پس از شما روهم دادن مبارکه اتفاقا منم ابی نفتی گرفتم طوریش نیست....
پس از شما روهم دادن مبارکه اتفاقا منم ابی نفتی گرفتم طوریش نیست....
سلام پس از شما روهم دادن مبارکه اتفاقا منم ابی نفتی گرفتم طوریش نیست....
من آبان ثبت نام کردم
بلایی سرشون نیاوردم!! شانس ما میخوان برای تحویل تا بهمن رو به قیمت قبل بدن...بعد از بهمن رو به قیمت جدیدمنم تحویل بهمن بودم
سلام کسی هست که بهش گفته باشن مشکل پلاک داره ماشینوندن؟از من یک هفته خوابیده تو نمایندگی میگن مشکل پلاک داره تا دو هفته دیگه نمیدیم.ex131شاید دباره راهنمایی رانندگی گیر داده.
از سوی لیزنگ ملت
فروش لیزینگی محصولات پارس خودرو آغاز شد
عصرخودرو: واسپاری ملت از آغار فروش اقساطی محصولات پارس خودرو خبر داد.
به گزارش «عصرخودرو» بنا بر اعلام لیزینگ ملت خودروهای تیانا و ماکسیما با اقساط 24 ماهه آماده واگذاری است.
سلام
اول مبارک باشه
دوم اصلا ماشین رو بهت نشون دادن یا نه چون ماشین همسایه ما رو هم گفتن داخل نمایندگی هست ولی برای پلاک مونده روز بعد رفت نمایندگی اصلا ماشینی نبود
معمولا برای پلاک ماشین گیر نمی کنه مگه قبلا ماشین داشته باشین و این ماشین رو جدید خریده باشین و در حال حاضر 2 تا ماشین داشته باشین
این طوری نزدیک به یه هفته طول میکشه تا پلاک برای ماشین جدیدتون صادر بشه ( من سوال کردم گفتن این توری هست )
اگه ماشین داشتین پلاکش رو فک کردین همونو بهتون میدن ولی نباید از سه ماه یا 6 ماه ( دقیق نمیدونم ) داخل انبار راهنمایی بمونه وگرنه قیچی میشه
اگه ماشین نداشتین و جدید خریدین معمولا 2 روز طول میکشه
مال من که 2 روز طول کشید دادن
شما برو نمایندگی علت دقیقش رو بپرس باید جواب قانع کننده بدن بعد زنگ بزن صدای مشتری سایپا ببین چی میگن ؟
ممنون.راستش این اولین ماشینه منه وقراره که پلاک جدید صادر بشه ام نمایندگی میگه پلیس باexهامشکل داره گیر رو ایربگ هست.کسی از دوستان این هفته پراید با ایربگ گرفته یانه؟وبنده هنوز نمایندگی نرفتم شایدم به قول شما هنوز نرسیده ولی بعید میدونم چون24ام فاکتور شده.
سلام.بنده دیروز رفتم نمایندگ ماشینو بدون پلاک گرفتم اوردم خونه اما یه چیزی که یادم رفت چک کنم کیف ابزارش بود اومدم خونه دیدم فقط یه جک یه زاپاس یه اچار چرخ با دفترچها بودن.همسایه ما ماشینو گرفت توش یه کیف اچار بودتوشم یه انبردستی دوسه تا چیز دیگه بود ولی واسه من نبود.از دوستان هم کسی هست که اینا رو نداشته باشه؟
سلام
قطعاتی مثل 1-زاپاس 2- جک 3- آچار جک 4- آچار چرخ 5-انبردست 6- پیچ گوشتی 7- دو عدد آچار (یکی 10-12 یکی 14-17) 8- 6عدد فیوز 9- دفترچه راهنما 10- علامت خطر تاشو که هنگام خرابی ماشین داخل اتوبان مورد استفاده قرار میگیره باید باشه
مال من علامت خطر تاشو نبودبه نمایندگی گفتم گفت هیچکدوم از ماشین های ما نداره همه رو نگاه کردم نداشت
من امروز رفتم نمایندگی فیش بقیه پول رو دادم.....
بعد بهشون گفتم من دو هفته پیش یه ماشین فروختم...پلاکش فک شده...الان همون پلاک رو میدن به من؟
گفت آره! ولی پلاک اینجا نمیاد باید خودت بری بگیری! از انبار اونجا
نمیدونم چطوری به این دوستمون ایربگ دار دادن!!! 111 که اصلا ایربگ دار نمیدن...
ایربگ پراید هم عمرا باز بشه....به نظر من که پول الکی دادنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)