اقا برا من این ارور میده مشکل چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین دی وی دی رو روی یه سیستم دیگه نصب کردم
مشکل نداشته
اقا برا من این ارور میده مشکل چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین دی وی دی رو روی یه سیستم دیگه نصب کردم
مشکل نداشته
اقا ما هم ایینجا گیر کردیم هر چی تیر میزنیم رد نمیشه باید به کجا شلیک کنیم
بازی میتونست یه شاهکار باشه ولی هوش مصنوعی تو مخی و مسخره و باگ ها خرابش کرده. خیلی مسخرس که دشمنا فقط بدون فکر میدون سمتت و فقط کافیه یه جا وایسی تا بیان و بزنیشون. هم تیمی ها هم که در حد باقالی هستن . کلا هم دشمنا به اونا کاری ندارن مخصوصا تو بریچ در ها بازی به اوج تو مخی بودنش میرسه وقتی باید یه تنه هر کسی پشت در هست و بزنی قبل از اینکه از اسلو در بیاد وگرنه دخلت و میارن و هم تیمی ها هم هیچ کدوم و نمیزنن . یه نکته دیگه اینکه نارنجک کلا تو این بازی ققط صدا داره و اثری روی دشمنا نمیذاره!! در کل بازی به نظرم نمره 7 یا 7.5 مناسبش باشه.
ولی از حق نگذریم گرافیک دمو های بازی یکی از بهترین ها بود . واقعا فوق العاده طبیعی و خیره کننده
منم بالاخره تموم کردم بازیو.بازی خوبی بود.من از 10 بهش 7 میدم![]()
دوستان این جا باید چی کار کنم ؟
به نظر من نون گرافیکشو میخوره
وقتی همه ی دشمنارو کشتید مادر اون درو باز میکنه میرید داخل
با سلام.
آقا من تو مرحله 3 که تعقیب ماشین هستش گیر کردم.هر کاری میکنم نمیتونم به ماشینه برسم فکر کنم چک پوینت 3 باشه.مشکلی یاگی چیزی داره؟آخه ماشینه میره تو مغازه انگار یه راه هستش ولی من باید از خیابان برم اونم که نمیرسه.تازه بازی از چک پوینت اجرا میشه و من فاصله ای ندارم با اون ماشین اون میزنه از وسط مغازه میره من از خیابان میرم اما نمیرسم مسیر هم درست میرم چون اگه درست نرم همونطور که خودتون میدونید دوباره باید از نو شروع کنم لطفاً راهنمایی بفرمایید.
دوست عزیز اون مسیر که میره شما باید از یه جاده کنارش هست توجه کنی میبینی میرسی ب ماشینه . بعد میزنی بهش .ماشینه چپ میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)