تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 42 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 420

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی ال جی Cinema 3D LW57000

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

سلام به همگی

آقا کنترل مجیک موشن TV من خراب شده! اوایل خیلی خوب بود. توی سایت ال.جی عضو شدم کلی بازی دانلود کردم و اجرا کردم. کلی گشت و گذار توی اینترنت انجام دادم و خلاصه لذت بردم.

تا اینکه یه مدتی بهش دست نزدم. فکر کنم حدود 2 هفته ، بعدش که رفتم ازش استفاده کنم خیلی کند شده بود ، یعنی وقتی کنترل رو تکون میدادم نمایشگر ماوس با تاخیر زمانی جابجا میشد و جابجائیشم کم بود. اول فکر کردم از باتریه ، باتری هاشو عوض کردم ولی درست نشد بعدش کنترل رو ریست کردم. الان هر کاری می کنم نمی تونم دوباره کنترلمو رجیستر کنم.

کسی می دونه مشکل از کجاست؟

پروفشنال AMIRHJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلوب

پيش فرض

سلام خدمت دوستان گرامی من به تازگی این TV را خریدم ولی یه مشکلی دارم ،نمی تونم چیزی ضبط کنم روی فلش ،ایا این tv قابلیت ضبط کانال ها را داره؟ ممنون می شم من را راهنمایی کنید
    سلام علیکم
    مبارکتون باشه

برای استفاده از قابلیت ضبط باید از هارد اکسترنال با ظرفیت 500 گیگ به بالا استفاده کنید

3. 2 کاربر از AMIRHJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMIRHJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلوب

پيش فرض

دوستان این تلوزیون من اون اولاش که خریده بودم روی کانال های دولتی ایران تصویر کش میومد و کل تصویر رو میگرفت و کانال هایی مثه الجزیره که تصویر واید داشتن تمام تصویر میشدن بدون نقص ولی الان نمیدونم چی شده که فقط کانال هایی که تصویر واید دارن مثه همون الجزیره که گفتم یا حتی کانال من و تو ولی کانال های ایران و خیلی از کانال های ماهواره ای تمام تصویر نمیشن !
    اینو توی تنظیماتش روی 16:9 و تمام صفحه هم تنظیم کردم بازم همینجوره ! این خانواده ما هم گیر دادن که تصویرش باید کشیده باشه که کل کادر تلوزیون رو پر کنه !!!
    ----- هم تنظیمات رزولوشن داره ولی اونم دستکاری کردم و تغییری نکرد !
    کسی میتونه کمک کنه ؟!!!!
    سلام علیکم

از Q menu وارد تنظیمات ابعاد تصویر که شدید ،
    گزینه عریض خودکار فکر میکنم برای زبان انگلیسی میشه Auto wide ; گزینه چهارم باید باشه رو انتخاب کنید

5. این کاربر از AMIRHJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AMIRHJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلوب

پيش فرض

سلام دوستان:
    من روي كانال 3 بعدي SKy 3d تو هاتبرد( باز ميشه واسه من!!!!) با LED 57000 مشكل اينو دارم كه زماني كه گزينه 3 بعدي رو انتخاب ميكنم فقط 1 حالت وجود داره كه همون گزينه اول از سمت راست تست كه نوشته 2 به 3 و گزينه هاي 3 بعدي 2 تصوير چپ و راست غير فعال است 2 تا كانال 3 بعدي canal+ 3D , sky 3D اين مشكل هست و با فيلمها 3 بعدي در فلش و سينماي خانگي مشكل وجود نداره
    يكبار بصورت تصادفي فيلم انيميشن 3 بعدي جشنواره رو كه بصورت رايگان داده بودن رو تو سينما خانگي پخش كردم بعدش ديدم كه كانال sky 3D همه گزينه هاي 3D فعال شده ولي الان بازم همونطوريه
    خود اين شبكه هم تنظيم خاصي نداره و اصولا يك شبكه 3 بعدي حرفه اي است
    ممكنه دوستان راهنمايي كنند
    يا علي- اديب
    سلام جناب ادیب عزیز
    من این مورد رو تا حالا تست نکردم
    اما یه نظری داشتم ، گفتم در سکوت پاسخ اهل فن شاید بتونه کمکی کنه
    من زمانی که با لپ تاپ بلوری سه بعدی پلی میکردم ، باید رزولیشن خروجیم رو میذاشتم روی FHD تصویر در حالت تک خروجی باید میگرفتم ، فقط در این حالت بود که فیلم در حالت Auto سه بعدی پلی میشد
    و حتی تمام گزینه های سه بعدی هم فعال بود
    اما اگه رزولیشن تغییر میکرد یا تصویر دوال تی وی میشد فقط یکی از گزینه های سه بعدی فعال میشد که کاربردم نداشت

حالا من گمان میکنم ، کیفیت سیگنال ورودی از این کانال کاهش پیدا کرده ، ببینید با تقویت و افزایش کیفیت این مشکل رفع میشه و سایر دوستان از چه مدل گیرنده ای استفاده میکنند..

7. این کاربر از AMIRHJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من هارد اکسترنال 1 ترا زدم بهش نشناختش چرا روی فلش ضبط نمی کنه همه ی TV ها همینطور هستند
    دوستانی که تست کرده اند بنده را راهنمایی کنند
    Last edited by skiboys; 12-06-2012 at 12:33.

داره خودمونی میشه Dr Violin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من هارد اکسترنال 1 ترا زدم بهش نشناختش چرا روی فلش ضبط نمی کنه همه ی TV ها همینطور هستند
    دوستانی که تست کرده اند بنده را راهنمایی کنند
    هارد باید اول توسط خود تلویزیون فرمت بشه تا دیگه مشکلی نداشته باشه.

10. 3 کاربر از Dr Violin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

هارد باید اول توسط خود تلویزیون فرمت بشه تا دیگه مشکلی نداشته باشه.
    ممنون
    چطوری باید توسط TV فرمت بشه ،اگه فرمت شه که تمام اطلاعاتش پاک می شه یعنی باید یه هارد را برای Tv الاف کرد ،همه TV ها همین طور هستنند

آخر فروم باز mehdi_pro2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من کامپوترم رو به tv وصل کردم ولی وقتی رزولیشن رو روی 1920*1080 میزارم تصویر تمام صفحه نمیشه!کسی میدونه مشکل از کجاست؟

داره خودمونی میشه Dr Violin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ممنون
    چطوری باید توسط TV فرمت بشه ،اگه فرمت شه که تمام اطلاعاتش پاک می شه یعنی باید یه هارد را برای Tv الاف کرد ،همه TV ها همین طور هستنند
    اول هارد رو وصل کن--> REC رو فشار بده --> اوکی رو انتخاب و کلیک کن --> دوباره اوکی رو انتخاب و کلیک کن

برای سایر برندها رو نمیدونم ولی ال جی بخاطر قانون کپی رایت هست که کسی نتونه برنامه های شبکه ها رو کپی کنه .
    Last edited by Dr Violin; 13-06-2012 at 08:33.

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

اول هارد رو وصل کن--> REC رو فشار بده --> اوکی رو انتخاب و کلیک کن --> دوباره اوکی رو انتخاب و کلیک کن

برای سایر برندها رو نمیدونم ولی ال جی بخاطر قانون کپی رایت هست که کسی نتونه برنامه های شبکه ها رو کپی کنه .
    سامسونگ هم همینجویه به علت کپی رایت. حالا یکی نیست بگه اگه شبکه خودش فیلم ها رو بدون کپی رایت پخش کنه شما چرا کاسه داغتر از آش میشید!؟ همیشه یه هارد باید عنتر و منتر تلویزیون باشه.

15. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •