محتوای مخفی: ***
محتوای مخفی: ***
چه تصمیمات سختی که نباید بگیریم تو بازی..الحق که RPG این بازی خیلی تاثیر گذار تر و بهتر از مس افکته![]()
بر عکس اکثر دوستان به نظرم تصمیمات اپیزود اول سخت تر بود .
کلا چند تا درس از این بازی گرفتم به عنوان مثال ;
محتوای مخفی: لو رفتن داستان
Last edited by Dark Soul; 09-07-2012 at 20:52.
سلام دوستان عزیز
من در قسمت Epidsode 2 ، اونجا که پیرزنه توخونه دختره رو گرفته ، تفنگ گذاشته رو سرش موندم ، تا میرم جلو منو می کشه ؟
چیکار باید کنم ، همه جا رو هم گشتم ، هیچ کاری نمی تونم بکنم ، فقط می تونم جلو برم ، کمک کنید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آها خودم فهمیدم
پدر... عجب بازی ای بود ها . دمش گرم . شرمنده نتونستم احساساتم رو کنترل کنم . دو اپیزودش هم تموم شد . به شدت منتظر اپیزود سه هستم . کسی میدونه کی میاد . راستی بچه ها کسی از این نوع بازی ها سراغ نداره ؟ از این مدل که مثل فیلم باشه و توش تصمیم های مهم بگیری . فکر کنم heavy rain یا beyond توی همین سبک باشن اره ؟ البته واسه پی سی میخوام . اگه کسی توی این سبک بازی خوب میشناسه بگه خواهشا .
واقعا که از هر چی RPG بازی کرده بودم بیشتر چسبید .
Last edited by Gregar; 11-07-2012 at 22:08.
گفتن تو August میاد ...یه ماه دیگه تقریباکسی میدونه کی میاد
چقد کلم نازه خیلی دوسش دارم
راستی من یه مشکل دارم آخر اپیزود که می نویسه تو و چند درصد از پلیر ها این تصمیم رو گرفتین، قبلا درست بود الان دوباره نصب کردم همه رو می نویسه پنجاه درصد تصمیم اول، 50 درصد تصمیم دوم و الی آخر!!
اره منم همین مشکل رو دارم . ولی فکر کنم از کرک باشه . چون من از اول همین مشکل رو داشتم .
عجب اپیزود 2 نفس گیر بودا ....
هی تصمصم گیری میزاشت جلوی پامون .... این kenny هم دیگه داره شورش رو در میاره .... این همه ادعا اونوقت یه کمک به ما نکرد وقتی تو طویله بهمون حمله شد ....
چقدر سخت ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)