تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 65 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 645

نام تاپيک: بحث و تبادل نظر درباره ی تغییرات ایجاد شده در انجمن های پی سی ورلد (سوالات و اشکالات)

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

ظاهر سایت قبلا بهتر بود!!!!!!!!

دکمه تشکر هم کار نمیکنه برام! ((البته بعضی جاها))

2. این کاربر از AliSub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

خوب هست آدم همیشه 1 سال به 1 سال تغییر بده تا کاربران جلب شن ! شما برید یکسری دیگه میان جوش نزنین
    اگر ادم هرسال تغییر بکنه که ادم نیست ! حزب باده

ادم با عقایدشان زندگی میکنند

همین کاربرا بودند که پی سی ورد را به اینجا رسوندن وکسی حق نداره در مورد کاربری اینگونه نظر بده !!

کاربرای قدیمی این انجمن را ساختند / شما حرف میزنید !

من شرط میبندم اگه نظر سنجی ای درباره ی قالب قبلی گذاشته میشد همه میگفتن باید عوض کنین!!!!!
    شما اگر شرطی بندی تون خوبه ، برید قمار بکنید ، حتما موفق میشید !

4. 10 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

سلام..اول خسته نباشید به این تغییرات...بعد اگر ممکن باشه راهی باشه تا قالب قبلی برگرده شخصا به نوبه خودم چند سال پیش یکی از اولویت های اصلی که باعث شد تو این فروم فعالیت کنم قالب بسیار دلچسبش بود اگر ممکن باشه اون قبلی برگرده یا راهی باشه تا اونایی که می خوان رو اون کار کنن عالی میشه. مرسی..

6. 6 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

دوستانی که میگن برگردیم قالب قبلی اصلا ببین قالب vB3 واسه vB4 هستش ؟

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

مطمن باشید این تغییرات دلیل فنی داره ...
    وقتی قالبی ساپورت نشه ادم مجبور به تعویضش میشه چون مشکلاتی در پس زمینه به وجود میاد که ما نمیبینیم و ولی مجبوریم برطرفشون کنیم !!
    الان بزرگترین مشکلات این قالب :
    1.زیر بخشها رو مثل قالب قبلی عمودی کنید
    2. در بیشتر صفخات با کلیک روی تشکر باعث میشه لود شه صفحه و بعضی وقتها به صفحه ای میره که میگه شما اجازه دسترسی به این صفحه رو ندارید !!

دوستن من توی انجمن اندروید هستم ...همونجوری که خیلیها میگن اونجا گل گلی هست خیلیها هم میگن خوبه و باید اونجوری باشه ...
    خلاصه یه کم صبر کنید و اجازه بدید تغییرات همه جا وجود داشته باشه !!

9. 2 کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

یه مسئله ای دیگه هم کند شدن سایت هست
    این مشکل به قالب ربط داره یا درست میشه ؟!
    الان من مثلا روی یه شکلک کلیک میکنم 2 ثانیه بعدش ظاهر میشه !
    در صفحه ی اول هم با اون تبلیغ های بزرگ خیلی کند هست !

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اول که من هم بگم از این قالب جدید خوشم نیومد و فکر میکنم قالب قدیمی بهتر بود.....

مسئله اینه که قالب قدیمی، به حق دلیلی بود برای جدا بودن پیسیورلد از بقیه... من به شدت فروم بازم و فروم های بسیار زیاد فارسی و انگلیسی عضو هستم....یکی از دلایلی که توی همه ی اونها با وجود عضویت همزمانم در اینجا، نصف اینجا فعالیت ندارم و پست نزدم، ضعف های قالبشون بوده....

پیسیورلد به طور مطلق بهترین فوروم ایرانه و لیاقت قالب بهتری رو داره...

با توجه به اینکه قالب دیگه برگشتی در کار نیست، ضمن تشکر از مدیریت بابت اپدیت به سیستم جدید، یه سری پیشنهاد و درخواست دارم که میگم:

من پرشین نتورک، برنامه نویس و باشگاه مهندسان هم عضوم... قالب اونها هم قالب دیفالت ورژن ۴ هستش...من راجع به قالب دیگه صحبت نمیکنم چون همون لحظه ی اولی که فهمیدم نیازی نیست با مرورگر یا لپتاپم برخورد کنم و این پیسیورلده که قیافش رو عوض کرده، رفتم و قالب دیفالت رو راه انداختم.....

اینها همه نظر شخصی منه و بابتش با کسی بحث نمیکنم!! نظر هر کسی محترمه و در جای خودش صحیح...
    ۱- در بحث تاپیک باید بگم که تبلیغ پس اول خیلی زننده هستش....اینجا سایتیه که اکثر اوقات یه تاپیک اینجا زده میشه و هزار جای دیگه کپی میشه.... به نظرم سیستم قبلی تبلیغ بین پست ها بهتر بود....

۲- لطفا افرادی که دارن تاپیک رو میبینن رو بذارین...یادمه یه وقتایی وقتی تاپیکی میزدم که خیلی باهاش حال میکردن ملت، عکس میذاشتن که ببینین ۳۵ نفر همزمان انلاینه و ...... این -- به سادگی میتونه نصب بشه....

۳- چون دیدم چند نفر گفتن اسمایلی ها، لطفا اگر اسمایلی ها رو هم عوض کردین، حذفشون نکنین و دم دست باشن که ماهایی که از اسمایلی های حاضر استفاده میکنیم اذیت نشیم!

در بحث دیدن صفحه ی اصلی سایت، مهم ترین چیزی که تو ذوق میزنه، خطی شدن لیست انجمن ها هستش.... الان واقعا پیدا کردن انجمن ها از میان تالار ها و توضیحاتش سخت شده...اون حالت قبلی که به صورت دو ردیفی بودن خیلی بهتر بودش....

خوب هست آدم همیشه 1 سال به 1 سال تغییر بده تا کاربران جلب شن ! شما برید یکسری دیگه میان جوش نزنین

عزیز، فرق این سایت با ده ها سایت دانلود فیلم و بحث در مورد سریال و .... که نهایتا ۵۰۰ تا عضو دارن که هرکدوم نزدیک به ۲۵ میلیون پست دارن اینه که این سایت، به کاربراش وابسته هستش و تولید محتوی میکنه....مثل سایت های همسایه نیست که این کپی پیست نباشه، اون یکی بیاد!!!

من شرط میبندم اگه نظر سنجی ای درباره ی قالب قبلی گذاشته میشد همه میگفتن باید عوض کنین!!!!!

پس مریضیم که داریم میگیم اون قبلیه بهتر بود؟!!!

جالبه دیده میشه که اکثر کاربران اصلا به سایت های دیگه سر نزدند که ببینن که محیط اصلی vb چگونه است برید سایت هایی که مرجع vb هستن رو نگاه کنید همه دارن برای این سری قالب بال بال میزنن و میشه گفت بهترین سایت های ایران از این قالب استفاده میکنن
    برا قالب های مهد کودکی بال بال میزنن؟؟؟ میشه بگی کدوم انجمن ها؟؟ این سایت ۵-۶ ساله( ۷ سال فک کنم دقیقش باشه؟!!) که داره کار میکنه و تمام اعتبارش به این قالبش بوده...شما برو ببین چجوری تو مای بی بی ملت بال بال میزنن برا قالب دیفالت ورژن ۳!!! ان قالب شکیل بود واقعا....

نظر شخصی من اینه که اشتباه استراتژیک نرسیدن به قالب دیفالت، باعث ریزش شدید کاربرا میشه....شخصا به کلی علاقه ی حضور در سایت رو دیگه ندارم چون مثل بقیه شده!!(حالا خوبه دارم با قالب دیفالت میام!!).... اینکه کاربرا کم کم خوششون نیاد بیان، روح سایتو میگیره و تبدیل میکنه به یه اسپم کده واقعی!!...

رسیدن به امکانات حیاتی قالب قبلی به نظرم ساده و سریع به دست میاد...

قالب پیشنهادی توسط جناب میثم هم بسیار عالی بود اگر رنگ بندی و گرافیکش رو به صورت قالب قبلی در بیارن.... سایت این همه متخصص برنامه نویس و گرافیست و طراح وب داره....فک کنم میشه باهاشون همکاری کرد که یه قالب مثل قبلی برا دوستاشون راه بندازن....

12. 3 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز PC_Expert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام

تم و حالت قبلی انجمن بسیار بهتر بود، مدت هاست در انجمن همسایه (PT) این تم رو میبینم و هنوز بهش عادت نکردم، P30 هم از دست رفت...

14. 3 کاربر از PC_Expert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

کلا ckeditor کنده . بزرگترین مشکل vb4 همینه بقیش قابل حله . اگه یکی حرفه ای باشه تو طراحی قالب میتونه شبیه قالب دیفالت vb3 در بیاره نمونش این سایته : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

والا قالب قبلی عالی بود اگر خوب نبود تو این چند سال حدود 900 هزار کاربر الان نداشت p30
    به خاطر ظاهز ساده و عالیش که هر کسی میتونست راحت فعالیت کنه .........

17. 2 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •