سلام
شما وارد تنظیمات کسپر شوید و در سربرگ اپدیت تیک گزینه copy update to folder بزنید و کسپر یکبار اپدیت کنید تا اپدیتها ذخیره بشه و بعدش میتونید اون پوشه رو سیستمهای دیگه ای انتقال بدید.
موفق باشید![]()
سلام
شما وارد تنظیمات کسپر شوید و در سربرگ اپدیت تیک گزینه copy update to folder بزنید و کسپر یکبار اپدیت کنید تا اپدیتها ذخیره بشه و بعدش میتونید اون پوشه رو سیستمهای دیگه ای انتقال بدید.
موفق باشید![]()
اصلا به پیرنتش دقت نکرده بودم
من خودم والده هستم و یه دختر و یه پسر دارم![]()
امیدوارم خانواده سلامت باشناصلا به پیرنتش دقت نکرده بودم
من خودم والده هستم و یه دختر و یه پسر دارم
فک کنم در دام خودتون گرفتار شدین![]()
بالاخره کروم ام آپدیت شد!
مستقیما با خود سایت گوگل آپدیت کردم اگرچه باز یه چند بار بازی درآورد و وسطش ارتباط قطع شد ولی مصر شدم و نهایتا به اتمام رسید.
ممنون از راهنمایی : )
یه سوال کلی:
یه جا نوشته بود برای اینکه کلیدی که از اینترنت میگیرید یه مقدار دیرتر بره به لیست سیاه، دیتابیس کاسپرسکی رو مرتب آپدیت کنید!
همچین مطلبی صحت داره؟ اصلا این دو ربطی دارند به هم ؟!
( البته من که کلا مرتب آپدیت میکنم، ولی این یه سوال کلی هست)
سلام داداش
خیر ربطی نداره کلیدی که در اینترنت منتشر میشه ممکنه چندین نفر همزمان استفاده کنن و این باعث میشه که کلید زودتر از طرف کسپرشناسایی و بلاک بشه
کسپر در هر اپدیت کلیدهای غیر قانونی رو که شناسایی کرده بلاک میکنه و به شانس شما بستگی داره که یک کلید برای چه مدت فعال بمونه و هر چه تعداد استفاده کنندگان از یک کلید کمتر باشه احتمال داره دیرتر بلاک بشه
موفق باشید![]()
سلام دوستان
من می خوام یک آنتی ویروس اوریجینال بگیرم
حالا نمی دونم کسپر یا نود 32
کسپر رو دو سه سال اصل استفاده می کردم حتی تا نسخه 2012 هم اصل داشتم عالیه اما سرعت رو یکم میاره پایین اما نود اصلاً سرعت را پایین نمیاره حالا نمی دونم کدوم را بگیرم . کدوم دیتابیسش قویتره ؟ با کدوم سیستم امن تره ؟ البته می دونم هر دو از یک لحاظ خوب هستند اما خب نظر شخصی شما .
این بحث ها رو بهتر است تو این تاپیک دنبال کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظر من : همیشه کسپر از بهترین هاست![]()
من pure رو تازه نصب کردم. اما اجزاه نمیده که فایرفاکس به اینترنت وصل بشه. ie هم همین طوره.
کمک میکنید.
سلام
شما ارور خاصی دریافت میکنید؟
یا شما به اینترنت متصل میشید ولی فایروفاکس نمیتونه به نت وصل بشه ؟ یا اصن کلا به نت نمیتونید وصل بشید ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)