تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 43 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 429

نام تاپيک: Dishonored

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من شروع کردم اسپویلر گذاشتن ، دیدم هیچکی نمیذاره ، وقتیم کسی نمیذاره کسی تذکر نمیده ، کسی ادیت نمیکنه دیگه بیخیال شدم /

2. این کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

salam
    1-سیو بازی چطوریه؟یه عالمه رفتم جلو دیدم دوباره از اول آورده .سیوش دستیه؟اگه اینطوری باشه یه دستم باید روی F5 باشه که.هان؟
    2-من تازه نقاب گرفتم.الان نقابو زدم رفتم مرحله بعد.با این حال دشمن میاد بهم حمله میکنه.مگه نگفت نقابو بزنی کسی نمیشناستت؟هان؟چرا بهم حمله میکنن با این که نقاب دارم؟؟

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

AlexMercer ، سایت EuroGamer یه مقاله داره راجع به بازی کردن ِ دیس آنِرد. توصیه میکنم لااقل حالا که اینطوری بازی رو محکوم کردی اون رو بخونی.
    داستان ِ کلی بازی کلیشه ایست. اما در طول بازی "اگر" به روشی بازی رو انجام بدی که Meant to be بوده ، متوجه میشی که خیلی چند لایه ست. متوجه نامه های پندلتون ها میشی که به هم یا به افسران دیگه که تکلیفشون معلوم نیست. راجع به اتفاقات شهر میفهمی ، چیزایی که از داستان ِ نسبتا خطی بازی خارجت میکنه. حتی اون اساسینه هم در طول مرحله نشونه هایی از اینکه بازی داده شده رو ازش میبینی و آخرشم که پشیمونیش رو میبینی. ببین تو واقعا" این بازی رو بکش در رویی انجام دادی ( کاری که من سری ِ بعد میخوام انجام بدم ) واسه همین با مردم شهر ، افسرا و غیره تعامل نداشتی. حرفهاشون خیلی مهمه. مثلا" توی مهمونیه ، اگه میشستی حرفای Lady White رو گوش میدادی ، آخرش میگفت برام درینک بیارید وقتی براش میبردی و بهت میگفت که Lady Boyle کدومه ( علاوه بر اینکه نامه ای که Lord Regent واسه ی Elisa نوشته بود توش گفته بود که قرمز از همه بیشتر میاد ) و هزارتا چیز دیگه. داستان واقعا" کلیشه ایست قبول ، ولی زیر 5 درصدن بازی هایی که داستان ِ کلیشه ای ندارن.
    گرافیک بازی رو قبول دارم .
    صداگذاری رو اصلا! صدای NPCها که عالی بود. بلندگو ها، فااصله ای که باهاشون داشتی. اگه میرفتی دم بلندگوها انگار دم گوشِت هستن واقعا. یا یک جایی بالای برج ، صدای پیچیدن ِ باد توی پرچم رو که شنیدم دیوانه شدم. ضمن اینکه بازم میگم ، اشتباه بازی کردی. اگه تمام بازی رو مخفیانه میرفتی ، و مجبور بودی صدای اسپیکر رو زیاد کنی تا چکه ی آبی هم اگه از جایی صداش میاد بشنوی بلکه بتونی از یه سوراخ موشی راهتو پیدا کنی ، اون وقت نمیگفتی صداگذاری و موسیقی ...
    اما هوش مصنوعی بالا نبود ، ایرادی که همه ی بازیهای Stealth دارن. بهتر از یک سری بود ولی فکر میکنم راه درازیست تا بشه هوش مصنوعی ِ قابل قبولی واسه این نوع بازیها بوجود آورد.
    کاملا" مشخصه بازی بهت نچسبیده چون نچسبوندیش.

در ضمن ؛ بازی ساخت ِ Arkane Studios هست و Bethesta پابلیشرشه.
    دوست من داستان بازی در کل کلیشه ایه ! اینکه من note هارو بخونم تاثیر زیادی برام نداره روند داستان رو تغییر نمیده. از نظر من داستان باید در روند بازی خودشو نشون بده نه اینکه من بشینم note بخونم شاید یک گیمر حوصله نداشته باشه .
    در مورد miss white اتفاقا من کوئست ایشون رو انجام دادم و سعی کردم در بازی تمامی کوئست های فرعی رو انجام بدم. تنها کوئستی که از دست رفت مرحله لرد رکنت بود که نرفتم از بلند گو استفاده کنم !

در ضمن من درسته همه رو کشتم ولی stealth رو هم امتحان کردم! مثلا مرحله رو که انجام میدادم تا رسیدن به ساموئل هرکی رو میدیدم میکشتم! :ی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    پیشرفته ترین مملکت دنیا از اخر

پيش فرض

منو یاد بازی no one lives forever میندازه که اون سربود به این. خاک بر سر گیم اسپات دیگه بهش اعتماد ندارم. این بازی بخای استیلث بری یه سال طول می کشه. موسیقی متنشم فقط صدای باده

کـاربـر بـاسـابـقـه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    Gelspie

پيش فرض

salam
    1-سیو بازی چطوریه؟یه عالمه رفتم جلو دیدم دوباره از اول آورده .سیوش دستیه؟اگه اینطوری باشه یه دستم باید روی F5 باشه که.هان؟
    2-من تازه نقاب گرفتم.الان نقابو زدم رفتم مرحله بعد.با این حال دشمن میاد بهم حمله میکنه.مگه نگفت نقابو بزنی کسی نمیشناستت؟هان؟چرا بهم حمله میکنن با این که نقاب دارم؟؟
    واسه ذخیره بازی ، خود بازی هم تو قسمت loading بعضی موقع ها راهنمایی کرده که هر موقع امکانش بود سیو کنید .... واسه این کار start بزن . بعد گزینه save game رو بزن !!!! واسه سوال دومی نمیدونم قضیش چیه !!!

آخر فروم باز 251251's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پیش عمو مارتین و دایی فینچر

پيش فرض

دوستان گیر کردم کمک !

تو قسمت سوم وقتی که وارد اون موزه ( یا نمایشگاه ) میشیم یه در آهنی بزرگی وجود داره که باید چند رقم رمز وارد کنیم ! این رمزش چیه و از کجا باید گیر آورد ؟

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

دوستان اینقدر داستان بازی و مرحله ها رو لو ندید و حتما اونا رو داخل اسپویلر بزارید یا حداقل رنگش رو سفید کنید ( حتی اسم مرحله ) ؛ فقط شماره مرحله رو بگید
    چند روزه من اصلا به اینجا سر نمیزدم از بس که اسپویل میکنید و مطمئن باشید خیلی ها هم نمیان چون میدونند تو تاپیک بازی های تازه ریلیز شده چه خبره و نمیخوان داستان بازی براشون خراب بشه بعد میگید چرا هیچ کی نمیاد نظر بده یا راهنمایی کنه

salam

1-سیو کردن بازی مشکلی نداره و هرجای جدیدی که وارد بشید یا یک ماموریت رو تموم کنید به صورت خودکار سیو میشه + میتونید با F5 هم سریع سیو کنید
    مشکل بازی در لود کردن سیوهاست ، چون تاریخ سیو شدن سیو ها رو تشخیص نمیده و باید خودتون از منوی Load game سیو رو لود کنید ، برای لود کردن سیو سریع هم میتونید ار F9 استفاده کنید
    2- نقاب رو زدی چون کسی نفهمه تو Curvo هستی ، ولی کسی که نقاب داشته باشه رو بهش میگن Assassin ، به همین دلیل سرباز ها بهت حمله میکنند ، چون قاتل هستی

9. 3 کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

مشکل سیوم با یه کرک 4 مگی حل شد.پیشنهاد میکنم کرکو بگیرید و خودتونو درگیر F9 نکنید

آخر فروم باز 251251's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پیش عمو مارتین و دایی فینچر

پيش فرض

بزنم به تخته همه ی Dishonored بازها باید آب هندونه رو بخورن بلکه .... ! یه نفر نبود یعنی کمک ما کنه !؟

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

مرحله اول رو میشه بدونه اینکه کسیو کشت رد کرد ؟
    بهتره بکشی یا نکشی تو مراحل ؟
    مزیتی دازه نکشتن ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •