امروز با رسیدن بار جدید یکی از وارد کننده ها بالاخره موفق شدم قیمتش رو بگیرم و با رقم 2820 تومن برای مدل VM اون هم با رزولوشن HD مواجه شدم و رفتم DV6-7000 رو خریدم!
امروز با رسیدن بار جدید یکی از وارد کننده ها بالاخره موفق شدم قیمتش رو بگیرم و با رقم 2820 تومن برای مدل VM اون هم با رزولوشن HD مواجه شدم و رفتم DV6-7000 رو خریدم!
چه خبره بابا
كسي كه بابت لپتاپ 1000 دلاري اينقد پول نميده
اه اه
شما مثل اینکه از قیمــت دلار خبر نداربن.
ديروز من اين پستو گذاشتم دلار 2540 تومن بود
يه جوري 1000 رو ضرب 2540 بكن بشه 2820 بعدشم ياد ما بده
ماشاالله به این وارد کننده ها!
خوب کاری کردی.مبارکت باشه.زور داره 2820 پول بدی به گرافیک 630 و صفحه HD.
دیگه وجدانا روی سنگ پا رو کم کردن این وارد کننده ها !!
خیلی ممنون البته اسوس رو دوست داشتم ولی نه دیگه به این قیمت البته از HP هم راضیم انصافا اصلا اذیتم نکرده تاحالا بچه خوبیه!![]()
انصافا این مدل HP معرکه ست.من خودم چون FHDش رو پیدا نکردم نرفتم طرفش.ایشالا که ازش لذت ببری.
ظاهرش که خوبه ولی فکر میکنم اسوس قشنگ تر باشه
تفاوت عمدشون هم هارد و مانیتور هست که هارد HP ساخت توشیبا و مانیتورش ساخت SEC هستش (مال اسوس فکر کنم ساخت AOC هستش و فکر کنم HD اون هم کیفیت بهتری داشته باشه و مات بودنش هم مزیته البته) والا بقیه چیزاشون یه کوفتن![]()
نيستن
حداقلش اينه مادر بورد و چيپست گرافيكشون فرق داره
صفحات اول رو بخونید من میخواستم این لپتاپ رو بگیرم به خیلی از این شرکت ها ایمیل زدم اخر سر از صحبتاشون فهمیدم که اینا همشون تیر ماه با دلار 1800 وارد کردن و قرار بوده دلار گرون شه اینا حسابی سود کنن
اما خیال باطل سود که هیچی اصلا فروش هم نخواهند کرد .. الان کی با دلار 3500 تومنی میاد به یه لپتاپ 1200 دلاری با تکنولوژی 6 ماه پیش 3 و نیم میلیون پول بده ؟ تازه اونم کانفیک vm و HD و گرافیک 630m
اقای گارانتی و واردکنندگان .. ازه انتظار نداشتین انقدر دلار گرون شه ؟ اره عمه جون دیر کردی با دلار 1800 تومنی حتی 2000 تومنی همون روز اول وارد بازار میکردی با کیبرد فارسی من درجا میگرفتم خیلی های دیگه این رو میگرفتن .. الان تمام جنس هات باد کرد شاید فروش کنی ولی مطمئن باش عامه مردم در حد 2 و نیم میلیون به این پول میدادن نه 3 و نیم و 4 میلیون ...
برو هنوز توی اون انبار های لعنتیت قایم کن که سود کنی ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)