همين made in korea روح آدم را شاد ميكند و قوت قلب است در حد گارانتي. اگر بدانيد مونتاژ چقدر مهم است و قطعات با مشخصات مختلف و شماره يكسان .
مثلا خازن هاي چيني بعد از مدتي ظرفيت آن پايين مي آيد و زمينه اكثر عيب ها است
همين made in korea روح آدم را شاد ميكند و قوت قلب است در حد گارانتي. اگر بدانيد مونتاژ چقدر مهم است و قطعات با مشخصات مختلف و شماره يكسان .
مثلا خازن هاي چيني بعد از مدتي ظرفيت آن پايين مي آيد و زمينه اكثر عيب ها است
دوستان من امروز صبح داشتم تو قلهک قدم میزدم که از نمایندگی ال جی رد شدم و دیدم بنر جشنواره تابستان ال جی رو زده.
جشنواره از 6 خرداد به مدت محدود شروع میشه و با هر کدوم از تلویزیون های سری 2012 ال جی یک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هدیه میدهند .
عكس باز نميشه ولي كارتنش نه خاكستريه نه رنگي كارتن معموليه با عكس ماشين مسابقه كه از صفحه زده بيرون
در مورد جشنواره هم تا جايي كه من ميدونم فقط به سايزهاي 55 اينچ سينماي خانگي ميده بقيه رو شامل نميشه شرمنده كرده گلديران 4، 5 ميليون قيمت تلويزيونه يه سينماي خانگيه 200 ، 300 توماني جايزه ميده!!
55 اینچو مطمئنید؟ پارسال که از 42 تا 72 اینچ کارت هدیه مختلف داشتن، یعیده فقط برا خرید یه سایز پیشنهاد تشویقی بزارن.
امسال عینک و کنترل جادویی رو نه به عنوان هدیه بلکه به عنوان یه قسمت از لوازم جانبی میدن.
پارسال کارت هدیه میداد، اونم در صورت خرید سینما خانگی ( که پول سینما خانگیو همون جا باید میداد آدم)، بعد تا شارژ شدن کارت هدیه 1 ماه طول میکشید و مکافات، الآن جای کارت هدیه 200-400 تومنی یه سیتما خانگیه 400 تومنی رایگان میده میده، انگار 400 تومنو همون اول میده دیگه (عین سامسونگ). اینجوری راحت تره، ولی گرون شدن قیمتها، جای بحث داره، که البته دلایل اصلیشم تورم 30% اقتصادی و همچنین افزایش قیمت دلار از 1300-1400 به 1800 دلار نسبت به همین خرداد ماه پارساله، احتمالا امسال همه برندا همین کارو خواهند کرد.
در مورد بدون گارانتی هم خب قیمتها خیلی فرق داره دیگه، مثلا سونی 46ex720 تو بانه 1.600 اما با گارانتیش 3.000 تومنه، یعنی 2 برابر.
ولی اونایی که از بعد عید نخریدن تا الآن، ضرر نکردن، چون از بعد عید با وجود تورم، ال جی افزایش قیمتی نداشت دیگه تو 2011 هاش.
شاید برای 2011 ها هم هدایای تشویقی بزارن تازه.
من از نمایندگی کرمانشاه قیمت گرفتم 47 lm 67100 قیمت 3320000
و اما در مورد قیمت های بانه : وقتی قیمت تلویزیونی مثل مدل lm 7600 47 در سایت آمریکا تقریبا 1950 دلار است اگر همین قیمت را با دلار 1600 تومان هم حساب کنیم میشه 3120000 در حالیکه قیمت لحظه ای دلار در بازار سایتی مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برابره با 1814 تومان است ، پس چطور ممکنه تو بانه از این قیمتم کمتر باشه؟
Last edited by baig; 11-06-2012 at 21:43.
همه ی سایز ها شامل میشه چون من 47 رو پرسیدم همین سینمای خانگی رو هدیه میدادن روش .....
حالا برای مدل های 2011 جشنواره نیست؟؟
آقا کسی جواب منو نمیده؟
مدل LM9600 با LM8600 چقدر اختلاف فنی و قیمتی داره ؟
آیا این اختلاف قیمت میارزه یا نه؟
در ضمن من قیمت LM9600 رو در سایت های بانه 3380000 دیدم میخواستم بدونم در جشنواره این مدل هست یا نه؟
در ضمن کسی اصلا این مدل ها رو خریده ؟ و از نزدیک بررسی کرده یا نه؟
من هنوز نتونستم از نزدیک بررسی کنم اگر کسی از نزدیک بررسی کرده لصفا بگه
در ضمن در پک چند تا عینک هست ؟؟آیا عینک برای بازی دو نفره هم هست؟
در مورد قیمت صفحه 16 جوابتونو دادم که،
در مورد اختلاف فنی منظورتونو نمیفهمم، اگه منظورتون امکانات هست تو صفحات اول همین تاپیک مشخصات نوشته شده دیگه، LM9600 تمام LED هستش اما LM8600 دارای LED حاشیه ای.
در مورد ارزیدن : بستگی به شرایط شما داره، من که نمی دونم شما چه انتظاری داری از TV یا وضع مالیت چجوریه، بستگی به شرایط هر کس داره، که بخواد 1 میلیون و خورده تو سایز 47 برای تصویر بهتر هزینه کنه یا نه که بشه گفت می ارزه یا نه.
در کل 6 تا عینک داره که 4 تاش واسه 3 بعدیه و 2 تاش برای بازیهای کامپیوتری 2 نفره.
عینکهاش مثل عینکای اکتیو که نیست که از 60 تومن تا 160 تومن باشه، دونه ای 20 تومنه.
بعدم هنوز یکی 2 مدل وارد بازار شده، باید صبر کنین تا LM9600 وارد بازار بشه بعد اظهار نظر قطعی کرد... .
Last edited by parham511; 12-06-2012 at 13:05.
با تشکر از پرهام
پرهام جان منظور من از اختلاف امکانات و قیمت این هست که 9600 چی داره که باید زیاد بدم که 8600 نداره در ضمن تا جایی که من میدونم صفحه هر دو نانو تکونولوژی هست و فقط یکی در اسپیکر ها اختلاف دارن و در ورودی ها باهم اختلاف دارن. در ضمن من دیروز زنگ زدم به یک نمایندگی قیمت 47 برای 8600 رو 3990000 با یک سینمای خانوادگی معمولی اعلام کرد و برای 55 اینج 8600 قیمت 7 میلیون خورده ای رو اعلام کرد. اما سینمای خانوادگی بلوری هست و گفت که 9600 تا جند روز می اید از بانه هم قیمت کردم یعنی زنگ زدم برای 47 8600 گفت 3000000 و برای 55 گفت 4000000 و و47 9600 هم 3300000 در ضمن 110 تومن هم هزینه حمل میگیرن به تهران. من منتظرم که 9600 به نمایندگی ها بیاد . بعدا بشه بهتر سبک و سنگین کرد. اما اختلاف 55 ها خیلی زیاده با بانه اما 47 با بانه اگه سینمای خانوادگی رو حساب کنی 500000 تومن هست که به نظر من باید از نمایندگی خرید.
مطمئنا lm9600 به خاطر تمام ال ای دی بودن بهترین مدل هست قیمتش توی بانه خیلی مناسبه اگه ادم بتونه اعتماد کنه از اونجا بیاره حداقل یک میلیون مطمئنا فرق داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)