سلااام
ايووول بعد از عمري دوباره دارم اينجا پست ميدم خيلي خوشالم كه ميبينم تاپيك جون داره و دمو هم كه اومد دست گلتون درد نكنه
سلااام
ايووول بعد از عمري دوباره دارم اينجا پست ميدم خيلي خوشالم كه ميبينم تاپيك جون داره و دمو هم كه اومد دست گلتون درد نكنه
مهندس خوب اگه برای pC هست بده ما هم دانلود کنیم ؟؟؟
:PES 2013 First Demo Download Links
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو پست صفحه قبل لینک مستقیم رو گذاشتن...
ویرایش:مسی شما از کدوم لینک داری دانلود میکنی ؟
برا دانلود هیلتر پکن لازمه!!
Last edited by M E S S I; 25-07-2012 at 14:31.
داداش ميگم اينكه نميره تو صفحش و دان نميشه خرابه
لینک مستقیم خود کونامیه..باید با هیلترشکن دانلود کنی
اینم لینک مستقیم که سرعت دانش هم عالیه من دارم دانلود میکنم بفرمایید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینک های بالا مستقیم نیست که !!! با این سرعت پایین ما دانلود با لینک غیر مستقیم اونم تو این حجم خطر داره حسناقا یکی زحمت بکشه لینک های بالا رو مستقیم کنه تا دانلودش کنیم
اگه هیلترشکن فعال باشه توش نمیره و با 1کلیک لینک دانلود میاد
لینکی کهmessiTNT_2011 گذاشتن بدون هیلتر و سرعتشم خوبه!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)