تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 129 اولاول ... 81415161718192021222868118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 1284

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Bitdefender ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

حالا ممکنه تنظیمات Bitdefender Total Security 2013 Build 16.0.16.1348 Final یاد بدین

در بیت دیفندر میشه به قسمت safepay اعتماد کرد یا نه؟؟ یعنی امنیتش در چه حده؟؟
    درود بر شما..

بیت دیفندر تنظیمات خیلی زیادی نداره.

فقط در قسمت فایروال گزینه ی
    Paranoid mode و Intrusion detect system رو روشن کرده و Intrusion رو روی Aggressive تنظیم کنید.

اینطوری
    Injection ها کلا شناسایی میشه و برای هر اقدامی از شما سوال میشه و شما باید بلاک کنید.

قسمت
    SafePay حداقل چیزش اینه که امنیتش از هر محیطی که تابحال خرید میکردی امنیتش بیشتره. کاملا تست شده.

کاملا ضد
    Keylogger از کار انداختن Print screen function و تصویر برداری در حین کار با Safepay و کیبورد مجازی و...

2. 6 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه B3(-)n4M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام.

برای اینکه بفهمید آنتی ویروس آپدیت شد یا نه به قسمت Event >>>>> Update برید.
    خیلی ممنون بابت راهنماییت

درود بر شما..

بیت دیفندر تنظیمات خیلی زیادی نداره.

فقط در قسمت فایروال گزینه ی
    Paranoid mode و Intrusion detect system رو روشن کرده و Intrusion رو روی Aggressive تنظیم کنید.

اینطوری
    Injection ها کلا شناسایی میشه و برای هر اقدامی از شما سوال میشه و شما باید بلاک کنید.

قسمت
    SafePay حداقل چیزش اینه که امنیتش از هر محیطی که تابحال خرید میکردی امنیتش بیشتره. کاملا تست شده.

کاملا ضد
    Keylogger از کار انداختن Print screen function و تصویر برداری در حین کار با Safepay و کیبورد مجازی و...
    خیلی ممنون بابت راهنماییت

تنظیماتی که گفتی انجام دادم ولی مشکل از کجاست که بازم با Comodo Leak Test امتیازه قبلیم گرفتم؟؟؟؟ (200 از 340)

ولی میتونی

آنتی بیت دیفندر را با فایروال کمودو یا آنلاین آرمور یا زون آلارم استفاده کنی
    به نظر شما از بین این نرم افزارها که معرفی کردن کدوم یکی به عنوان مکمل با بیت دیفندر بهتره؟؟؟

اگه از اینا بهتر هم سراغ دارین لطفا راهنماییم کنین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

به نظر من که همون bitdefender total security 2013 کفایت می کنه
    برای عملکرد بهتر تو اون تست و احتمالا تسلی خاطری که از دست رفته میتونی برنامه ای نصب کنی که بر مبنای HIPS باشه که احتمالا خود comodo هست
    برنامه Malware Defender هم اگه تداخلی با bitdefender total security 2013 پیدا نکنه احتمالا جواب بده

یه چرخی تو نت زدم به نظر جالب میاد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by satansilent; 28-07-2012 at 05:19.

5. 2 کاربر از satansilent بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام
    کسی بیتدفندر نصب کرده ؟نسخه 2013 این آنتی ویروس آیا سبک شده ؟سریال و فعال ساز واسش گیر میاد؟درکل آنتی ویروس خوبی هست؟
    ببخشید که این همه سوال کردم چون من نورتون رو امروز پاک کردم یه جایگرین واسش میخوام

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

سلام
    کسی بیتدفندر نصب کرده ؟نسخه 2013 این آنتی ویروس آیا سبک شده ؟سریال و فعال ساز واسش گیر میاد؟درکل آنتی ویروس خوبی هست؟
    ببخشید که این همه سوال کردم چون من نورتون رو امروز پاک کردم یه جایگرین واسش میخوام
    با سلام
    انتی ویروس قوی و خوبی هست نسخه 2013 نصب به نسخه 2012 خیلی بهتر شده و تاثیر زیادی رو سرعت نت نمیزاره و سبک شده
    برای سریال هم می تونی فعلا از این نسخه که 90 روزه هست استفاده کنی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و برای اشنایی بیشتر می تونی از این صفحه تایپیک که نسخه 2013 منتشر شده به بعد رو بخونی و اطلاعاتت رو تکمیل کنی
    موفق باشید

8. 4 کاربر از K1lou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

به مناسبت فرا رسیدن رمضان ۱۳۹۱ می توانید تا ۶۰ درصد تخفیف برای خرید آنتی ویروس های بیت دیفندر ۲۰۱۲ و ۲۰۱۳ استفاده کنید . همچنین با راهکارهای سازمانی (آنتی ویروس های تحت شبکه) بیت دیفندر ، دو سال امنیت بیشتر هدیه بگیرید .
    در ماه رمضان امسال بیت دیفندر تخفیف ها و هدیه های ویژه ای را برای کاربران خانگی و سازمانی در نظر گرفته است و تمامی مشتریان با خرید از وب سایت در ماه مرداد می توانند در قرعه کشی بیت دیفندر شرکت کنند .
    کاربران خانگی می توانند از تخفیف ۶۰ درصدی و هدیه سه ماهه برای آنتی ویروس پلاس ، اینترنت سکیوریتی و توتال سکیوریتی ۲۰۱۲ و ۵۰ درصد تخفیف برای آنتی ویروس های جدید بیت دیفندر ۲۰۱۳ استفاده کنند . از مهمترین امکانات بیت دیفندر ۲۰۱۳ می توان به پرداخت امن بیت دیفندر ، محافظت کننده USB و سازگاری با ویندوز ۸ اشاره کرد .
    همچنین در این ماه توتال سکیوریتی ۲۰۱۲ تک کاربره بیت دیفندر با یک سال اعتبار بیشتر (در مجموع دو سال) و با تخفیف ویژه ای ارائه می شود .
    شرکت ها و سازمان ها نیز می توانند از طرح ۳ = ۲ + ۱ بیت دیفندر برای راهکار های سازمانی (آنتی ویروس های تحت شبکه) استفاده کنند که ۲ سال امنیت بیشتر را به عنوان هدیه رمضان ۱۳۹۱ دریافت می کنند . در این طرح راهکارهای سازمانی بیت دیفندر با اعتبار سه ساله و با همان قیمت یک ساله به شرکت ها و سازمان ها ارائه می شود .
    برای خرید آنلاین آنتی ویروس های بیت دیفندر و کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه فرمایید . همچنین با آغاز همکاری مشترک بیت دیفندر و انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی ایران در ماه رمضان ، مشتریان گرامی می توانند با خرید از وب سایت بیت دیفندر در پاداش کار نیک کمک به بیماران این انجمن شریک باشند .
    شرکت بیت دیفندر در سال ۲۰۰۱ تاسیس شده است و مقر اصلی این شرکت در کشور رومانی می باشد . بیت دیفندر در آخرین آزمایش رسمی وب سایت AV-Test ، عنوان بهترین آنتی ویروس را از آن خود کرده و جدید ترین محصول بیت دیفندر ، آنتی ویروس پلاس ۲۰۱۳ در اولین ماه انتشار موفق به کسب جایزه از سوی نویسندگان مجله معتبر PC MAG شده است

صفحه مربوط به تخفیفات
    منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 6 کاربر از K1lou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه aramus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من از سایت بیتدفندر فارسی انتی ویروس رو دانبود کردم ولی نزده بود ورژن چند برنامه هستش حالا من نصب کردم چطور میتونم بفهمم ورژن چنده ؟
    و اگر قدیمی باشه خودش اپدیت میکنه به ورژن جدید ؟

ممنون

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام دوستان من از سایت بیتدفندر فارسی انتی ویروس رو دانبود کردم ولی نزده بود ورژن چند برنامه هستش حالا من نصب کردم چطور میتونم بفهمم ورژن چنده ؟
    و اگر قدیمی باشه خودش اپدیت میکنه به ورژن جدید ؟

ممنون
    سلام.

یکی اینکه در قسمت بالای پنجره ی اصلی برنامه همیشه میزنه که محصول چه سالی هستش ، مثلا 2013

راه دیگه هم اینکه بغل ساعت ویندوز روی آیکان بیت دیفندر راست کلیک کنی و گزینه ی
    About رو بزنی..

build های بیت دیفندر اگه قدیمی باشن ، از طریق Product update به روز میشه.

13. 2 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

میشه بگید یه فایل را چطور توش تنظیم کنیم که یه بهش گیر نده ؟ مثل کرک بازی غیره ؟ نمیخوام چیزی را پاک کنه چطور بهش بشناسونم ؟

پروفشنال Tom Clancy's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من Internet Security رو نصب کردم نسخه 2013
    حالت فایروالش رو چطور باید از اتوماتیک خارج کرد که برای هر دسترسی الرت بده؟!

بعد تو قسمت تنظیمات قسمت Alert intensity - Paranoid mode
    و قسمت intrusion detection system
    برای چی هستند؟؟

ممنون
    Last edited by Tom Clancy's; 01-08-2012 at 20:35.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •