باعث میشن عناوین دیگه رو نتونی تحمل کنی... ساده بگم وقتی یک روز تمام بشینی هورایزن بازی کنی بعد بری بشینی پای مثلاً NFS احساس می کنی بازی نسل قبل رو بازی می کنی

در ضمن پدرام جان اگه جی تگی هستی دی ال سی های ماهانه رو از دست نده ماشین هایی که هر ماه اضافه می شن گذشتنی نیستن
    Last edited by Spaniuly; 06-01-2013 at 23:12.

15. 5 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من تمام تلاشم رو کردم که بتونم بازی NFS MW2012 رو بازی کنم ولی نشد که نشد نه روی لپ تاپ نه ایکس باکس حتی در حد فورتزا هورایزن هم نمی بینمش... خدا نکنه که معتاد گیم پلی فورتزا بشی هرچی ریسینگ هست رو آدم می خواد از جلوی چشمش دور کنه فورتزا هورایزن استثنایی هست استثنایی این رو با تمام وجود می گم و البته زیادم خوشحال نیستم چون بازیهایی که اینقدر فوق العاده هستند باعث میشن عناوین دیگه رو نتونی تحمل کنی... ساده بگم وقتی یک روز تمام بشینی هورایزن بازی کنی بعد بری بشینی پای مثلاً NFS احساس می کنی بازی نسل قبل رو بازی می کنی
    100% تایید میشه مخصوصا قسمت اول
    یه نکته خیلی جالب در مورد این دو تا بازی تو خونه ما این بود که داداش کوچیکم که 11 سالشه و قاعدتا باید از پلیس و اسلوموشن و چیزای دیگه NFS بیشتر از فورزا خوشش بیاد هم با من هم عقیده بود در مورد این دو تا بازی و NFS ــی که بیشتر برای اون خریده بودم کلا موند رو دستم

این فورزا حقیقتا چیزی کم نداره تو نوع خودش

17. 3 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •