من شروع کردم اسپویلر گذاشتن ، دیدم هیچکی نمیذاره ، وقتیم کسی نمیذاره کسی تذکر نمیده ، کسی ادیت نمیکنه دیگه بیخیال شدم /
من شروع کردم اسپویلر گذاشتن ، دیدم هیچکی نمیذاره ، وقتیم کسی نمیذاره کسی تذکر نمیده ، کسی ادیت نمیکنه دیگه بیخیال شدم /
salam
1-سیو بازی چطوریه؟یه عالمه رفتم جلو دیدم دوباره از اول آورده .سیوش دستیه؟اگه اینطوری باشه یه دستم باید روی F5 باشه که.هان؟
2-من تازه نقاب گرفتم.الان نقابو زدم رفتم مرحله بعد.با این حال دشمن میاد بهم حمله میکنه.مگه نگفت نقابو بزنی کسی نمیشناستت؟هان؟چرا بهم حمله میکنن با این که نقاب دارم؟؟
دوست من داستان بازی در کل کلیشه ایه ! اینکه من note هارو بخونم تاثیر زیادی برام نداره روند داستان رو تغییر نمیده. از نظر من داستان باید در روند بازی خودشو نشون بده نه اینکه من بشینم note بخونم شاید یک گیمر حوصله نداشته باشه .
در مورد miss white اتفاقا من کوئست ایشون رو انجام دادم و سعی کردم در بازی تمامی کوئست های فرعی رو انجام بدم. تنها کوئستی که از دست رفت مرحله لرد رکنت بود که نرفتم از بلند گو استفاده کنم !
در ضمن من درسته همه رو کشتم ولی stealth رو هم امتحان کردم! مثلا مرحله رو که انجام میدادم تا رسیدن به ساموئل هرکی رو میدیدم میکشتم! :ی
منو یاد بازی no one lives forever میندازه که اون سربود به این. خاک بر سر گیم اسپات دیگه بهش اعتماد ندارم. این بازی بخای استیلث بری یه سال طول می کشه. موسیقی متنشم فقط صدای باده![]()
واسه ذخیره بازی ، خود بازی هم تو قسمت loading بعضی موقع ها راهنمایی کرده که هر موقع امکانش بود سیو کنید .... واسه این کار start بزن . بعد گزینه save game رو بزن !!!! واسه سوال دومی نمیدونم قضیش چیه !!!
دوستان گیر کردم کمک !
تو قسمت سوم وقتی که وارد اون موزه ( یا نمایشگاه ) میشیم یه در آهنی بزرگی وجود داره که باید چند رقم رمز وارد کنیم ! این رمزش چیه و از کجا باید گیر آورد ؟
دوستان اینقدر داستان بازی و مرحله ها رو لو ندید و حتما اونا رو داخل اسپویلر بزارید یا حداقل رنگش رو سفید کنید ( حتی اسم مرحله ) ؛ فقط شماره مرحله رو بگید
چند روزه من اصلا به اینجا سر نمیزدم از بس که اسپویل میکنید و مطمئن باشید خیلی ها هم نمیان چون میدونند تو تاپیک بازی های تازه ریلیز شده چه خبره و نمیخوان داستان بازی براشون خراب بشه بعد میگید چرا هیچ کی نمیاد نظر بده یا راهنمایی کنه
1-سیو کردن بازی مشکلی نداره و هرجای جدیدی که وارد بشید یا یک ماموریت رو تموم کنید به صورت خودکار سیو میشه + میتونید با F5 هم سریع سیو کنید
مشکل بازی در لود کردن سیوهاست ، چون تاریخ سیو شدن سیو ها رو تشخیص نمیده و باید خودتون از منوی Load game سیو رو لود کنید ، برای لود کردن سیو سریع هم میتونید ار F9 استفاده کنید
2- نقاب رو زدی چون کسی نفهمه تو Curvo هستی ، ولی کسی که نقاب داشته باشه رو بهش میگن Assassin ، به همین دلیل سرباز ها بهت حمله میکنند ، چون قاتل هستی
مشکل سیوم با یه کرک 4 مگی حل شد.پیشنهاد میکنم کرکو بگیرید و خودتونو درگیر F9 نکنید
بزنم به تخته همه ی Dishonored بازها باید آب هندونه رو بخورن بلکه .... !یه نفر نبود یعنی کمک ما کنه !؟
مرحله اول رو میشه بدونه اینکه کسیو کشت رد کرد ؟
بهتره بکشی یا نکشی تو مراحل ؟
مزیتی دازه نکشتن ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)