این تست سرعت من با شاتل هست :
ببینید چه قدر داغانه این شاتل !
این 512 شرکتیه که باید تمام ساعات سرعتش ثابت باشه ولی شب از 12 شب به یعد سرعت در حد 40 کیلو بایت و بعد 2 هم به 20 - 10 می رسه پینگم اون موقع دو رو بر 1700 ! 7000 هست !
این تست سرعت من با شاتل هست :
ببینید چه قدر داغانه این شاتل !
این 512 شرکتیه که باید تمام ساعات سرعتش ثابت باشه ولی شب از 12 شب به یعد سرعت در حد 40 کیلو بایت و بعد 2 هم به 20 - 10 می رسه پینگم اون موقع دو رو بر 1700 ! 7000 هست !
سلام و عرض ادب
عرض شود این تستی که شما گرفتید, خیلی عالیه!!! ((شبها حتماً اون چیزی هست که شما میفرمایید))
بهرحال, عرض شود که بنده یه سال سرویس شاتل داشتم, سرعتش شب و روز بی نهایت عالی بود, همیشه صبح وشب بدون افت سرعت روی 264 کیلوبایت بود, البته سرویس دو مگ بود, ولی تنها عیبش این بود که بعد سه ماه دانلود آزاد در فری تایم, پورتم بلاک شد, و سرعت دانلودم در اوقات فری دانلود رسید به 4-7 کیلوبایت, و بعد یه ماه محرومیت, دیگه نتونستم مثل شبهای گذشته دانلود کنم, چون با یکم ناپرهیزی مجددا پورتم بلاک میشد
بعد شاتل, رفتم پارس آنلاین, برا خواهرزادم آسیاتک گرفتم, تا هردو را همزمان تست کنم, پارس آنلاین(بالاترین سرویس حجمیش, یعنی یه مگ داشتم) واقعاً شبانش افتضاح بود
آسیاتک هم بگیر نگیر داشت, یه شب واقعاً عین شاتل خوب بود, ولی یه شب افتضاخ
ولی الان با مخابرات واقعاً سرعت دانلود شبانم عالیه, کمترین مقداری که تو این یه ماه دانلود کردم, یه شب بود که فکر کنم سه گیگ دانلود کردم, بقیه شبها همیشه بالای 5 گیگ دانلود دارم, البته مخابراتم مشکلات خاص خودشو داره, که چند موردشو تو پستهای قبلی عرض کردم!!!
ارادتمندم
موفَق باشید
متشکر الان دیگه مشتاق شدم برم مخابرات ولی باید تا آخر این ماه صبر کنم .
منم یه 3 ماهی اینرتنت شاتلم از اینا بود که شبا مجانی میشه 10 شب اول سرعتش رو 70 بود و از ان شب به بعد 70 درصد نواقع شبش قطع بود حتی 0.5 نبود . سیاست شاتل که برای جذب مشتری روزای اول خوبه و بعد میگن فقط شما نیستین و بقیم دارن دانلود می کنن و کسی نیست بگه خوب چرا روزای اول خوب بود !
بعد عوض کردم رفتم نوع شرکتی رو گرفتم با ترافیک 5 گیگ تو ماه و شبانه غیر رایگان یعنی شبانس جز ترافیکت حساب میشه !
اونم روز روی 270 هست و شب به زور به 15 می رسه ! نمی دونم الان که دارم واسه شبانه پول می دم چرا باز این قدر سرعتش کمه !
البته روز 12 تا 13 کلا اینرتنت قطع . پینگم قبل از ساعت 19 روی 360 و بعد از 19 تا 23 روی 600 از 23 تا 1 روی 1100 و از 1 به بعدم خوابم ولی یه بار چک کردم اصلا چیزی نیومد یعنی اینقدر خرابه که نگووو
سلام داداش. من راهبند هستم مرکز ولایت.
اینم عکس پنل کاربریمه.
![]()
سلام و عرض ادب
عرضم به خدمت شما دوست عزیز، با وضعیتی که شما میفرمایید، من احتمال میدم، ایراد از مرکز مخابراتی شما باشه، چون شما الان از سرویس آفیس شاتل استفاده میکنید، یعنی چیزی به عنوان رایگان وجود نداره، که شرکت بخواد افت سرعت یا محدودیت رو سرویس شما اعمال کنه، به شما که سرویس آفیس شاتل دارید، هرچی پهنای باند بدن، و سرعت بالاتر به نفع خودشونه، چون شما با سرعت بالاتر، بیشتر از ترافیک مصرف میکنید، و مجبور میشید، مجدداً ترافیک بخرید!!!
ولی شما میفرمایید شبها با این سرویس هم افت سرعت دارید، با این شرایط من احتمال میدم، مرکز مخابراتی شما مورد داشته باشه، نه آی اس پی مورد نظر!!!
امیدوارم با ای دی اس ال مخابرات همچین مشکلی نداشته باشید، بعید میدونم، ولی امیدوارم
ارادتمندم
موفّق باشید![]()
سلام دوستان
یه سوال
برای شهر نوشهر بهترین ISP کدوم شرکت هست ؟؟
سرعت بالا ملاک برای ما
ممنون ...
با سلام .
شبانه مخابرات از چه ساعتیه؟
سلام .
از ساعت 1 الی 6 صبح.
سلام
دوستان توی این چند روز اخیر افت سرعت در ساعات رایگان نداشتین؟
برای منم سرعت افت کرده.
اما وقتی از سایت های خارجی دانلود میکنم سرعت خیلی بهتره.
سرور های سایت های داخلی ضعیفتر هستند برای همین چند فایل بصورت همزمان بذارید رو دانلود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)