تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 35 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 349

نام تاپيک: عدم توانایی استفاده از هارد و ارور مبنی بر فرمت کردن آن برای استفاده

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    مشکل هارد من هم مشابه توضیحاتی است که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز توضیح داده اند. در نرم افزار test disk بعد از انتخاب گزینه Deaper search ظاهرا سه تا از پارتیشن ها رو پیدا کرده (کلا 5 پارتیشن است) که با انتخاب گزینه p فایل های داخلی را به درستی نمایش نمی دهد. حالا باید چکار کنم؟ با وجود درست پیدا نشدن باید گزینه write رو انتخاب کنم؟
    سلام .
    وقتیکه کلیه پارتیشنهای موجود در هارد بدرستی پیدا و شناسایی نشده اند نباید گزینه write را بزنید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

با سلام من هارد سه ترا وسترن دیجیتال دارم و تو ابونتو فرمت کردم (چندین بار) ولی سرعت هارد (خواندن کپی کردن و...) کمتر از یک مگ شد و دوستم با چند تا برنامه تونست هارد رو تو ویندوز بشناسه فرمت کنه(نظر دوستم این بود که من فایل سیستم هارد رو به هم ریختم و هارد باید تو ویندوز فرمت میشد).هارد به خوبی و خوشی تو ویندوز اکس پی کارد میکرد همین که به ابونتو وصل کردم دوباره اذیت کردنش شروع شد.سرعت هارد به کمتر از یک مگ رسید و باقی قضایا.هارد از usb3 و usb2 پشتیبانی میکرد (کابل هارد usb3 هستش) واسه همین سعی کردم با اکسپرس کارت usb3 مشکل رو حل کنم که شد ولی وقتی خواستم چند تا فایل رو با هم کپی کنم دوباره سرعت هارد به کمتر از یک مگ رسید.

حالا که هاردم raw شده میتونم با راهنمایی دوستان به حالت قبلی برگردونم ولی مشکل اصلی من سرعت هارد هستش که به کمتر از یه مگ رسیده یعنی ترسم اینکه که بعد رفع raw وقتی تو ابونتو هستم سرعتم یه مگ باشه.
    دوستان خواهشن کمک کنند تو انجمن ابونتو این مشکل رو گفتم ولی کسی نتونست کمک کنه.سیستم عامل من الان ابونتو 13.10 هستش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    اقا ممنون یک دنیا 600 گیگ اطلاعات مو با این روشت دوباره به اغوش گرفتم ممنون خیلی اقایی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

عطا خان عرض ادب . عزیز من تمام مراحلی که شما فرمودید رو انجام دادم . حتی اون اسکن دیپ رو هم انجام دادم . در نهایت وقتی رایت می زنم ، اکی می ده و می گه برا اعمال تغییرات ، ری بوت کنید . اما وقتی ری بوت می کنم ، دوباره ارور فرمت می ده . در ضمن هارد من یه هارد اکسترنال 500 هست که به سه درایو پارتیشن بندی شده .
    جالب اینجاست که وقتی بصورت دیپ اسکن کردم همه پارتیشن ها رو کامل نشون می ده ،
    اگه امکان داره راهنمایی کن لطفا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

من منتظرم . امیدوارم که پست رو زودتر ببینید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

جواب........ لطفا

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عطا خان عرض ادب . عزیز من تمام مراحلی که شما فرمودید رو انجام دادم . حتی اون اسکن دیپ رو هم انجام دادم . در نهایت وقتی رایت می زنم ، اکی می ده و می گه برا اعمال تغییرات ، ری بوت کنید . اما وقتی ری بوت می کنم ، دوباره ارور فرمت می ده . در ضمن هارد من یه هارد اکسترنال 500 هست که به سه درایو پارتیشن بندی شده .
    جالب اینجاست که وقتی بصورت دیپ اسکن کردم همه پارتیشن ها رو کامل نشون می ده ،
    اگه امکان داره راهنمایی کن لطفا
    من منتظرم . امیدوارم که پست رو زودتر ببینید
    برادر ؛ وقتی روش Test disk مشکل شما را حل نمیکنه چاره ای جزء ریکاوری اطلاعات با استفاده از نرم افزارهای گفته شده نیست .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

برادر ؛ وقتی روش Test disk مشکل شما را حل نمیکنه چاره ای جزء ریکاوری اطلاعات با استفاده از نرم افزارهای گفته شده نیست .
    خدا خیرت بده که لااقل جواب دادی . باشه چشم . از روش دوم استفاده می کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    من هارد 1ترابایت وسترن دارم . داشتم فیلم می دیدم که لپ تاپم ریست شد .
    از انموقع به بعدکه لپ تاپم فقط 30گیگ از هاردم رو میشناسه . ولی داخل نرم افزارای پارتیشن بندی میرم کل هارد هست ولی اجازه دسترسی به اطلاعاتم را میده . چه باید بکنم.
    ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من هارد 1ترابایت وسترن دارم . داشتم فیلم می دیدم که لپ تاپم ریست شد .
    از انموقع به بعدکه لپ تاپم فقط 30گیگ از هاردم رو میشناسه . ولی داخل نرم افزارای پارتیشن بندی میرم کل هارد هست ولی اجازه دسترسی به اطلاعاتم را میده . چه باید بکنم.
    ممنون
    سلام .
    پيشنهاد ميكنم براي راهنمايي بهتر قبل از هرچيزي يك عكس واضح از disk management ويندوز اينجا بذاريد . اگر هارد اكسترنال شما به مشكل برخورده قبل از اجراي اين برنامه آنرا به سيستم متصل كنيد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •